Kæmpe anbefaling til Kørekort Kompagniet! 🚗🔥 Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut. Især Rajan fortjener kæmpe ros — han er utrolig tålmodig, professionel og god til at... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ord kan ikke beskrive hvor god en oplevelse, det har været at tage kørekort hos kørekort kompagniet, helt fra starten viser Raji, at hun virkelig gerne vil det bedste for dig, både ift teori, men ogs... Toon meer
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kørekort Kompagniet! 🚗💨 Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Kørelærerne har været super dygtige, tålmodige og gode til at f... Toon meer
Jeg havde en rigtig god oplevelse .Da jeg kom først dag blev jeg mødt med en super intro ang priser og tider .Mødte 2 kører lærer der går op i din rejse gennem hele dit forløb .
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Køreskole i Søborg
Contactgegevens
Rosendal 1a, 2860, søborg, Denemarken
- info@korekort-kompagniet.dk
- korekort-kompagniet.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kæmpe anbefaling!
Jeg havde Raji som kørelærer og jeg var super tilfreds med hele forløbet. Både teori og køretimerne var super. Gode lærer der havde styr på tingene. Jeg var virkelig glad for at have lærer der både var søde men også virkelig dygtige.
Kan anbefales!
Jeg havde Raji som både teori- og kørelære, og har virkelig været glad for det. Der har fra starten været et virkelig sjovt og trykt miljø, og Raji fik køretimerne til at gå fra usikre og nervepirrende, til sjove og ikke stressende. Jeg kan enormt meget anbefale kørekort kompagniet!
Klar anbefaling🚗
Kørekort Kompagniet kan varmt anbefales! Jeg havde Raji som kørelærer, og hun gjorde kørelektionerne både lærerige og underholdende. Forløbet var hurtigt, men grundigt, hvilket gjorde at jeg følte mig godt forberedt til den endelige prøve😊 En rigtig god oplevelse!✨
kan 100% anbefale
Jeg er rigtig glad for at have valgt kørekort kompagniet!! Jeg havde Rajan som både teori- og kørelærer. Han var rigtig god til at undervise, og skabte et trygt miljø, hvor der var plads til at lave fejl, hvilket er rigtig rart som ny bilist. Tak for nogle gode køretimer🫶
Rigtig god og tryg oplevelse
Jeg tog kørekort hos kørekort kompagniet med Rajan som kørelærer, hvilket var en virkelig god process, jeg kun kan anbefale. Man følte sig tryg i de mange nye oplevelser på grund af den rolighed og imødekommenhed, man blev mødt med, hvilket var dejligt, også når man kom med de mange dumme spørgsmål, der naturligvis opstod. Derudover var køretimerne også rigtig hyggelige. Jeg fik altså en tryg startoplevelse med at køre bil, som også var af god kvalitet, og klædte mig godt på til både den teoretiske og praktiske prøve. Klar anbefaling herfra.
Bedste køreskole
Bedste køreskole hvor man har det sjovt og lærer alt det man skal. Jeg havde rajan og kunne ikke havde fået en bedre kørelærer, det har været det fedeste forløb med ham vi har både haft det sjovt og han har lært mig alt det jeg skulle vide.
Kan helt klart anbefale den her køreskole til alle.
Tak for nogen super hyggelige køretimer…
Tak for nogen super hyggelige køretimer til Raji, og tak til Rajan for nogle gode teoritimer som man lærte super meget af. Kan klart anbefale denne køreskole. De er fleksible med hentning til køretimerne og man lære meget på dem
Kan anbefales
Virkelige gode kørelærer, vil helt klart anbefale køreskolen.
Kæmpe anbefaling
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos kørekort kompagniet. Jeg havde Asef, som kørelærer og jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørelærer. Vi har haft nogle super gode timer sammen hvor vi har fået grint og har lært en masse. Jeg kan klart anbefale kørekort kompagniet til alle, som er ved at tage kørekort
Bedste køreskole
Den bedste køreskole med virkelig engagerede kørelærer. Jeg kørte med Rajan, og det var mega dejligt at køre i et miljø han havde skabt, hvor der er okay at spørge og lave fejl, mens man hyggede sig. De er utrolig hjælpsomme og fører en rigtigt godt igennem forløbet. kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har været så glad for at tage mit…
Jeg har været så glad for at tage mit kørekort hos Kørekort kompagniet. Det har været et så godt, og sjovt forløb. Tak.🙏🏻🙏🏻❤️
Kæmpe anbefaling!
