Korekort Kompagniet Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Kørekort Kompagniet! 🚗🔥 Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut. Især Rajan fortjener kæmpe ros — han er utrolig tålmodig, professionel og god til at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ord kan ikke beskrive hvor god en oplevelse, det har været at tage kørekort hos kørekort kompagniet, helt fra starten viser Raji, at hun virkelig gerne vil det bedste for dig, både ift teori, men ogs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kørekort Kompagniet! 🚗💨 Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Kørelærerne har været super dygtige, tålmodige og gode til at f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse .Da jeg kom først dag blev jeg mødt med en super intro ang priser og tider .Mødte 2 kører lærer der går op i din rejse gennem hele dit forløb .

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

96 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I definitely recommend this driving school

I definitely recommend this driving school. I had a great experience with Rajan, who guided me through the foreign driving license exchange process. He is professional, easy to communicate with, and very detail-oriented. The driving sessions before the exam were especially helpful, as he carefully guided me through the test routes and explained the key points of the exam. Thanks to him, I felt well-prepared and confident for the test.

23 september 2025

Kan klart anbefales

Mega god køreskole. De dækker alt så jeg kunne bestå prøverne på første forsøg. Min kørelærer var Raji og hun er rigtig god til at besvare de spørgsmål man kan have. Hvis du skal have kørekort, så kan jeg klart anbefale at tage det ved kørekort kompagniet.

19 september 2025

Super fantastisk oplevelse

Super dygtige kørelærere, der gjorde det at tage kørekort til en virkelig god oplevelse. Kan helt klart anbefale Raji som kørelærer, da hun var dygtig til at lære fra sig og mega sød.😊

12 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top professionel og personlig…

Top professionel og personlig vejledning!
Kørekort kompagniet hjalp mig med mit generhverv på rekordfart, og har været ekstrem kompetente til at sikre jeg var velforberedt trods en kort forberedelsestid.
Er virkelig imponeret over hvor søde og dygtige de er!!

3 september 2025

Kæmpe anbefaling

Det har været et super godt forløb som jeg har haft med Rajan, han var en fornøjelse at køre med. Kan klart anbefale kørekort kompagniet. Jeg bestod begge prøver i første forsøg takket være deres hjælp.

3 september 2025

Virkelig god oplevelse!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at tage kørekort hos Kørekort Kompagniet! Jeg havde Raji som kørelærer, hun var rigtig sød og god til at hjælpe og guide.
Kæmpe anbefaling herfra!

1 september 2025

Perfekt oplevelse

Jeg startede på mit kørekort i juli og fik mit kørekort i slut august. Havde Rajan som kørelærer. Han var super sjov og sød. Han var os meget god til at lære fra sig og man havde det altid sjovt når man var ude og køre med ham

Kæmpe anbefaling herfra❤️

29 augustus 2025

Klasse køreskole

Rigtig god køreskole. Jeg havde Rajan og det var et rigtigt godt forløb, hvor man hurtigt lærte teori og kørsel. Det var nogle rigtig gode og sjove timer. Kæmpe 5 stjerner herfra.

18 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en virkelig god oplevelse!

Jeg havde en virkelig god oplevelse, med at tage kørekort hos kørekort kompagniet! Det var både nogle spændene og lærerige teoritimer, med Raji og nogle hyggelige, sjove og lærerige køretimer med Rani. Kørekortkompagniet kan virkelig anbefales!

7 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It was a great learning with Rani

It was a great learning with Rani. She has been a good instructor for both theory and practical lessons. Unlike other schools I know, she used to explain theories with her slides (not just streaming videos from the prove.dk). Her notes for theory and practice exams were useful. Overall, she is a perfect combination of professional and friendly throughout my days at Kørekort Kompagniet.

22 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I’m beyond grateful for all the support I received from this incredible team!

It's been six years since I moved to Scandinavia, and I kept delaying the process of getting my driver's license because the process felt too complicated and overwhelming. One of my best friends recommended Rani's School, and I consider myself incredibly lucky to have joined them for my driving lessons.

Sweet sweet human beings; all of them! Every single person I met there was kind, warm, and genuinely supportive. Rani was my teacher, and she gave me the confidence I needed when I felt nervous and offered guidance and corrections with patience and respect. I truly enjoyed every step of the journey!

I only wish I had found them sooner!

16 juli 2025

Tryg og lærerig

Kørekort kompagniet har virkelig taget godt imod mig, da jeg skiftede over til dem. Det gik hurtigt op for mig at jeg var i gode hænder. Alt var trygt og det var fra start til slut. Der er styr på tingene.

Jeg havde Raji som min kørelærer. Hun er virkelig opmærksom på ens kørsel og informativ. Hun udfordrede mig som bilist og gjorder mig mere selvsikker i forhold til trafikken.

3 juli 2025

Over alt forventning!

Jeg startede min kørekortsrejse hos en anden køreskole, hvor det desværre trak ud alt for længe – hele 1,5 år – uden at jeg kom ordentligt videre. Derfor valgte jeg at skifte til Kørekort Kompagniet, hvor jeg fik Raji som kørerlærer. Og hold nu op, hvor er jeg glad for den beslutning!

Raji er helt igennem fantastisk. Hun formåede på kort tid at lære mig alt det, jeg ikke havde fået med mig tidligere. Hun er rolig, dygtig, tålmodig og virkelig god til at undervise. Jeg følte mig tryg og motiveret hele vejen igennem.

Mit arbejde kræver, at jeg har kørekort, så det var vigtigt for mig at komme hurtigt igennem forløbet – og det gjorde jeg! På trods af en måneds pause pga. tekniske problemer med lægeerklæring og job, nåede jeg at bestå køreprøven i første forsøg – på bare 4 køretimer op til!

Tusind tak til Kørekort Kompagniet og især til Raji for en fantastisk oplevelse. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!😃

11 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rajan og kørekort kompagniet reddet mit forløb🫶🫶

Efter en frustrerende start hos en anden køreskole valgte jeg at skifte til Kørekort Kompagniet – og jeg fortryder det ikke et sekund! Det var her, jeg fandt roen, trygheden og den rigtige undervisning, jeg havde manglet.

Min kørelærer Rajan var helt fantastisk! Rolig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Han tog sig tid til at finde ud af, hvor jeg stod efter skiftet, og tilpassede undervisningen, så jeg kunne få selvtilliden tilbage og gøre fremskridt i mit eget tempo.

Alt forløb super professionelt både teori og kørsel og jeg endte med at bestå min køreprøve på første forsøg efter skiftet.

Kæmpe tak til Rajan og hele holdet hos Kørekort Kompagniet. Jeg kan klart anbefale dem, især hvis du som mig har været i tvivl eller haft en dårlig oplevelse et andet sted. Her bliver man taget seriøst og behandlet ordentligt.

10 juli 2025