Wij hebben alleen positieve ervaringen met Collissimo, het is onze favoriete vervoerder. Pakjes bijna 100% op tijd geleverd, super vriendelijke bezorgster, doet echt extra moeite om ons te helpen,goed... Toon meer
Perfect op tijd geleverd, inclusief een voormelding met sms , geleverd door eigen postbode Staat van pakket was goed, maar doos was behoorlijk groot(onhandige maat) Ga zo door Goed weekend
Verzending drama, dragen ze zonder gegevens over aan DPD NL of melding vervolgens leveren ze gewoon op ander adres af vanuit DPD en geven aan dat het geleverd is op juiste adres. Handtekening van pers... Toon meer
Colissimo est l'expert de la livraison de colis aux particuliers en France et à l'international. Chaque jour, nous accompagnons des millions de clients grâce à des solutions de livraison fiables, innovantes et adaptées à tous les modes de vie. Notre ambition est de rendre la livraison toujours plus simple et pratique. Grâce à nos services digitaux, à nos outils de suivi en temps réel et à nos nombreuses options de réception, chacun peut gérer sa livraison en toute autonomie selon ses préférences : à domicile, en boîte aux lettres lorsque cela est possible, chez un commerçant partenaire, dans un locker ou en bureau de poste. Nous innovons en permanence pour offrir des solutions toujours plus rapides, flexibles et transparentes, afin de simplifier l'expérience de nos clients à chaque étape de leur livraison. Acteur majeur de la livraison de colis en France, Colissimo s'engage également en faveur d'une logistique plus responsable afin de proposer une expérience de livraison toujours plus fluide, pratique et durable.
Frankrijk
- laposte.fr/colissimo
Vraagt klanten om een review
Pakket opeens naar een onbekend pakketpunt
Via collisimo werd mij een pakket toegezonden vanuit Frankrijk. Tracking informatie in het Frans. Geen mogelijkheid om te vertalen. Opeens de melding dat de levering mislukt was en het pakket naar een pakketpunt gaat.
Welk pakketpunt? Staat er allemaal niet bij. Pas toen ik hier op trustpilot uitkwam kwam ik er achter dat je het kan tracken via post nl
Status zegt geleverd maar niks ontvangen
Ik had op Ebay iets besteld vanuit Frankrijk.
Volgens de track and trace zou dit geleverd zijn maar ik heb niks ontvangen.
Klant wil spiegel kopen maar heeft het…
Klant wil spiegel kopen maar heeft het te druk met werk dus stelt ze n vervoerder voor, La Poste,.. waar ik eerst de verzekering van moet betalen die dan zodra hij het pakket af komt halen aan mij het koopbedrag plus verzekeringsbedrag terug/betaalt. €250,00 Totaal ..!!! Ik krijg n mail met gegevens of ik die per direct maar wil invullen want ze heeft er haast mee. ??!! Jaa daag..!!! Gelukkig ben ik niet van gisteren. Ik heb de koper eventjes "netjes" laten weten dat als ze de spiegel nog wilde kopen dat dat maar op mijn voorwaarden ging gebeuren.. Trap er niet in..
Kleding van Frankrijk naar Nederland
Kleding van Frankrijk naar Nederland
Ik heb kleding van een Franse winkel laten bezorgen in Nederland. Het kwam in perfecte staat aan en de bestelling was goed te volgen!
Zeer slecht, maar opgelost!
Net als veel andere recensies iets besteld uit Frankrijk, om vervolgens geen updates en details te krijgen over de verzending. Gelukkig had ik een vriendelijke verkoper, die me op de hoogte bracht en vertelde dat mijn pakje ergens bij een afhaalpunt lag. Op de site van Colissimo stond dat ze aan de deur zijn geweest (geloof ik niet) en dat er een briefje zou zijn (was er ook niet). Na lang zoeken en veel bezorg bedrijven proberen, kwam ik er achter dat je de Franse track and trace code op de site van PostNL kan invoeren en zo het afhaalpunt kunt vinden! Mocht je dus je pakketje kwijt zijn; probeer het via PostNL, DPD of iets vergelijkbaars.
Pakket afgeleverd bij afgifte punt, waar dan?
Pakket afgeleverd bij afgifte punt, waar dan?
BELANGRIJK: De code kun je invullen bij POSTNL.
Zo heb ik mijn pakket alsnog gevonden in mijn dorp.
Ja, het is waardeloos dat dat niet wordt aangegeven, maar hopelijk kunnen hierdoor mensen hun pakket nog terugvinden.
Geen Informatie betreft welk pakketpunt
Geen enkele mogelijkheid om hun site in een andere taal dan frans te onvangen... Vervolgens krijg je de melding dat het is afgeleverd bij een pakketpunt? Welke van de 600? Wat een kwalitatief uitermate teleurstellend bedrijf.
Colis werd niet afgeleverd en er stak…
Colis werd niet afgeleverd en er stak geen melding in onze brievenbus waar we de colis verzondenuit Frankrijk konden ophalen . Een echte schande!