God oplevelse hele vejen igennem
Havde både Rajan og Raji i teori, begge er dygtige og engagerede kørelærere, der er gode til at lære fra sig. Man føler sig aldrig dum, men derimod værdsat når man deltager i undervisningen. Jeg kørte med Rajan, og med undtagelse af en enkelt ærlig misforståelse ifm. en aflyst køretime kom jeg glat gennem forløbet i første forsøg på begge prøver. Rajan kender Søborg som sine egne håndflader, og derfor også alle tricks de sagkyndige kunne finde på at bruge. Han er dygtig til at sætte ord på dine mangler, så det bliver let at forbedre sig. Klasse køreskole, tusind tak for det!
Mega god køreskole :)
Jeg har haft en vildt god oplevelse med kørekort kompagniet. Jeg har haft Rajan som kørelærer og det har været nogle vildt gode teori- og køretimer! Han er en meget dygtig kørelærer og han har gjort min oplevelse med at lære at køre bil, meget behageligt og god. Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Jeg havde den bedste oplevelse med at tage kørekort hos Kørekort Kompagniet!
På køreskolen er der de allerbedste kørelærere, der er engagerede og virkelig er gode til at lære fra sig.
Jeg havde Rajan i både teori og praksis, og grundet hans tålmodighed og evne til at lære fra sig, har jeg bestået både teori- og køreprøve i 1. forsøg!
Stemningen er rigtig god når man er ude og køre, og man hygger sig virkelig, samtidig med at man lærer en hel masse.
Virkelig den bedste køreskole, kæmpe, kæmpe anbefaling herfra!
Meget dygtig køreskole
Meget dygtig køreskole, med fantastiske lærere! Gjorde det at tage kørekort til en fornøjelse!
Den bedste køreskole!
Jeg skiftede fra en anden køreskole, der var meget uprofessionel og ikke havde lært mig det, jeg skulle kunne for at bestå den praktiske prøve.
Efter at have skiftet til Rajan, spottede han lynhurtigt, alt hvad jeg manglede, og han var virkelig dygtig til at forklare tingene og lære fra sig. Ikke nok med at han er super dygtig fagligt, så kender han også Søborg ud og ind, og viste mig mange af fælderne, de sagkyndige kan finde på under prøven.
Hele forløbet var en rigtig god oplevelse, og jeg tror ærligt talt ikke, at jeg ville have bestået, hvis ikke jeg havde skiftet til Kørekort Kompagniet.
Hey!
Hey! Jeg synes det har været den bedste køreskole for mig og tror os det vil være for jer Rajan som min kørelærer mega sød og stille roligt når vi ude og køre og lære teori har lært så meget på så kort tid det har gået rigtig godt har haft en rigtig god tid med rajan kørekort kompagniet kh m😁🚗
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg blev færdig med mit kørekort på omkring 3 måneder, og havde Rani som kørelærer. Bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Alt spiller bare og de er super professionelle og rare mennesker.
Helt klar anbefaling herfra:)
Den bedste køre skole🤩🤩
Kørekortkompagniet er en mega god køreskole. De har fantastiske faciliteter til teori undervisning.
Ud over deres lækre udstyr så har de også de sødeste lærere de er så gode til at forklare alt og hvis man spørg om noget så kommer de altid med et godt svar🤗
Jeg bestod både min teori og køreprøve i første forsøg så det siger vil alt😁
Hvis du skal vælge køreskole eller bare…
Hvis du skal vælge køreskole eller bare skifte fra din gamle, kan jeg helt sikkert anbefalde kørekort kompagniet.
Jeg hade Rani som er så professionel og omsorgsfuld, kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer!