Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The Accelerator® by LeadSuccess and its founder, Ehtasham, offer a truly unique and one-of-a-kind approach to sales training. This program doesn’t just teach students how to set a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

This program has been one of the best I have been on. Ehtasham have many years of experience in both sales and leadership, and it really shows in the program. Also, he really cares about you as a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

LeadSuccesses is absolutely amazing! I know the owner personally, and I have never met someone so skilled, kind, and enthusiastic in their profession. I have personally used LeadSuccesses in my busine... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Business Development Service
  2. Onderwijsaanbieder

Geschreven door het bedrijf

LeadSuccesses is a premier partner for B2B and B2C companies, as well as info-product businesses, seeking to scale their revenue to six and seven figures and beyond. Through our flagship service, SalesSolutions®, we deliver unparalleled expertise by embedding a fully trained and highly skilled team—including appointment setters, closers, sales managers, finance managers, operational managers, and success managers—directly into your business. Utilizing cutting-edge technology, proprietary software, and optimized workflows, we empower organizations to achieve exceptional results, doubling their closing rates with precision and efficiency. For businesses with established sales teams, SalesSolutions® offers bespoke consulting services designed to elevate your existing talent. We provide advanced training and proven strategies that enable your in-house salesforce to maximize their potential and drive significant performance gains. In addition to transforming businesses, LeadSuccesses offers the award-winning Accelerator® mentorship program, tailored for individuals aspiring to launch lucrative careers in remote sales. Uniquely, participants pay nothing until the mentorship is successfully completed. The program includes a rigorous qualification process—featuring application, screening, and interviews—ensuring only the most committed and capable individuals succeed. With services available in both English and Norwegian, LeadSuccesses stands as the trusted choice for ambitious businesses and professionals worldwide. Our commitment to excellence and innovation makes us the definitive partner for achieving sustained success. Discover how we can help you surpass your goals by visiting www.leadsuccesses.com.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Transformative Sales Training for Remote Success—No Upfront Fees, Just Results

This program doesn’t just teach students how to set appointments and close deals… It builds a foundation of mindset, accountability, and ownership, creating well-rounded professionals ready to excel in remote sales.

I've been in sales for 21 years and spent the past 3+ years in the coaching and sales recruitment space, helping reps land jobs.

One of the standout highlights is the results-driven pricing model that he uses… Where students only pay when they start seeing results.

THIS IS UNHEARD OF!

(most sales training charge $1k- $10k upfront)

This is not a program… It’s a true mentorship that sets high standards and expectations starting from the selection and enrollment processes.

This 12-week mentorship requires students to show up EVERYDAY and complete work before advancing, which teaches accountability and discipline.

With daily guidance Monday through Friday, this ensures every student receives the support that they need.

If you’re looking for an end-to-end transformative sales training that delivers tangible results and a mentor who truly cares about your success...

The Accelerator® is your place to get started if you're serious about building a career in remote sales!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Accelerator - et mentorskapsprogram for deg som ønsker å heve nivået ditt innenfor salg og kommunikasjon

Progresjonen min i løpet av de 12 ukene jeg har vært med i Accelerator har vært stor. Jeg har tidligere erfaring innenfor salg og har deltatt på andre nettkurs, hvor en av dem var spesifikt innenfor high-ticket sales.

Accelerator har derimot gitt meg et større arsenal når det kommer til salg og mindset. Jeg har tatt store steg innenfor kommunikasjon, mindset og generelt sett salg.
Der jeg tidligere har hatt mye ehm-ing, uhm-ing og brukt svake ord er jeg nå mer trygg i hvordan jeg kommuniserer. Dette har gitt meg et stort fortrinn over andre i miljøet.

Accelerator er meget profesjonelt gjennomført og Ehtasham krever mye av sine studenter, slik han gjør av seg selv. Dette er gjennomsyret i hele kurset og man må være seriøs for å ta fatt på et 12-ukers kurs i Accelerator. Dette programmet er for de som ønsker å ta steget opp fra en middelmådig selger til en som kan utkonkurrere sine kollegaer.

Kurset dekker et stort spenn av temaer for å gi deg de beste forutsetningene for å lykkes.
1. Hva som kreves for å være en selger.
2. Bygge et mindset som gir deg en konkurransemessig fordel og som gjør at du aldri gir opp.
3. Dyptgående oppsett av en closing-samtale og hva som kreves for å lykkes som en closer.
4. Setting-script og hvordan man lykkes som en setter.
5. Mestre smokescreens kunden gir deg, håndtere innvendinger og frykt.
6. Hvordan man pitcher til en kunde
7. Hvordan man closer en kunde
8. Hvordan man bygger seg et nettverk og lager en personlig brand.
9. Outreach til andre tilbydere/kurs.
10. Teknisk setup (hva som kreves av utstyr, gjennomgang av firma, skatt, regnskap, lønn, sykdom, MVA, osv)
11. Hva som kreves for å ta steget videre alene. Mindset+Velocity = Furiosity.

Leadsuccesses og Ehtasham skiller seg fra andre kurs ved å være hands-on gjennom hele prosessen. Ingenting er forhåndinnspilt og kravet til å møte opp hver dag og gjennomføre hjemmelekser/oppgaver er ingenting jeg har opplevd tidligere. Jeg har tidligere opplevd at slike kurs er video-moduler med oppgaver som skal utføres, men uten en oppfølging fra kursleder(e).

Det er hele tiden tett oppfølging, med daglige møter og hjemmelekser hver dag. Ehtasham er tilgjengelig hele døgnet hvis det er behov (bokstavelig talt). Det er enkelt å booke inn 1-1 samtaler med han eller sende meldinger som han svarer på til alle døgnets tider. Det finnes ingen spørsmål som er dumme og han svarer på alt med respekt uansett hvor “banalt” det kan virke.

De mulighetene som oppstår for meg via dette programmet gjenspeiler seg både profesjonelt og personlig. Jeg får tilgang til Ehtashams private nettverk og han legger ut stillingsannonser som han mener vi burde søke på. Han tar også kontakt med andre i sitt nettverk på vegne av deg for å starte en dialog.
Personlig så føler jeg at dette programmet har bedret min kommunikasjon kraftig og jeg er mer selvsikker i min dagligtale. Dette gjør at jeg kommuniserer bedre i private forhold og med de rundt meg.

Ehtasham er en streng og tøff mentor, med det sagt så bunner det ut i et genuint ønske om å hjelp deg som student. Han har høye krav til deg fordi han vet at det er høye krav i bransjen. Etter mange samtaler med han så føler jeg meg trygg på å si at han er en person som virkelig ønsker å se at du lykkes. Uansett hva det er! Derfor vil han til tider fremstå tøffere enn du kanskje er vant med. Han vil fortelle deg det du TRENGER å høre, ikke det du ØNSKER å høre. Når du som student forstår dette så føles mentorskapet og veiledingen fra Ehtasham ut som en broderlig kjærlighet. Tøff, med et ønske om å se deg oppnå alle dine mål.

Ehtasham er en person med meget høy kompetanse innenfor salg, ledelse og kommunikasjon. Jeg føler at han har en del å gå på når det kommer til den pedagogiske tilnærmingen med å lære bort, derimot så er ikke dette et kurs som vil passe for alle. Studentene er håndplukket av han og vil derfor være personer som han selv mener takler det løpet som er lagt opp i løpet av tiden.

Jeg føler meg trygg på å anbefale Accelerator og Ehtasham Hassan til alle som ønsker å heve nivået sitt innenfor salg og kommunikasjon.

Programmet går over 12 uker med daglige møter på kveldene. Ingenting er forhåndsinnspilt og du får muligheten til å øve på det du lærer fortløpende sammen med tidligere studenter av Accelerator.

PS: Programmets innhold og struktur vil muligens være annerledes da Ehtasham hele tiden oppdaterer innhold og gjør endringer slik at studentene får den beste opplæringen og oppfølgingen.

En transformerende reise med Accelerator® og Ehtasham Hassan

Jeg er deltaker på Accelerator®, som er et high ticket sales-kurs ledet av Ehtasham Hassan, og jeg kan uten tvil si at dette er en av de mest transformerende opplevelsene i mitt liv. Etter 20 år som leder i næringslivet, med høyt respekterte roller og en tro på at jeg var “utlært” når det kom til kommunikasjon og selvledelse, har dette kurset vist meg hvor mye mer det er å lære – om meg selv, om salg, og om effektiv selvledelse.

Gjennom kurset har jeg opplevd en enorm progresjon, både faglig og personlig. Temaene vi dykker inn i – fra avansert kommunikasjon og salgsstrategier til selvledelse og disiplin – har ikke bare gjort meg til en bedre selger, men også en bedre versjon av meg selv. Jeg hadde ingen salgserfaring når jeg startet kurset, og går ut av kurset med det beste utgangspunktet for å kunne ta steget inn i en helt ny karriere.

