God køreskole med gode kørelærer som gør det nemt og godt kæmpe anbefaling her fra fik kørekort i første hug og på under 6 uger til en god pris
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dit valg af Køreskole er vigtigt! ``At vælge køreskole er en tillidssag, vi lærer alle sammen forskelligt. Hos os er der plads til alle, vi tilrettelægger undervisningen så den passer til netop dine behov. Vi sætter en ære i at vores elever får et trygt forløb så du bliver klædt ordentlig på til at indtage vejene som ny bilist``
Silkeborgvej 26A, 8000, Aarhus C, Denemarken
- mikkelrisum@hotmail.dk
- learn-køreskole.dk
Vraagt klanten om een review
Den bedste køreskole
Jeg kan varmt anbefale LEARN Køreskole! Jeg har haft Mikkel som kørelærer, og jeg har været virkelig glad for hele mit kørekortforløb. Mikkel er super dygtig, rolig og tålmodig, og han har været rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gjorde, at jeg følte mig tryg og godt forberedt. Jeg bestod min teoriprøve med 0 fejl og køreprøven i første forsøg, og jeg følte mig virkelig godt klædt på til begge prøver. Mikkel har været rigtig god til at give konstruktiv feedback og tilpasse undervisningen, så jeg hele tiden vidste, hvad jeg skulle arbejde videre med. Jeg har været rigtig glad for at have Mikkel som kørelærer og kan kun give mine varmeste anbefalinger til både ham og Søren.
God køreskole med gode kørelærer som…
klar anbefaling
Jeg havde mikkel som kørerlærer og han var rigtig god og tålmodig. Jeg synes han var rigtig god til at forklare tingene simpelt så man let kunne forstå det. Han var også altid hyggelig og rolig at køre med. Jeg anbefaler.
Excellent Driving School!
I’m very happy with my experience at LEARN Driving School. I had my driving lessons with Mikkel, who was an excellent instructor. He was always kind, patient, and understanding, and he created a comfortable environment where I could learn at my own pace.
Mikkel gave me clear and useful advice about what to expect during the driving test and helped me understand how to improve my driving skills. Whenever I made mistakes, he explained them calmly and showed me how to correct them.
I would definitely recommend Mikkel and LEARN Driving School to anyone looking for a patient and professional driving instructor.
1000 stjerner til Learn køreskole⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1000 stjerner til Learn køreskole⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det har været et rigtig godt forløb med nogle skønne drenge (og en enkelt Quinde) til at hjælpe en på vej.
De er dygtige til deres fag og de gør deres bedste for at få en til at føle sig tilpas og tryk bag rettet!
Jeg havde Milkkel som kørelærer og må sige at jeg havde nogle rigtig gode ture med ham og han var meget tålmodig og god til at hjælpe med at rette mine fejl og mangler med en god tone og et smil på læben 😊
Jeg håber at vinke til ham når vi møder hinanden på vejen i fremtiden 😎😎
Jeg vil klart anbefale Learn køreskole!👌
Ps. Anbefaler også at man tager brug af deres tilbud om at få en bruger på -prove.dk- ! (Til 150 kr)
Det er en god hjælp når teori-forløbet er færdig til at terpe teori inden du skal op til teoriprøven
Glade og tilfredse hilsner fra
Linea, ny i trafikken 😜
Really clear instructions
10/10 hele vejen igennem
Jeg kan varmt anbefale Learn! Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, og det er uden tvivl også takket være den undervisning, jeg har fået.
Mikkel var min kørelærer, og han gjorde hele forløbet til noget, jeg faktisk glædede mig til. Han er grundig, rolig, og virkelig god til at lære fra sig. Han formåede at gøre noget, jeg egentlig havde været ret nervøs for, til en hyggelig og tryg oplevelse. Man følte sig aldrig dum, hvis man lavede fejl – tværtimod blev de altid brugt konstruktivt.
Søren fortjener også kæmpe ros. Han er enormt grundig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene, så de giver mening. Man kan mærke, at han oprigtigt gerne vil have, at alle elever lykkes.
Derudover har Learn været super fleksible hele vejen igennem. De var altid hjælpsomme med alt det praktiske – også ift. ansøgning til kommunen – og gjorde virkelig en indsats for at få køretiderne til at passe ind i min hverdag.
Hvis du leder efter en køreskole, hvor du både lærer at køre ordentligt og føler dig godt tilpas undervejs, så kan jeg kun anbefale Learn. Tusind tak for et virkelig godt forløb! 🚗
God oplevelse!
solid undervisning meget nem at følge med i. Gode køretimer, selv når der går noget galt bliver der hurtigt vendt mod noget positvt igen så de ikke bliver tunge.
DANMARKS BEDSTE KØRESKOLE!🚗🪪
Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det ⭐️
Allerede fra første dag vidste jeg, at det ville blive et mega sjovt forløb. Alle på holdet blev taget virkelig godt imod til Mikkel og Sørens teoritimer.
