Korekort Kompagniet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Kørekort Kompagniet! 🚗🔥 Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut. Især Rajan fortjener kæmpe ros — han er utrolig tålmodig, professionel og god til at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ord kan ikke beskrive hvor god en oplevelse, det har været at tage kørekort hos kørekort kompagniet, helt fra starten viser Raji, at hun virkelig gerne vil det bedste for dig, både ift teori, men ogs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kørekort Kompagniet! 🚗💨 Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Kørelærerne har været super dygtige, tålmodige og gode til at f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse .Da jeg kom først dag blev jeg mødt med en super intro ang priser og tider .Mødte 2 kører lærer der går op i din rejse gennem hele dit forløb .

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

96 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god køreskole med en dygtig og…

Rigtig god køreskole med en dygtig og tålmodig kørelærer. Rajan er meget professionel og god til at forklare både teori og praksis på en forståelig måde. Man føler sig tryg under køretimerne, og undervisningen er struktureret og effektiv. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Kørekort-Kompagniet.

9 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg med Raji og Rajan som undervisere. Kan varmt anbefale kørekort kompagniet, hvis man vil have en god oplevelse 😌

8 januari 2026

Virkelig et godt forløb

Virkelig et godt forløb. Jeg havde Raji som både kørelærer og teorilærer, og hun var fantastisk til at lære teorien fra sig, og det var altid hyggeligt at køre med hende da hun er mega sød og meget professionel! Så en kæmpe anbefaling herfra at tage sit kørekort hos Kørekort Kompagniet!!

7 januari 2026

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse!! Jeg havde Raji som kørelærer og hun var fantastisk, hun var både god til at lære fra sig men også virkelig sød og køre med. I teoridelen havde jeg Rajan som også var virkelig god, og jeg kan klart anbefale dem begge!

6 januari 2026

Virkelig godt forløb

Virkelig godt forløb. Mega god teori-lærer (Raji) der hjælper og forklar alt hvad man skal vide og bruge til sine kørsler og teoriprøve. Og Rajan som min kørelærer, var en fornøjelse at kører med. Mega sjove og hyggelige samtaler man fik hen ad vejen. Begge to er mega søde og rare, da man kan spørger dem indtil alt. Havde ikke kørt i over 1 måned grundet ferien. Men Rajan gjorde mig klar og selvsikker til at jeg nok skulle Klare det. Kæmpe anbefaling og savner det allerede.

5 januari 2026

Kæmpe anbefalelse herfra

Kæmpe anbefalelse herfra! Rani var super tålemodig og støttende undervejs og undervisningen har altid været god og effektiv. Tusind tak kørekort kompagniet!!! 🩷

Bedste køreskole

Jeg anbefaler 100% at tage sit kørekort hos Kørekort Kompagniet. De er super professionelle og vil dig virkelig det bedste. Jeg havde Raji som kørelærer og hun er meget sympatisk og virkelig hyggelig at køre med. Mit indtryk er også at Rajan er ligesådan. Jeg håber alle vil gøre dem selv den tjeneste at tage kørekort hos kørekort kompagniet😄

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Flydende forløb og gode kørelærere. Havde Rajan, som var en fornøjelse at køre med. Bestod begge prøver i første forsøg, klar anbefaling herfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

det hva sku en god oplevelse

Køreskole Kompagniet har været en fantastisk oplevelse, hvor undervisningen altid var struktureret og let at forstå.
Jeg havde Rajan som kørelærer, og han var både tålmodig, motiverende og god til at skabe ro i bilen.
Hans måde at undervise på gav mig selvtillid og gjorde mig klar til køreprøven.
Jeg bestod, og ville uden tøven vælge Rajan og Kompagniet igen.
De gør læringsprocessen tryg, hyggelig og professionel fra start til slut.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan klart anbefale kørekort…

Jeg kan klart anbefale kørekort kompagniet, da de er rigtig imødekommende og dygtige. Jeg havde Asef som kørelærer, som var rigtig god til at forklare hvad man kan gøre bedre og forbedre sig på.

17 december 2025

Fantastisk oplevelse hos…

Fantastisk oplevelse hos kørekortkompagniet. Jeg skiftede for at få en køreprøve hurtigere, og kom op med det samme. Jeg havde Rajan som kørelærer og ikke nok med han er sindssygt dygtig og professionel er han også den fedeste person, super hyggeligt at køre med ham. 🙌

17 december 2025

Bedste køreskole!

