Update: 21-06 - inmiddels alles binnen en geïnstalleerd (blijkbaar was dhl eerste pakket kwijt geraakt) Update 18-06: inmiddels bericht gekregen, nu in afwachting van de usb stick. Dinsdag 14-0... Toon meer

Vandaag een Office 2021 licentie bij dit bedrijf aangeschaft, na betaling ontvingt ik de licentiesleutel direct per mail. Fijn dat er ook een handleiding bij zat om de installatie en activatie te vol... Toon meer

Eenvoudig aan te vragen. Groot verschil met goedkopere aanbieders. Betreft hier namelijk een permanente licentie. Meermalen te activeren en komt onder je MS account. Chat voor vragen reageert ook zeer... Toon meer

1. Softwarebedrijf

LicentieMaster uw ideale partner op het gebied van software. Zowel software kopen, installeren en gebruiken is bij ons uitstekend geregeld. U koopt bij ons geen software om het vervolgens zelf uit te zoeken, maar bij LicentieMaster klopt het van A tot Z en heeft u garantie dat de software daadwerkelijk werkt. Dit maakt ons tot een aantrekkelijke partner om een aankoop bij te doen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Licentiecode laat op zich wachten

Donderdag hebben we een order geplaatst en direct betaald. We kregen netjes de download binnen voor het product, met als opmerking dat de licentie later per mail wordt gestuurd. We hebben er nog een paar mails achteraan gestuurd afgelopen vrijdag, daar is niet op gereageerd. We hebben dus geen idee wanneer we de licentie kunnen verwachten.

27 oktober 2022

oplichter !

reageert niet op mijn emails. Alleen maar beloftes maar houdt zijn belofte niet. Betaald maar geen sleutel/factuur ontvangen. Oplichting ! ik leg klacht neer bij KvK.

7 september 2022

Na enige vertraging licentie gehad

Licentie aangeschaft. Kreeg wel een downloadlink en bevestiging van de bestelling maar nooit de licentie. Geen reactie op de mail en chat, geen telefoonnummer om te bellen.

Licentie inmiddels gehad.

6 september 2022

Supersnelle levering, downloaden en installatie

Ik heb een Microsoft Office Professional Plus 2021 pakket aangeschaft op een maandagmiddag om 16 uur en na 5 minuten had ik al een bevestiging van de bestelling en 3 minuten later de download mail ontvangen. Het downloaden en installatie op mijn laptop verliep probleemloos en binnen een half uur na bestellen had ik alles op mijn laptop staan. Dus een voorbeeld softwareshop. Bedankt ervoor.

20 juni 2022

LicentieMaster maakt de belofte niet…

LicentieMaster maakt de belofte niet waar, betaald voor een Windows 10 Pro licentie, krijg vervolgens géén licentiecode maar een downloadlinkje voor een 100% gratis stukje Microsoft software, oplichting ? daar lijkt het wel op. Mail gestuurd, geen antwoord. Via de chat een bericht gestuurd, geen antwoord. Gelukkig via Mollie betaald, dus daar ga ik dan maar even klagen en mijn geld terughalen.
Ik raad deze oplichters niet aan !!!

21-6-2022: Inderdaad heeft LicentieMaster gisteravond nog de licentie in orde gemaakt, neemt niet weg dat er dus eerst een negatieve recensie aan vooraf moet gaan om een en ander in gang te zetten. Als Michael van de "klantenservice" dit erbij doet als bijbaantje, ik geloof namelijk niet dat dit een bedrijf is met meerdere medewerkers, dan kan die het best ermee stoppen, ik lees alleen maar dezelfde klacht, er wordt niet of nauwelijks gereageerd. Ik kan me ook niet voorstellen dat je de hele avond, als je gewerkt hebt, nog al die negativiteit wilt oplossen.
Het is opgelost, maar de negatieve ervaring blijft.

Logo LicentieMaster

Antwoord van LicentieMaster

Goedenavond Michel,

Namens ons hele team willen wij u bedanken voor uw review.