LeadSuccesses og Ehtasham Hassan skiller seg ut på flere måter. Det personlige engasjementet og tilgjengeligheten er helt unik, og jeg har aldri vært med på et kurs hvor jeg har hatt så god og tett oppfølging. Det føles som om jeg har en mentor ved min side gjennom hele prosessen, som alltid er tilgjengelig for spørsmål, coaching og støtte. Ehtasham er en mester innen salg og kommunikasjon, og hans kvalitet og kompetanse skinner gjennom i hver eneste daglige session han har med oss studenter. Her finner du ingen forhåndsinnspilte kursvideoer - alt av undervisning og training sessions skjer live og er skreddersydd for å sikre at vi får maksimalt utbytte.

Accelerator® har åpnet dører for meg både profesjonelt og personlig. Karrieremessig gir dette meg en helt ny plattform og muligheten til å realisere drømmer jeg har båret på ganske lenge. Og på det personlige planet har jeg lært verdien av disiplin og selvledelse på et helt nytt nivå. Dette er ikke bare et kurs – det er en komplett forvandling.

Jeg anbefaler dette programmet på det varmeste til alle som ønsker å ta sin salgskarriere til nye høyder. Hvis du er klar for å investere i deg selv og bli blant de beste i salgsbransjen, så trenger du ikke lete lenger - dette er helt riktig kurs for deg.

Takk, Ehtasham, for din lidenskap, ekspertise og evne til å inspirere. Jeg er utrolig takknemlig for denne reisen, og kommer for alltid til å sette pris på ditt mentorskap og ditt vennskap!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Accelerator® Mentorskap forandret livet…

Accelerator® Mentorskap forandret livet mitt

Da jeg startet på Accelerator®-programmet, visste jeg at det kom til å bli krevende. Men jeg hadde aldri trodd at det skulle endre meg så mye. Etter tolv uker med læring og utvikling er jeg en helt annen person – både i måten jeg jobber på og hvordan jeg ser på meg selv.

God oppfølging hele veien
Noe av det beste med programmet er hvor tett oppfølgingen er. Hver uke har du én-til-én veiledning, og det er daglige møter hvor du kan stille spørsmål og få hjelp. Jeg følte aldri at jeg sto alene, og all støtten gjorde det mye lettere å holde motivasjonen oppe.

Nye ferdigheter som fungerer i hverdagen
Jeg har lært metoder for salg som faktisk virker. Nå er jeg bedre på å bygge relasjoner, håndtere motstand og avslutte salg på en god måte. I tillegg har jeg blitt flinkere til å kommunisere med andre på en ærlig og trygg måte.

Programmet har også hjulpet meg med å vokse som person. Jeg er ikke lenger redd for å ta kontakt med fremmede, og jeg har fått mer tro på meg selv. Det jeg før så på som vanskelig, føles nå mulig.

Ehtasham – En fantastisk mentor
Ehtasham er ikke bare dyktig på salg, men også en god støtte. Han forklarer ting på en enkel måte og gir deg verktøyene du trenger for å lykkes. Det beste er at han virkelig bryr seg om at du skal nå målene dine.

Et friere liv med nye muligheter
Programmet har vist meg hvordan jeg kan jobbe smartere, tjene bedre og få mer kontroll over hverdagen. Jeg ser nå muligheter som jeg ikke visste fantes, og jeg har selvtillit til å gripe dem.

Krevende, men verdt det
De tre månedene i Accelerator® var harde, men de ga store resultater. Dette er ikke et program for deg som ser etter raske løsninger, men for deg som vil jobbe hardt og bli bedre.

Hvem bør delta?
Jeg anbefaler dette til alle som vil bli flinkere i salg og utvikle seg selv samtidig. Hvis du er klar for å satse på deg selv, er dette programmet en investering du ikke vil angre på.

Oppsummering:
Accelerator® er mer enn et kurs – det er en opplevelse som kan forandre livet ditt. Jeg har vokst både som selger og som person, og jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har lært. Hvis du vil ta neste steg i karrieren og livet ditt, er dette programmet for deg!

9 januari 2025

En Livsendrende Reise med Accelerator®

LeadSuccess og deres mentorskap Accelerator® endret livet mitt og satte meg på riktig kurs. Før jeg møtte Ehtasham Hassan var jeg fastlåst i en jobb jeg hatet og et liv jeg ikke trivdes i. Nå, under ett år senere, har jeg gått fra å vite nesten ingenting om salg, forretning og økonomi, til å ha en remote salgsjobb hvor jeg tjener rundt 100.000 kroner i måneden.

Gjennomført og Effektivt Mentorskap
Accelerator® er et ekstremt gjennomtenkt program som dekker alle aspekter av High-Ticket-Sales. Du lærer ikke bare et eksepsjonelt rammeverk for salg, men også hvordan du håndterer kommunikasjon, innvendinger, frykt og møtebooking. Programmet inkluderer til og med en grundig innføring i hvordan man søker og skaffer seg kvalitetsjobber. For meg personlig var mindset-treningen et vendepunkt – den forandret måten jeg ser verden på og gjorde meg mentalt rustet til å takle utfordringer.

Unik Oppfølging og Tilgjengelighet
Det som virkelig skiller Accelerator® fra andre programmer er Ehtashams personlige oppfølging. Han er alltid tilgjengelig for spørsmål, og svarene hans er alltid verdifulle. Daglige salgstreninger, ubegrensede muligheter for én-til-én-møter og kontinuerlig støtte gjør at du aldri står alene i prosessen.

Resultater som Taler for Seg Selv
Accelerator® har åpnet utallige dører for meg. Jeg har fått flere jobbmuligheter enn jeg noen gang har hatt, jeg presterer betydelig bedre i jobben som selger, og jeg har oppnådd både økonomisk og lokasjons frihet. Mest betydningsfullt for meg personlig er utviklingen jeg har hatt som menneske – fra å være en usikker gutt til å bli en målrettet og bestemt mann. Denne transformasjonen har ført til økt suksess i salget, med flere bookede møter og bedre resultater enn noen gang.

Toppklasse Mentor
Alt dette er takket være Ehtasham Hassan. Han er uten tvil en mentor i verdensklasse. Hans ferdigheter innen salg er på et nivå jeg aldri har opplevd før. Et spesielt øyeblikk var da jeg så et opptak av Ehtasham selge – det forandret øyeblikkelig perspektivet mitt på hva som er mulig, og inspirerte meg til å lære så mye som mulig av ham. Hans tålmodighet og støtte gjennom hele denne reisen er noe jeg alltid vil være takknemlig for.

Anbefaling
Accelerator® er et intensivt, livebasert program som går over tre måneder. Ingenting er forhåndsinnspilt – alt foregår i sanntid med Ehtasham. Når du fullfører programmet, vil du ikke kjenne deg selv igjen.
Hvis du ønsker å utvikle deg, utfordre deg selv og bygge en karriere innen salg, er Accelerator® uten tvil for deg. Jeg har vært borti flere mentorskap tidligere, men ingen kan måle seg med dette. Det er en investering som er verdt hver krone. 10/10!

8 januari 2025

Min erfaring etter endt Mentorskap

Etter å ha gjennomført Accelerator®-programmet, kan jeg med hånden på hjertet si at dette er noe av det jeg har merket mest progresjon med. Alt fra måten jeg jobber på, hvordan jeg speiler meg utad til kunder/kollegaer/kjente og viktigist av alt. Hvilke trygghet det har gitt meg personlig på mine ferdigheter. Etter 12 uker så følte jeg på meg at jeg var 100% sikker i ferdighetene og jeg var klar på å ta på meg closing roller.

I mine øyne så var det spesielt en ting som skiller LeadSuccesses ut fra andre kurs jeg har vært med på og det er oppfølgingen. Det er ikke bare coachingsamtaler du har hver dag. Du har direktetilgang til Ehtasham. Jeg kunne ringe 06:00, jeg kunne ringe på kvelden og han satt alltid av tid til meg. Selv hvor sent eller tidlig det var. Om det handlet om jobb, privat eller noe annet. Ehtasham stilte alltid opp.

Jeg hadde 1000 hvis ikke 10 000 spørsmål og på grunn av denne oppfølgingen så fikk jeg svar på alt. Dette ga meg en trygghet jeg trengte for å bli den personen jeg er i dag. Bli enda mer sikker på meg selv, vite hva jeg ønsker i livet, vite hva som skal til for å bli EKSEPSJONELL god og spesielt hvilke forventninger jeg må ha til meg selv.

Noe jeg fikk ekstremt mye verdi etter mentorskapet var spesielt dette med mentalitet. Hvordan skal vi takle nedgangsfaser, hvordan skal man tenke og utagere i situasjoner der alt stanger ut og hvilke attitude/holdning skal man ha.

