in oude ervaringen altijd een goed casino geweest, hebben nu een nieuwe betalingsmanier en sinds dien is er een deposit missing bij mij, nu heb ik een leuk bedrag gewonnen wil ik deze uitcashen ma... Toon meer
Vandaag een leuk bedrag gewonnen. Dit was alweer even geleden. Lalabet verwerkt deze uitbetalingen normaal gesproken binnen 72 uur. Ik zal hier weer netjes een update over geven , en bij uitbetaling... Toon meer
Ik zou een refund ontvangen, maanden later nog altijd niks binnen. Met mij vele anderen. Casino Guru heeft mij proberen te helpen en zij geven aan niks te kunnen doen gezien Lalabet momenteel o... Toon meer
Refund. Sinds 15 januari wacht ik op een refund. Na meerdere e-mails, vertificaties en beloftes krijg ik geen enkele reactie meer. Ik hoop dat dit alsnog spoedig opgelost kan worden, anders zal ook... Toon meer
Lala.bet Casino is an online casino that offers a wide selection of games and bonuses for new and regular players. The platform is spectacularly designed and has a straightforward interface that makes it easy to access information and navigate the site. The casino is operated by Casbit Group N.V. and was founded in 2023, offering hundreds of games for a highly entertaining gaming experience. Players can choose from various banking options, including Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, e-wallets, and cryptocurrency, making deposits and withdrawals easy. Lala.bet casino features over 4,000 games from leading software providers such as Play'n GO, Yggdrasil, NetEnt, Elk Studios, Quickspin, Evolution Gaming, and Pragmatic Play, ensuring a high-quality gaming experience. The casino offers slots, card games, table games, and live dealer games. Slots fans can choose from classic, video, branded, and progressive jackpot games, special features, and bonus games. Table games include roulette, blackjack, baccarat, and poker, with different variations and betting limits, and live dealer games are also available. Lala.bet casino provides an exciting and diverse gaming experience, responsive support, and endless growth opportunities - more games, tournaments, and attractive offers. This is what makes it suitable for players from all over the world.
Curaçao
heb op gewaardeerd om een paar bonussen te halen. Ik heb wat gewonnen maar kan niet uitbetalen en helaas kan ik niet meer bij de support pagina deze opent niet.
maar voorheen kon ik er wel bij. Verder een goede site.

Antwoord van Lala.bet
SCAM!!! Ze trekken je aan door gekke bonussen te beloven bij een storting. Ik zou 150 free spins krijgen bij een eerste storting maar kreeg er maar 50. Toen ik hier iets over vroeg in de Livechat kreeg ik het antwoord "wees blij dat je iets hebt gekregen". Toen ik deze wou gebruiken waren deze zogezegd al gebruikt wat niet zo is. Ik bleef aandringen maar de livechatter bleef dezelfde nutteloze dingen zeggen en kickte me uit de chat. Daarna met hun puntensystemen free spins gekocht, ook nooit gezien!!! NIET STORTEN, vuile scammers!!!

Antwoord van Lala.bet
19-05 rond 19:00 een uitbetaling aangevraagd van slechts 508 euro.
na dik 24 uur nogsteeds pending, zoals de andere recensies ook zeggen duurt dit allemaal maar erg lang en haalt de lol er echter af.
Hopelijk krijg ik z.s.m de uitbetaling, vind het niet fijn als het langer dan 24uur duurt.
update: voorheen vertelde zee 12-36 uur, toen 24-48 en nu omdat het bijna 48 uur LATER is dan de aanvraag is het ineens 48-72Uur. Wat een lachertje.
na meer dan 48 uur nog steeds "pending" en geen confirmatie e-mail van de website over überhaupt de aanvraag van de withdrawal.
Zal dit blijven updaten tot ik een update heb van lala.bet.
22-05, na ongeveer 60 uur uitbetaald gekregen. Helaas zonder enige email bevestiging.

