Nordstjernens Køreskole Reviews 243

TrustScore 5 uit 5

5,0

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt forløb, som jeg 100% kommer til at anbefale til alle der gerne vil have et billigt, nemt og lærerigt kørekort. Alle kørelærerne er super søde, imødekommende og alle er gode til at lære fra... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Køreskole beliggende i Helsinge, Gilleleje og Frederiksværk. Alle steder centralt i byen, og i Gilleleje og Frederiksværk på byens togstation. Køreskolen drives af 3 gode venner, der som mennesker er vidt forskellige - men til gengæld supplerer hinanden optimalt i forhold til, at kunne tilbyde den bedste køreuddannelse. Uanset om det er kørekort til bil, MC eller trailer. Alle 3 ejere har en fortid i Politi eller Ambulance tjeneste, og har derfor alle stor erfaring med at begå os i trafikken. Sikkerhed er første prioritet hos os, og det afspejler sig i den undervisning, som vi tilbyder hos Nordstjernens Køreskole APS. Vi sætter en ære i at levere en god og professionel undervisning, gennem en rolig og pædagogisk tilgang, tilpasset hver enkelt elev. Ingen mennesker er ens, og det har vi fokus på. Der er plads til alle hos os, og vi holder, hvad vi lover. Vi er samtidig det lokale valg, uanset hvilken afdeling du vælger.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had a very positive experience

I had a very positive experience with the driving school and feel truly grateful for their support. They helped me not only learn how to drive safely but also overcome my fear of driving. The instructors were extremely patient, professional, and always willing to help, which made it much easier to build confidence and master the skills.

The school was also very well organized—they handled all scheduling efficiently, with flexible lesson times that suited my availability. There was no long waiting time for tests, which made the whole process smooth and comfortable.

Overall, it was a great experience, and I highly recommend this driving school to anyone looking for supportive and high-quality instruction.

1 april 2026

Excellent driving school

My experience with Nordstjernens Køreskole was really great. I completed the entire course as a non‑Danish speaker, and I passed both the theoretical and practical tests on my first attempt. They provide very good material to study the theory at home, in addition to the theoretical lessons.

My driving instructor was Toke Jessen. He is a very kind and interesting person to talk to, and of course he is also an excellent instructor. He notices every small (and big) mistake you make, and he helps you correct and understand them. I’m very happy with Toke, he is a great teacher, friendly and very professional.

Overall, my experience with Nordstjernens Køreskole was a 5/5.

23 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak til Nordstjernens køreskole…

Tusind tak til Nordstjernens køreskole og ikke mindst den bedste kørelærer Claus, kun ikke klar denne lange forløb uden dig. Jeg er mega taknemlig at jeg har taget mit kørekort hos jer og det bude alle andre også. Mangler du et sted så skal du 100% få det hos Nordstjernens køreskole😍 hurtigt og nemt!!!!

Anbefales på det varmeste

Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Nordstjernens Køreskole.
Både til teoriundervisning og på vejen med Martin som kørelærer ☺️
Det er professionelt og hyggeligt.
Her er ro og tro på at man nok skal klare den, når tvivl og nervøsitet en gang imellem fylder.
Jeg anbefaler på det varmeste Nordstjernens Køreskole.

Kan varmt anbefales

Jeg har altid været skrækslagen ved ideen om at tage kørekort, men lærerne hos Nordstjernens køreskole er gode til at lære fra sig, og tog hensyn til mine behov, hvilket gjorde hele oplevelsen meget mindre nervepirrende.
Med Claus som kørelærer, kom jeg stolt og tilfreds i mål med forløbet.

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

TUSINDE tak for den fine anmeldelse og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ vi er så glade for du kom i mål, og hold fast i den manuelle, husk det er din fortjeneste 💪🏻, vi har bare guidet dig i den rigtige retning 😊 husk at vinke når vi ses i trafikken 👋🏻

fremragende køreskole

fremragende køreskole, min kørelærer var meget fleksibel og man får meget for pengene🫡

6 maart 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Sådan August, den er vi glad for den anmeldelse, fedt du er kommet godt igennem, og ikke mindst er glad og tilfreds 🙂 tusinde tak for den og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole har styr på det hele og meget tålmodige kørelærere
Kan virkelig anbefale Laurits 😊

27 februari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ vi er så glade for at du er kommet godt igennem, og selvfølgeligt at du har haft en god oplevelse med alle de lærere du har været i kontakt med 🙂 pas godt på dig selv derude i trafikken, og husk at vinke når vi ses 👋🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse hos…

Virkelig god oplevelse hos Nordstjernens Køreskole. Gode kørelærere, god struktur på undervisningen og en tryg stemning hele vejen igennem. Følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøve. Klart en anbefaling herfra!