Programmet har gitt meg kunnskapen, ferdighetene og selvtilitten til å satse enda mer på seg selv. Og jeg sitter nå i en situasjon der jeg er closer på 2 forskjellige offers. Og jeg er 100% sikker på at jeg skal både klare det og skal lykkes. For jeg er så confident i ferdighetene jeg har lært. Allerede 1 uke etter mentorskapet så hadde jeg en closingrolle som jeg har per dags dato over 75% closingrate i. Så det er eeeekstremt viktig å bli den riktige personen for at andre rundt vil ha deg. Fokuser på hvordan JEG/DU kan bli god. Så vil automatisk folk finne deg.

Ehtasham – Enestående closer/leder, ikke bare lærer han dette bort. Han gjør dette dag inn og dag ut. Dette gir meg tryggheten at han alltid er med i utviklingen fremover.

Ehtasham har åpnet øynene mine på hvor viktig det er å være tilgjengelig for de rundt seg og viser et prakt eksempel på dette. Jeg vet 100% at Ehtasham er med meg i skyttergraven hvis det hadde skjedd.

Muligheter for fremtiden – Jeg selv kan stå mer ansvarlig for mine resultater. Som vil kun gange meg selv frem i tid.

Takket være Accelerator® har jeg fått muligheten til å bli en closer, sette meg i en situasjon der jeg kan tjene over 100k i mnd med at jeg ikke legger inn 8-9+ timer dager. Jeg kan jobbe smart og fortsatt ha god inntekt + at jeg kan jobbe fra hvor som helst.

Dette er absolutt et intensivt program over 12 uker, med det sagt så vil dette lønne seg med resultatene du får gjennom hele reisen. Det er ikke sagt før du starter om dette vil funker for deg eller ikke. Man har ingenting å tape, kun noe man kan vinne på.

Jeg vil anbefale Accelerator® til alle som er seriøse med selvutvikling. Ønsker å bli en god selger, entreprenør og faktisk bli den mannen man alltid har hatt lyst til å være. Uansett om du har noe tidligere erfaring eller ikke så dekker dette programmet alt fra A til Å.

27 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den beste investeringen jeg har gjort

Den beste investeringen jeg har gjort – Accelerators Mentorskap er livsforandrende!

Etter å ha gjennomført Accelerator®-programmet, kan jeg med hånden på hjertet si at det har vært en av de mest transformative erfaringene i mitt liv – både personlig og profesjonelt. Når de tolv ukene var over, var jeg en helt ny mann, ikke bare i hvordan jeg jobbet med salg, men også i hvordan jeg ser på meg selv og mine muligheter. Jeg har aldri følt meg mer selvsikker eller motivert!

Tett og personlig oppfølging – ingen spørsmål er for små!
En av de største styrkene ved Accelerator® er hvor tett oppfølgingen er. Hver uke får du muligheten til å utnytte 1-til-1 veiledning, og på daglige live calls fra mandag til fredag får du muligheten til å stille spørsmål og få direkte tilbakemeldinger. Den daglige støtten gjorde at jeg følte meg ivaretatt hele veien, og at ingen spørsmål var for små eller for store. Dette har virkelig vært en av de mest verdifulle delene av programmet, da jeg hele tiden følte meg støttet og kunne ta steg fremover uten å føle meg alene.

Salgsferdigheter og personlig utvikling på et nytt nivå
Jeg har lært utrolig mye om salgsteknikkene som fungerer i virkeligheten, og hvordan jeg kan bruke dem til å nå mine mål. Ikke bare har jeg blitt bedre på å selge, men også på å kommunisere med mennesker på en mer autentisk og effektiv måte. Jeg har lært hvordan jeg kan bygge relasjoner, håndtere motstand, og til og med avslutte salg på en måte som føles naturlig.

Men kanskje det viktigste er hvordan programmet har hjulpet meg med å utvikle meg personlig. Jeg er ikke lenger redd for å ta kontakt/snakke med fremmede . Jeg har fått økt selvsikkerhet og modighet til å gå etter det jeg ønsker i både jobb og liv. Den personen jeg var for tolv uker siden er ikke den samme som står her i dag. Jeg har fått troen på at jeg kan oppnå store ting!

Ehtasham – En uslåelig mentor
Ehtasham er rett og slett den beste mentoren jeg kunne ha bedt om. Hans kompetanse innen salg, ledelse og kommunikasjon er helt på topp. Han er ikke bare en ekspert, men også en fantastisk motivator som virkelig bryr seg om kandidatene sine. Jeg har fått uvurderlige verktøy som ikke bare hjelper meg å jobbe smartere, men også til å tro på meg selv og gjøre store ting. Ehtasham gir deg verktøyene, men han gir deg også tillit til at du kan bruke dem til å lykkes.

Muligheter for fremtiden – et friere liv og bedre økonomi
Takket være Accelerator® har jeg fått muligheten til å leve livet slike jeg vil. Jeg har fått et helt nytt perspektiv på hva som er mulig, både profesjonelt og personlig. Jeg har lært hvordan jeg kan tjene mer og jobbe på en smartere måte, ikke nødvendigvis hardere. Programmet har åpnet dørene til nye karrieremuligheter og har gitt meg verktøyene til å styre min egen fremtid.

Programmet er intensivt, men det er definitivt verdt det!
De tre månedene i Accelerator® var veldig intensive, men de var også utrolig givende. Programmet er ikke for de som søker en enkel vei, men for de som er villige til å legge inn hardt arbeid og virkelig utvikle seg. Strukturen er svært godt tilpasset for å gi deg et solid grunnlag, samtidig som det gir deg rom til å vokse og utforske på egen hånd.

Hvem jeg vil anbefale programmet til
Jeg vil anbefale Accelerator® til alle som er seriøse med å forbedre salgskompetansen sin, spesielt til de som ønsker å ta sitt salgsarbeid til et helt nytt nivå, og til de som ønsker å jobbe mer effektivt for å oppnå en bedre livsstil og økonomi. Hvis du er klar for å investere i deg selv, er dette programmet uten tvil en av de beste investeringene du kan gjøre.

Konklusjon:
Accelerator® er mer enn bare et kurs – det er en livsforvandlende opplevelse. Takket være Ehtasham har jeg blitt den beste versjonen av meg selv, både som selger og som person. Jeg er evig takknemlig for alt jeg har lært og vil definitivt anbefale dette programmet til alle som er klare for å ta sitt liv og salg til neste nivå!

20 mei 2024

Fantastisk salg/mindset mentorskap!

LeadSuccesses er et fantastisk mentorprogram for deg som ønsker å utvikle deg innenfor salg og business-mindset. Jeg har selv jobbet i salg i nesten 3 år og Accelerator-programmet har hjulpet meg med utviklingen for å gjøre meg klar for neste steg og det internasjonale markedet.

Ehtasham`s lange erfaring innenfor salg, ledelse og business gjør han til en utmerket mentor for deg som ønsker en "wake up call" på hva som kreves for å lykkes i dagens konkurransepregede marked.

Alle temaer blir nøye gjennomgått med tett oppfølging av Ehtasham og hans "Customer Success Managers" Ola og Ulrik. I programmet går vi gjennom temaer som: kommunikasjon, møte-booking, closing, sosial profil, regnskap osv.

Ehtasham er spesiell mann å ha som mentor, da han er streng når det er nødvendig, samtidig som det oppleves at alt kommer fra en god plass og at han genuint ønsker det beste for sine studenter.

"Accelerator" har vært en nødvendig brikke i min reise som digital entreprenør og det har gitt meg viktige verktøy som nettverk og utvikling av mindset som kommer til å være essensielle for å nå de målene jeg har satt for meg selv.

Det har også hjulpet meg å ta steg videre i selskapet jeg allerede jobber i, samt forbedre måten jeg kommuniserer og gjør salg på.

Jeg skriver denne anmeldelsen når det er 3 uker igjen av 3 måneds-programmet og for å være ærlig kommer dette til å være et savn når alt er over. Det har vært noe av det tøffeste jeg har gjort i hele mitt liv, samtidig som det har gitt meg så ekstremt mye tilbake.

Dette mentorskapet kan anbefales for alle ønsker en endring i sitt liv, mindset og karriere, og som virkelig er klar for å sette en strek i sanden og gå helhjertet inn!

Ehtasham gir deg oppskriften du trenger, MEN du må bake kaken selv.

4 januari 2025

Hei Emil,

Takk for en ærlig og grundig tilbakemelding.

Din reise gjennom Accelerator® reflekterer nettopp hva programmet er designet for: å gi deg de verktøyene og perspektivene som trengs for å ikke bare konkurrere, men dominere – enten det er nasjonalt eller internasjonalt.

Det du beskriver om utvikling i selskapet du jobber i, forbedret kommunikasjon og et sterkere mindset viser hvordan du har tatt til deg lærdommen og brukt den aktivt. Det er ikke alle som tør å møte utfordringene, men du har vist at du er villig til å gjøre jobben – og det er derfor du ser resultatene du beskriver.

Jeg setter også pris på at du fremhever balansen mellom struktur og støtte i programmet. Oppfølgingen fra meg og teamet er ment å sørge for at du alltid har verktøyene du trenger for å lykkes, men som du sier – det er din innsats som avgjør.

