Trots olika uppfattning i ett returärende höll företagets kundtjänst en bra och konstruktiv diskussion. Genomgående ett trevligt bemötande och en god ton under mejlväxlingen. Upplevdes som att de verk... Toon meer
Fick idag hem plånboksfodral till min IPhone 17 pro Max. Är supernöjd, mycket hög kvalitet med äkta läder som luktar som läder gör. Elegant och välgjord. Glad att se mitt namn inpräntat på framsid... Toon meer
Väldigt snyggt fodral till min Samsung telefon, snabb leveranstid, det enda lilla jag skulle kunna anmärka på är typsnittet som namnet skrivs med, skulle önska att det var ungefär som typsnittet i der... Toon meer
Den hurtige levering og solide kvalitet. Dog komplicerede det sagen en del, at der kom en mail fra kyronline uden at der nævntes sat det var cover fra Jer, men med ordlyden: tak fordi du har handlet m... Toon meer
Kraken Copenhagen is a new brand with focus on design and quality. We sell our own brand Kraken Copenhagen, where we only manufacture quality products made of wonderful, genuine leather.
Høje Taastrup Boulevard 82, 2630, Taastrup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Varen ankom straks. Produktet fuld tilfredshed …, så lækkert og flot

Antwoord van Kraken Copenhagen
Det blev en bra upplevelse och ett bra köp av en bra produkt genom kundtjänst hanterade köpet på ett bra sätt. Jag rekommenderar att ni sköter framtida köp på samma smidiga sätt mellan köpare och säljare.

Udmærket tilfreds med varen og leveringstiden, så naturligvis 5 stjerner

Antwoord van Kraken Copenhagen
Exclusive and good looking for my iPhone 17 pro. Perfect fitting and a nice leather touch. There is also a built-in RFID protection. The case arrived in a elegant wrapping!

Antwoord van Kraken Copenhagen
Fick först fel produkt, men det löstes smidigt. Mycket nöjd med fodralet när det rätta väl kom.

Antwoord van Kraken Copenhagen
Har fått ett mycket fint bemötande och hjälp med allt. Plus att dom har ett miljötänk. Både vad gäller produkter och emballage. Ingen plast eller onödiga papper. Helt enkelt toppen föredrag
Monika

Antwoord van Kraken Copenhagen
Jeg havde tilkøbt en gaveæske, som ikke var med, da jeg modtog pakken. Men hurtig levering.

Antwoord van Kraken Copenhagen
Det gick lätt att byta utan problem, fodralet är snyggt men det är trångt att få ned kort och att stänga, lädret är för snålt tilltagit det skulle vara större så det täcker telefonen helt, tappar man den är risken stor att det plasthölje man sätter den i kan gå sönder.

Antwoord van Kraken Copenhagen
Kan meget varmt anbefale Kraken Copenhagen. Super produkter og meget høj kundeservice :0)

Antwoord van Kraken Copenhagen
Detta är mitt tredje köp av ett läderfodral till min nya Galaxy S26 Ultra.
Jag hade köpt två andra några dagar tidigare, också gjorda av äkta läder, från andra butiker.
Men nu måste jag säga att kvaliteten här på KrakenCopenhagen är den absolut bästa man kan hitta.
Tack igen, och jag kommer att förbli en lojal kund när det gäller äkta läder.
...
This is my third purchase of a leather case for my new Galaxy S26 Ultra.
I had bought two others a few days earlier, also made of genuine leather, from other stores.
But now I have to say that the quality here at KrakenCopenhagen is the absolute best you can find.
Thanks again, and I will remain a loyal customer when it comes to genuine leather.

Antwoord van Kraken Copenhagen
pænt produkt, hurtigt sendt, fair pris men ikke billigt