Little Paws Pet Shop Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Ontzettend mooie en persoonlijke verpakking, elke keer krijg je een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Natuurlijke producten die het hok voor 5 min mooi maken - daarna heeft de hamster het opge... Toon meer

Fijne (web)winkel met alles wat je maar kan wensen voor je hamster. Maar bovenal een geweldige service. Ik had per ongeluk een verkeerde soort voer besteld (goudhamster ipv dwerghamster) en kreeg heel... Toon meer

Little Paws Pet Shop is zeker een aanrader! In mijn ervaring geven ze heldere en up-to-date communicatie over het traject van je bestelling, wat zeker bij andere bedrijven nog wel eens mist. De eigena... Toon meer

Wij hebben de benodigdheden voor het hamsterscaping besteld bij Denise en ook een workshop gevolgd bij haar. Ze heeft ons geweldig geholpen! Zowel vooraf met het uitzoeken van de benodigdheden als tij... Toon meer

1. Dierenwinkel
  2. Veevoerhandel
  3. Dierenverzorgingswinkel

Little Paws Pet Shop is de plek waar het draait om het Nederlandse concept HamsterScaping. Het gezicht achter dit mooie concept is tevens de eigenaresse van deze kleinschalige webshop, je bent van harte welkom!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Superfijne webshop!

Superfijne webshop met een uitgebreid, diervriendelijk assortiment voor hamsters. Denise is de allerliefste en beantwoord alle vragen met heel veel geduld. Echt heel blij ook met de optie om bestellingen op te halen.

27 november 2022

Beste Alicia,
Dankjewel voor je vriendelijk review en lieve woorden! Ik ga er helemaal van blozen, dankjewel!

Hele fijne shop 🙌🏻

De service, klantvriendelijkheid en snelle levering

20 september 2022

Beste Esmé,
Dankjewel voor je vriendelijk review en lieve woorden!

Was top!

Alle producten waren naar wens!De muizen,hamster,en de ratjes waren er blij mee:)

28 maart 2022

Beste Quinty,
Dankjewel voor je vriendelijk review en lieve woorden! Fijn om te lezen dat de diertjes er weer van genieten!

Top!

Zoals we gewend zijn, snel verzonden en zorgvuldig verpakt!

21 maart 2022

Beste Ilse,
Dankjewel voor je vriendelijk review en lieve woorden!

Super

Goede spullen en service

19 maart 2022

Beste Tessa,
Dankjewel voor je vriendelijk review. Kort maar krachtig, dankjewel!

Hamsterscape

Online een prachtige hamsterscape besteld. Via de mail fijn contact gehad met Denise. Op afspraak mochten wij langskomen om het op te halen. Onze hamster is er superblij mee!

17 maart 2022

Beste Michelle & Andrea,
Dankjewel voor je vriendelijk review en lieve woorden! Wat fijn dat ik jullie mocht helpen <3

Top!

Super fijne webshop! Heel hulpvaardig, en een snelle levering. Echt aan te raden!

14 maart 2022

Beste Jiska
Dankjewel voor je vriendelijk review en dat je ons aanraad. Daar worden we blij van!

Super fijne website

Super fijne website.
Bestelling wordt netjes en veilig verpakt.
Snel verstuurd, dus snel me Bestelling in huis. Fijne service.

Beste Eveline,
Dankjewel voor je vriendelijk review en lieve woorden! Blij om te lezen dat alles naar wens is geweest :)
Denise ~ Little Paws Pet Shop

Ik vond het zeker een goed product het…

Ik vond het zeker een goed product het zag er goed uit.
Ik vind het alleen weinig voor het geld wat je er voor betaald.

Beste Mandy,
Bedankt voor je review. Jammer dat je niet tevreden bent met het door jou bestelde product. In de webshop wordt heel duidelijk verteld, inclusief foto, waaruit het product bestaat; dit was dus geen verassing :) Helaas dat we hier drie sterren voor krijgen, toch wens ik je veel plezier met het product en wellicht tot in de toekomst.

Super gezellig brievenbuspakketje

Super netjes verpakt, het brievenbus doosje zag er erg gezellig uit. Mijn hamstertje is ook blij met alle lekkere gezonde snacks 😁

Beste Jose,
Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we zowel jou als je hamstertje blij hebben kunnen maken :)

Super!

Leuke, natuurlijke producten voor knaagdieren en honden! Goede, snelle en persoonlijke service.

Beste Hannah,
Dankjewel voor je lieve woorden! <3

Snel geleverd

Snel geleverd, goede prijs en duidelijke communicatie!

Beste Melanie,
Dankjewel voor je lieve woorden Melanie, daar doen we het voor!
Denise ~ Little Paws Pet Shop

Snelle levering. Denkt met je mee.

Beste Helma,
Fijn dat je onze service hebt kunnen waarderen, dankjewel voor je review!
Denise ~ Little Paws Pet Shop

Zeer snelle levering g en zeer verzorgd…

Zeer snelle levering g en zeer verzorgd I gepakt. Wat het aller leuks ( liefst) was is het persoonlijke geschreven kaartje met een bedankje voor de bestelling. Dat is toch een plus punt vooral in deze tijd.

Beste Annemiek,
Wat een leuke review en vriendelijke woorden, heel erg bedankt hiervoor!

Prima webshop

Duidelijke webshop met scherpe prijzen en een goed assortiment. Persoonlijke touch met bedankje is erg leuk.

21 februari 2022

Beste Nadine,
Heel leuk om te lezen dat je de persoonlijke touch kan waarderen, hopelijk tot ziens!

Beste A. van Wijnen,
Twee hele belangrijke punten als je het mij vraagt, heel erg bedankt dat je deze review hebt geplaatst!

Ik ben enthousiast!

Snel bezorgd. Ruim assortiment met uitgebreide omschrijvingen. Ik kreeg bij m'n bestelling nog een zakje met snoepjes en een bakje met voer/snackjes cadeau. Super attent! Ook zat er een handgeschreven bedankje bij, maakt het toch altijd wat persoonlijker 👍

12 februari 2022

Beste S. van Bergen,
Ik wordt ook enthousiast van jouw toffe review, wat ontzettend leuk! Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden!

Alles voor de hamster

Snelle levering, leuke spullen voor hamsters. Vriendelijke en aardige eigenaresse van deze webshop die zelf ook heel veel verstand heeft van hamsters.

12 februari 2022

Beste Langelaar,
Wat een leuke review en vriendelijke woorden, heel erg bedankt hiervoor!

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken