linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like low‑grade factory leftovers, and the items arrived with a stron... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lækre vinter hørbukser, købt som julegaver til min søn. Købte både i hv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trøjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tøj er virkelig imponerende, og stoffet er så behageligt at have på. Jeg kan va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hørtøj af høj kvalitet. Vi værdsætter godt Dansk Design og lægger stor vægt på at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hørtøj er lavet af blødt og behageligt hørstof, der er designet til at være både stilfulde og behagelige at have på. De er perfekte til både hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer på at levere topkvalitet til vores kunder og gør alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres køb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi håber, at du vil tjekke vores hørtøj ud og opleve den samme glæde ved at bære dem, som vi har haft ved at lave dem. ↙️ https://linenclothing.dk/
Contactgegevens
Johan Skjoldborgs Vej 7, 8700, Horsens, Denemarken
- Support@linenclothing.dk
- linenclothing.dk
Heeft 36% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
This website is a scam
---
I’m extremely disappointed with my experience purchasing from Linen Clothy. The clothes I received looked nothing like the pictures online—different material, poor stitching, and overall low quality. On top of that, my order took an entire month to arrive, far beyond the estimated delivery time. To make matters worse, I’ve tried contacting customer service multiple times to arrange a return, but they will not return my emails. This lack of responsiveness is unacceptable. I do not recommend shopping here, and I strongly advise others to be cautious before purchasing.
---

Antwoord van Linenclothing
Jeg havde bestilt et par hørbukser for…
Jeg havde bestilt et par hørbukser for 2 uger siden og jeg sendte dem tilbage og har stadig ikke fået mine penge tilbage.

Antwoord van Linenclothing
Very good and comfortable clothing!
Very good and comfortable clothing!

Antwoord van Linenclothing
tøjet er rigtig fint men sendte mine…
tøjet er rigtig fint men sendte mine busker tilbage for 3 uger siden da jeg ikke kunne passe dem men har ikke fået mine penge tilbage og har skrevet til 5 gange 3 gang fik jeg svar med om jeg havde et odrenummer til dem så vi kunne klare og så nu har jeg sendt 2 mails til dem igen hvor de har fået ordenummer og stadig intet hørt igen

Legende tøjforretning
Tøjet sidder perfekt, på trods af at være en høj fyr. Jeg er bestemt rigtig tilfreds og meget glad både for prisen og leveringstiden.
Kan klart anbefale!

God oplevelse
Jeg købte dejlige vinterhørbukser til billigpris, og de fungere stadig super et år efter💫

Hørbukser
Mine bukser kom efter halvanden dag og var pakken var i perfekt tilstand.
Mega dejlige bukser.

kvalitetsskjorter og hurtig levering
Bestillingen var afleveret med det samme! Skjorterne passer lige perfekt og ser dejlige ud! Jeg vil helt sikkert anbefale dem til allesammen!

Overordnet set rigtigt godt
Super gode produkter i god kvalitet og hurtigt ankomst af varer.

Very Nice products
Very Nice products, as described in specifikation. And Quick delievery.

Det var godt
Hurtig fragt puls Mega god kvalitet på det tøj jeg fik kan klart anbefales til andre

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.