Ontzettend mooie en persoonlijke verpakking, elke keer krijg je een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Natuurlijke producten die het hok voor 5 min mooi maken - daarna heeft de hamster het opge... Toon meer
Fijne (web)winkel met alles wat je maar kan wensen voor je hamster. Maar bovenal een geweldige service. Ik had per ongeluk een verkeerde soort voer besteld (goudhamster ipv dwerghamster) en kreeg heel... Toon meer
Little Paws Pet Shop is zeker een aanrader! In mijn ervaring geven ze heldere en up-to-date communicatie over het traject van je bestelling, wat zeker bij andere bedrijven nog wel eens mist. De eigena... Toon meer
Wij hebben de benodigdheden voor het hamsterscaping besteld bij Denise en ook een workshop gevolgd bij haar. Ze heeft ons geweldig geholpen! Zowel vooraf met het uitzoeken van de benodigdheden als tij... Toon meer
Little Paws Pet Shop is de plek waar het draait om het Nederlandse concept HamsterScaping. Het gezicht achter dit mooie concept is tevens de eigenaresse van deze kleinschalige webshop, je bent van harte welkom!
Barendrecht, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Superfijne webshop met een uitgebreid, diervriendelijk assortiment voor hamsters. Denise is de allerliefste en beantwoord alle vragen met heel veel geduld. Echt heel blij ook met de optie om bestellingen op te halen.

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Alle producten waren naar wens!De muizen,hamster,en de ratjes waren er blij mee:)

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Online een prachtige hamsterscape besteld. Via de mail fijn contact gehad met Denise. Op afspraak mochten wij langskomen om het op te halen. Onze hamster is er superblij mee!

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Wederom een prima verzorgde bestelling! Wat is de Lentekriebelsbox leuk! Bedankt!

Super fijne website.
Bestelling wordt netjes en veilig verpakt.
Snel verstuurd, dus snel me Bestelling in huis. Fijne service.

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Ik vond het zeker een goed product het zag er goed uit.
Ik vind het alleen weinig voor het geld wat je er voor betaald.

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Super netjes verpakt, het brievenbus doosje zag er erg gezellig uit. Mijn hamstertje is ook blij met alle lekkere gezonde snacks 😁

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Leuke, natuurlijke producten voor knaagdieren en honden! Goede, snelle en persoonlijke service.

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Zeer snelle levering g en zeer verzorgd I gepakt. Wat het aller leuks ( liefst) was is het persoonlijke geschreven kaartje met een bedankje voor de bestelling. Dat is toch een plus punt vooral in deze tijd.

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Duidelijke webshop met scherpe prijzen en een goed assortiment. Persoonlijke touch met bedankje is erg leuk.

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Snel bezorgd. Ruim assortiment met uitgebreide omschrijvingen. Ik kreeg bij m'n bestelling nog een zakje met snoepjes en een bakje met voer/snackjes cadeau. Super attent! Ook zat er een handgeschreven bedankje bij, maakt het toch altijd wat persoonlijker 👍

Antwoord van Little Paws Pet Shop
Snelle levering, leuke spullen voor hamsters. Vriendelijke en aardige eigenaresse van deze webshop die zelf ook heel veel verstand heeft van hamsters.