Fantastisk oplevelse med Niels: - fremragende kundeservice - priser lige så skarpe som tilbudt leerne - kun produkter af højeste kvalitet - hurtig levering - miljøvenlig indpakning 60cm lebl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Great customer service. I got in touch to ask some questions about their products that I couldnt find on the website. Recieved quick and clear response and interest in my specific needs. Ordered a bla... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan ikke anbefale dette firma. Jeg lægger gerne korrespondencen op på min Facebook profil. Herunder at man beder mig slette en anmeldelse,som er et år gammel. Jeg blokerer beskeder fra dette... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hervorragende Qualität! Habe zum zweiten Mal bestellt, es macht wirklich Freude mit gutem Werkzeug zu arbeiten. Schneller Versand, alles einwandfrei. Gerne wieder!Danke!
Bedrijf heeft geantwoord
Hvor kan man købe en le? Legrej.dk har Nordeuropas største udvalg af kvalitets leer og le udstyr, til professionelle og private.
Fahreschweg 42, 32257, Bünde, Duitsland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Specialværktøj som er svær at få andre steder - super fint udvalg. Hurtig og personlig betjening. Jeg vil gerne handle her igen.

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Jeg ville have haft en eng-le, ligesom sidst, men kunne kun finde en have- og eng-le, og den er ikke nær så god som eng-leen.

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Fint produkt, hurtig levering.
Glæder mig til at komme ud og svinge min nye norske enhånds le!

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Kvalitetsvarer, pakket godt ind, og der medfulgte en lille folder der var meget hjælpsom. Leveringstid var lidt lang, og det blev leveret med postnord. Postnord levering trækker altid en stjerne ned i min bog.

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Har stadig ikke modtaget nogen pakke, hører intet og får ingen besked.
Min pakke er stadig undervejs

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Jeg havde brug for en le til min have. Da jeg ikke har nogen erfaring med en le, fik jeg rigtig god rådgivning af Niels, som anbefalede startsættet til begyndere. Jeg modtog min bestilling inden for 5 dage og er meget tilfreds :).
Venlige hilsner
Frederik

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Jeg kan ikke anbefale dette firma.
Jeg lægger gerne korrespondencen op på min Facebook profil.
Herunder at man beder mig slette en anmeldelse,som er et år gammel.
Jeg blokerer beskeder fra dette uprofessionelle firma,som er vedholdende med et utal af dårlige undskyldninger.
Jeg kontakter også trustpilot vedr. dette firma

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Købte en hakke fra Legrej. Stor service og tæt opfølgning fra Tiemo fra Legrej. Tiemo byttede uden tøven til nyt skaft, da det medsendte var revnet. Under en uge fik jeg det nye skaft sendt til min adresse. Fantastisk redskab som for mig var gået i glemmebogen. Jeg har nu brugt hakken flere gange og er meget tilfreds med design og funktion. Tiemo fulgte tæt min reklamation og var meget behjælpelig.
Legrej kan kun anbefales. Mvh. Vagn, Denmark.

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Efter at jeg læste de sidste par anmeldelser om hjemmesiden blev jeg noget bekymret for om jeg nogensinde kom til at modtage min ordre.
Efter 6 ugers ventetid kan jeg rapportere at jeg har fået alle mine varer i god stand og godt pakket ind.
Jeg kiggede igennem ejerens youtube kanal + ringede på nummeret på hjemmesiden bare for at tjekke om nummeret stadigvæk var i brug (det er det, fik endda et opkald tilbage da han var ved at pakke min ordre hvor han undskyldte for ventetiden).
Allerede tilbage in 2021 havde han en youtube video om hvordan han er super bagud og der er lang ventetid med hensyn til at sende pakker ud. Det ser ud til at det ikke har ændret sig siden da.
Der står godt nok at der kan gå lang tid til at man får sin ordre i højsæsonen, men nu ved jeg ikke om jeg ville betegne midt i September måned da jeg bestilte som højsæson. Lidt klarere kommunikation om hvad lang tid er ville nok også hjælpe meget, de fleste tænker nok 1-2 uger som lang tid i den moderne tid vi lever i. Selve ejeren virker som en rar herre der måske burde få ansat en deltidsarbejder eller lign i sommer perioden.
Men man kan med ro i sindet bestille fra hjemmesiden, man skal bare have i menté at medmindre man bestiller om vinteren så tælles tiden der går før man får sin ordre i måneder, ikke dage.

Antwoord van legrej.dk - le for livet
hurtig levering - og min nye le er bare fantastisk!

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Jeg snakkede først med Niels i telefonen, som fortalte og vejledte om forskellige le-typer. Så købte jeg en, som blev leveret kort efter. Jeg åbnede pakken, samlede den via vejledningen på en af de videoer, man kan se på legrej.dk's side. Og det er den smukkeste le, så fin.
Nu har jeg så prøvet den i dag, og det er det sjoveste og nemmeste. Jeg kan kun anbefale alle, der har et lille stykke jord at købe en, især hvis man ønsker at have en naturlig, vild have. Jeg er allerede vildt glad for den😄
Så fedt!
På alle måder en god oplevelse.

Fantastisk oplevelse med Niels:
- fremragende kundeservice
- priser lige så skarpe som tilbudt leerne
- kun produkter af højeste kvalitet
- hurtig levering
- miljøvenlig indpakning
60cm lebladet var ikke tilgængeligt da jeg bestilte, så gav Niels mig en 70cm leblad for samme pris – stærkt!
Udover hans webshop driver Niels også en youtube kanal hvor han går rigtig meget i dybden, hvordan leer samles, bruges og vedligeholdes m.m. (@LegrejLeforlivet)

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Bestilte en "gyvelsnapper"/træoptrækker, produktet overgår forventningerne, det er en genial opfindelse.
Har tidligere bestilt en le der ankom inden for en uge, super kvalitet.
Fik en mail om uklar leveringstid pga sommer travlhed, hvilket er forventeligt i små virksomheder, der er så sæsonbetonede som naturpleje er. Alligevel modtog jeg pakken efter 2 dage. Så super dejligt med ærlig kommunikation og service efter bedste intention.
Kan kun anbefale Bakkebjerg og igen gyvelsnapperen er alle pengene værd.

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Kvalitetsprodukter og gode hjælpevideoer.
En fantastisk butik, med mange lækre produkter.
Kan klart anbefales.

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Har ikke samlet leen endnu, men hurtig levering (med GLS) og rimelige priser. Youtube videoerne er også gode til en nybegynder som jeg.

Antwoord van legrej.dk - le for livet
Lees meer over geverifieerde reviews.