Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med Niels: - fremragende kundeservice - priser lige så skarpe som tilbudt leerne - kun produkter af højeste kvalitet - hurtig levering - miljøvenlig indpakning 60cm lebl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great customer service. I got in touch to ask some questions about their products that I couldnt find on the website. Recieved quick and clear response and interest in my specific needs. Ordered a bla... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke anbefale dette firma. Jeg lægger gerne korrespondencen op på min Facebook profil. Herunder at man beder mig slette en anmeldelse,som er et år gammel. Jeg blokerer beskeder fra dette... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hervorragende Qualität! Habe zum zweiten Mal bestellt, es macht wirklich Freude mit gutem Werkzeug zu arbeiten. Schneller Versand, alles einwandfrei. Gerne wieder!Danke!

Bedrijfsgegevens

1. Gereedschapwinkel
  2. Tuincentrum

Geschreven door het bedrijf

Hvor kan man købe en le? Legrej.dk har Nordeuropas største udvalg af kvalitets leer og le udstyr, til professionelle og private.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hurtig og personlig betjening

Specialværktøj som er svær at få andre steder - super fint udvalg. Hurtig og personlig betjening. Jeg vil gerne handle her igen.

18 mei 2025

Hej Conny,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😊. Det glæder os virkelig meget! Rigtig god fornøjelse med din bestilling – og på gensyn!

Godt håndværktøj

Godt håndværktøj man ikke kan få andre.steder. God service.

9 mei 2025

Antwoord van legrej.dk - le for livet

Hej Poul, mange tak for din positive anmeldelse :)
Vi håber, du får stor glæde af din bestilling.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Svært at se, hvad udvalget er.

Jeg ville have haft en eng-le, ligesom sidst, men kunne kun finde en have- og eng-le, og den er ikke nær så god som eng-leen.

5 mei 2025

Hej Flemming,
mange tak for din anmeldelse!
Vi ønsker altid at tilbyde dig og alle vores kunder det bedst mulige produktsortiment, og derfor tager jeg din feedback meget seriøst.
Endnu en gang tak – og alt det bedste til dig!

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint produkt, hurtig levering.

Fint produkt, hurtig levering.
Glæder mig til at komme ud og svinge min nye norske enhånds le!

4 mei 2025

Hej Mia,
mange tak for din positive anmeldelse :)
Vi er rigtig glade for din feedback og ønsker dig masser af glæde med din enhåndsle!

Alt det bedste og mange hilsner

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt sted at købe le.

Kvalitetsvarer, pakket godt ind, og der medfulgte en lille folder der var meget hjælpsom. Leveringstid var lidt lang, og det blev leveret med postnord. Postnord levering trækker altid en stjerne ned i min bog.

13 mei 2025

Hej Jesper,
vi er kede af, at du har måttet vente længe på din bestilling. Vi tager sagen op med vores fragtleverandør.

Vi ønsker altid at give dig og alle vores kunder den bedste kvalitet og en hurtig levering – men selve forsendelsen kan vi desværre ikke påvirke.

Tak for din anmeldelse, og vi håber, du bliver glad for dine nye produkter.
Alt det bedste til dig!

Alt ok

Super produkt

4 mei 2025

Hej Carl,

det glæder os rigtig meget! Tusind tak for din anmeldelse og god fornøjelse med dit nye produkt.

Dominique

Pakke ikke modtaget

Har stadig ikke modtaget nogen pakke, hører intet og får ingen besked.
Min pakke er stadig undervejs

29 april 2025

Hej Stig,

vi er virkelig kede af, at du har måttet vente så længe på din ordre. Vi har din bestilling fra den 30. april overdraget til vores fragtudbyder den 2. maj. Vi vil gøre alt for hurtigst muligt at finde ud af, hvorfor din ordre endnu ikke er blevet leveret.

Dominique

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super rådgivning og flot sensesæt

Jeg havde brug for en le til min have. Da jeg ikke har nogen erfaring med en le, fik jeg rigtig god rådgivning af Niels, som anbefalede startsættet til begyndere. Jeg modtog min bestilling inden for 5 dage og er meget tilfreds :).