Antwoord van Lala.bet
Heb heel veel geld gestort op deze site wou eindelijk 450 uitcashen kost me ook nog 20 na 6 dagen krijg ik een mail dat ik eerst 50 euro moet terug geven omdat er een fout gemaakt is waardoor er perongeluk 50 euro na m'n bank is teruggestort. Hierna moest ik opnieuw een whitdrawl doen inmiddels 5 dagen geleden. Geen geld terug nog steeds niet en klantenservice zegt wederom dat ik moet wachten. Ben er wel klaar mee laat zo de whitdrawl die op pending staat refunden naar lalabet ( dit kan wel ook heel raar) en gooi alles op nr 5 rood bij het roulette laat ze het maar houden ik ben er klaar mee
Heb uiteindelijk op een stuk of 10 cijfers het hele bedrag ingezet pakte uiteindelijk 2000 euro waarvan ik 1300 heb uitgecashed en wonderwel deze keer kwam het binnen 2 dagen op m'n rekening. Geluk bij een ongeluk toch 4 sterren voor lalabet

Antwoord van Lala.bet
jason helped me wonderfull, and really quick! i love this casino

Na 12 dagen wachten tog uit betaald
Is gewoon eerlijke site
Betaling wat traag
Maarja is te verwachten van een Antilliaanse site dat gaat daar allemaal wat trager daar
Hoge win kans voor mijn gevoel
Al 3x 2000 uitbetaald

Antwoord van Lala.bet
Ik speel al een tijdje bij lalabet en ik heb altijd netjes na een paar dagen uitbetaald gekregen (in totaal 7 uitbetalingen tussen de 300 en 5000 euro).
Maar nu ik meerdere withdrawal verzoeken heb gedaan lijkt dit het proces enorme te vertragen. Op donderdag 2 mei heb ik 2 uitbetalingsverzoeken gedaan, op 11 mei heb ik deze nog steeds niet ontvangen. Volgens de VIP manager staan deze nog in queue voor confirmation. Ik speel al langer bij lalabet en heb ik ook al meerdere succesvolle uitbetalingen gedaan. Het lijkt er echter op wanneer er meerdere uitbetaal verzoeken zijn (op 5 mei heb ik ook meerdere uitbetaal verzoeken gedaan) dit proces veel langer duurt.
Voorlopig zet ik mijn gokactiviteiten met grotere bedragen bij lalabet inhold tot ik daadwerkelijk withdrawals binnen heb.
Ik geef een update hier zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.
Update 13-05:
Ik heb 4 van de 5 betalingen binnen.
Update 15-05:
Ik heb 5 van de withdrawals binnen. Wel duurde het meer dan 10 dagen voor 4 van de 5 betalingen. Je krijgt je geld dus maar als je meerdere withdrawals doet, duurt het veel langer. Ik update hierom naar 4 sterren.

Antwoord van Lala.bet
Heel goed casino met veel aanbod zal zeker vaker terugkomen

Antwoord van Lala.bet
Al maanden actief binnen lalabet met geld inbrengen nooit problemen nooit iets gehoord nu bij uitbetalen opeens problemen met mijn account ik had graag mijn geld gehad sturen een mail waarop ze vervolgens niet meer reageren tevens zie ik meerdere reviews over dat mensen nooit iets horen en bij willen uitbetalen opeens het account door meerdere woord gebruikt wat helemaal niet waar is hier mogen ze dan ook bewijs van aanleveren erg jammer dit het gaat namelijk over duizenden euros altijd met plezier gespeeld
Update:
Ik moet nu verificatie gevevens aanleveren hopen dat de uitbetaling snel komt…
Update:
Verificatie gegevens allemaal verzonden 3 dagen verder hoor alleen wachten wachten wachten er gebeurd niks. Nog steeds pending.
Update:
Nu in totaal 9 dagen verder nog steeds Pending custumor service zegt alleen wachten.
Update:
Weer 2 dagen verder inmiddels 11 dagen en nog steeds op pending dit is verre van klantenservice er word maar gezegd wachten maar er gebeurd niks vertrouwen volledig kwijt.

hello heb uitbetaald op 2-5-2024 gister 8-mei is send
ben benieuwd of vandaag wel komt

Antwoord van Lala.bet
Uitbetaling aangevraagd op 7 mei. Aardig bedrag gewonnen. En momenteel staat het nog op pending.
Nu komen ze met een email dat ik in een security check zit. En dat ik heb gespeeld met een ander persoon op de dezelfde telefoon wat helemaal niet klopt.
Mocht het veranderen geef ik hierover een update en verander ik het naar 5 sterren.