Fortsett denne reisen med samme intensitet, Emil. De neste tre ukene er ikke en slutt, men en start på det du kan bygge videre på. Husk: Du har oppskriften, og jeg ser frem til å se hvordan du skaper noe ekstraordinært ut av det.

Min utviklig

Accelerator har fått meg til å bli en helt annen person når det kommer til kommunikasjon, før snakket meg veldig uforståelig, som fort og slurvet ord innimellom. Nå har jeg blitt sterk på kommunikasjon og er flink til å styre samtalene. Accelerator er utrolig bra og alt over mine forhåpninger, det er ikke ofte man blir med på noe som dette og man takker mentor for muligheten. Du lærer absolutt alt innenfor salg. LeadSuccesses og Ehtasham skiller seg stort ut, du får ikke bare noen dokumenter og en samtale her og der. Her får du noe hver dag, du skal se en video av Ehtasham i en closingcall og dokumentere det og du skal poste dette ut på gruppa i Skool så du kan få tilbakemeldinger fra andre som er med og ikke minst, profesjonelle som holder på med salg daglig og som har gått igjennom dette kurset før. Etter det så er det en call som varer i ca 1,5t, her har man enten salgstrening med andre studenter eller mastercall med mentor. Med Ehtasham som mentor er det aldri en tid man ikke kan spørre spørsmål eller veileding. Man kan ringe når som helst på dagen og du kan spørre om hva som helst. Ehtasham er den beste mentoren jeg har hatt og kan tenke meg at noen kan få. Han har så utrolig mye kunnskap innenfor dette feltet og man ser at han er ivrig på å lære bort. Ehtasham har holdt på med salg, ledelse og kommunikasjon i over 11 år, dette er noe han kan og det vises så utrolig godt.

Dette programmet varer i 12 uker, alt skjer live og vi går igjennom alt dag for dag, programmet deles opp i ulike deler og hver uke har et eget topic, så man får gått igjennom alt og ingenting blir uklart. Jeg har utviklet meg så mye og på en så god måte at jeg skal slutte min 8-16 jobb og starte med salg. Planen min må er at jeg skal flytte ut hjemmefra til mitt eget sted og ha muligheten til å bo 50/50 i norge og Portugal. Det er sykt hvor for jeg og ikke minst alle andre som har tatt del i Accelerator og LeadSuccesses har utviklet seg. Alle av oss har muligheten til å dra ut i arbeid og jobbe for oss selv.

Før dette kunne jeg ingenting om salg, jeg var gira på å starte for meg selv og nå har jeg hatt en utrolig utvikling, jeg anbefaler Accelerator til alle som er interessert i å starte for seg selv og slutte på sin kjedlige 9-17.

3 januari 2025

Hei Petter,

Takk for din gode tilbakemelding.

Det er fantastisk å høre hvordan Accelerator® har endret måten du kommuniserer og styrer samtaler på. Å gå fra å føle seg usikker til å kunne lede samtaler med selvtillit er en transformasjon som få opplever, og det viser hvor mye du har lagt inn i prosessen.

Din beskrivelse av daglige oppgaver, feedback fra gruppen og den strukturerte tilnærmingen understreker hvorfor dette programmet ikke er som noe annet. Det handler ikke bare om å lære salg – det handler om å skape en ny måte å tenke og handle på. Din progresjon fra å vite lite om salg til nå å planlegge en friere livsstil med en klar karrierevei, er en inspirasjon for andre.

Jeg er glad for å høre hvordan du har brukt verktøyene og kunnskapen til å sette deg ambisiøse mål. Å flytte ut hjemmefra, skape en selvstendig karriere og balansere mellom Norge og Portugal viser at du ikke bare lærer – du handler. Det er dette som skiller vinnere fra de som nøler.

Fortsett denne reisen med samme intensitet. Du er allerede i ferd med å bygge noe stort, og med den mentaliteten du viser nå, er det ingen tvil om at du vil lykkes.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor forandring på ekstremt kort tid

Jeg har vært med i dette programmet i 9 uker. progresjonen har vært helt synnsyk. Jeg har blitt en helt annen person iforhold til det å føre samtaler, spørre riktigspørsmål, hvordan få samtalen til å gå videre.

Med det sagt så er den største forskjellen for meg det at jeg er trygg i samtaler. spesielt i sosiale settinger, er jeg mye tryggere.

jeg har nullproblem med å se for meg at jeg lander en rolle og bygger fort meg oppover derfra.

inntrykket mitt av Accelerator er at du blir en ny person nemlig den personen som kan være closeren du ønsker å være. personen som du har ønsket å bli så lenge.

i dette programmet er du innom A-Å innen salg og kommunikasjon
du lærer hvordan livet ditt faktisk ser ut og hvordan det kan være om du legger nok tid og insats inn.
man lærer hvordan man skal grave riktig så man får infoen man trenger for å kunne hjelpe noen å ta et valg, dette gjelder også deg selv.

det som gjør at LeadSuccesses skiller seg ut fra andre er at man blir fulgt opp på en måte at du klarer ikke tenke at det ikke skal fungerer om man legger inn nok tid og innsats. du har alltid noen du kan spørre Ehtasham svarer fort å forteller deg det du TRENGER å høre ikke hva du håper på.
Dette med at vi blir knyttet sammen som en god gjeng. man har så mye treninger sammen så man blir kjent.
har du noen gang et spørsmål samme når send en meld eller ring. Du vil alltid få svar på det du trenger.

karriere messig ser jeg endelig lys i tunnelen, med å kunne slutte som mekaniker og endelig bli en mørebooker/closer.

personlig har jeg kommet meg gjennom noe harde barierer som jeg har sliti med i mange år. gikk fra å være den stille personen som aldri hadde anelse på hva man skal si til å faktisk vite hva jeg skal si. Være sikker på meg selv.
annet enn det i vanlig jobb sammenheng har det hjulpet meg til å kunne snakke å få frem mitt poeng så folk forstår det og ikke bare over kjører meg.

Ehtasham er en som brenner for å hjelpe folk. han vil se alle få det til. veldig streng men samtidig fair. som gjør at han hjelper deg se bullshitten du forteller deg selv.
Ikke skummel å prate med han viser at han bryr seg og det han ønsker er at du prøver.

kunnskapen hans er enorm innen salg/lederskap.
kompetansen han sitter på er rå og få tilgang på dette er unikt. her har du en som lærer konstant og har gjort det lenge som gjør at han har kommet langt.

personen jeg ville anbefalt dette programmet til blir alle som er interissert i salgt og kommunikasjon. til og med om det eneste du vil ha er mer kunnskap om hvordan man skal kommunisere så får du mye igjen her, med det sagt, vil du eller jobber du innen salg så er dette en unik mulighet.

programmet varer 12 uker med intens trening. det er ingenting som er forhånds innspilt Ehtasham er i skyttergraven med deg.

30 december 2024

Hei Marius,

Takk for en veldig fin tilbakemelding.

Det du beskriver – fra økt selvtillit i sosiale settinger til tydelige fremskritt som salgsperson – viser hvor mye som er mulig når man legger inn både tid og innsats. Å gå fra en stillferdig rolle til å kunne lede samtaler og formidle poeng, er en sterk bekreftelse på at du er på rett vei.

Jeg liker at du fremhever hvordan du ikke lenger ser noen begrensning i å bli møtebooker eller closer – for meg er dette en indikasjon på at du har tatt innover deg kjernen av det vi lærer: Du kan skape store endringer i livet ditt, så lenge du møter opp hver dag med viljen til å lære og vokse. Accelerator® er nettopp designet for å forvandle deg til den personen du ønsker å bli, ikke bare i salg, men også i personlig utvikling.

Du nevner at oppfølgingen skiller LeadSuccesses ut fra andre programmer. Det er ingen tilfeldighet. Vi jobber tett på nettopp fordi daglig trening og direkte feedback ikke bare gir raskere vekst – det gjør også at du aldri trenger å stille spørsmål ved om du er på riktig spor. Når du er usikker, vet du at du bare kan ta opp telefonen eller stille spørsmål i møtene.

Fortsett å utfordre deg selv. At du allerede ser lys i tunnelen for karriereveien din, er et tegn på at du er i ferd med å ta kontroll over både fremtid og hverdag. Nyt transformasjonen, og ta med deg denne nye selvtilliten inn i alt du gjør.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beste valget jeg har tatt🤩

Jeg har nå vært i dette programmet i 9 uker, og det har vært en mye større progresjon enn jeg forventet allerede. Jeg hadde allerede en møtebooker-rolle før jeg begynte i dette programmet, så mitt mål var å bli closer. Jeg har jobbet meg frem til å se at jeg har blitt bedre. Jeg fikk tidlig tilbakemeldinger fra de jeg jobber med om at jeg har gjort framgang, og det merker jeg selv også.

