Lees wat reviewers zeggen
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhästymisestä, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsäädäntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.
Contactgegevens
Holmbladsgade 133 2300 , 2300, Kööpenhamina S, Denemarken
- service@lentoapu.fi
- lentoapu.fi
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helppokäyytöinen
Helppokäyytöinen, selkeä palvelu - teki mitä lupasikin!
Eihän pieni ihminen yksin jaksa 😊
Lopputuloshan rarkaisee eli Lentoavun avulla sain korvauksen lennon myöhästymisestä. Koko prosessi kesti n. 9 kuukautta siitä, kun otin yhteyttä Lentoapuun.
Prosessin alkuvaiheessa tuntui, että henkilö, joka käsitteli asiaa Lentoavulla, vaihtui usein ja oli turhauttavaa lähettää joitakin viestejä/tositteita uudelleen.
Ottaessani yhteyttä lentoyhtiöön, sieltä tuli vastaus, että viestini on huomioitu. Sitten kului 3-4 viikkoa ja tuli viesti, jossa pahoiteltiin asian viipymistä ja toivottiin kärsivällisyyttä. Sitten meni seuraava 3-4 viikkoa ja tuli jälleen viesti, jossa pahoiteltiin asian viivästymistä.
Tässä vaiheessa otin yhteyttä Lentoapuun, täytin lomakkeen heidän sivuilla ja kerroin tapauksesta sekä lähetin erilaisia kuitteja/ja tositteita sinne. (Jossakin vaiheessa muuten lentoyhtiö lähetti viestin, etten ollut ottanut yhteyttä kahden kuukauden kuluttua lennon myöhästymisestä 😊
Tuskin olisin jaksnut/viitsinyt taistella lentoyhtiön kanssa kovinkaan kauaa, joten Lentoavun apu oli erittäin tärkeää, ratkaisevaa tapauksen kannalta.
Voin vilpittömästi suositella Lentoapua tilanteessa, jossa lentoyhtiö väistelee velvollisuuksiaan.
Terveisin
Tyytyväinen asiakas

Antwoord van Lentoapu
Lentoavun apu oli korvaamaton ja…
Lentoavun apu oli korvaamaton ja kaikki sujui jouhevasti. Erityiskiitokset loistavasta digitaalisesta asiakaskokemuksesta – lomakkeet olivat helposti täytettäviä ja prosessin aikana meidät pidettiin hienosti ajan tasalla.
Hienosti tiedotettu ja hoidettu asia
Hienosti tiedotettu ja hoidettu asia. Kiitos!
Lufthansa jätti lennon lentämättä…
Lufthansa jätti lennon lentämättä ilmoittamatta asiasta mitenkään. Siirsin ylibookatun Lufthansan huonon ja tarkoituksella vaikean asiakaspalvelun lopulta lentoavun selvitettäväksi. Yhteydenpito asian tiimoilta oli hyvää ja selkeää. Asia eteni lopulta joukkokanteena oikeuteen asti, josta yli kolme vuoden jälkeen tuli korvaukseen oikeuttava päätös. Rahat maksettiin sovitusti, kulujen jälkeen tilille. Palvelu toimii hyvin, ainoana negatiivisena jos asia etenee oikeuteen niin korvauksen saamisia saa odotella. Voin jokatapauksessa suositella lentoapua yhtenä vaihtoehtona samankaltaisiin tilanteisiin.
Lentoavun käyttö on helppoa
Lentoavun käyttö on helppoa, toki liput ym dokumentit tulee skannata. Lentoapu pitää hyvin yhteyttä ja tiedottaa hoidettavan asian tilan säännöllisesti. Hankalimpien tapausten ratkaisu voi kestää useita kuukausia, jopa lähes vuoden, mutta sillä ei ainakaan minun tapauksessani ollut suurta merkitystä. Lentoavun ansiosta kykenet viemään valituksen jopa oikeudelliseen käsittelyyn, mikä yksittäiselle kuluttajalle ilman apua olisi lähes mahdotonta. Maksu tuli tilille heti ilmoituksen saatuani.
Keskeytynyt lento Barcelonasta Helsinkiin
Sain vinkin tuttavalta ja avasin nettisivun. Alkutietoja täyttäessäni näyttöön tuli jo ilmoitus, että olen oikeutettu korvaukseen, mistä tuli lisäintoa jatkaa tietojen täyttämistä... Lopuksi tuli arvio korvauksesta js käsittelyajasta. Korvaus tuli tilille määräajassa vaivattomasti.
vaikka minulta ei löytynyt aivan…
vaikka minulta ei löytynyt aivan kaikkia tarvittavia tietoja, sujui asiointi hyvin ja sain kunnon hyvityksen😁👍🏼
Lufthansan oma korvauksenhakulomake oli…
Lufthansan oma korvauksenhakulomake oli (tarkoituksella?) rikki niin heitin asiani lentoavun ruuaksi. Hyvin tuli rahat 4 kk päästä lakosta. Säästin aikaa ja siten rahaa kun ei tarvinnut itse tapella Lufthansan kanssa.
Todella hidasta
Todella hidasta. Ensin odotat vuosia ja kun vihdoin oikeudenkäynti ohi luvataan rahat 16vk kuluessa. No siitä on kohta vuosi ja ei mitään. Jättäisin välistä.Ei näy korvauksia vieläkään.

