Aanrader, wil niks anders meer!
Heel gebruiksvriendelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering en perfecte service. Incl. kwaliteitsvolle producten. Én milieuvriendelijke levering aan huis per fiets, geweldig!
Simpl is een digitale service van Lidl. Lidl levert verse en duurzame producten recht uit de winkel bij jou thuis, in Gent. Je kiest uit meer dan 900 producten van Lidl voor ontbijt, lunch én avondeten, tegen dezelfde prijs als in de winkel. Geen idee wat je wil klaarmaken? Je kan de meest populaire recepten van op dekeukenvanlidl.be ontdekken en ineens alle ingrediënten in één klik bestellen. De servicekosten bedragen € 3.99. Ben je nieuwe klant, dan krijg je de servicekosten cadeau bij je tweede bestelling. Alle leveringen gebeuren per fiets. Da’s sneller én duurzamer. Echt. Het leven kan Simpl zijn.
Een gebruiksvriendelijke website en correcte leveringen maken dat
Ik zeer tevreden ben over deze service.
Eerste keer en zeer vlot, correct en makkelijk
Heb enkel suggestie om assortiment nog wat breder feest/wildassortiment
Ik bestel regelmatig van lidl omdat ik het handig vind en omdat mijn man regelmatig laat thuis komt van het werk was dit een goeie alternatief ook heb ik buite 1 keer verse producten altijd ontvangen. Ik vind het super spijtig dat dit gaat stoppen hopelijk stopt deze service niet
Komen gewoon niet af. Geen smsje of mail of ook maar iets van contact om te laten weten dat 't niet gaat lukken. Nochtans meer dan dag op voorhand besteld en alle contactgegevens opgegeven om dit te vermijden. Vreselijk.
De helft van de keren krijg ik na bestellen producten een foutmelding, waardoor ik niet tot betaling kan overgaan, en geen boodschappen kan doen/ thuisgeleverd krijgen, ik stuurde reeds veel mails hierover naar de klantendienst, tot op heden (maand na datum) geen antwoord laat staan een oplossing. We zijn heel tevreden met lidl simpl, als het werkt, maar als het systeem een foutmelding blijft geven, zelfs al hebben we een ander emailadres gebruikt, en loggen we in vanuit firefox, explorer en chrome, dan begint een mens een klein beetje zijn geduld te verliezen. En vanuit de klantendienst kregen we geen antwoord, 1 maand na datum.
Top service!
's avonds besteld vanuit de zetel, 2 recepten van Lidl (in enkele klikken alles in mijn winkelmandje) aangevuld met andere boodschappen. De volgende ochtend geleverd aan huis!
Ecologisch verpakt (papieren zakken) en vervoerd (fietskoerier)!
Hele vriendelijke koerier en heldere communicatie over levering via mail en sms.
Heel tevreden van deze nieuwe service!
Ik vind het zeer gemakkelijk om te bestellen via de recepten. Je leert gemakkelijk nieuwe gerechten kennen en kan de ingrediënten met 1 klik toevoegen aan je winkelmandje. Zo simpel en zeer groot gebruiksgemak. Ook dat levering op dezelfde dag soms nog mogelijk is maakt dat je tijdens je middagpauze nog kan bestellen wat je s'avonds wil koken.
Hoe zalig is dit!!!! Vanuit je zetel boodschappen doen, oppikken in Lidl Destelbergen en hoppa thuis uitpakken!!! Alles was super gesorteerd in boodschaptas en overheerlijk vers!!!👊👊👊
Mooie producten, netjes ingepakt in ecologisch verantwoorde papieren zakken afgeleverd door een vriendelijke koerier van Velo Cargo. Alleen spijtig dat er een item ontbrak en dat er nergens een snelle mogelijkheid bestaat om dat aan te geven.
Voor de rest : piekfijn in orde. 👍
Heel goede service
Goede communicatie .
Zeer klantvriendelijke koeriers .
Ideaal voor iemand die niet in het bezit is van een auto en niet wil sleuren met zijn boodschappen !
ik wil de oud goody cao
de nieuwe heeft een rare smaak
snelle levering en zeer goede service en kwaliteit
Alles is tip top in orde met deze service, zowel het aanbod van Lidl op de website als de bezorgers van Cargo VELO zijn top.
Ik zit dagelijks op de baan of in meetings tijdens de daguren, en mij ontbreekt de tijd om boodschappen te halen. Dat betekent dus veel afhaalmaaltijden en weinig gezonds. Sinds enkele weken kan ik echter mijn boodschappen op ons kantoor laten leveren, en dat lukt snel en aan een heel goede prijs. Ik ben echt tevreden!
Ik ben super tevreden over Lidl simpl en de service. Ik woon als studente op kot op het 3de verdiep en de koerier kwam met mijn 8 zakken helemaal naar boven om ze voor de deur te leveren! Het is zo handig nu ik niet meer met boodschapzakken moet zeulen. Ik moet daarbij ook geen gaatje meer maken in mijn vrijetijd, maar kan gerust voor school doorwerken.
Het enige wat ik wel jammer vind is dat mijn boodschappenlijstje onvolledig werd geleverd. Er ontbraken namelijk een aantal producten. Ik werd hier ook niet van op de hoogte gesteld. Ik hoop alleen maar dat het bedrag uiteindelijk terug op mijn rekening wordt gestort. In de toekomst zal een kasticketje misschien ook wel handig zijn.
In ieder geval is dit de eerste en zeker niet de laatste keer dat ik bestel op LIdl simpl!