Mitt inntrykk av Accelerator før jeg ble med, var at dette kunne hjelpe meg til å bli closer og ta meg til neste nivå. Det har virkelig gjort det. Nå, etter ni uker, har jeg snakket med sjefen min om at jeg skal få prøve meg på closing i den jobben jeg nå er møtebooker i.

Vi lærer mye om closing og alle stegene man skal gå gjennom i en closing-samtale. Dette var et tema jeg ikke hadde noe kunnskap om før jeg fikk hjelp av Ehtasham. LeadSuccess og Ehtasham skiller seg veldig ut fra andre. Jeg har deltatt på et annet salgskurs tidligere som også var bra, men forskjellen her er at det er mye mer oppfølging og at materialet er lettere å forstå. Jeg har lært mye mer nå om hvordan jeg kan komme til neste nivå.

Jeg kan alltid ta kontakt med Ehtasham når jeg trenger hjelp. Vi har også daglige møter med de andre kandidatene, i tillegg til Ehtasham. Oppfølgingen er helt unik og veldig bra.

Dette programmet har åpnet store muligheter for meg. Jeg går fra å være en møtebooker til å bli en closer allerede nå. I tillegg gir det mange muligheter til oss kandidater. Jeg har utviklet meg veldig mye, både i kommunikasjon og salg, og dermed også i hvordan man leder andre mennesker.

Ehtasham er en veldig god mentor og en jeg alltid kan spørre om hjelp. Jeg har bedt om hjelp flere ganger og hatt flere én-til-én-samtaler med ham. Han har alltid hjulpet meg på en veldig god måte.

Ehtasham har stor erfaring innen salg. Han selger bedre og mer enn noen andre selgere jeg har jobbet med, og han har hjulpet mange andre jeg kjenner til å bli gode.

Jeg vil anbefale alle som vurderer å starte en karriere innen salg, å ta dette valget. Det har endret livet mitt, og jeg er enda ikke ferdig med programmet!

Dette er et 12-ukers program med daglige møter, i tillegg til at vi analyserer salgsamtaler som Ehtasham har hatt tidligere. Tidligere kurs jeg har deltatt på, har alltid vært basert på ferdiginnspilte videoer, men her er det ikke slik. Det er møter hver dag hvor du får all hjelpen du trenger.

29 december 2024

Hei Mathias,

Takk for din ærlige og detaljerte tilbakemelding.

Din reise gjennom Accelerator® viser hva som er mulig når man kombinerer dedikasjon med riktig veiledning. Overgangen fra møtebooker til closer er ikke bare et steg opp karrieremessig, men også en bekreftelse på den innsatsen og læringsviljen du har vist.

Det er tydelig at du har tatt til deg læringen og brukt den til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Closing krever presisjon, struktur og selvtillit, og det er nettopp dette vi jobber for å bygge hos hver deltaker. At du allerede får tilbakemeldinger på progresjonen din, viser at du er på riktig vei.

Jeg er glad for at du trekker frem oppfølgingen som en av de store forskjellene. Dette programmet handler ikke bare om å undervise – det handler om å sørge for at hver enkelt tar kunnskapen i bruk og ser resultater. At du har brukt mulighetene til én-til-én-samtaler og daglige møter, er en del av hvorfor du allerede ser så stor fremgang.

Fortsett å bygge på dette fundamentet, Mathias. Du har allerede vist at du har det som kreves for å lykkes. Nå handler det om å maksimere potensialet ditt og sette en ny standard for hva du kan oppnå.

Stå på de siste ukene – jeg ser frem til å se hvordan du tar dette videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget bra kurs med tett oppfølging, lærerik og verdifull erfaring

Fra dag én har jeg sett en enorm utvikling hos meg selv. Jeg har blitt mye bedre på kommunikasjon, lært masse nytt, og fått ferdigheter som gir meg gode karrieremuligheter. Dette har vært det beste valget jeg har tatt, og jeg gleder meg til å lære enda mer de siste 3 ukene!

Accelerator® er utrolig spennende. Det gir deg ferdigheter som guiding light, envision, impact of inaction, pitch, close, smoke handling, objection handling, fear handling, outreach to perfect offer, technical setup og furiosity. Alt dette lærer deg å håndtere kunder profesjonelt og bygge en solid karriere innen salg og markedsføring.

Det som skiller LeadSuccesses fra andre, som LevelAcademy og Outbound, er hvor tett de følger deg opp. Her har vi daglige reviews, tilbakemeldinger og mulighet for å få hjelp når som helst. Du lærer av både teori og praksis, og ingenting er forhåndsspilt – alt føles ekte og tilpasset deg.

Oppfølgingen er helt unik. Du får tett kontakt med mentorene, kan stille spørsmål når som helst, og blir fulgt opp om noe ikke går som det skal. Det føles som du er en del av et lag der alle jobber sammen for at du skal lykkes.

Programmet har åpnet mange dører for meg. På karriereplanen ser jeg nå mastergrad muligheter innen markedsføring, ledelse og salg, for så starte enten som mellommann, en agency eller tilby program til bedrifter. På det personlige plan har jeg blitt mer selvstendig, håndterer stress bedre, og har fått mye mer selvtillit og retning for fremtiden.

Ehtasham som mentor har vært utrolig dyktig. Han forklarer ting på en enkel og forståelig måte, svarer på spørsmål med gode refleksjoner, og gir oss verktøyene vi trenger for å lykkes. Han er rå på salg, ledelse og kommunikasjon, og det å se han i Closing Calls har vært utrolig inspirerende.

Jeg vil anbefale dette programmet til venner og bekjente som vil studere markedsføring og ledelse, eller som bare trenger et steg for å endre livet sitt. Programmet varer i 12 uker, og hver uke har et nytt tema som bygger på det du allerede har lært. Live møter og oppfølging gjør at alt sitter før vi går videre, og du merker en utrolig bra personlig selvutvikling!

4 november 2024

Hei Mustafa,

Takk for en grundig tilbakemelding.

Din utvikling så langt er et klart bevis på hva som er mulig når man møter opp med fokus og intensjon. Fra det du beskriver, er det tydelig at du har brukt ferdighetene og prinsippene i Accelerator® til å løfte både din karriere og personlige vekst.

Du har skjønt essensen av programmet: kommunikasjon og ferdigheter som guiding light, objection handling og envision er ikke bare verktøy – de er grunnlaget for å bygge en solid karriere og et bedre liv. At du allerede ser så klare muligheter innen ledelse, markedsføring og salg, viser hvor langt du har kommet på kort tid.

Jeg setter spesielt pris på det du trekker frem om oppfølgingen og fellesskapet. Dette er noe som skiller Accelerator® fra alt annet – vi jobber tett med hver deltaker for å sikre at de ikke bare lærer, men mestrer, alt som undervises.

Fortsett å bygge på det fundamentet du har skapt. Med den retningen og selvtilliten du har nå, er mulighetene foran deg uendelige. Husk: Det er ikke nok å forstå hva som skal til – det handler om å fortsette å handle konsekvent.

Stå på de siste ukene. Jeg ser frem til å se hva du oppnår både i og etter programmet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leadsuccesses har satt meg opp for success...

Mitt navn er Haider, 17 år og bor i Oslo.

Det første jeg vil si er Ehtasham er et unikt menneske, han er rett og slett BEST til hva han gjør. Han er et godt forbilde.

Jeg har vært inni high ticket sales indusritien for 1,5 år, og jeg har ikke sett noen kommunisere, lede og hjelpe på den måten vi har blitt opplært av ehtasham.

Jeg merket allerede i den første samtalen jeg hadde med ehtasham, at han er en jeg MÅ lære fra og det gjorde jeg.

Det å ha en venn, leder, mentor som ehtasham alene er verdt mer enn mentorskapet.

Ehtasham og hans lag har jobbet tett med oss for å forsørge at vi gjør det vi skal og er konsistante. Det her er VIRKELIG 24/7 support.

Jeg sendte han en melding “ Ehtasham kan vi ta en samtale”
2 sekunder senere “telefonen ringer”. Dette er ikke tull, en morsom ting, når jeg så ehtasham gjøre det begynte jeg selv og ringe til folk😂

Vi har gått gjennom temaer på en dypere level. Det mest viktigste “kommunikasjon” etter første uke hadde jeg allerede blitt bedre til å kommunisere. Jeg ble mer OBS på hva jeg må jobbe med.

Vi er 8 uker inn, og det er utrolig hvor mye man kan lære på 8 uker.

Tenk, jeg har vært i denne industrien for 1,5 år og alt jeg hadde lært gjennom 1,5 år.
Etter 8 uker innrømmer jeg at de 8 ukene har jeg lært mer enn de 1,5 år.

Leadsuccesses og ehtasham har vært en game changer for meg,
Når du har dem ved din side er det vanskelig og ikke lykkes.

Ehtasham går 99% av veien med deg, du må bare gå den 1%. Så møtes dere i slutten av tunnelen.

Programmet er 12 uker, og vi har 4 uker igjen. I starten tenkte jeg 12 uker er lite tid, etter de første 6 ukene følte jeg meg klar og tok på meg en gammel appoinment setter rolle ved siden av alt annet jeg gjør. Det har gått veldig bra og det vil gå bedre.

