Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med Niels: - fremragende kundeservice - priser lige så skarpe som tilbudt leerne - kun produkter af højeste kvalitet - hurtig levering - miljøvenlig indpakning 60cm lebl... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke anbefale dette firma. Jeg lægger gerne korrespondencen op på min Facebook profil. Herunder at man beder mig slette en anmeldelse,som er et år gammel. Jeg blokerer beskeder fra dette... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hervorragende Qualität! Habe zum zweiten Mal bestellt, es macht wirklich Freude mit gutem Werkzeug zu arbeiten. Schneller Versand, alles einwandfrei. Gerne wieder!Danke!

Bedrijfsgegevens

1. Gereedschapwinkel
  2. Tuincentrum

Geschreven door het bedrijf

Hvor kan man købe en le? Legrej.dk har Nordeuropas største udvalg af kvalitets leer og le udstyr, til professionelle og private.

4,3

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej legrej

Hej legrej. Jeg savnede en bekræftelse på mit køb. Jeg gik og var i tvivl om mit køb var gået i gennem. Jeg troede også at le grej var et dansk firma. Jeg ringede til det nummer der stod på hjemme siden og fik fat i den gamle ejer! Han var yderst venlig og fortalte om at i ,den tyske ejer, lige havde overtaget og at jeg nok bare skulle væbne mig med tålmodighed. Jeg købte en norsk håndle og et segl fra fuchs. Man bør nok vide at man skal være handy med en slibesten eller koldhamring af ægen når man køber disse produkter. Det er jeg heldigvis.

10 augustus 2025

Kære kunde,
Tusind tak for din ærlige tilbagemelding og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.
Vi er meget kede af, at du i første omgang ikke modtog en ordrebekræftelse og derfor var i tvivl om, hvorvidt dit køb var gået igennem. Vi har undersøgt din kommentar og kan kun undskylde for denne fejl.
Ja, legrej.dk er nu en tysk virksomhed, og som det nye team gør vi vores bedste for at videreføre kvaliteten og ånden i Niels’ oprindelige firma – med stort engagement og passion.
Tak også for din kommentar om produkterne: Den norske håndle og seglet fra Fuchs er værktøjer af høj kvalitet, som – som du helt rigtigt påpeger – kræver lidt håndværksmæssig kunnen, når det gælder brug af slibesten eller koldhamring af æggen. Det glæder os at høre, at du har erfaring med dette og kan bruge produkterne effektivt.
Vi ønsker dig fortsat stor glæde med dine nye værktøjer, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.
Dit legrej.dk Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke modtaget min ordre og de svare…

Har ikke modtaget min ordre og de svare ikke på mails men pengene er trukket

28 juli 2025

Hej Espen,

mange tak for din feedback. Desværre må vi indrømme, at vores supportmedarbejder ved en fejl ikke fik sendt beskeden til dig. I stedet blev den gemt som kladde, og samtidig blev din ordre lagt til side på lageret, da der var et spørgsmål i forbindelse med den.

Vi vil gerne undskylde oprigtigt for denne fejl. Vi gennemgår alle ordrer grundigt, og hvis vi er i tvivl om, hvorvidt en bestilling er korrekt gennemført, tager vi altid gerne kontakt til kunden først for at sikre os, at alt er i orden.

Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

Mange hilsner

Tilfreds

Hurtig levering. Varerne lever op til mine forventninger.

13 juli 2025

Hej Henriette,
mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os virkelig meget. Jeg håber, du får stor glæde af din bestilling.
Tiemo :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveringstid var oplyst til 3-4…

Leveringstid var oplyst til 3-4 hverdage. Der er nu gået 6 hverdage fra afsendelse, og varen er endnu ikke ankommet.

13 juli 2025

Hej Claus,

Jeg vil gerne undskylde oprigtigt.
Vi har i øjeblikket problemer med, at DPD ikke henter vores kunders ordrer regelmæssigt. Vi er i daglig kontakt med DPD – de lover os hver dag, at pakkebudet kommer og henter pakkerne. Den ene dag dukker han op, og den næste dag gør han ikke.

Jeg er virkelig ked af det, men jeg kan kun sige, at vi gør alt, hvad vi kan, for at løse problemet hurtigst muligt.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Antwoord van legrej.dk - le for livet

Hallo Anton, vielen Dank für deine Bewertung. Wir nehmen jedes Feedback ernst. Wir hatten leider große Probleme mit unserem Dienstleister DPD. Wir wünschen dir dennoch, alles Gute und viel Spaß mit deiner Bestellung.

Beste Grüße

Rigtig fine produkter

Rigtig fine produkter. Lidt længere leveringstid end angivet.

26 juni 2025

Hej Jonas,

Mange tak for din anmeldelse. Desværre har vi begået en fejl og stolte på leveringstider oplyst af vores leverandør. Der opstod dog leveringsproblemer, og det er vi virkelig kede af.

Vi har lært af situationen og vil fremover kun tilbyde produkter i webshoppen, som er direkte tilgængelige.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig gode le-blade mellem-god fragt oplevelse.

Købte leblade, som er virkelig gode!

