On-line verkopen kan iedereen, pas als er iets mis gaat weet je hoe goed de verkoper is. In dit geval Lataza: SUPER !!! Ook de telefonische service !!! Graag weer opnieuw bij de volgende aankoop !... Toon meer
Mijn bestelling kwam iets later dan voorzien omdat het artikel tijdelijk niet in voorraad was. Toen ik hiernaar informeerde kreeg ik dezelfde dag nog antwoord via mail met meer informatie, en toen het... Toon meer
Lataza blijkt veel meer te zijn dan een standaard online verkoopporganisatie. Als hun eigen advies niet voldoende is voor de specifieke vragen van de klant, nemen zij zelfs kontakt op met de fabrik... Toon meer
Ik heb op dinsdagavond de bestelling geplaatst en donderdag ontvangen. Via mail kreeg ik de nodige update's van de verwerking van mijn bestelling en ik kon de levering tot op de voet volgen. Het... Toon meer
Over Lataza
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Laptoptassen alleen maar zwart en saai? Echt niet meer! Lataza biedt online een groot assortiment trendy dames laptoptassen, heren laptoptassen én iPad en iPhone cases aan.
Zeer goede service en klantgerichtheid, zowel vóór, tijdens als na het bestellen. Makkelijk bereikbaar via mail, telefoon en livechat.
Gratis en snelle verzending binnen België, Nederland en Duitsland.
Middenwei 15, 9248 SJ, Siegerswoude
- +31 594 641265
- service@lataza.be
- lataza.be
snelle service
bijzonder snelle levering van het bestelde
stevig ingepakt
Professioneel en commercieel ...
Lataza blijkt veel meer te zijn dan een standaard online verkoopporganisatie.
Als hun eigen advies niet voldoende is voor de specifieke vragen van de klant, nemen zij zelfs kontakt op met de fabrikant/leverancier om die overtuigende argumenten voor zijn produkt te laten aanbrengen.
Het product overtuigde. Lataza overtuigde !
Prima
De Burkely Vintage laptoptas is supermooi.
Goede site, de bestelling was gemakkelijk te plaatsen en de levering was volgens afspraak, woensdagavond besteld en vrijdag geleverd.
Perfecte service
Hele snelle en goed service! Eerste keer kreeg ik een fout product, maar de dag later werd dit al rechtgezet en had ik mijn andere pakketje al!
Betrouwbare website met kwaliteitsvolle producten die aan een sneltempo afgeleverd worden!
Ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten!
Keuze in betalingsmogelijkheid
Snelle aflevering en super systeem om je pakketje te volgen tijdens de verzending!
Top! Top! Top!
Alles in orde
Mooi degelijk product, ook heel origineel.
Werd op tijd en zonder schade geleverd.
SUPERSNELLE SERVICE
In de late namiddag besteld, volgende dag rond 13u geleverd in stevige verpakking, zeer aangenaam :)
Perfectie bestaat echt
Zeer snelle en perfecte service ! Bedankt.
Mooi artikel, maar niet volgens afspraak geleverd!
Heb zondag besteld, woensdag geleverd!
Toen ik dinsdag van mijn werk kwam viel het wel tegen dat mijn pakketje niet geleverd was!
Omdat ik voor het eerst een bestelling geplaatst had, had ik er wat minder vertrouwen in!
Perfect
Bestelling geplaatst donderdagnamiddag 15.00u; vrijdamiddag om 13.00u was pakket reeds afgeleverd in België. Zeer correcte levering; pakket in uitstekende staat.
Alles is perfect!
Zeer goed verpakt pakket, snelle levering
Alles is perfect
Betrouwbaar en snel!
Ik heb op dinsdagavond de bestelling geplaatst en donderdag ontvangen.
Het product op zich was ook conform de omschrijving.
Zowel product als service perfect in orde!
Super service
Zeer snelle levering. Bij ontvangst van mijn pakket een beschadiging aan het artikel. Binnen de 48 uur een nieuw toegezonden gekregen. Wat kan een mens meer verlangen? Prima service.