Hyvää lopputulosta kannatti odottaa
Hyvää lopputulosta kannatti odottaa. En muista kauanko koko prosessi kesti ja epäilin jo, ettei mitään korvata. Olin tosi ilahtunut kun lopulta sain korvauksen! Itse en olisi jaksanut laittaa asiaa vireille. Kiitos Lentoapu! :-)
Hoitivat hakemukseni tosi hyvin ja asia…
Hoitivat hakemukseni tosi hyvin ja asia hoitui ammattimaisesti. Hyvä palvelu.
Prosessi kesti kauan
Prosessi kesti kauan, mutta lopputulos oli hyvä.
Olin jo ehtinyt unohtaa asia. Kiitos Lentoavulle.
3v käsittelyaika ja samojen…
3v käsittelyaika ja samojen dokumenttien toimittaminen useasti oli huono kokemus varsinkin kun lopputulos oli huonot sääolosuhteet. En suosittelisi palvelua.

Uskomaton juttu!Kiitos!!
uskomatonta.olin erittäin skeptinen tämän firman palveluksiin ja asiani hoitoon koska tämä oli 1.kerta ikinä kun tutustuin tähän.en ole enään!,olen jakanut tietoa ystävilleni ja sosiaallisessa mediassa kuinka hienosti ja nopeasti hoiditte asiani ja lentoni epäonnistuneesta matkastani joka oli lähes katastrofi tuli lopulta oikein tyydyttävä korvauskin.oikeuden käynnissä meni aikaa mutta sehän ei riipu asianomistajasta eikä asianajajasta,tässä tapauksessa lentoapu firmasta..olen todella ,todella tyytyväinen ja suosittelen firmaa kaikille lämmöllä!kiitos!!!Jarmo Suomela Oulu/Finland
Super Team!!!
Sehr schnelle Bearbeitung meines Anliegens und eine ebenso schnelle Zahlung meiner Rückerstattung.
Vielen Dank dafür!
Korvausten hakeminen kannatti
Olin epäileväinen mutta ajattelin ettei ole mitään menetettävää. Korvausten hakeminen oli helppoa ja sen jälkeen pidettiin ajantasalla, missä mennään. Korvaukset tulivat tilille noin kuukauden kuluttua hakemuksesta. Itse en olisi jaksanut/ osannut vaatia näin hyviä korvauksia. Suosittelen!
Nopea käsittely sekä rahojen palautus
Nopea käsittely sekä rahojen palautus. Sain väliaika ilmoituksia. Suosittelen palvelun käyttöä
Nopeaa toimintaa
Kaikki tapahtui todella nopeasti ja selkeästi. Parissa viikossa homma ohi ja korvaus tilillä. Ei paljon helpompi olisi voinut olla. 10/10 kokemus.
Ihanasti mennyt
Ihanasti mennyt. Kestää 5 minuttia täyttää lomake, ja pari viikkon päästä jo tullut viesti että hyvin onnistunut. Rehellisesti en uskaltanut että saisimme jotain korvaus, mutta luulin että kestää vain 5 min yrittää, ja se on ilmainen. Niin iso kiitos. Suosittelen kaikille.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.