in oude ervaringen altijd een goed casino geweest, hebben nu een nieuwe betalingsmanier en sinds dien is er een deposit missing bij mij, nu heb ik een leuk bedrag gewonnen wil ik deze uitcashen ma... Toon meer
Vandaag een leuk bedrag gewonnen. Dit was alweer even geleden. Lalabet verwerkt deze uitbetalingen normaal gesproken binnen 72 uur. Ik zal hier weer netjes een update over geven , en bij uitbetaling... Toon meer
Ik zou een refund ontvangen, maanden later nog altijd niks binnen. Met mij vele anderen. Casino Guru heeft mij proberen te helpen en zij geven aan niks te kunnen doen gezien Lalabet momenteel o... Toon meer
Refund. Sinds 15 januari wacht ik op een refund. Na meerdere e-mails, vertificaties en beloftes krijg ik geen enkele reactie meer. Ik hoop dat dit alsnog spoedig opgelost kan worden, anders zal ook... Toon meer
Lala.bet Casino is an online casino that offers a wide selection of games and bonuses for new and regular players. The platform is spectacularly designed and has a straightforward interface that makes it easy to access information and navigate the site. The casino is operated by Casbit Group N.V. and was founded in 2023, offering hundreds of games for a highly entertaining gaming experience. Players can choose from various banking options, including Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, e-wallets, and cryptocurrency, making deposits and withdrawals easy. Lala.bet casino features over 4,000 games from leading software providers such as Play'n GO, Yggdrasil, NetEnt, Elk Studios, Quickspin, Evolution Gaming, and Pragmatic Play, ensuring a high-quality gaming experience. The casino offers slots, card games, table games, and live dealer games. Slots fans can choose from classic, video, branded, and progressive jackpot games, special features, and bonus games. Table games include roulette, blackjack, baccarat, and poker, with different variations and betting limits, and live dealer games are also available. Lala.bet casino provides an exciting and diverse gaming experience, responsive support, and endless growth opportunities - more games, tournaments, and attractive offers. This is what makes it suitable for players from all over the world.
Curaçao
Ik heb op lalabet gespeeld terwijl ik ingeschreven was bij cruks. Ga me geld terug eisen.

Antwoord van Lala.bet
Beste Lalabet, ik was aan het spelen zonder een storting te doen en er werd geld van mijn bank afgeschreven het gaat om 250 euro. En ik wist hier niks vanaf is het mogelijk dit terug te krijgen en als ik did terug probeer te storten, stort hij het telkens terug
Mvg Milan

Antwoord van Lala.bet
Hoe kan ik mijn geld terugstorten naar mijn rabobank rekening. Elke methode die er staat lukt het niet mee

Antwoord van Lala.bet
Cashout duurt nu 3 weken ik heb niets ontvangen en krijg geen reactie meer dit geld zie ik nooit meer terug, Speel hier absoluut niet je kan beter je geld uit het raam gooien dan heb nog kans om het terug te zien!!

Antwoord van Lala.bet
Cashout duurt nu al 2 weken. Er staat confirmed maar er gebeurt niets, Als je contact opneemt met de Klantenservice verwijzen ze je door naar een “vip manager” die alleen maar vage antwoorden geeft. Ik vraag mij af of ik mijn geld ooit nog terug zie!

Antwoord van Lala.bet
Had een lucky day en tikte 1000€ winst uit, wat keurig netjes op mijn bank account gestort is na 3dagen.
Geen enkele problemen ondervonden met lala bet. Gewoon een top site.

Antwoord van Lala.bet
Dit is het slechtste casino ter wereld!!!! Speel het niet!!! Ik verloor ongeveer 1000 € en toen ik 500 € won besloot ik het geld op te nemen ze schreven me dat het bedrag in verwerking 48 uur verwacht, 48 uur verstreken het geld kwam niet naar mij het antwoord wacht al 48-72 uur, het geld is nog niet betaald!!!!! Oplichters spelen dit casino niet!!!

Antwoord van Lala.bet
Zojuist mijn geld ontvangen na 3 dagen ! Ik dacht dat het iets langer zou duren omdat ik nog nooit had uitbetaald , maar jullie zijn super snel !

Antwoord van Lala.bet
David is a Nice Guy, helped me out a lot. They are really trustable and fast with replay

Antwoord van Lala.bet
Ben aan het wachten op een uitbetaling van 40€, duurt erg lang. Ben benieuwd of ik het nog ga ontvangen. Zal de review aanpassen wanneer het op mijn rekening staat.
Update: de betaling staat op confirmed, nog niks ontvangen. Ik update het als het op mijn cc terug gestort is.
Update 2: contact opgenomen en werd er op gewezen dat het was overgemaakt. Nog niks ontvangen.
Update 3: ontvangen via Crypto! 4 sterren

Antwoord van Lala.bet
kheb een withdrawal gedaan 48uur geleden, maar heb niks gezien of gehoord staat nogsteeds op pending.
Geld na 2dagen netjes ontvangen

Antwoord van Lala.bet
Ik krijg wel 8 mails ongewenst op mijn live.nl om toch maar mee te doen. IK wil dat helemaal niet. En blokkeren gaat niet. Het regent mails. Wil geen reclame en opdringerige mails meer ontvangen van dit LALA CASINO, Stop hier mee. Ik ga niet gokken, ben het nu en in de toekomst niet van plan. STOP Ik kreeg bericht dat ik aanvullende informatie moest sturen naar Lala, Bet. Privé informatie. E-mail adres, naam, mobiel nr., anders zouden ze mijn review er af halen. Nu ook nog bedreiging van hun. Ik wil geen ongewenste mail ontvangen van hun. Wat is daar moeilijk aan. Kreeg vandaag weer email van LALA CASINO en nu ook van BigWins Casino. Heb er foto's van genomen en opgestuurt naar Trust Pilot. Dit moet stoppen LALA
Ik ga niets verwijderen van LALA CASINO. Dat gaat niet gebeuren. Ik ontvang wel mails van Lala Casino. Er bestaat geen andere naam. Als ik zoek op Lala Casino dan krijg ik jullie adres. Er is maar een casino met de naam Lala. Jullie moeten hier iets aan doen als jullie dat niet zijn. Ik haal er niets af. Ik heb bewijs geleverd aan Trust pilot. Ik heb wel degelijk ongewenste mail ontvangen. Wordt overspoeld. Nee, ik ben niet geregistreerd bij jullie en ben ook niet van plan om dit te doen. En als jullie naam misbruikt wordt zoals jullie beweren dan doe er iets aan. Ik ben de gedupeerde.

Antwoord van Lala.bet
Leuk casino veel spelen veel aanbod eerste bedrag uitbetaald na flinke stortingen 1 dag geleden nu wachten tot het uitbetaald is dan kom ik hier zeker op terug!! En krijgen ze de volle 5 sterren

Antwoord van Lala.bet
Ik vindt het een mooi casino. Veel spelaanbod. Alleen een vraag. Wat moet je invullen als je wilt uitbetalen bij Beneficiary?