Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min favorittbutikk i en årrekke. Fantastisk smakfulle og nydelige produktet i god kvalitet. Her har jeg handlet alt fra kurver og vesker til klær, tøfler og kroppsprodukter. Den gode kombinasjon av e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette er en butikk som virkelig lever opp til sin visjon og profil. Utrolig mange flotte produkter som er både økologiske, fairtrade, estetisk vakre, med en god kvalitet og en god "historie". Snittet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin butikk, oversiktlig nettbutikk. Rask levering og fint innpakket. Gode hudpleie produkter (spesielt begeistret for Vossabia) Klærne er etisk mote, nydelig keramikk, kurver, håndklær og mye mer.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Nettbutikken LIBE er en nisjebutikk hvor vi tilbyr klær, interiør, kroppspleie, leker m.m. med fullt fokus på økologiske og naturlige materialer, Fair Trade og Slow Fashion. Varer med gode historier, som er produsert med respekt for mennesker, dyr og jorda vår. Noen av våre merkevarer: Sabahar, People Tree, Wonki Ware, By Basics, Dr.Bronner m.fl. Vi holder til ved vakre Hardangerfjorden, og har lager / showroom i sentrum av Odda. Her holder vi åpen butikk for kunder tors, fre og lør. Vi gjør vårt beste for at du som nettbutikk kunde skal kjenne litt på samme hyggelige og gode service som om du handlet over disken i butikken i Odda.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Komfortable og stilige bukser!

Kjøpte to av disse buksene fra Komodo og jeg ble fort glad i dem - komfortable, herlige og stilige bukser!

27 september 2023

💚 Så fint å høre! Takk for stjerner🥰

Takk for god handleopplevelse

Jeg syns det er fint å kunne handle av små bedrifter som tenker bærekraftig og som bl.a støtter kvinner i andre land. At det blir en personlig handel, og ikke masseproduserte ting. Og at jeg fikk en så koselig hilsen inni pakken. Jeg ble så glad og rørt av! Takk :)

23 september 2023

Tusen takk Lise! Så fin anmeldelse 💚

God hjelp og veiledning

God hjelp og veiledning, rask levering😊

18 augustus 2023

Antwoord van LIBE.NO

Takk for stjerner og fin tilbakemelding! Det setter jeg veldig stor pris på, og du er hjertelig velkommen igjen. Hilsen Liv Bente

Hyggeleg handel

Rask og effektiv sending, hyggeleg handel!

30 juli 2023

Antwoord van LIBE.NO

Tusen takk for stjerner og hjertelig velkommen igjen 💚

Fin butikk

Fin butikk, oversiktlig nettbutikk.
Rask levering og fint innpakket.
Gode hudpleie produkter (spesielt begeistret for Vossabia)
Klærne er etisk mote, nydelig keramikk, kurver, håndklær og mye mer.
En skikkelig snope butikk for oss som er opptatt av bærekraft

31 juli 2023

Antwoord van LIBE.NO

Takk Linda for så fin og beskrivende anmeldelse💚 Enig i at det er en snopebutikk vi har! Velkommen igjen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode varer og rask levering

Gode varer og rask levering. Rett og slett en favoritt!

21 juli 2023

Antwoord van LIBE.NO

Tusen takk for fin omtale, Kirsten! Setter så stor pris på det 💚 Hjertelig velkommen igjen! Hilsen Liv Bente

Fine varer med kvalitet.

Det er godt å kjøpe noe som andre har har laget og vite at de som har laget det får godt betalt for arbeidet sitt. Oppi forsendelsen er det en liten personlig hilsen, det er hyggelig!! Har det vert noe så har hun tatt kontakt.

2 juli 2023

Antwoord van LIBE.NO

Tusen takk for stjerner og fine ord, Rita! Setter stor pris på det💚 Hilsen Liv Bente

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nydelig produkter av god kvalitet

Nydelig produkter av god kvalitet, rask levering og fantastisk kundeservice!

11 december 2022

Antwoord van LIBE.NO

Tusen takk for fin anmeldelse, Karen! Setter så pris på det💚 Velkommen igjen! Hilsen Liv Bente

Gode, etiske produkter!

Deilig og befriende med produkter som både er etisk og miljømessig bærekraftige. Har ikke kommet meg i den fysiske butikken enda, men har opplevd rask, vennlig og effektiv netthandel. Anbefales på det sterkeste!

4 juli 2022

Så fin anmeldelse! Tusen takk - det setter jeg stor pris på💚 Hilsen Liv Bente

Nydelige produkter

Nydelige produkter, personlig service, rask levering, god kvalitet på varene og rettferdig handel. Blir ikke bedre enn det.

15 juni 2023

Antwoord van LIBE.NO

Tusen takk for stjerner og fin anmeldelse, Annlaug! Det setter jeg stor pris på💚 Liv Bente

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den beste butikken jeg vet om

Veldig god serviceinnstilling og produkter av topp kvalitet som er produsert på den beste måten. Bare positivt å si om Libe. Anbefales på det varmeste!

29 juni 2023

Antwoord van LIBE.NO

Tusen takk Hilde, så fint å lese! Setter stor pris på dine ord om LIBE💚 Hilsen Liv Bente

Ærlig

Ærlig, oppriktig

31 mei 2023

Antwoord van LIBE.NO

Tusen takk Lida for dine 5 stjerner til oss💚 Det setter jeg stor pris på! Liv Bente

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lenge hatt lyst på flere av de fine…

Har lenge hatt lyst på flere av de fine kurvene i nettbutikken. Er veldig fornøyd med kurven jeg valgte. God service fine produkter- etisk handel!
Vigdis

1 juni 2023

Antwoord van LIBE.NO

Tusen takk for så fin anmeldelse, det setter vi så pris på! Og så kjekt at du er fornøyd med kurven du kjøpte 💚 Liv Bente

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.