Det jeg synes er så utrolig er at jeg har lært ALT dette i kun en alder av 17 år,

Det her har åpnet veldig mange muligheter for meg, som en Appointment setter/closer, muslim, venn, sønn, inshallah ektemann og far(i fremtiden).

Om 1..2..5..10 år tenk hvor jeg kommer til å være i livet fordi jeg innvesterte i meg selv i en ung alder, lærte fra riktige personer.

Dette mentorskapet anbefaler jeg ikke til hvem som helst,

“Jeg anbefaler dette kurset til dem som virkelig er seriøset, har en menning, og en grunn til å klare det.”

Som jeg sa tidligere, er du den personen som skal gå 100% all inn, så er det ingen grunn for at du ikke skal nå dine mål, når ehtasham er der med deg.

27 december 2024

Hei Haider,

Takk for en fin tilbakemelding.

Det er imponerende å se hvordan du har brukt de siste 8 ukene til å oppnå mer enn hva mange gjør på flere år. Din evne til å ta til deg læring og implementere den, spesielt i en alder av 17, viser at du er langt foran de fleste på din reise.

Det du trekker frem om kommunikasjon og mentalitet er helt essensielt. Når du mestrer disse ferdighetene tidlig, setter du et fundament som vil tjene deg resten av livet – både som selger, leder og person. At du allerede bruker kunnskapen til å ta grep i din karriere, er et tydelig tegn på at du ikke bare lærer, men handler.

Fortsett med denne retningen. Dette er ikke bare en investering i ferdigheter – det er en investering i hvem du velger å bli. Med den innstillingen og disiplinen du viser nå, er det ingen tvil om at du vil nå langt, både i karrieren og livet.

Fremtiden er din å forme. Gjør det stort.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg startet med et utgangspunkt fra…

Jeg startet med et utgangspunkt fra tidligere kaldt salg (cold calls) fra et TM-senter, noe dør-salg fra noen år tilbake. En ting er hva jeg har lært meg og blitt god på innen det fundamentale når det gjelder salg, som kommunikasjon, levering av det man formidler, salgsteknikker og fagterminologi. En annen ting er den personen jeg har begynt å utvikle meg til å bli, noe som også har vært en av de viktigste faktorene for meg. Fra å ikke ha en anelse om hva dette var, har jeg nå gjennomgått en bratt læringskurve og oppnådd stor utvikling allerede 7 uker inn i mentorskapet. Dette har hatt ringvirkninger på alle aspekter av mitt liv, og også for alle andre rundt meg. Jeg kan nå se meg selv i øynene og gi meg selv løfter som jeg vet at jeg er blitt mann nok til å klare å holde.

Accelerator® er et svært gjennomført mentorskap som er designet for å maksimere læringskurven på alle nivåer.
Jeg lærer om viktigheten av kommunikasjon, og jeg har fått øynene opp for hvor viktig dette er på et generelt nivå – det er nærmest alt. Ellers har jeg lært om salgsteknikker og hvor stor betydning et rammeverk (framework) og et script har. Samtidig har jeg lært om frykt, mindset, håndtering av innvendinger og smokescreens.

LeadSuccesses har gitt meg den personlige tilnærmingen og utfordringen jeg har søkt etter tidligere i livet. Jeg har ikke prøvd mange kurs der ute, men det sagt, har dette allerede gjort utrolig mye for meg på bare 7 uker, og det har akselerert min personlige utvikling og fått meg til å gå all in på meg selv. Alt i alt får man her et ekstremt godt designet program med en mentor og mennesker som virkelig er der for å sikre at du får best mulig progresjon og personlig vekst – samtidig er dette også ditt eget ansvar å følge programmet 100%.

Vi har daglige Zoom-møter med tilbakemeldinger og videoer, så her får du all den støtten du trenger. Er det noe du trenger utenom de gitte tidspunktene i programmet, kan du avtale en privat samtale med Ehtasham, og eventuelle problemstillinger eller behov for veiledning vil bli prioritert høyt. I mentorskapet har jeg personlig opplevd Ehtasham som en uvurderlig ressurs. Man blir alltid møtt med stor forståelse og respekt, samtidig som du blir fortalt hva du faktisk trenger å høre.

Det har åpnet seg nye dører for meg når det gjelder personlig vekst. Jeg har kommet frem til kjernen av hva jeg faktisk ønsker i livet og hvordan jeg kan ta aktive valg for å komme dit. Dette har bidratt til at jeg har blitt bedre på alle plan i livet mitt – for min datter og for min familie. Jeg kan endelig si at jeg har fått tillit til meg selv igjen og at jeg tør å stole på at jeg er på rett vei i livet.
Ser man på dette karrieremessig, har det åpnet seg nye dører for meg, og jeg er nå i en posisjon der jeg kan stille utrolig sterkt i salgsjobber innenfor high-ticket sales. Samtidig er dette også noe man har bruk for i alle aspekter av business, og det er en fantastisk byggestein for videre utvikling og akselerasjon på kort tid.

Jeg er sikker i min sak, og jeg har lært meg fagterminologi, salgsteknikker, kommunikasjon og generelt hvordan vi mennesker – og jeg selv – fungerer. Dette har gitt meg verdifull innsikt i hvordan jeg kan bruke dette videre i arbeidslivet og være den personen som tar de riktige valgene overfor andre, men også overfor meg selv. Jeg kan si at jeg sakte men sikkert har begynt å bli en person som tar action og valg basert på min intuisjon, uten for mye nøling eller usikkerhet.
Ehtasham har for meg vært en utrolig god støttespiller så langt. Han har realitetsorientert meg på veien min og bidratt til at jeg har utviklet meg i positiv retning, uansett hvilke spørsmål jeg måtte ha. Ehtasham har en helt unik tilnærming til å møte deg på et personlig plan og fortelle deg det du trenger å høre. Jeg vil virkelig si at Ehtasham er en mann av ekte verdi – en kjernekar som ønsker å gjøre sitt ytterste for at du skal lykkes. Han har alltid tid til deg hvis du trenger å snakke eller diskutere noe. Han bidrar med sunn fornuft og gir tilbakemeldinger som hjelper deg å bli den beste utgaven av deg selv. Alt i alt er han uvurderlig. Han sier ifra hvis du er på feil sti og får deg raskt tilbake på rett vei. Hvis det er noe du ikke har forstått eller oppfattet riktig, blir du ikke ferdig med samtalen før alt er klart.

Så jeg må si at jeg tar av meg hatten for Ehtasham. Aldri har jeg møtt en så gjennomført lederfigur som ham. Det oser en høy grad av både profesjonalitet og eleganse, og han har de egenskapene jeg mener gjør ham til en gentleman av rang.

Jeg vil anbefale dette programmet til alle som er på jakt etter noe mer i livet og ønsker å utvikle seg til å bli den beste versjonen av seg selv – både personlig og i karrieren.

Programmet jeg er en del av varer i 90 dager totalt, og alt baserer seg på live-samtaler hele veien fra start til slutt, med kun ferskt materiale tilgjengelig.

26 december 2024

Hei Emil,

Takk for den sterke tilbakemeldingen.

Det du beskriver er kjernen av hva Accelerator® handler om – å gi deg verktøyene, innsikten og styrken til å ta kontroll over både karriere og liv. Din reise så langt viser hva som er mulig når man møter opp med åpenhet og en vilje til å lære.

Du har ikke bare lært teknikker og terminologi – du har begynt å forstå hva som kreves for å skape reell endring, både for deg selv og de rundt deg. Å bygge selvtillit og utvikle evnen til å ta valg uten nøling er ikke små steg – det er fundamentet for varig suksess.

Husk dette: Den beste investeringen du noen gang vil gjøre, er i deg selv. Det du har lært og oppnådd så langt er bare starten. Fortsett å handle med samme intensitet og klarhet, så vil mulighetene foran deg bli grenseløse.

Jeg ser frem til å følge med på resten av reisen din. Du er på vei til noe stort.

Jeg heter Mohammed Anser Abbas,

Jeg heter Mohammed Anser Abbas,
er 22 år gammel,
jobber og studerer akkurat nå.

Jeg har hatt en så stor progresjon i LeadSuccess, jeg har lært så mye i løpet av de siste 8 ukene jeg har vært her. Kommunikasjon er så viktig i livet, har blitt så mye bedre å kommunisere i livet generelt. Min progresjon har vært helt enormt, det her en av det beste valget jeg har tatt i mitt liv.

Accelerator er så bra, du lærer så mye om deg selv, de rundt deg og viktigheten av kommunikasjon. Accelerator har vært så bra for meg, ikke bare kommunikasjon, med det sagt generelt i livet. du ser folk, deg selv og alle andre på en helt annet måte. du skjønner folk på en helt annen måte, og du lærer ekstremt mye om deg selv og andre.