Venlige hilsner
Frederik

23 april 2025

Antwoord van legrej.dk - le for livet

Tusind tak for din anmeldelse, Frederik :)!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke anbefale dette firma.

Jeg kan ikke anbefale dette firma.
Jeg lægger gerne korrespondencen op på min Facebook profil.
Herunder at man beder mig slette en anmeldelse,som er et år gammel.
Jeg blokerer beskeder fra dette uprofessionelle firma,som er vedholdende med et utal af dårlige undskyldninger.
Jeg kontakter også trustpilot vedr. dette firma

26 april 2025

Hej Lars,

vi har allerede informeret dig om, at vi overtog legrej i februar 2025 og derfor desværre ikke er ansvarlige for problemerne sidste år. Vi kender desværre ikke den Facebook-konversation, du havde med den tidligere ejer.
Jeg har reageret på din besked på Trustpilot for at forstå, hvad der skete dengang. I mellemtiden har vi kunnet konstatere, at der var et problem med betalingen. Den tidligere ejer burde have informeret dig om dette.
Som ny ejer er det vigtigt for mig at imødekomme dig – selv efter et år. Derfor har vi tilbudt dig at gennemføre din bestilling igen og kun betale 50 %.
Hver kunde er vigtig for os, og vi vil også i fremtiden gøre alt for at sikre, at alle vores kunder er tilfredse.
I dit tilfælde ville jeg blot hjælpe dig og ikke lade din besked være ubesvaret.

Vi ønsker dig alt det bedste.
Venlige hilsner

Købte en hakke fra Legrej

Købte en hakke fra Legrej. Stor service og tæt opfølgning fra Tiemo fra Legrej. Tiemo byttede uden tøven til nyt skaft, da det medsendte var revnet. Under en uge fik jeg det nye skaft sendt til min adresse. Fantastisk redskab som for mig var gået i glemmebogen. Jeg har nu brugt hakken flere gange og er meget tilfreds med design og funktion. Tiemo fulgte tæt min reklamation og var meget behjælpelig.
Legrej kan kun anbefales. Mvh. Vagn, Denmark.

7 maart 2025

Hej Vagn,

mange tak for din anmeldelse. Vi ønsker dig rigtig meget glæde med din nye hakke :).

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lang ventetid, men god kvalitet og gode priser

Efter at jeg læste de sidste par anmeldelser om hjemmesiden blev jeg noget bekymret for om jeg nogensinde kom til at modtage min ordre.

Efter 6 ugers ventetid kan jeg rapportere at jeg har fået alle mine varer i god stand og godt pakket ind.

Jeg kiggede igennem ejerens youtube kanal + ringede på nummeret på hjemmesiden bare for at tjekke om nummeret stadigvæk var i brug (det er det, fik endda et opkald tilbage da han var ved at pakke min ordre hvor han undskyldte for ventetiden).

Allerede tilbage in 2021 havde han en youtube video om hvordan han er super bagud og der er lang ventetid med hensyn til at sende pakker ud. Det ser ud til at det ikke har ændret sig siden da.

Der står godt nok at der kan gå lang tid til at man får sin ordre i højsæsonen, men nu ved jeg ikke om jeg ville betegne midt i September måned da jeg bestilte som højsæson. Lidt klarere kommunikation om hvad lang tid er ville nok også hjælpe meget, de fleste tænker nok 1-2 uger som lang tid i den moderne tid vi lever i. Selve ejeren virker som en rar herre der måske burde få ansat en deltidsarbejder eller lign i sommer perioden.

Men man kan med ro i sindet bestille fra hjemmesiden, man skal bare have i menté at medmindre man bestiller om vinteren så tælles tiden der går før man får sin ordre i måneder, ikke dage.