Bedste køreskole!! Jeg startede på mit kørekort i slut september og har her midt december fået kortet. Jeg har haft Raji til teori, og synes det har fungeret super godt, hun lærer os alt vi havde behov for og derfor bestod jeg også teori prøven i første hug!! Jeg havde så Rajan som kørelærer og det har kun været en rar oplevelse, jeg følte mig hele tiden tryg når vi kørte. Rajan var også rigtig god til at rette på mine fejl uden at jeg følte mig utilpas eller dum❤️❤️❤️ Derfor bestod jeg også køreprøven første forsøg, det gået hurtigt, de hjalp med alt man skulle bruge og er simpelthen også de sødeste mennesker!! Helt klar anbefaling at tage kørekort kompagniet!! Tusind tak til Raji og Rajan🙏🏽🙏🏽

15 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan 100% anbefale Kørekort Kompagniet!!!

Jeg kan 100% anbefale Kørekort Kompagniet!!!
Jeg tog mit kørekort hos Kørekort Kompagniet og jeg har på intet tidspunkt fortrudt det. Jeg havde Rajan både til teoritimerne og som min kørelærer, og jeg har på alle tidspunkter følt mig enormt tryg. Jeg har også kun fået et godt indtryk af de andre kørelærer, der altid har mødt mig med et stort smil og interesse i hvordan det gik med mit forløb. Kørelærerne har uden tvivl elevernes bedste i deres interesse, og har gjordt alt hvad de kunne for at tilgodese os elevers behov og ønsker.
Kørekort Kompagniet og dets kørelærer er super fair. Så man skal heller ikke være bange for at føle sig snydt, som man hører om på andre køreskoler. De er gode til at vejlede dig til den hurtigeste men samtidige også grundige vej til kørekortet.
Tusind tak for et fantastisk forløb til Kørekort Kompagniet 🙏🏼
Hvis du skal til at tage kørekort, så TAG DET HOS DEM!!!

2 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en super fornøjelse at køre med…

Det var en super fornøjelse at køre med kørekort kompagniet der var bare styr på det hele og min kørelærer Rani var maget professionel menjeg kan kun anbefalet kørekort kompagniet som nummer 1 køreskole dejlig oplevelse

12 december 2025

Bestod alt første gang

Jeg kan varmt anbefale Kørekort Kompagniet. Både teoriundervisningen og køretimerne var godt strukturet. Jeg kom hurtigt og godt igennem og fik kørekortet på i alt 3 måneder.

28 november 2025

Bedste kørerskole - bestod begge prøver i 1 forsøg

Jeg bestod begge prøver i første forsøg. så hvis du leder efter en køreskole, hvor både stemningen og læringen er i top, så er kørekort kompagniet uden tvivl den køreskole, du skal have fat i. Kommunikation med skolen er altid helt lige til – de svarer hurtigt, klart og uden unødigt besvær, så man aldrig står og er i tvivl om noget.
Jeg havde Raji som kørerlærer og hun er ekstremt fleksibel, både når det gælder køretider og ekstra lektioner. Har man brug for flere timer eller en ændring i planen, finder hun næsten altid en løsning, der passer ind. Det gør hele forløbet meget mindre stressende.
Når det kommer til selve undervisningen, er hun fantastisk til at lære fra sig. Hun forklarer tingene på en måde, der giver mening, og hun tilpasser sin undervisning efter ens niveau, så man føler sig tryg bag rattet hele vejen.
En af de største fordele ved at køre med kørekort kompagniet er, at de gennemgår køreprøveruterne i detaljer. Hun viser dig ikke kun vejene, men også de små fælder og typiske fejl, som elever ofte overser. Det giver en stor tryghed, når man står på prøvedagen.
Alt i alt får du en køreskole, der gør det hele lidt nemmere, meget tryggere og langt mere overskueligt.

10 december 2025

Klasse køreskole

Jeg er mega glad for, at jeg valgte Kørekort Kompagniet som køreskole. Jeg havde Rajan som kørelærer, og det var virkelig en fornøjelse. Han svarer hurtigt, hvis der skulle aftales noget i forhold til køretider osv., og det er bare hyggeligt og trygt at sidde i bilen med ham. Han har helt styr på det!

Jeg kan klart anbefale denne køreskole 😊

30 november 2025