Antwoord van Lala.bet
Mooi casino met een groot aanbod aan spellen. Na het lezen van andere reviews hier heb ik toch besloten om een storting te doen en te gaan spelen. Ik wacht nog op mijn uitbetaling zoals velen reviews hier vermelden duurt het een paar dagen dus ik geef voor nu 3 sterren totdat het geld op mijn rekening staat dan verander ik het naar 5 sterren.
1. Ik heb een uitbetaling gedaan op 6 mei
2. 7 mei Pending
Update
Op 9 mei hebben ze mij uitbetaald. Dus Lalabet is een betrouwbaar casino en krijgt van mij 5 sterren!

Antwoord van Lala.bet
Speel altijd graag op lala bet
25/4 mooi bedrag gewonnen €1980
En werd snel uitbetaald
Nu heb ik weer mooi bedrag gewonnen
€1580 maar 4 dagen pending
Werd die omgezet naar sent
Sinds 2 mei maar nog steeds geen geld op me rekening
Hoop dat het gestort word
Zie ook goede reviews maar ook paar slechte
Ze zeggen geduld maar zijn nu al 6 dagen verder
Zal wel goed komen maar word vervolgd
Dan de 5 sterren die deze site verdient

Antwoord van Lala.bet
4 Mei een uitbetaling gedaan. Ik zal updates geven wanneer uitbetaling is geacepteerd en wanneer het op mijn rekening staat.
Vandaag een mooi bedrag gewonnen. Nadat de betaling op mijn bankrekening is bijgeschreven zal ik de review van lala.bet van 3 naar 5 sterren aanpassen. In de tussentijd zal ik updates geven van het proces.
Stap 1: 4 mei 2024 19:00 uitbetaling
gedaan.
stap 2: 5 mei 2024 20:00: Pending
stap 3: 6 mei 2024 18:00: Pending
Stap 4: 7 mei 2024 19:00: Sent maar nog niet op mijn bankrekening.
Stap 5 8 mei 11:00: Geld op mijn rekening.
Het duurt allemaal iets langer maar lalabet is een betrouwbare casino.

Antwoord van Lala.bet
Oplichters win je 12.000€ word t niet uitbetaald om dat ze zegen dat je met meerdere IP adressen speeld terwijl dat niet zo is en me gelijk account gelijk blokkeren dus mensen speel aub nooit op deze site zijn boeven speel
Maar lekker op de Nederlandse sites

Antwoord van Lala.bet
Nog steeds te wachten na 48 uur voor je geld gestort krijgt..zwaar frustrerend eenmaal m’n geld en nooit meer dit casino. Houden het expres op zodat je weer gaat spelen. hele slechte services op de chat en geven hun mond maar een douw en doen niet de moeite voor je om te vragen wanneer nou eindelijk je geld gestort gaat worden.

Antwoord van Lala.bet
Oplichters heb €1500+ uitgegeven daarna werd me account permanent geband en kon ik fluiten naar mijn geld

Antwoord van Lala.bet
Uitbetalingen duren lang en daar betaal je ook nog eens extra geld voor. Jammer. Dit maakt de site minder aantrekkelijk. Ook ligt de host er vandaag uit. Waardoor de site niet werkt

Antwoord van Lala.bet
We spelen al ongeveer een jaar op 2 acounts, super veel hebben we op allebei de acounts opgewaardeerd. Paar keer kleine bedragen uitbetaald. Toen we 4000 hadden gewonnen en wilde uit betalen , werden onze acounts gesloten omdat je blijkbaar maar 1 acount mag hebben. Maar heel het jaar gaat het goed en wanneer er een groot bedrag moet worden betaald , sluiten ze gewoon je acount.

Antwoord van Lala.bet
Oplichters heb me geld niet terug gekregen €50 op me account wanneer ik uit wil cashen zegt ie geen saldo