Livekaart.nl Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

windows 10 pro key besteld, deze was al gebruikt. krijg ik na een hele hoop gemail een nieuwe. dit gaat een tijdje goed totdat ik windows opnieuw installeer, key zou gewoon windows weer moeten activer... Toon meer

Ik begrijp die slechte recensies niet goed,ik koop er al jaren livegold kaarten en heb er nog nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een s serie Xbox gekocht en koop ik nu ook mijn spellen bij hun zond... Toon meer

Beste Livekaart.nl, Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie een xbox live abonnement gekocht. Nu probeer ik al twee dagen de ontvangen code in te voeren op mijn console, maar zodra ik de code heb ingev... Toon meer

heb maandag xboxlive voor 3 maanden gekocht bij livekaart.nl echter is deze code al in gebruik heb contact gehad met mircosoft support helaas reageren ze niet terug en zie ik dat ermee mensen... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Livekaart.nl is het adres voor Xbox Live Kaarten, waaronder Xbox Live Gold abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Ook kun je bij ons terecht voor Xbox Gift Cards.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

vermijd deze site!!!

Code heel snel geleverd, echter was de code al gebruikt. Contact opgenomen, wordt geen oplossing geboden, maar doorverwezen naar Microsoft.

28 september 2016

Beste Alexander Schultz,

Vervelend om te vernemen dat er problemen zijn met de code. De digitale codes welke wij verkopen zouden altijd moeten werken, omdat ze slechts eenmaal worden uitgegeven. Let erop dat u daadwerkelijk de juiste karakters invoert. Aangezien sommige karakters op elkaar kunnen lijken, zoals 0 en O, kan het daar weleens mis gaan.
Helaas heeft u geen referentienummer ingevuld en kunnen wij geen contact met u opnemen of achterhalen wat er is mis gegaan.
We hopen daarom dat u contact opneemt met ons supportteam via support@livekaart.nl, dan kunnen we u verder helpen.

Livekaart.nl

Xbox live code werkt niet

Beste Livekaart.nl,

Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie een xbox live abonnement gekocht. Nu probeer ik al twee dagen de ontvangen code in te voeren op mijn console, maar zodra ik de code heb ingevoerd, geeft de console een foutmelding aan. Ik was benieuwd wat jullie hieraan kunnen doen vanuit jullie organisatie?

17 september 2016

Beste H.R.

Bedankt voor uw bestelling. Vervelend om te vernemen dat er iets mis gaat bij het verzilveren van de code. De digitale codes welke wij verkopen zouden altijd moeten werken, omdat ze slechts eenmaal worden uitgegeven. Let erop dat u daadwerkelijk de juiste karakters invoert. Aangezien sommige karakters op elkaar kunnen lijken, zoals 0 en O, kan het daar weleens mis gaan.
U heeft helaas geen referentienummer ingevoerd dus ik kan geen contact met u opnemen. Wanneer het u nog niet gelukt is om de code te verzilveren kunt u een email sturen naar support@livekaart.nl en dan zal ons supportteam deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Livekaart.nl

Ik heb helemaal niets besteld. Tif op

Slecht slecht slecht

4 september 2016

Beste Tom Zwart,

Vervelend om te vernemen dat u iets heeft ontvangen wat u niet besteld zegt te hebben. In dit geval heeft iemand mogelijk toegang tot uw bankgegevens. Wij willen u dan ook dringend adviseren om de bank te contacteren en de pas te laten blokkeren.
Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons supportteam via support@livekaart.nl, op werkdagen zal ons supportteam de mail dan beantwoorden binnen 48 uur.

Ea acces

Ik heb zojuist een ea acces code gekocht voor 1 maand. Zojuist na het invoeren bleek dat de code al gebruikt was.

1 september 2016

Beste Ronny,

Bedankt voor uw bestelling. Vervelend om te vernemen dat de kaart als melding gaf dat deze al gebruikt zou zijn. De digitale codes welke wij verkopen zouden altijd moeten werken, omdat ze slechts eenmaal worden uitgegeven. Let erop dat u daadwerkelijk de juiste karakters invoert. Aangezien sommige karakters op elkaar kunnen lijken, zoals 0 en O, kan het daar weleens mis gaan. Helaas is er bij deze review geen referentienummer ingevoerd en kan ik niet nakijken wat er is mis gegaan. Ik hoop dat ons support team u hier verder mee heeft kunnen helpen.

Ea acces

Ik heb zojuist net een ea acces 1maand code gekocht. Krijg het netjes binnen maar de code is al ingewisseld. Hoop dat hier snel iets aangedaan word!!

1 september 2016

Beste Ronny Skn,

Slecht!

Ik heb een EA Access code gekocht. Netjes ontvangen. Helaas was deze al in gebruik... Dit moet echt opgelost worden! Heb hier ook al een mail over gestuurd. Ik betaal voor iets en dan wil ik het ook kunnen gebruiken.

31 augustus 2016

Beste Michiel van Geffen,

Transactiekosten overbodig

Goede en snelle service , erg tevreden over. Alleen de transactie kosten die aan het eind bij komen vond ik een tegenvaller. Kan net zo goed m'n Xbox live kaarten halen bij een ander bedrijf die geen transactie kosten hanteert

30 augustus 2016

Snelle en betrouwbare service

Website is duidelijk en overzichtelijk. Direct mijn juiste product en zoals op de website staat vermeld, heb ik binnen 1 minuut mijn code.

Kan niks anders dan 5 sterren geven.

Groet,
Een tevreden klant.

28 augustus 2016

Werkt niet krijg geen gold.

Geldverspilling

24 augustus 2016

Beste klant,

Ik zie dat u een 48 uur code heeft gekocht bij ons. Met deze codes kan je uittesten of dat Xbox live iets voor jou is. Indien je al een account hebt is het niet nodig om dit te testen. Daarom werken deze codes alleen op een nieuw account en veranderen ze de status ook niet naar Gold maar blijft deze silver. Dit staat overigens wel op onze website vermeld.

Niks besteld

Krijg een mail dat ik een jaarabonnement heb besteld. Ik heb helemaal niks besteld. Heb geeneens een xbox. Kennelijk is het dus mogelijk om een bestelling te doen zonder dat het emailadres wordt geverifieerd. Nou kan ik er zelf dus achteraan...contactformulier ingevuld, krijg je ook al geen bevestigingsmail....

17 augustus 2016

Beste Sophia,

Indien een klant bij ons een bestelling doet dient de klant zelf het email adres in te geven waar hij de code op wilt ontvangen.
Vermoedelijk heeft de klant hier per abuis een foutief mail adres opgegeven welke overeenkomt met uw mailadres. Helaas is het voor ons onmogelijk om dit te verifiëren. De klant heeft de code ook op zijn beeldscherm gezien dus deze code heeft de klant alsnog gewoon kunnen gebruiken. In uw geval kunt u de mail dus als niet verzonden beschouwen.

code card

dag later pas mijn code binnen om online te kunnen

10 augustus 2016

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bestelling.

Ik heb deze even voor u nagekeken en zie dat de code direct na betaling naar het opgegeven mail adres is verzonden.
Vreemd om te vernemen dat u deze pas een dag later binnen had. Helaas kan ik geen oorzaak ontdekken in het systeem waar dat door kan komen.
Excuses voor het ongemak.