Livekaart.nl Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

windows 10 pro key besteld, deze was al gebruikt. krijg ik na een hele hoop gemail een nieuwe. dit gaat een tijdje goed totdat ik windows opnieuw installeer, key zou gewoon windows weer moeten activer... Toon meer

Ik begrijp die slechte recensies niet goed,ik koop er al jaren livegold kaarten en heb er nog nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een s serie Xbox gekocht en koop ik nu ook mijn spellen bij hun zond... Toon meer

Beste Livekaart.nl, Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie een xbox live abonnement gekocht. Nu probeer ik al twee dagen de ontvangen code in te voeren op mijn console, maar zodra ik de code heb ingev... Toon meer

heb maandag xboxlive voor 3 maanden gekocht bij livekaart.nl echter is deze code al in gebruik heb contact gehad met mircosoft support helaas reageren ze niet terug en zie ik dat ermee mensen... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Livekaart.nl is het adres voor Xbox Live Kaarten, waaronder Xbox Live Gold abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Ook kun je bij ons terecht voor Xbox Gift Cards.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect

Heb de codes snel ontvangen via de mail en ze werkte prima.

10 augustus 2016

xbox live WERKT NIET

code werkt niet, verkopen zogenaamd GOLD. echter krijg je een niet werkende code. ZEER SLECHTE SERVICE.

28 juli 2016

Beste klant,

Ik zie dat u een 48 uur code heeft gekocht bij ons.
Met deze codes kan je uittesten of dat Xbox live iets voor jou is. Indien je al een account hebt is het niet nodig om dit te testen. Daarom werken deze codes alleen op een nieuw account en veranderen ze de status ook niet naar Gold maar blijft deze silver. Dit staat overigens wel op onze website vermeld.

Werkt niet

Werkt alleen wanneer je nooit eerder gold hebt gebruikt. Dit staat er niet bij vermeld.

21 juli 2016

Beste klant,

Dit is inderdaad zo bij de 48 uur codes.

Livecode.nl

Snel en betrouwbaar geleverde xbox one giftcards. Prima bedrijf.

12 juli 2016

Verkeerde xbox live code

Beste Livekaart, 14331103 is mijn orderreferentie, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Mvg,
Marcel William

6 juli 2016

Beste Marcel William da Silva,

Hartelijk dank voor uw bestelling.
Onze support staat uiteraard altijd klaar om u te helpen. Helaas heeft u geen orderreferentie achter gelaten dus ben ik helaas niet in staat om dit verder voor u na te kijken. Graag verneem ik alsnog uw ordernummer zodat ik dit verder voor u kan nakijken.

Snel

Zeer snel binnen 1 minuut mijn code

27 juni 2016

kaart is al in gebrwuek

heb net voor 3 maanden live kaart gekocht en bij invoeren van de code blijf ik een melding houden dat de dkaart al is gebreukt

26 juni 2016

Beste Dennis Wilmans,

Vervelend dat u problemen hebt bij het inwisselen van uw code. De digitale codes welke wij verkopen zouden altijd moeten werken, omdat ze slechts eenmaal worden uitgegeven. Let erop dat u daadwerkelijk de juiste karakters invoert. Aangezien sommige karakters op elkaar kunnen lijken, zoals 0 en O, kan het daar weleens mis gaan.
Indien het na controle nog steeds niet lukt niet om de code in te leveren, ontvangen wij voor een snelle afwikkeling graag het volgende:

- screenshot (vanaf PC/Notebook) van de foutmelding
- screenshot (vanaf PC/Notebook) van de ingevoerde code

Wij ontvangen graag de gevraagde gegevens van u zodat we het verder voor u kunnen nakijken.

Goed geregeld en snel

Je voert in wat je wilt hebben je betaald en binnen paar seconden heb je je code en je kan gelijk weer online spelen

16 juni 2016

Fk handig

Handig! Je hoeft niet meer je huis uit om games te kopen je ontvangt gelijk een code & je zet zo geld op je xbox

5 juni 2016

Prima service

Prima service, direct leverbaar. Evenals via de mail, en via het internet zodra je je betaling hebt afgerond. Vele malen giftcards gehaald en nog nooit problemen tegen gekomen.

3 juni 2016

Wachten op bestelling!!!!

poep manier met bevestigen van bestelling en niet meteen uit leveren enz terwijl andere bedrijven dat wel doen.

3 juni 2016

Beste Klant,

Ik heb de bestelling voor u nagekeken en zie dat de code binnen 1 minuut naar het opgegeven mail adres is verzonden.
Wij vernemen van u graag suggesties over hoe u graag de bevestiging zou willen ontvangen zodat we dit kunnen gebruiken ter optimalisatie van onze service zodat we u in de toekomst wellicht weer als klant kunnen begroeten.