Vi lærer om kommunikasjon, deg selv, alle andre, hvordan livet ditt ser ut, hvordan livet ditt kan se ut. du ser den samme tingen med så mange andre perspektiver, som jeg aldri har sett før. du bare lærer så utrolig mye, klarer så vidt å sette ord på det.

LeadSuccess skiller seg så mye fra andre kurs, her forteller de deg hva du bør høre og ikke hva andre folk forteller deg. hvis alle bare forteller at vær deg selv ikke gjør en endring, vil du aldri komme til ditt mål, her har jeg blitt fortalt ting som jeg trenger å høre, og det trengte jeg å høre for flere år siden.

Accelerator jobber veldig bra med sine studenter, kan stille spørsmål når som helst, får svar på alle spørsmålene du har. de som lærer deg er for det meste parten tilgjengelig hele tiden, og det setter jeg veldig stor pris på.

Det her åpner så mange muligheter i livet mitt, ikke bare som setter og closer, også innenfor it, salg og bare mye generelt i livet. når du vet hvordan du skal kommunisere da har du vunnet livet, da kan du gjøre det meste i verden. fordi måten du snakker på og måten du kommuniserer på vil få deg så langt. det er så mange muligheter i denne verden, som jeg ikke hadde en aning engang.

Det gir meg en stor utvikling både i karrieren min, også veldig stort personlig fordi jeg har så lyst framtid i det her. Kjenner meg ikke igjen helt, for 8 uker siden og 8 uker senere. Klarer ikke å skjønne at jeg har hatt en stor progresjon i de siste 8 ukene, at det er helt sykt å tenke på.

Ethasham har vært en så stor inspirasjon for meg, lært så mye av han. En av de beste mentorene jeg kunne ha fått, han er så flink til å fortelle deg det du trenger å høre. Er alltid tilgjengelig på å svare alle spørsmålene, og hjelper deg med så mye!

Ethasham er en av de beste med salg og ledelse, han er så god med kommunikasjon og generelt salg og ledelse. Han har en så stor kompetanse på så mange ting, det han lærer på de ukene er alt han har lært i over 10 år på så kort tid.

Jeg vil anbefale alle som vil få et endre liv og vil noe mer enn 07:00 til 16:00 jobb, alle som vil bli mer bedre kjent med seg selv. Kjenne alle andre, hvordan mennesker tenker og kommuniserer. Kommunikasjon er en så stor aspekt i livet, du må ikke like alt og ledelse for å gå inn i det her. Selvom jeg ikke var helt innenfor for det, ville jeg anbefalt alle som vil endre livet sitt, burde gå på det her.

Programmet varer i 12 uker, kunne 0 av salg og ledelse og kommunikasjon. Med det sagt etter de ukene kjenner jeg ikke meg selv fra når jeg starta, forandret helt fra den personen jeg var. Det er en så stor progresjon i de ukene, og en av de beste valget jeg har tatt i livet mitt.

Det her er en av de beste valget jeg har tatt i livet mitt, og jeg angrer på ingenting. Er bare så fornøyd med det her, en av de beste valgene jeg har tatt i livet mitt.

25 december 2024

Hei Mohammed,

Takk for din ærlige tilbakemelding.

Din reise de siste 8 ukene viser hva som er mulig når man åpner seg for nye perspektiver og er villig til å jobbe hardt med seg selv. Å gå fra ingen erfaring til å oppleve en så stor transformasjon i kommunikasjon og selvtillit er en prestasjon som krever både fokus og innsats.

Du har skjønt en av de viktigste lærdommene i Accelerator®: kommunikasjon er nøkkelen til å forstå både deg selv og verden rundt deg. Når du mestrer dette, åpner det dører du kanskje aldri visste eksisterte – både i karrieren og i livet.

Fortsett å bygge på denne utviklingen. Du har allerede bevist hva du er i stand til, og veien videre handler nå om å utnytte denne momentumet og presse grensene enda lenger. Husk: Den største investeringen du gjør, er i deg selv.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En opplevelse som overgår forventningene!

Jeg startet i programmet til Ehtasham og Accelerator® uten noen erfaring innen salg. Nå, etter bare 8 uker, føler jeg meg allerede trygg på å bruke de verktøyene og teknikkene vi har lært. Dette inkluderer alt fra avanserte salgsteknikker til håndtering av kundens innvendinger og effektiv kommunikasjon. Jeg opplever at jeg ser verden med et nytt perspektiv, som gir meg et solid overtak i både profesjonelle og personlige sammenhenger.

Det som virkelig skiller LeadSuccesses kurset fra andre programmer, er den unike oppfølgingen og kvaliteten på undervisningen. Vi har tilgang til Ehtasham via en egen kalender, noe som gjør det enkelt å få svar på spørsmål og veiledning. I tillegg møtes vi daglig på Zoom for leksjoner og praktisk trening i sanntid – ingenting er forhåndsinnspilt. Programmet ledes ikke bare av Ehtasham, men også av to andre dyktige mentorer, som alle jobber for at vi skal få maksimal læring og utvikling.

Dette programmet har vært de mest transformative 12 ukene i mitt liv når det gjelder selvutvikling, kompetanseheving og karriereutvikling. Ikke bare har jeg lært ferdigheter som åpner dører til godt betalte muligheter, men jeg har også bygget nettverk og fått verktøy til å skalere videre.

Ehtasham skiller seg ut som leder på en helt unik måte. Han har en arbeidsmoral uten sidestykke og er alltid til stede for oss. Hans tydelige og direkte kommunikasjon, alltid med gode intensjoner, bygger tillit og forutsigbarhet. Hvis noe kan forbedres, sier han det – og det skaper et trygt og ærlig læringsmiljø.

Jeg anbefaler LeadSuccesses og Accelerator® på det varmeste til alle som ønsker å utvikle seg innen salg, kommunikasjon og ledelse. Dette er en investering som virkelig gir resultater!

23 december 2024

Hei Baard,

Takk for en ærlig og gjennomført tilbakemelding.

Det du har oppnådd på bare 8 uker viser hva som er mulig når man møter opp med dedikasjon og et åpent sinn. Å gå fra ingen erfaring til å føle deg trygg i avanserte salgsteknikker og kommunikasjon er en reise som krever både innsats og fokus – noe du tydelig har levert.

Din evne til å ta til deg læringen og anvende den, både profesjonelt og personlig, er et bevis på at du har forstått kjernen i Accelerator®. Dette er ikke bare en ferdighetsutvikling; det er en transformasjon som gir varige fordeler i livet.

Fortsett med den mentaliteten du har vist så langt. Verden belønner dem som ikke bare lærer, men som også handler. Husk: Dette er bare starten – resten er opp til deg.

Livsendrende

Livsendrende

Etter jeg ble med i Accelerator har utviklingen min innenfor kommunikasjon og salg skutt i været! Dette er et mentorskap hvor du får tett opplæring og oppfølging, som bidrar til at du utvikler deg veldig raskt. Ikke bare utvikler du de nødvendige ferdighetene innenfor salg, du utvikler også deg selv som person. Accelerator har gjort meg til en bedre versjon av meg selv og gitt meg mer selvtillit generelt.

Accelerator har gitt meg en mye bedre forståelse når det kommer til kommunikasjon. Viktigheten med å snakke rolig og tydelig, hvilket tonefall du bruker, kroppsspråk, aktiv lytting og masse mer. Du får tett oppfølging hele veien, noe som gjør at du faktisk blir bedre dag for dag.

Ut av alle kursene der ute så tviler jeg på at det er noen hvor du får like bra opplæring og oppfølging som på LeadSuccesses. Det har stått til alle forventninger og mer enn det, dette er et kurs alle som ønsker å bli best på salg burde ta.

I mentorskapet får du tilgang til et community med likesinnede personer, noe som bare gjør opplevelsen enda bedre. I tillegg er det coaching møter hver dag, til og med i helgene. Her får du mulighet til å stille spørsmål, øve på rollespill og få masse livsendrende kunnskap. I tillegg får du Ehtasham´s private telefonnummer slik at du alltid kan få den hjelpen/støtten du trenger.

Dette mentorskapet har gitt meg muligheter som jeg før bare kunne drømme om. Jeg slutta i jobben jeg hata, jeg kan jobbe fra hvor jeg vil, jeg får hjelpe andre mennesker med å oppnå målene sine og masse mer. I tillegg gjør dette at jeg kan fortsette å utvikle meg personlig gjennom min karriere. Det er ingen begrensninger over hvor god du kan bli, eller hvor mye du kan tjene i dette gamet.

Igjennom dette mentorskapet har Ehtasham vært som en storebror for meg. Han er veldig flink på det han gjør og vil genuint at du skal lykkes på reisen din. Har aldri møtt noen med så gode leder egenskaper og omtanke for de rundt seg. Han har lang erfaring innen salg, ledelse og kommunikasjon, noe som vises veldig tydelig på møtene. Du får alt du trenger av svar, støtte og hjelp hvis det er noe som ikke gir mening.