Ik begrijp uw frustratie volledig, u besteld een licentiesleutel en verwacht deze dan natuurlijk ook direct te ontvangen. Hier streven wij alsnog bedrijf dan naar, helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets mis gaat bij de levering. Dit was dan ook helaas bij u het geval, voor deze gevallen hebben wij een speciaal team die alle bestellingen na 22:00 (dezelfde dag) nog even nakijken of alles goed geleverd is. Ons team is uw bestelling ook tegengekomen en hebben deze dan ook inmiddels verwerkt. Als het goed is kunt u nu zo snel mogelijk aan de slag.

Hopelijk mogen wij u alsnog een tevreden klant noemen.

Melissa
Medewerker Klantenservice
LicentieMaster

een handige dochter

Ikzelf heb wat moeite om e.e.a. te verwerken , daarom mijn dochter de taak op zich genomen. Het lukte haar vrij snel om de software te plaatsen

20 juni 2022

Niet de snelste, wel correct afgehandeld

Ik heb bij Licentiemaster Windows10 besteld, maar de License Key liet lang op zich wachten. Uiteindelijk bleek dat ik Windows10 gewoon op m'n nieuwe computer kon zetten zonder License Key, gedownload vanaf de Microsoft website. Dmv emailadres-herkenning bleek dat ik dus eigenlijk al een geldige licentie had? Toen heb ik Licentiemaster om uitleg gevraagd waarom ik deze dan nog nodig zou hebben als in hun beschrijving al staat dat je Windows10 vanaf de Microsoft website moet downloaden... Daarnaast had ik na een aantal dagen ook nog geen License Key ontvangen.
Uiteindelijk heb ik als goedmaker Office setup gekregen, en deze werkte prima. Het heeft in totaal 2,5 week geduurd, maar ik heb nu eindelijk ook de Windows10 License Key binnen.

Ook al is Licentiemaster niet bepaald de snelste, ze handelen je bestelling/vraag/klacht uiteindelijk wel goed af.

19 juni 2022

geen reactie van verkoper

Update 18-06: inmiddels bericht gekregen, nu in afwachting van de usb stick.

Dinsdag 14-06 bestelling geplaatst/betaald. inmiddels 3 e-mails verder waarop niet gereageerd wordt en online krijg je geen contact. USB stick is nog steeds niet opgestuurd en zonder USB stick, kunnen we niets. Website ziet er mooi uit, maar daar is alles mee gezegd

18 juni 2022

Snel een office licentie nodig

Snel een office licentie nodig. Binnen enkele minuten was deze er en kon ik op de laptop verder. Een "gewone" office 2021 licentie dus geen gezeur met abonnementen zoals office 365. Conclusie: goede website, bestelling vlot afgehandeld tegen een schappelijke prijs. Goed gedaan!

10 juni 2022

Geen gehoor en geen complete levering

4juni een licentie pakket besteld en betaald. Tot op heden geen reactie mogen ontvangen op 2mails. Van 6 en 8 juni ook nog geen verzendbevestiging of iets van aanvullende informatie ontvangen over mijn bestelling. Heel teleurgesteld omdat ik hierdoor vertraging oploop en eigenlijk gewoon ergens anders mijn bestelling wil doen zodat ik in ieder geval aan het werk kan. (Update 14 juni, na welbedoeld mailcontact en een mooi initiatief, de helft van de bestelling mogen ontvangen en wederom moeilijk contact te krijgen.) Uiteindelijk alles geleverd en alles werkt gelukkig prima

9 juni 2022

eenvoudig en snel

eenvoudig en snel. Meteen na bestellen code ontvangen, software downloaden, code invoeren en klaar.

7 juni 2022

Prettige koopervaring

De aanschaf van een licentiecode voor Office 2021 verliep heel soepel. Na het bestellen en betalen kwam na enige tijd de te gebruiken licentiecode via email.
In deze email een downloadknop die uitkomt naar een webpagina van Microsoft. Deze zou ik niet gebruiken. In de Q&A staat een duidelijke uitleg en een downloadlink voor de betreffende software. Deze werkt prima en na het invoeren van de ontvangen licentiecode werkt de software perfect.
Een prima alternatief voor de dure Microsoft licenties..

Ik ben een zakelijke gebruiker en zou graag een factuur willen hebben voor mijn administratie.
Dat kost helaas wat meer moeite, hier is ruimte voor verbetering..

7 juni 2022