Lesanté haarolie is speciaal ontworpen voor een effectieve verzorging van het haar en hoofdhuid. De zorgvuldig geselecteerde ingredienten bieden intensieve hydratatie en voeding aan haarfollikels, versterken haarwortels en voorkomen gebroken punten. Het stimuleert de haargroei en verbetert de algehele gezondheid van het haar en hoofdhuid. Ontdek het hernieuwde gevoel van gehydrateerd en veerkrachtig haar. Lesanté haarolie heeft bewezen resultaten bij consistent gebruik.
Kasteel Malborghstraat 21, 6043Hr, Roermond, Nederland
- 0639325963
- Info@lesantecosmetics.nl
- lesantecosmetics.nl
Vraagt klanten om een review
Fijne haarolie die doet wat het beloofd
Deze haarolie is heel prettig in gebruik. Hij ruikt heerlijk zonder te overheersen en is makkelijk aan te brengen. Na een tijdje merkte ik dat mijn hoofdhuid minder droog werd, wat voor mij een groot pluspunt is. De olie voelt fijn aan en verzwaart het haar niet. Absoluut een aanrader!
Ik raad Lesanté zeker aan
Ik raad Lesanté zeker aan, heb altijd dunnere haren gehad. Sinds ik dit gebruik is mijn haar een stuk dikker en zie babyharen eindelijk groeien!
Zeer tevreden over Lesante
Zeer tevreden over Lesante, een beetje geduld hebben voor het resultaat maar dan heb je ook echt wat!😍
Haarolie die echt werkt!
Al na een paar keer gebruiken van de haarolie merkte ik verschil. Mijn haar voelde zachter aan, zag er gezonder uit en had een mooie glans.
Ook merk ik minder pluis en gespleten punten. Het aanbrengen is makkelijk, het ruikt heerlijk, en een klein beetje is al genoeg. Lesantecosmetics is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een product dat écht zichtbaar resultaat geeft 🤍
Zeer eerlijk en waardevol product
Zeer eerlijk en waardevol product. Sinds september 2024 in gebruik en mijn haar wordt dikker en mooi van glans.
De olie is echt top spul!
De olie is echt top spul!
Ik gebruik het nu al een aantal weken. Elke keer na gebruik is mijn haar superzacht. Ook ziet het er nu veel gezonder uit en heb ik nu meer ‘babyhaartjes’ op mijn hoofdhuid.
De levering is ook snel en bij vragen mag ik Nuray altijd appen. Hierop reageert ze heel snel.
Een echte aanrader voor gezonder haar.

De perfecte haarolie
Ik heb al veel haaroliën geprobeerd, maar Lesante blijft mijn absolute favoriet. Deze olie maakt mijn haar zijdezacht zonder het vet of zwaar aan te laten voelen.
Mijn haar voelt direct gehydrateerd en gezond aan. Mijn haar is vrij droog, maar ook voor fijn of krullend haar werkt deze olie perfect.

Wondermiddel!
Wondermiddel!! Me haar was super dun en is door deze olie dikker geworden. Raad het iedereen aan die ook voller haar wil krijgen