Koustrup & Co. Reviews 834

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtigrespons på ordrebekræftelsen til levering. Virkelig fin bog hvor der medfølger et fint kort og en hilsen. Det hele i en rigtig lækker kvalitet. Opskrifterne er variere, nogle sjove og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønne produkter! For en som mig, som elsker planter og natur i det hele taget, er Koustrups produkter med naturmotiver en skøn måde at tilføje ekstra “natur” i hjemmet, udover mine mange planter.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg modtog 8 ark med meget smukke julehjerter, som skal samles (af børnebørnene). Levede bestemt op til forventningerne. Fik også et smukt kort som bonus. Og pakken blev leveret dagen efter best... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag kände inte alls till Koustrup & Co förrän helt nyligen. Jag googlade på någonting och råkade hamna på er hemsida. Där fick jag syn på en oemotståndlig produkt och beställde den. Den levererades sn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Boekenuitgever
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Kaartenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Miljøvenlige produkter til boligen og bøger om have, natur og mad. Primœrt produceret i EU med med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i. Har forhandlere flere steder i verden, så måske er der er butik nœr dig, som har vores varer i sortiment.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget til glad for bogen i god…

Jeg er meget til glad for bogen i god kvalitet.
Jeg har spørgt hvis man kan købe bogen på engelsk, men jeg har ikke fået svaret.

27 oktober 2025

Kære Juana,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af bogen.
Vi har sendt dig en e-mail angående din forespørgsel om, hvorvidt bogen også kan købes på engelsk. Vi håber, at den besvarer dine spørgsmål, men du er altid meget velkommen til at skrive tilbage, hvis der er noget, du ønsker yderligere information om.
Endnu en gang tak for din feedback

De bedste hilsener,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og hurtig levering

Hurtig tilbagemelding, pakkede min gave ind, gav to kort, og fik min pakke 2 dage efter jeg bestilte. Skøn service og oplevelse.

6 november 2025

Hej Vikthor
Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi bliver virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og levering.
Det er dejligt at vide, at gaveindpakningen og de små ekstra detaljer blev værdsat – vi ønsker altid, at hver pakke skal give glæde fra start til slut.
Koustrup & Co. Teamet

Hurtig og ærlig.

Hurtig og ærlig.
Godt produkt, der svarer til det der er beskrevet.

28 oktober 2025

Kære Åse,
Tusind tak for, at du tog dig tid til at sende anmeldelse 🌟
Vi sætter virkelig pris på dine ord og er glade for at høre, at du er tilfreds med det produkt du har købt.
Det betyder meget for os at kunne levere produkter, der lever op til forventningerne, det betyder meget for os,
Koustrup & co. Teamet

Superfin handel

Hjemmesiden er let at navigere i.
Varen leveret hurtigt og præcist.
Den lille medfølgende gave er en superfin overraskelse.

23 oktober 2025

Hej Jytte,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os, at du oplevede en problemfri handel, hurtig levering og en brugervenlig hjemmeside.
Vi gør os umage for at skabe en god helhedsoplevelse for vores kunder, så det er skønt at høre, at du har været tilfreds med alt – og at den lille gave blev værdsat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv ekspedition og…

Hurtig og effektiv ekspedition og levering.

23 oktober 2025

Kære Bodil,

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for at høre, at du har oplevet både ekspedition og levering som hurtig og effektiv.
Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse hele vejen fra bestilling til modtagelse af varen.

Hej Jeanette,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at både bestilling og levering har levet op til dine forventninger.
Rigtig god dag,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nu strammer de den

Det kan simpelthen ikke passe nu har jeg bestilt endnu en 📦 pakke og de ved hvor jeg bor og så sender de den til en fuldstændig forkert adresse. Jeg bor i Ringstedgade og så sender de min 📦 til Herlufsholm kostskole og der går ikke engang nogen bus direkte derud

24 oktober 2025

Flotte varer

Flotte varer i rigtig god kvalitet
Og så en gave 3 fine postkort

18 oktober 2025

Kære Sanne,
Tusind tak for din gode anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af varerne og den hurtige levering – og at de små postkort faldt i god jord.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, men det ville være rart at kunne vælge hjemmelevering.

