Kozijndealnederland Reviews 2

2,9

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Mijn advies ga niet met deze partij in zee!!

Ik zou iedereen aanraden zich goed te verdiepen in de ervaringen van andere klanten voordat er een overeenkomst wordt gesloten met Kozijndeal.

Voor de levering en plaatsing van kunststof kozijnen en een dakkapel heb ik ongeveer €40.000 betaald. Dit was november 2024. Wat een zorgeloze investering had moeten zijn, is uitgelopen op een langdurig traject vol problemen, herstelwerkzaamheden en discussies.

De kozijnen zijn aanvankelijk schots en scheef geplaatst. Ramen en deuren sloten niet goed, onder meerdere kozijnen zaten openingen en volgens het inmiddels opgestelde schaderapport voldeden vrijwel geen van de geplaatste kozijnen aan de geldende normen. Daarnaast bleek dat op diverse plaatsen onvoldoende bevestigingsmateriaal was gebruikt.

Uiteindelijk zijn alle kozijnen verwijderd en opnieuw geplaatst. Daarbij zijn dezelfde kozijnen opnieuw gebruikt. Door het verwijderen en terugplaatsen is op veel plekken schade ontstaan aan kozijnen, muren, afwerking en vensterbanken. Een deel hiervan is afgedekt met brede afwerkkappen, maar daarmee is de onderliggende schade niet verdwenen.

Inmiddels is er een onafhankelijk schaderapport opgesteld en volgt nog aanvullend onderzoek. Alleen al aan extra kosten ben ik inmiddels ruim €5.500 kwijt, nog los van de vele uren, afspraken en stress die deze situatie heeft veroorzaakt.

Wat mij vooral teleurstelt, is dat ik het gevoel heb dat ik dankbaar zou moeten zijn voor herstelwerkzaamheden die nodig waren om fouten uit de oorspronkelijke uitvoering te corrigeren. Na meer dan 25 bezoeken is er nog steeds geen definitieve oplossing.

Mijn ervaring is dat de kwaliteit van het geleverde werk niet in verhouding staat tot het bedrag dat hiervoor is betaald. Daarom ben ik inmiddels genoodzaakt verdere juridische stappen te ondernemen.

3 juni 2025

Kozijndeal Nederland drama

Wat een drama!
Na 1,5 jaar nog steeds niet af.
In september 2024 is kozijndeal aan onze kunststof kozijnen begonnen. Het ging gelijk al fout. Glas was er niet, en een aantal verkeerde kozijnen. Dramatische afwerking. Kit over de hele muur behalve in de voegen, brede kunststof stroken op onze massieve houten vloer gelijmd, horren verkeerd geplaatst, gaten in het kunststof geslagen, strippen verkeerd, gaten geboord waar ze niet horen enz enz. Het zou allemaal goed komen zei kozijndeal. Dus niet. Ze laten niets meer van zich horen en je moet zelf overal achteraan. Iedere keer weer een andere smoes.
Na 1,5 jaar ben ik er helemaal klaar mee en heb ik een jurist ingeschakeld.
Mijn advies.....ga nooit met deze partij in zee!!!!!

2 maart 2026

Is dit jouw bedrijf?