Koustrup & Co. Reviews 834

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtigrespons på ordrebekræftelsen til levering. Virkelig fin bog hvor der medfølger et fint kort og en hilsen. Det hele i en rigtig lækker kvalitet. Opskrifterne er variere, nogle sjove og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønne produkter! For en som mig, som elsker planter og natur i det hele taget, er Koustrups produkter med naturmotiver en skøn måde at tilføje ekstra “natur” i hjemmet, udover mine mange planter.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg modtog 8 ark med meget smukke julehjerter, som skal samles (af børnebørnene). Levede bestemt op til forventningerne. Fik også et smukt kort som bonus. Og pakken blev leveret dagen efter best... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Boekenuitgever
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Kaartenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Miljøvenlige produkter til boligen og bøger om have, natur og mad. Primœrt produceret i EU med med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i. Har forhandlere flere steder i verden, så måske er der er butik nœr dig, som har vores varer i sortiment.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fine produkter

Hurtig levering og fine produkter

9 december 2025

Kære Jane,
Tusind tak for din anmeldelse,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig forsendelse og hyggelig…

Hurtig forsendelse og hyggelig indpakning!

8 december 2025

Hej Fie,
Tusind tak for din skønne anmeldelse,
Det glæder os meget at høre, at du oplevede både hurtig forsendelse og indpakning – vi lægger stor vægt på netop de detaljer.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tak for den pæne bog

Tak for den pæne bog, samt de ekstra kort der fulgte med.
Vh.

3 december 2025

Hej Rene
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du kunne lide bogen og de ekstra kort. Det betyder alt for os, at vores kunder får en god oplevelse.
Koustrup & Co. Teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukke ting med en hurtig levering og alt i rigtig god kvalitet

Smukke ting med en hurtig levering

25 november 2025

Kære Eva,
Tusind tak for din fine anmeldelse – og for din støtte gennem tiden. Det betyder utrolig meget for os at have kunder som dig, der vender tilbage igen og igen.
Vi er glade for, at du fortsat er tilfreds med både kvalitet og service.
Tak fordi du endnu en gang valgte at handle hos os. Vi glæder os allerede til at betjene dig igen : )
Koustrup & Co. Teamet

Venlig betjening

Venlig betjening. Sørgede for indpakning og vedlagde smukt kort.

Kære Ida,
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter virkelig pris på, at du bemærkede vores betjening og det lille ekstra med indpakning og kort. Det er altid dejligt at høre, når vores indsats for at gøre oplevelsen særlig bliver værdsat,
De bedste hilsener

Great!

Excellent products and service!

25 november 2025

Dear Geertje,
Thank you so much for the great feedback.
We’re delighted to hear that you’re happy with both our products and our service. We truly appreciate you taking the time to share your experience.
Wishing you a wonderful december,
All the best

Hej Ingrid,
Tack så mycket.
Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du gillar vårt utbud.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering lige til døren

Jeg bestilte 2 gange små kort med jule motiver 5 af hver med medfølgende kuverter som skulle bruges til mine børnebørn's advents gaver portoen var godt nok lidt i den dyre ende men da jeg modtog dem var det alle pengene værd de blev leveret i små æsker med de samme motiver udenpå simpelthen så sødt derud over var der vedlagt 2 stk søde julekort med kuverter jeg blev i så godt humør da jeg åbnede pakken det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der
KIRSTEN ADDYMAN

20 november 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Kirsten 🌟
Vi er så glade for at høre, at du blev glad for både kortene og den lille ekstra overraskelse. Det betyder meget for os, at vores pakker kan sprede glæde – især til børnebørnene i adventstiden. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang,

God support og kvalitet

God support
God kvalitet

Hej Arne,
Tusind tak for din fine anmeldelse
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både support, levering og kvalitet.
Rigtig god dag,

Alt var godt 👍

Alt var godt

14 november 2025

Hej Morten,
Tusind tak for din anmeldelse : )
Det glæder os rigtig meget at høre, at alt var tilfredsstillende. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os feedback – det betyder meget for os.

Lækker hjemmeside

Lækker hjemmeside - lækre produkter! :-)

Hej Charlotte,
Hvor dejligt at høre,
Vi bliver så glade, når vores produkter og hjemmeside falder i god jord. Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Stor kasse til lille vare!

Forsendelsen kunne med fordel være sendt i en kuvert.

16 november 2025

Kære Else,
Tusind tak for din kommentar.
Vi arbejder hele tiden på at optimere vores pakker, og det er virkelig værdifuldt for os at høre, når noget kan gøres smartere.

Smukke designs, lille leveringforsinkelse

Designene er smukke og præcis som afbildet online. Der var en kort forsinkelse med leveringen, men kundeserviceteamet holdt mig opdateret, indtil den ankom. Alt i alt meget tilfreds med købet.

20 oktober 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Ralf,
Tusind tak for at du tog dig tid til lave en anmeldelse.
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med designet, og at det levede op til dine forventninger. Vi beklager forsinkelsen med leveringen, men godt at vores kundeservice kunne holde dig opdateret undervejs og at det lykkedes.
De bedste hilsner og ønsker om en god weekend,
Koustrup & Co.-teamet

Mycket snabb leverans!

10 november 2025

Hej Mikael,
Tack så mycket för din feedback. Det betyder mycket för oss att höra att leveransen kom snabbt fram. Hoppas du blir riktigt nöjd med ditt köp.
De bästa hälsningar och önskningar om en trevlig helg,
Koustrup & Co.-teamet

Kære Helle,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig, at du oplever fremragende service hos os. : ) Vi arbejder hele tiden på at gøre det nemt og behageligt for vores kunder, så det er så dejligt at høre, at det også kommer til udtryk.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og fordi du handler hos os.

Koustrup & Co. Teamet.

Det fineste puslespil 🧩

Det fineste puslespil 🧩

9 november 2025

Kære Birgitte,
Hvor dejligt at høre, at du er glad for puslespillet,🧩
Vi håber, det giver mange hyggelige stunder.

Koustrup & Co nyhet för mig

Jag kände inte alls till Koustrup & Co förrän helt nyligen. Jag googlade på någonting och råkade hamna på er hemsida. Där fick jag syn på en oemotståndlig produkt och beställde den. Den levererades snabbt till Sverige och jag är mycket nöjd.

30 oktober 2025

Hej Anna,
Det är verkligen roligt att höra att du hittade till oss.
Vi är glada att produkten föll dig i smaken och att leveransen till Sverige gick snabbt och smidigt.
Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp.
Din feedback betyder mycket för oss.
Vänliga hälsningar

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, varen helt som forventet.

1 november 2025

Hej Lærke
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at anmelde os.
Det er dejligt at høre, at varen levede op til dine forventninger.
Din feedback betyder meget for os og motiverer os til fortsat at levere god service og kvalitetsprodukter.
De bedste hilsener,

Jeg modtog 8 ark med meget smukke julehjerter

Fik også et smukt kort som bonus.
Og pakken blev leveret dagen efter bestilling.
Kan varmt anbefale Koustrup & Co.

5 november 2025

Antwoord van Koustrup & Co.

Tusind tak for din flotte anmelselse.
Vi bliver virkelig glade for at høre, at julehjerterne levede op til dine forventninger, og at både bonuskortet og den hurtige levering kunne glæde dig.
Det lyder som en hyggelig aktivitet med børnebørnene – det er netop sådanne små oplevelser, vi elsker at kunne bidrage til.
De bedste hilsener
Koustrup & Co. teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.