Dejlig sted..100% privat. Flot indrettet, afslappende atmosfære. Min veninde og jeg havde booket 3 timer og det gik hurtigt. Vi savnede dog ekstra håndklæder ellers var alt som det skulle være. Jeg ko... Toon meer
Virkelig fed og hyggelig oplevelse! Min kæreste og jeg besøgte Langager Retreat for at nyde deres private spa, og det var helt fantastisk. Rolige omgivelser, hyggelig atmosfære og masser af mulighed f... Toon meer
I dag havde vi fornøjelsen af at besøge Langager Retreats Spa, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var meget skeptisk i starten, da jeg tidligere har haft då... Toon meer
Dejlig oplevelse Skønne faciliteter Virkelig god service Saunaen lugtede lidt brændt ved opvarmning, men det er måske bare mig som har en følsom næse. Virkelig god service fra Frida.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Et luksuriøst Spa retreat som er 100% privat. Vores mission er at give dig et frirum, hvor du kan blive forkæle dig selv og dem du holder af. Alt er med fokus på bespoke forkælelse skabt til dig - alt sammen tilpasset dine ønsker med et ekstra niveau af forkælelse.
Bygaden 14, 4370, Store Merløse, Denemarken
- mail@langagerretreat.dk
- langagerretreat.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dejligt besøg med lækker…
Dejligt besøg med lækker ansigtsbehandling. Følte mig meget godt modtaget i virkelig skønne omgivelser. Jeg kommer igen!

Yderst tilfreds kunde! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har besøgt stedet 2 gange, og det bliver helt sikkert til flere gange endnu!
Du bliver budt velkommen til en hyggelig og varm atmosfære med en jacuzzi, et dampbad, loungeområde samt eget bad og toilet som du har helt for dig selv, til en superfair pris. Det er super rent og luksuriøst, og man kan roligt læne sig tilbage og nyde omgivelserne. Man har mulighed for at bestille både snacks og drikke, og der er flere håndklæder, badekåber, luksus shampoo og sæbe til rådighed. Kæmpe anbefaling herfra og kæmpe ros til det søde personale, der gør, at man føler sig hjemme og godt tilpas! Selvom jeg bor i indre København, så er det helt klart køreturen værd, og som sagt, så bliver det helt sikkert til flere besøg herfra.
Hilsen en meget tilfreds kunde

Spa og ansigtsbehandling
Overordnet, en fin oplevelse. Afslappende ansigtsbehandling med ansigtsmassage, hvis “udglattende” effekt kunne mærkes efterfølgende. Samtidig fik man den time, man havde betalt for, og dermed udnyttet tiden til fulde. Og en medarbejder der havde god tid både ved bookning og efter udført behandling til at svare på diverse spørgsmål mm..

Helt fantastisk sted
Helt fantastisk sted, dejlige omgivelser, og jeg fik den skønneste ansigtsbehandling. Helt klart et besøg værd.

Lækkert og fantastisk
Min kæreste og jeg var forbi stedet i dag, og vi kan klart anbefale det! Vi blev taget så godt i mod fra start til slut. Virkelig et sødt personale med et kæmpe smil på læben.
Vi havde jacuzzien i 2 timer, og det var helt fantastisk! Min kæreste fik lov til at bruge 15min mere for at komme i tøjet og tørre håret. Alt levede op til vores forventninger. Det er ikke sidste gang, vi sætter vores fødder der. Tak 🤍

Mit besøg idag hos Langager Retreat
Mit besøg idag hos Langager Retreat, var helt igennem en vidunderlig oplevelse. Man bliver mødt af høfligt og imødekommende personale, der straks sørger for, at du ikke går ned på forplejning i form af varme drikke. Herefter individuel luksus og ikke mindst hyggelige samtaler med personalet. Tusind tak for god og yderst behagelig behandling. Med masser af information om produkter/behandling.

