Fijne (web)winkel met alles wat je maar kan wensen voor je hamster. Maar bovenal een geweldige service. Ik had per ongeluk een verkeerde soort voer besteld (goudhamster ipv dwerghamster) en kreeg heel... Toon meer
Little Paws Pet Shop is zeker een aanrader! In mijn ervaring geven ze heldere en up-to-date communicatie over het traject van je bestelling, wat zeker bij andere bedrijven nog wel eens mist. De eigena... Toon meer
Wij hebben de benodigdheden voor het hamsterscaping besteld bij Denise en ook een workshop gevolgd bij haar. Ze heeft ons geweldig geholpen! Zowel vooraf met het uitzoeken van de benodigdheden als tij... Toon meer
Little Paws Pet Shop is de plek waar het draait om het Nederlandse concept HamsterScaping. Het gezicht achter dit mooie concept is tevens de eigenaresse van deze kleinschalige webshop, je bent van harte welkom!
Barendrecht, Nederland

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Heel erg goed geholpen! Reageert altijd snel op vragen en denkt ook heel goed mee.

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Ontzettend mooie en persoonlijke verpakking, elke keer krijg je een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Natuurlijke producten die het hok voor 5 min mooi maken - daarna heeft de hamster het opgegeten en lijkt het op oorlog in het hok. Maar dat maakt niet uit want de hamster is tevreden en blij.

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Alles te koop op het gebied van hamsterscaping en mocht je er vragen over hebben dan zal Denise je altijd goed advies geven!
Goed assortiment en goede prijzen

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling! Het assortiment is mooi en de prijzen vallen mee. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Uitstekende kwaliteit artikelen en vriendelijke service. Ga zo door en tot de volgende bestelling!

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Duidelijke productbeschrijvingen, snel geleverd. Prima service

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Erg mooi en uitgebreid assortiment. Door een staking duurde mijn bestelling langer maar er was een hele snelle en fijne communicatie. Ik ga hier vaker bestellen!

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Altijd snelle levering, heel veel keuze voor mijn hamster en bij de bestelling altijd een persoonlijk handgeschreven kaartje, fijne bedrijf waar ik zeker blijf kopen !

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Heel fijn! Leuk bedrijf en met alleen maar diervriendlijke spullen. Ik had iets fout gedaan, maar werd super goed geholpen en ook super aardig! Zeker een aanrader en ik ga zeker vaker bestellen!

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Zeer goede service gekregen. Er waren een paar problemen met de pakjesdienst, maar door duidelijke en transparante communicatie had ik er alle vertrouwen in dat ik mijn pakketje zou krijgen! Zeker een aanrader!

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Snel geleverd, contact via mail netjes en duidelijk. Wat extra lekkers in de doos, altijd leuk :)