Langager Retreat Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejlig sted..100% privat. Flot indrettet, afslappende atmosfære. Min veninde og jeg havde booket 3 timer og det gik hurtigt. Vi savnede dog ekstra håndklæder ellers var alt som det skulle være. Jeg ko... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fed og hyggelig oplevelse! Min kæreste og jeg besøgte Langager Retreat for at nyde deres private spa, og det var helt fantastisk. Rolige omgivelser, hyggelig atmosfære og masser af mulighed f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I dag havde vi fornøjelsen af at besøge Langager Retreats Spa, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var meget skeptisk i starten, da jeg tidligere har haft då... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig oplevelse Skønne faciliteter Virkelig god service Saunaen lugtede lidt brændt ved opvarmning, men det er måske bare mig som har en følsom næse. Virkelig god service fra Frida.

Bedrijfsgegevens

1. Schoonheidssalon
  2. Dagspa
  3. Evenementenlocatie
  4. Gezichtsbehandelingsspa
  5. Spa
  6. Waxsalon

Geschreven door het bedrijf

Et luksuriøst Spa retreat som er 100% privat. Vores mission er at give dig et frirum, hvor du kan blive forkæle dig selv og dem du holder af. Alt er med fokus på bespoke forkælelse skabt til dig - alt sammen tilpasset dine ønsker med et ekstra niveau af forkælelse.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Langager Retreat

Langager Retreat (Spa) er en absolut perle, ved smukke og grønne omgivelser. Ved ankomst blev vi mødt af en meget venlig medarbejder, som gav os en grundig introduktion til faciliteterne. Vi blev herefter fulgt til vores private spa-rum, og til vores store overraskelse var standarden langt højere end vores forventninger. Rummet var ikke blot rent og ryddeligt, men også flot dekoreret, med en stor spa med flere boblefunktioner samt sauna og loungeområde, hvor der var snacks og drikkevarer til rådighed. Desuden var der højtaler i rummet, som skabte en hyggelig og afslappet stemning.

Det bedste af det hele var, at rummet var helt privat, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere eksklusiv og afslappende. Vi følte os virkelig forkælet og nød at have alle faciliteterne for os selv. Alt i alt var vores ophold på Langager Spa en fantastisk oplevelse, og vi kan varmt anbefale det til alle par, der søger en romantisk og afslappende get-away fra byens stress og jag. Vi giver derfor stedet vores varmeste anbefaling og fem stjerner ud af fem.

4 mei 2023

10/10

venlig, imødekommende og sød medarbejder. (Thea)

Fantastisk oplevelse med det rigtige selskab, det perfekte sted!!!

Alt hvad man skal bruge og kunne forestille sig, alt i et.

På gensyn

29 april 2023

Kæmpe stor anbefalning😍

Kæmpe stor anbefalning😍
Mit besøg idag hos Langager Retreat, var helt igennem en vidunderlig oplevelse. De 3 timer vi var der, var det Hele værd .
Det er ikke sidste gang, min mand og jeg kommer hos jer. Jeg var dybt overrasket over, alt den hygiejne der var. Alt var bare perfekt, personalet var imødekommende og høflig. Tusind tak for denne gang vi ses helt klart meget snart igen

2 april 2023

Kære Tugce,
Tusind tak for dine søde ord❤️ Jeg er glad for at I har nydt det, og vi vil glæde os til at tage imod jer en anden gang.

Varme anbefalinger til Langager Retreat

Jeg vil starte med at sige, hvor er det bare en fantastisk flot klinik, beliggende i det mest idylliske område.
Atmosfæren er virkelig god og indehaver Line er der altid til at byde en varm og hjertelig velkommen.
Hos Langager Retreat er behandlerrummet var meget stilfuldt og rent, som virker meget behageligt.
Mine faste behandlinger hos Langager Retreat er blandt andet voks med Lycon, samt lash lift og farvning og korrigering af bryn & vipper, hvor alt udføres grunding og til perfektion.
Jeg vil til hver en tid varmt anbefale Langager Retreat.
I har i hvert fald fået mig som en fast kunde.

29 maart 2023

Super sød behandling af Line

Super sød behandling af Line, jeg har allerede booket ny tid.

21 februari 2023

Kære Jane,
Mange tak for din anmeldelse - jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen igen❤️

En virkelig fantastisk oplevelse

En virkelig fantastisk oplevelse, service og lækre omgivelser!
Vi var i deres spa i to timer og det er absolut ikke sidste gang!
En wellness oplevelse som du ikke finder andre steder!

11 maart 2023

Kære Kristina,
Tusind tak for din fine anmeldelse❤️ Jeg er glad for, at I nød oplevelsen, og vi vil se frem til at tage imod jer en anden gang.

Spaen er ren selvforkælelse ❣️

Jeg har været i spa'en 3 gange og har kun oplevet fantastisk god service, med sødt personale og Line, som gør det hele til en rigtig behagelig oplevelse. Der er dejligt sted med hyggelig lys, sauna og alt hvad man har brug for. Kommer helt sikkert igen og igen :)

3 maart 2023

Kære Annam,
1000 tak for dine søde ord❤️ Det er jeg glad for, og jeg vil glæde mig til at byde jer velkommen igen.

Supergod oplevelse

Supergod oplevelse. Fik lavet microblading af øjenbryn. Følte mig helt tryg gennem hele processen. Skønt sted!

24 februari 2023

Kære Johanna,
Mange tak for din fine anmeldelse, det er jeg meget glad for❤️

Bedste af det bedste

Line er en skøn behandler! The purest soul🥹
Dejligt spa, dejligt sted generelt! Det er også et super rent og gennemtænkt spa område!
Helt klart min nye go-to klinik og det eneste spa jeg ville besøge fremover.

14 februari 2023

Kære Sara,
Tusind tak for dine søde ord❤️ Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid gode og positive oplevelser at…

Altid gode og positive oplevelser at blive behandlet på Langager Reatreat.
Behandlingen er professionel og i dejlige omgivelser.
Kommer gerne igen og igen .
Kirsten Jørgensen

12 februari 2023

Kære Kirsten,
Mange tak for din søde anmeldelse - det er vi meget glade for❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker mine besøg hos Langager retreat

Elsker mine besøg hos Langager retreat. Kommer der jævnligt til bikinvoks. Altid sød, professionel og dygtig behandling. Udover det, så er stedet det hyggeligste sted i Havdrup og omegn. Klart et besøg værd.

1 februari 2023

Kære Christina,
Mange tak for dine søde ord❤️ Det er jeg meget glad for, og jeg vil glæde mig til at tage imod dig igen.
De bedste hilsner, Line

Lees meer over geverifieerde reviews.