Dette mentorskapet er noe jeg vil anbefale på det sterkeste til alle som har lyst til å ta sin karriere til neste nivå. Etter 3 måneder kommer du ikke til å gjenkjenne deg selv.

22 december 2024

Hei Robin,

Takk for den gode tilbakemeldingen.

Din utvikling viser hva som skjer når man investerer fullt i både ferdigheter og personlig vekst. Det du har oppnådd – fra å forbedre selvtilliten til å mestre kommunikasjon – er et bevis på at du har møtt opp med riktig mentalitet og vilje til å skape varig endring.

Accelerator® handler ikke bare om salg, men om å bygge et fundament som lar deg ta kontroll over både karriere og liv. Du har vist at du er villig til å legge ned arbeidet og gripe de mulighetene som nå ligger foran deg.

Husk: Begrensninger eksisterer kun for dem som aksepterer dem. Fortsett å utvikle deg, presse grensene og bygge på momentumet du har skapt.

En god mentor!

Accelerator® har gitt meg flere års læring på bare 12 uker. Startet uten noen erfaring innen salg og sitter nå på kunnskap godt over snittet innen high ticket sales. Ehtasham er tilgjengelig både på telefon, meldinger og video. Er det noe - bare spør. Han svarer, akkurat som en god mentor skal. De andre mentorene er også dedikerte og gir gode tilbakemeldinger og svar på spørsmål.

Mentorskapet har tatt meg et steg videre både med tanke på en karriere innen high ticket sales og ellers i hverdagen. Kommuniserer på en bedre og tryggere måte i private møter med enkeltpersoner, grupper og det offentlige.

Liker spesielt godt at Accelerator® er "live". Vi sitter i møter og kan spørre direkte når det er noe vi lurer på. Dette skiller seg ut fra andre kurs/mentorskap jeg har vært med på.

Anbefaler LeadSuccesses' Accelerator® til de som er klare for å legge ned innsatsen, skape en endring i seg selv og ønsker å bli en av de beste innen salg både nasjonalt og internasjonalt. Profesjonalitet kan forventes av Ehtasham og hans medarbeidere, på samme måte som profesjonalitet forventes av deg.

21 december 2024

Hei Kent,

Takk for en fin tilbakemelding.

Din reise gjennom Accelerator® viser hva som er mulig når man møter opp med intensjon og tar til seg læring på et høyt nivå. Å gå fra ingen erfaring til å sitte med kompetanse som overgår gjennomsnittet på bare 12 uker, er ikke tilfeldig – det er resultatet av systematisk innsats.

Du har forstått viktigheten av både dybdelæring og tilstedeværelse i live-formatet. Det er nettopp her forskjellen ligger: i evnen til å stille spørsmål, få svar i sanntid og implementere lærdommen direkte. Denne tilnærmingen bygger ikke bare ferdigheter – den bygger selvtillit og profesjonalitet som skiller de beste fra resten.

Fortsett å utfordre deg selv. Salg handler ikke bare om teknikk, men om å mestre deg selv i møte med stadig større mål. Du er allerede på vei mot å bli en som ikke bare konkurrerer – men som leder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette er en lang tilbakemelding, dog uten tvil verdt det’

Dette er en lang tilbakemelding, da dette er et så viktig og livs endrende kurs.
Kurset består av ca 90 dager. Hvor vi hver eneste dag får se Ehtasham sine calls, som vi studerer, kommenterer og reflekterer over. Etterfulgt av 1,5-2 timer med aktiv live trening og hvor Ehtasham går dypere inn i salgsargumentet, hvordan ordlegge seg, fremtoning, og generelt hvordan vi fører samtalen som leder Ann til salg.
Som bonus/ekstra (tro meg du ønsker å delta på alt så lenge programmet er for maks utbytte) får vi 2 ganger hver dag i helgen også mock calls med hverandre i gruppa. Denne tiden er essensiell, da kurset er fullpakket og du trenger ekstra tid for å prosessere alt du lærer i dette kraftige kurset.

Jeg har nå vært i Accelerator® over 45 dager og er over halvveis inn i kurset.

Vi lærer veldig dypt og grundig på hvordan å fremstå i en samtale, hvordan en god samtale tar seg fram, ikke minst hvordan en dårlig samtale skal unngås.
Hvilke spørsmål som bør stilles, og i hvilken situasjon det skal stilles, samt unngå svake ord, og få kunde til å reflektere selv, og selv forstå situasjonen en er i. Det er viktig for å få frem hele bildet, og fjerne usikkerhet ved salget.

Vi ser hver eneste ukedag på calls Etasham har I læringsplanen vår, og vi gir tilbakemelding, vurdering, og drøfter via kommentarer på innleggene rundt dagens forhåndsinnspilte calls. Etter dette har vi som nevnt live samtale hvor Ehtasham har videre kurs og utdypende læring både visuelt hvor han tegner opp modeller og visualiserer budskapet, samtidig som det presenteres, samtidig som vi kan øve i grupper eller felleskap og få mangfoldig kunnskap og tilbakemelding på våres egen prestasjon og øvelse igjennom mentorskapet.

Dette skal sies er det eneste direkte salgs kurset jeg har deltatt på, men det er ikke noe å legge skjul på hvor fantastisk Ehtasham er som en person, mann og mentor. Han har en klisterhjerne hvert å forgude og han husker samtalene vi har hatt. Virkelig. Det er ikke noe fake og jatting med. Han er 100% locked in på at vi skal få det til! Og han husker tilbake til samtaler og virkelig er den perfekte læreren og mentoren.

Dette er ikke et betalt innlegg. Dette er genuint, for jeg har vel til dags dato ikke møtt en person som husker så godt, er i så godt humør, og samtidig står ved oss og pusher oss igjennom dette kurset.

Som du kan forstå her er det uvurdelig tett samarbeid både innad i gruppa med studentene samtidig som Ehtasham er aldri mer enn en sms/samtale unna. Skulle det være hva som helst, så sender vi han melding, ringer eller snakker med en av de 2 flotte medhjelperne hans! Det sørger for vi til en hvert tid av døgnet kan få tak i hjelp med det vi måtte lure på.

Kurset byr på et ny forståelsen av vårt liv og virkeligheten. Det er ikke bare et kurs for å selge. Det er et kurs som gjør oss mer trygge i oss selv, mer bevist på kraften av språket vårt, hvordan vi reagerer/oppfører oss og ikke minst hvordan vi kan stå i situasjoner hvor vi uten kunnskaper ville bare tapt samtalen. Hver minste detalj/ordvalg/fremtoning vi gjør feil i samtalen kan sørge for å vinne over samtalen. Med det sagt viser det hvor mye vår energi og væremåte er avhengig av resultatene vi ønsker. Å håpe å drømme fører oss ingen steds, selv ikke med passivt nettkurs. Men dette kurset lærer oss nettopp det å gjøre! Fordi vi gjør hver eneste dag og aktivt snakker, er i dialog, sparrer og blir bedre på kommunikasjon på alle plan.

Ingen tvil at jeg er utrolig takknemlig for at nettopp Ehtasham har kurset. Kunnskapen hans innenfor salg er helt i Elite klassen, og det finnes ikke tvil om at alle som deltar her, får et utrolig mye mer selvsikkert liv, og makt over egne ord.

19 december 2024

Hei William,

Takk for en fin tilbakemelding.

Det er godt å se hvordan du har brukt Accelerator® til å løfte både ferdighetene og selvtilliten din. Når man forplikter seg til å møte opp, jobbe hardt og absorbere lærdom, skjer resultater som dette – en progresjon som går langt utover det de fleste tror er mulig på 90 dager.

Det du har fått til, både i salg og i hvordan du kommuniserer i hverdagen, viser hvorfor systemet fungerer for de som tar det på alvor. Det er i detaljene og de daglige utfordringene at ekte vekst skjer, og du har vist at du har mentaliteten til å møte dem.

Veien videre handler nå om å finjustere. Det er her du forvandler gode resultater til eksepsjonelle prestasjoner. Husk at denne prosessen ikke stopper her – den vil følge deg lenge etter kurset er ferdig.

Fortsett å presse grensene dine. Fremtiden er din å forme.

BEST MONTORSHIP WITHIN SALES, my experience after 9 of 12 weeks

After being in Accelerator® for 9 weeks now, I can safely say it is the best mentorship you can find out there. I work 1-1 with Ehtasham (Mentor) and he helps you with everything you need. I have had amazing people around me in Accelerator® every day for 9 out of 12 weeks now. We have gotten to know each other extremely well and train every day to get better. I can only say good things about this mentorship, nothing bad. If you are looking to become better than 99% of those out there in sales, join Accelerator®.

I recently got a role as an appointment setter and I'm already doing better than everybody else who has worked there before. And remember, I started completely from scratch, knowing nothing, just 9 weeks ago. That's how fast it goes if you put in the hours, follow the plan, and ask for help.

Accelerator® is the best sales mentorship out there, no doubt.

23 juli 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.