Antwoord van Langager Retreat
Min kone og jeg havde en fantastisk…
Min kone og jeg havde en fantastisk hyggelig dag i privat spa et par timer.
Kan varmt anbefales

Fantastisk retreat
Fantastisk retreat! Vi holdte vores polterabend for vores veninder derude, og behandlingerne plus hele stedet var så dejligt! God service og super smukke omgivelser!
Vi kommer helt sikkert igen🫶

Fantastisk sted !😍
Fantastisk sted !😍 Flotte omgivelser, servicemindede personale samt hygiejnisk og fantastisk spa - første gang men bestemt ikke sidste gang vi besøger stedet. Det var en fantastisk måde at starte min 30 års fødselsdag på😍

Antwoord van Langager Retreat
Sødt personale som ordnede mine vipper
Sødt personale som ordnede mine vipper. Mit lashlift var lige så flotte efter 3 ugers badeferie, sol og varme😍😍

Antwoord van Langager Retreat
Det har været en dejlig oplevelse med…
Det har været en dejlig oplevelse med fantastiske omgivelser. Det kan varmt anbefales!!!!

Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse.
Vi kunne ikke sidde i spaen da der var alt for meget klorin i, vi havde spaen i 2 timer men kom ud efter 50 minutter. Vi siger det til medarbejderen som er ude ved indgangen som tager en test, hun kommer tilbage og siger hun kunne se der var for meget klorin i , hvor hun tilkalder chefen som så er i spaen i 10 minutter og siger der ikke er for meget. Mega dårlig service!

Antwoord van Langager Retreat
Det dejligste sted til selvforkælelse
Min datter og jeg er kommer gennem det sidste år og har prøvet alt fra acnebehandling til spa’en og lash lift. Alle behandlingerne bliver udført med en rolig grundighed og man føler sig altid super velkommen og virkelig godt behandlet.
Alle produkterne der bruges tager udgangspunkt i den hudtype man har, og selv min sarte hud kan tåle det. Selv deres produkter til hjemmebehandling er skønne.
Selvom der er mange behandlere i vores eget område, kører vi gerne turen på tre kvarter, når vi skal forkæle os selv lidt ekstra.

Antwoord van Langager Retreat
Skønneste oplevelse i de lækreste…
Skønneste oplevelse i de lækreste omgivelser. Dejlig spa og det sødeste personale.
Tak for den mest fantastiske polterabend

Dejligt sted
Dejligt sted, søde piger, nærværende service og lækre behandlinger. Har været der til mange forskellige skønheds behandlinger. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Fantastisk ❤️💯
Super godt sted og sikke nogle søde piger ❤️glæder mig til at komme igen ❤️💯

Fantastisk dag på Langager Retreat
Vi havde de skønneste timer på Langager Retreat, som havde gjort absolut alt for at gøre vores dag helt uforglemmelig. Fantastisk arrangement. Jeg vil klart benytte mig af Langager Retreat fremover.

Antwoord van Langager Retreat
En skøn oplevelse til polterabend med…
En skøn oplevelse til polterabend med mine dejlige tøser 😊
Super lækre omgivelser med professionel personale, som gav sig god tid til introduktion og sidenhen service under arrangementet 🤩
Tapas, som var bestilt ekstra, var fantastisk og udgjorde toppen til en skøn dag 🥂🌺

Skøn polterabend på Langager retreat ❤️
Jeg var til en fantastisk polterabend på Langager retreat, alt klappede bare - super imødekommende personale og lækre faciliteter! Det er et så fint sted og helt perfekt ramme for polterabend eller bare en tur med veninderne ❤️ Jeg vil helst sikkert snart komme tilbage! Tak!

En ok oplevelse :/
Et super flot sted, dog enormt manglende personale som kunne vise os rundt, sur champagne og manglende musik i spa området :/
Kedeligt når man booker i 5 timer til en polterarbend, men derimod en super lækker tapas med dertilhørende vin.
Men personalet mangler indsigt i hvilke arrangementer de tager ind og opsummering af hvad der ville være bedst for den enkelte øv
Lees meer over geverifieerde reviews.