20 februari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ det betyder at vi gør tingene rigtigt, og det gør os glade for så er vi i mål med de drømme vi har for skolen 🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale køreskolen

Jeg kan varmt anbefale Nordstjernens Køreskole. Undervisningen var professionel, og man kunne tydeligt mærke, at flere af underviserne tidligere havde arbejdet som ambulance reddere eller politifolk. De talte ud fra erfaring fra virkeligheden.

Det samme gjaldt førstehjælpskurset. Det var ikke bare noget, der skulle overstås – underviseren var engageret og dygtig til at formidle.

Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg og havde mit kørekort allerede 3 måneder efter, jeg startede.

Det var en god oplevelse fra start til slut!

29 januari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Sådan, kort proces og hurtigt gennem, men det er dig selv der har gjort det 💪🏻 tusinde tak for den meget flotte anmeldelse og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Jeg tog mit kørekort hos Nordstjernens Køreskole og er virkelig glad for mit valg. Laurids var en mega god og rolig kørelærer, som gjorde det hele meget mindre stressende.
Følte mig godt forberedt hele vejen og bestod uden problemer. Kan klart anbefales! 🚗

11 februari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Hej Kacper, vi er super glade for din anmeldelse og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ husk at køre pænt og ikke mindst at vinke når vi ses derude 👋🏻

Absolut fantastisk køreskole

Absolut fantastisk køreskole. Der er plads til alle, super flinke folk og en masse god humor, som skaber et super rart forløb at komme igennem.
Særlig tak til Laurids, som var min kørelærer, for god, overskuelig, og en tryg og nærværende undervisning på vejen, og jeg er sikker på alle andre fra personalet er lige så dygtige. Nordstjernens køreskole fortjener helt klart 5 stjerne herfra.

12 februari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ vi bliver så stolte når vores elever vil bruge tid på at anmelde os, både selve oplevelsen, men bestemt også når der kommer en personlig hilsen 😊 kør forsigtigt derude og husk at vinke 👋🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virklig søde lærer der tænker på den…

Virklig søde lærer der tænker på den enkelte elev og deres behov! Klar anbefaling 😊

11 februari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for den fine anmeldelse, og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, at få en anmeldelse som din er lige præcist grunden til vi har en køreskole 😊

Mega god

Mega flexibel køreskole især i forhold til køretimer. Jeg er meget tilfreds med undervisningen, bestod teoriprøven med 0 fejl, og både teori prøve og praktisk prøve i første forsøg. Vil klart anbefale denne køreskole

3 februari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Sådan Alba, virkeligt en fornøjelse at du valgte vores køreskole, tusinde tak for det, for den super flotte anmeldelse, og de mega flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Pas på dig selv i trafikken 😊

Tryg og god oplevelse

En fantastisk køreskole, hvor der bliver taget tid til den individuelle elev. En rigtig god og tryg oplevelse! :D

3 februari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, vi er super glade for at du føler dig set og hørt, så er vi nået i mål men hvorfor vi har en køreskole! .. og selvfølgeligt tak, for de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det hele var bare fantastisk

De kørelærer jeg havde til teori var fantastiske og takket været min kørelærer toke bestod jeg køreprøven. Jeg bestod også teoriprøven med 0 fejl med deres fantastiske undervisning

27 januari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Bum, lige i skabet, dejligt du har været tilfreds! Tak for anmeldelse og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mega god service

Mega god service, kan klart anbefale denne køreskole
Bestod teoriprøve og køreprøve første huk

23 januari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Sådan Mikkel, lige igennem på Lovpakke+, præcist som det skal være, tak for anmeldelse og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Pas på dig selv derude i trafikken 😊

Kørekort oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne køreskole. Jeg havde Toke som kørelærer igennem hele forløbet og han var virkelig god til at finde tider til mig med det samme👍

26 januari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Helt perfekt at du har haft det perfekte forløb med din kørelærer, det gør os alle glade når i forlader os og er glade og tilfredse! Tak for anmeldelse og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yderst tilfreds og varmeste anbefaling

Jeg har været yderst tilfreds med mine køretimer hos Nordstjernens Køreskole. Med sin ro og kyndige undervisning, hjalp Carsten mig med at nå i mål med mit kørekort. Carsten har min varmeste anbefaling!

22 januari 2026

Antwoord van Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, og de rosende ord om Carsten! De betyder meget mere end i ved at i er glade og tilfredse, det er DNA'et i vores køreskole! Tusinde tak for den fine anmeldelse og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 😊

Lees meer over geverifieerde reviews.