31 oktober 2024

Antwoord van legrej.dk - le for livet

Hej Martin, mange tak for din anmeldelse. Vi beklager den lange ventetid. Mit navn er Tiemo, og jeg har sammen med Dominique og Holger overtaget Niels’ webshop. Niels vil fortsat støtte os med sin ekspertise, da han har opbygget en enorm viden gennem de sidste 20 år :). Hver feedback er vigtig for os. Vi tager din tilbagemelding meget alvorligt og vil fremover sørge for, at ordrer bliver sendt til dig hurtigst muligt. De bedste hilsner, Tiemo

hurtig levering

hurtig levering - og min nye le er bare fantastisk!

3 april 2024

Hej Viktor,
mange tak for din anmeldelse – og god fornøjelse med din nye le :)

Fantastisk og smuk le

Jeg snakkede først med Niels i telefonen, som fortalte og vejledte om forskellige le-typer. Så købte jeg en, som blev leveret kort efter. Jeg åbnede pakken, samlede den via vejledningen på en af de videoer, man kan se på legrej.dk's side. Og det er den smukkeste le, så fin.
Nu har jeg så prøvet den i dag, og det er det sjoveste og nemmeste. Jeg kan kun anbefale alle, der har et lille stykke jord at købe en, især hvis man ønsker at have en naturlig, vild have. Jeg er allerede vildt glad for den😄
Så fedt!
På alle måder en god oplevelse.

7 juli 2023

Hej Ulla,
mange tak for din anmeldelse :)
Mit navn er Tiemo, og sammen med Dominique og Holger overtog jeg legrej.dk i februar.
Niels vil fortsat støtte os med sin ekspertise, så hvis du ønsker særlig rådgivning fra Niels i forbindelse med din næste bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse med Niels:
- fremragende kundeservice
- priser lige så skarpe som tilbudt leerne
- kun produkter af højeste kvalitet
- hurtig levering
- miljøvenlig indpakning

60cm lebladet var ikke tilgængeligt da jeg bestilte, så gav Niels mig en 70cm leblad for samme pris – stærkt!

Udover hans webshop driver Niels også en youtube kanal hvor han går rigtig meget i dybden, hvordan leer samles, bruges og vedligeholdes m.m. (@LegrejLeforlivet)

10 juni 2023

Hej Philip,
mange tak for din vidunderlige feedback :). Mit navn er Tiemo, og jeg har sammen med Dominique og Holger overtaget legrej.dk i februar. Niels vil fortsat støtte os med sin ekspertise.

Alt det bedste og på gensyn,

Alt er super duper

Bestilte en "gyvelsnapper"/træoptrækker, produktet overgår forventningerne, det er en genial opfindelse.

Har tidligere bestilt en le der ankom inden for en uge, super kvalitet.

Fik en mail om uklar leveringstid pga sommer travlhed, hvilket er forventeligt i små virksomheder, der er så sæsonbetonede som naturpleje er. Alligevel modtog jeg pakken efter 2 dage. Så super dejligt med ærlig kommunikation og service efter bedste intention.
Kan kun anbefale Bakkebjerg og igen gyvelsnapperen er alle pengene værd.

26 mei 2023

Hej Anders,
mange tak for din fantastiske anmeldelse – det glæder os virkelig meget!
Det betyder meget for os, at du sætter pris på både vores produkter og vores service.
Vi gør os umage for at kommunikere ærligt og give den bedst mulige oplevelse – og det er dejligt at høre, at det bliver værdsat :)
Tusind tak for din anbefaling!

Kvalitetsprodukter og gode…

Kvalitetsprodukter og gode hjælpevideoer.
En fantastisk butik, med mange lækre produkter.
Kan klart anbefales.

29 mei 2022

Hej Andrea,
tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores produkter og instruktionsvideoer.
Niels vil fortsat støtte os med sin ekspertise. Der kommer snart mere videomateriale :)

Hurtig levering, rimelige priser

Har ikke samlet leen endnu, men hurtig levering (med GLS) og rimelige priser. Youtube videoerne er også gode til en nybegynder som jeg.

20 november 2017

Hej Paw,
tak for din feedback – det glæder os virkelig meget :)
Niels vil fortsat støtte os med sin ekspertise, og der kommer flere videoer med ham i løbet af året :)

Tiemo

Lees meer over geverifieerde reviews.