Købte også en enhånds-le, som ankommer helt sløv og kan ikke skære overhovedet. Jeg kommer til at bruge en del tid på at slibe den op. Så lad være med at købe en enhånds-le, hvis du ikke orker dette.

Købte også en skræppejern/rodstikker. Den er også virkelig god!

Jeg modtog ikke noget fragtlink og først efter jeg skrev til dem, blev varene sendt af sted og jeg fik et tracking link. Varene blev leveret upåklageligt.

20 juni 2025

Hej Mikkel,
Tusind tak for din anmeldelse. Din feedback er virkelig vigtig for os. Vi undersøger straks, hvorfor du ikke har modtaget en e-mail med trackinglink.

Tak også for din kommentar om enhåndss leen – det vil vi også straks undersøge. Normalt skal den være klar til brug ved levering.
Hvis flere produkter viser sig at være sløve, vil vi sørge for, at de bliver slebet inden afsendelse fremover.

Fremragende le

Fremragende le og på trods af udfordringer med leveringen var kundeservice sød og behjælpelig.
David.

19 juni 2025

Hej David

Tusind tak for din anmeldelse :)

Leveringstiden er jo 14 dage

Leveringstiden er jo 14 dage
Det er ok, bare skriv det på hjemmesiden.
Men jeres produkter er fantastiske og jeg har været kunde i mange år, og bliver ved med at være det

22 juni 2025

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse – vi tager din feedback meget seriøst.
Desværre har vi i øjeblikket haft længere leveringstider på grund af mange sygemeldinger. Det beklager vi meget.

Vi arbejder allerede på løsninger, så vi hurtigst muligt kan sende ordrer igen. Skulle det alligevel tage længere tid, vil vi informere dig – og andre kunder – proaktivt. På den måde vil vi skabe fuld gennemsigtighed og undgå utilfredshed.

De bedste hilsner og alt det bedste til dig

Great customer service

Great customer service. I got in touch to ask some questions about their products that I couldnt find on the website. Recieved quick and clear response and interest in my specific needs. Ordered a blade and realized a day later that I meant to order a peening kit as well so wrote a last minute msg to see if they could throw that in the package to save some shipping. They sorted me out no problem and delivery still in under a week.

11 juni 2025

Hey :),
Thank you so much for your review! We really appreciate it, and I’m really glad we were able to support you successfully.

All the best to you – cheers,

Gode redskaber

Gode redskaber. Jeg giver mig selv lov til at købe et om året :)

25 mei 2025

Hej Thomas,

mange tak for din positive anmeldelse. Vi håber, du får stor glæde af dit nye værktøj og glæder os allerede til din næste bestilling til næste år :)

Må skrive efter 10 dage

Må skrive efter 10 dage . Derefter svar på den er prøvet afleveret . Men du kan hente den i Brugsen . ( fint nok men de kunne godt ha givet besked .

1 juni 2025

Hej Arne

Mange tak for din anmeldelse – vi tager din feedback meget seriøst.
Først og fremmest vil jeg gerne undskylde den lange ventetid på vegne af legrej.

Når vi har overdraget en ordre til vores fragtpartner DPD, har vi desværre ikke længere direkte kontrol over forsendelsen. Alle kunder modtager dog automatisk en e-mail med et tracking-link, så man kan følge leveringen.

Jeg sender dig en separat e-mail lige om lidt, da jeg gerne vil finde ud af, hvad der præcis er sket – så vi kan give DPD den nødvendige feedback.

Hurtig reaktion på bestillingen

Hurtig reaktion på bestillingen, men den blev forsinket leveret af postnord

28 mei 2025

Hej Bent

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er i dialog med PostNord og håber, at de også tager vores feedback alvorligt – for vi forventer selvfølgelig også en god service fra vores samarbejdspartnere.

Jeg ønsker dig alt det bedste og håber, du bliver glad for din bestilling.

Virkelig flot kvalitet

Virkelig flot kvalitet

Det er den anden le jeg bestiller ved dem. den norske enhåndsle og nu et dansk ledrag med haveblad. Det er en kæmpe fornøjelse, når man man får noget i så høj kvalitet, som man har lyst til at passe på.

Og som de andre skriver, må man håbe Post Nord kommer på andre tanker, hvis de fortsat statser på at levere pakker i Danmark.

11 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Frederik

Tusind tak for din positive anmeldelse – og rigtig god fornøjelse med din bestilling! 😊
Vi tager problematikken omkring PostNord meget seriøst og følger op på det.

Jeg ønsker dig alt det bedste og en rigtig god søndag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service af levering og super fin…

God service af levering og super fin kvalitet af le og rive - meget tilfreds!

25 mei 2025

Hej Rasmus

Tusind tak for din positive anmeldelse.
De bedste hilsner og god fornøjelse med din bestilling!

Fuld tilfredshed

Det ønskede produkt (en le) kom efter to dage, og designet var smukt. - Virker også efter hensigten!
Så alt som forventet.

19 mei 2025

Hej Berit,
Det glæder os virkelig meget! Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din le.
De bedste hilsner og på gensyn
Tiemo

Lees meer over geverifieerde reviews.