8 oktober 2025

Antwoord van Koustrup & Co.

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition. Det er muligt at vælge hjemmelevering i checkout-processen. Hvis du oplever problemer en anden gang, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 44951777, så guider vi dig gerne. 😊
Team Koustrup & Co

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, gute Qualität, problemlos! Vielen Dank!

12 oktober 2025

Hallo Ralph,
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der Qualität zufrieden sind. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder als Kunden begrüßen zu dürfen.
Mit freundlichen Grüßen,
Team Koustrup & co.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bestilte varer kom hurtigt og…

De bestilte varer kom hurtigt og svarede til forventningerne. Der var endda en lille ekstra "hilsen" med, så jeg har kun godt at sige om Koustrup.
Venlig hilsen B.J.

12 oktober 2025

Kære B.J.
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både levering og produkter. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber, du får glæde af dine varer.
Koustrup & Co. teamet

Unique subject matter…

Your unique choices of subject matter is the prime drawing card for me.

4 oktober 2025

Dear Linda,
We’re truly happy to know that our choice of subjects inspires you – that’s exactly what we hope for when creating our designs. Thank you for sharing your thoughts.
Warm greetings,
The Koustrup & Co. Team

Snabb leverans!

5 oktober 2025

Hej Kerstin,
Vad roligt att höra att din beställning kom fram snabbt. Vi gör vårt bästa för att ge snabb service – tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vänliga hälsningar,
teamet på Koustrup & Co.

Kjapp levering

28 september 2025

Kjære Kjersti,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Det gleder oss å høre at leveringen var rask og at alt gikk som det skulle. For oss i Koustrup & Co. betyr fornøyde kunder alt.
Vi ønsker deg en riktig god høst 🍂
Vennlig hilsen
Teamet hos Koustrup & Co.

Rekommendera!

Rekommendera!!
Blixtsnabb leverans och vackra brickor!
Kommer bli en flitig kund 🧡💛🍁

3 oktober 2025

Kära Åsa,
Stort tack för din fina recension,
Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra brickor. Glada kunder betyder allt för oss – det är precis det som driver Koustrup & Co. i vårt dagliga arbete.
Vi önskar dig en riktigt fin höst!🍁
Vänliga hälsningar
Teamet på Koustrup & Co.

Sehr hübsche Karten

Sehr hübsche Karten, gut angekommen

6 augustus 2025

Hallo Julia,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen die Karten gefallen und alles gut angekommen ist. Wir wünschen viel Freude damit und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.
Mit freundlichen Grüßen
Team Koustrup & Co

Fin oplevelse

Fin oplevelse, hurtig levering

1 oktober 2025

Kære Else,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at alt gik hurtigt, og at du havde en god oplevelse. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi håber at få lov til at byde dig velkommen igen snart.
Team Koustrup 6 Co.

Skønne produkter!

Skønne produkter!
Og super god kvalitet! F eks. øko bomuld sengetøj. Produceret i EU. Smukkeste postkort, bøger, plakater og tekstiler. Postkort med små historier bag på 🦋

20 augustus 2025

Kære Tzvetelina
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores produkter.
Det giver så god mening, at vores naturmotiver passer godt ind hos dig med din kærlighed til planter og natur. Vi gør os umage med både kvalitet og udtryk, så det betyder virkelig meget, at du lægger mærke til det – også de små ting som historierne bag på postkortene.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Venligheden

Venligheden, gode hurtige service. En fin oplevelse!

14 september 2025

Kære Irene,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og venlighed – det betyder meget for os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.
Team Koustrup & co.

Bæredygtig luksus leveret

Deres engagement i økologiske materialer og kunstfærdige design får hvert køb til at føles godt for mig og planeten.

13 september 2025

Kære Ralph
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at vores økologiske materialer og design gør en positiv forskel for dig – og for planeten. Det er netop den følelse, vi gerne vil skabe: at man kan købe med både hjertet og samvittigheden i ro.
Tak fordi du bakker op om os – vi sætter stor pris på det.: )
De bedste hilsener
Team Koustrup & Co.

Lees meer over geverifieerde reviews.