De irritatie van anderen heb ik ook
De irritatie van anderen heb ik ook. Ik krijg een melding van deze expediteur dat ik niet thuis was (was wel thuis) en dat het pakje is afgeleverd, waar dan? Geen idee. Wie vervoerde het in NL? Geen idee. Track? Werkt niet meer. De afzender gaat in frankrijk op zoek naar info en ik in Nl bij lokale ophaal-lokaties. Dit is de tweede slechte ervaring met collisimo.fr
Dacht via DPD, maar ging via PostNL. Franse volgcode werkt op PostNL T&T
Ik was niet thuis tijdens bezorging. Status pakket "Your parcel is available at your pick-up point." zonder enige vermelding van welk punt en/of welke koerier. Op basis van de reviews dacht ik DPD, maar die wisten van niks. Pakketten uit het buitenland krijgen een nieuwe volgcode, maar deze is NIET te vinden op basis van postcode/huisnr.
Uiteindelijk PostNL gebeld en jawel hoor, zij hebben 'm! De volgcode van Colissimo/LaPoste werkt op de PostNL Track&Trace webpagina en het desbetreffende afhaalpunt komt tevoorschijn.
hotel stuurt pakket aan mij via…
hotel stuurt pakket aan mij via colissimo en vergeet het huisnummer toe te voegen. Ik kom daar achter. kan op geen enkele manier contact krijgen met colissimo. bizar
Scam, scam, scam! Trap er niet in!!
Ik verkoop een bed voor 75 euro. Iemand reageert en zegt dat hij geen vervoer heeft en dus een koeriersdienst inschakelt. Daarbij heeft hij wel mijn adresgegevens nodig om de vervoerder te informeren. Prima. Ik krijg een bevestigingsmail waarin staat dat ik een voucher moet kopen voor 100 euro. Dit zijn verzekeringskosten. De vervoerder komt dan het bed halen en mij 175 euro overhandigen.
Trap hier niet in!! Je gaat niet eerst 100 euro betalen in de hoop dat er een vervoerder komt die het bed ophaalt én je het geld terug betaald.
Zeer goede ervaring, mooi op tijd bezorgd.
Twee dagen geleden iets besteld in Frankrijk, Lyon, dat verzonden is met Colissimo.fr. Vanochtend een email van DPD dat het pakketje vandaag geleverd zal worden en vandaag op de aangegeven tijd bezorgd. Dit tegen mijn verwachting in gezien de eerdere reviews.
Misleidende informatie op de site
Misleidende informatie op de site, pakketje zou binnen 3 dagen geleverd worden en komt 3 weken later op een afhaalpunt van DPD aan, LET OP: Er word niet aan huis geleverd, maar direct naar een afhaalpunt waar je geen email van ontvangt! Zelf aan de hand van het Franse trackingnr. op de DPD site het adres van het afhaalpunt weten te achterhalen. Klantenservice van tradeinn is waardeloos, schuiven alles op de vervoerder, laatste keer dat ik besteld heb bij deze club !
Schandalig!!
Schandalig!!! Heel hun klantenservice communicatie is erop gebouwd om je in cirkeltjes te laten draaien. Contact nummers blijken niet te bestaan, als je een mail schrijft geven ze al op voorhand aan dat er niet op geantwoord word en hun chatdienst stuurt je rond. Onbegrijpelijk dat dit blijkbaar kan en blijft bestaan!
Ik ben zo geïrriteerd!!
Ik ben zo geïrriteerd!!! Al drie dagen probeer ik uit te zoeken in welke afhaalpunt mijn pakje zit. Ik heb noch een briefje in de brievenbus of een mail ontvangen. Nu moet ik maar rond bellen en rondvragen of er IEMAND mijn pakje heeft ontvangen. Super hinderlijk!! Is al om gek van te worden!
Wat een bende.
Wat een bende.. Al 2 keer mijn pakket kwijt! Eerste keer kon t zogenaamd niet door de brievenbus en is het teruggestuurd naar de verzender en 2e keer waren mijn adresgegevens niet compleet!! Ja, ja.... Helemaal klaar met dit bedrijf
Niets in de brievenbus
Zogezegd een pakje in mijn brievenbus, op donderdag 28 december, maar er zit niets in. Geprobeerd contact op te nemen, maar mijn Frans is heel slecht en begrijp hen robotsysteem niet. Blijkbaar willen ze het zelfs niet uitzoeken hoe het komt. De verkoper gelooft me niet, want hij ziet dat het bezorgd is en daar is de kous mee af, dus geld kwijt. Ik vraag me af wat ik verder nog kan doen, want het was een belangrijke zending.
Pakketje vanuit Frankrijk
Pakketje vanuit Frankrijk naar Nederland laten komen. Ik was niet thuis dus de site gaf aan dat ik hem bij “het droppunt” moest afhalen. Geen adres of iets terwijl er in een kleine stad al snel 10+ drop off punten zijn. Niks in de bus en had geen idee of Colissimo aan Post NL, DHL of DpD leverde. Colissimo international proberen te bellen geen gehoor terwijl ik binnen openingsuren belde, nog 6 pick-up points gebeld. Uiteindelijk postservice DpD gebeld en die heeft alles afgehandeld en toch mijn pakketje kunnen aannemen. Mijn advies voor jullie, wachtende op een pakketje of met een verloren pakket om de DpD te bellen, Colissimo levert namelijk aan DpD en alle info word door DpD verwerkt zodra het pakketje in Nederland is, en die handelen het correct af.
pakje volgens hun track en trace…
pakje volgens hun track en trace afgeleverd om half 8 in de ochtend, nou niet dus en ik was gewoon thuis, was gelukkig maar voor 9 euro, maar goed wat een oplichters.