Enestående og proaktiv kundeservice! Altid hurtig ordrehåndtering og proaktivitet. Indehaveren skrev feks inden hun sendte min ordre om jeg var obs på størrelsen på en af de kopper jeg købte, hvor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse! Hvad der er god kunst kan jo disktures, men god service er ret objektivt. Da jeg købte min store plakat med ramme gav Erika og hendes hjælper sig i kast med et STORT indpakningsp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kræss er en af mine absolutte favoritter og et must at besøge når jeg som udenlands dansker er i landet. Elsker at der er anderledes ting og så er der de fantastiske numse og bryst lys som bare er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skøn butik. Fantastiske produkter og rigtig god service. Jeg har købt to store billeder + rammer. De blev leveret til Nordsjælland og billederne var allerede sat i rammerne og klar til brug. Billede... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Unikke designs – håndlavet i Danmark Fokus på kant, personlighed, håndværk og bæredygtighed
Blågårdsgade 17, 2200, København N, Denemarken
Fantastisk service!
Anna gav fantastisk service!
Den fineste webshop med alt I kundeservice. Købte de smukkeste krus og havde brug for at få pakket ind. Fineste små pakker der hurtigt kom og med glimmer og små lækre kort med i pakken. 5 kæmpe stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi fik sommerbuffet til vores bryllup i går.
Vi betalte 500 kr ekstra for at få det anrettet.
Maden var virkelig lækker med fantastisk god og krydret smag, og det var meget elegant anrettet.
En meget positiv oplevelse, som også blev rost af alle gæsterne
2 ting var portionsanrettet, men resten var ikke, og der var masser af mad, både kød, salat og brød. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af Krææs!
Både butik og hjemmeside er helt genial.. Kæmpe fan af hjemmesidens design din plakatvæg-funktion og de var så flinke og hjælpsomme i butikken. Klart et besøg værd!
Jonathan var en kæmpe hjælp da jeg skulle have printet et boarding kort i sidste øjeblik. Tusinde tak!
Such a cute shop with a lovely, curated selection of posters, cups, trinkets and so much more. Went here to buy a gift for my friend and it took all my willpower not to buy the whole shop! The staff is lovely as well and the general atmosphere is super cozy and inviting. Highly recommend a visit!
Fristende og lækker hjemmeside, let at købe ind på, hurtig levering og der var både glimmer og søde kort med i pakken. Mit nye fine stykke keramik var pakket som prinsessen på ærten så alt kom godt og sikkert frem i ét stykke. Minimum 5 stjerner herfra + på gensyn!

Antwoord van Kræss
Rigtig god hjemmeside, med rig mulighed for at lave en oversigt over billedevæg. Pakken var pakket virkelig godt ind, virkelig professionelt. Gode kvalitets plakater!

Antwoord van Kræss
Hurtig levering og fantastiske varer!
Pakket grundigt, så selvom kassen havde fået lidt tæv havde de keramiske varer jeg købte overhovedet ikke taget skade.
Smukke varer som altid! Tak for endnu en god oplevelse :)))))

Antwoord van Kræss
Det var fint, flot plakat og jeg var helt tilfreds, afhentningen i butik var let helt uproblematisk

Antwoord van Kræss
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.