Mikkel og Søren har den bedste energi, og det kunne virkelig mærkes, at de elsker det, de laver. Jeg var på vejene med Mikkel, og han forklarede alt på en mega god måde, så det hele føltes nemt. Når jeg lavede fejl, fik jeg aldrig følelsen af, at det var “skældud”, som for eksempel: “Det er for dårligt.” I stedet kom der altid en venlig rettelse fra en smilende Mikkel, der sagde: “Så husker vi det bare til næste gang – det kan ske.”
Mikkel var altid mega støttende under køretimerne og roste mig hver gang, det gik godt. Hver gang Mikkel eller Søren skulle forklare noget, der kunne lyde svært, sluttede de altid af med: “Men det skal vi nok få styr på, så I kan få jeres kørekort.” Det gav mig altid en virkelig tryg følelse.
Op til køreprøven satte Mikkel ekstra tid af til at finpudse min kørsel, så vi kunne være sikre på, at jeg kom igennem. Da jeg bestod, var både Søren og Mikkel mega glade på mine vegne. Selvom de oplever det næsten hver dag, fik de mig til at føle, at jeg var én ud af en million. 😂
Ud fra det, jeg har hørt fra dem, der kørte med Søren, skulle han også være virkelig hyggelig, sjov og god til at forklare. Så vælger du Learn Køreskole, er du sikret et fedt forløb.
Jeg vil stærkt anbefale Learn Køreskole, hvis du gerne vil hurtigt igennem forløbet og samtidig have de sjoveste – men også seriøse teori- og køretimer. Mikkel og Søren har virkelig mestret kunsten at gøre det sjovt at tage kørekort.
Tusind tak for de hyggelige snakke under kørsel og et fantastisk forløb! 🫡
Vi ses nu, takket være jer, ude i trafikken, hvor jeg lover ikke at overskride hastighedsgrænsen, som jeg nogle gange kom til. Hehe. 😅
Mikkel, du er manden!
-Tayfun
Had a great experience at this driving…
Had a great experience at this driving school! The instructor was super friendly, patient, and really knows what he’s doing. He explained everything clearly, made me feel comfortable and confident behind the wheel, and always kept the lessons relaxed and enjoyable. Highly recommend this place to anyone going for their Category B license!
Hos Learn køreskole
Hos Learn køreskole, får i et fantastisk forløb, både teoretisk og praktisk.
Kan strengt anbefale dem.
Bestod den teoretiske og praktiske prøve i første omgang.
Dette er i stor grund til kørelærerne som har været så gode til at vejlede og undervise.
Driving lessons
I just passed my driving test and couldn't be happier with my experience at Learn Køreskole. I took my lessons in English, and the transition was seamless. My instructor, Mikkel, was fantastic—incredibly patient, professional, and great at explaining the nuances of Danish traffic rules.
Highly recommended!!
They very good
They very good
And I am happy 😁
I can surely recommend them to up coming drivers.
And I give them 💯💪
I sincerely thank Mikkel for his support and guidance
I sincerely thank Mikkel for their excellent guidance and support. With his help, I successfully passed my practical driving test on my first attempt. Highly recommended!
Fremragende undervisning!!
Fremragende undervisning!!! De skriver de er Århus dygtigste kørelærere og det er ik for sjov. Tusind tak Søren og Mikkel for at få mig godt igennem forløbet i første forsøg, især tak til Søren for partybus når vi cruisede 🔥
Jeg har taget kørekort hos Learn…
Jeg har taget kørekort hos Learn Køreskole og haft både Mikkel og Søren som undervisere.
Begge er dygtige og professionelle og forklarer tingene klart og direkte. Man ved altid, hvad man skal arbejde på, og undervisningen er seriøs og struktureret.
Søren var min kørelærer, og han sørgede for, at jeg var helt klar til køreprøven. Han presser én på den rigtige måde og går op i, at man kører ordentligt og sikkert.
Alt i alt en god og seriøs oplevelse, som jeg godt kan anbefale. 🚗
Fremragende køreskole!
Jeg skulle tage kørekort hos Mikkel og Søren. Det var en sand fornøjelse. Jeg havde Søren som min kørelærer, og jeg kan ikke sige andet end at jeg følte mig tryg igennem mit forløb, og han var god til at skubbe mig godt ud i trafikken.
Samtidig var de begge lydhør og hjælpsomme, hvis man havde udfordringer med at få alt til at passe i kalenderen.
Jeg vil helt klart anbefale Learn Køreskole til hver en tid. 💪🏻
Super dygtige kørelærer
Super dygtige kørelærer. Min søn har netop fået sit kørekort efter i alt 6 uger. Han bestod både teori og køreprøve i første hug. Vi kan som forældre klart anbefale et forløb hos Mikkel og Søren. De skaber trygge rammer for deres elever! TAK