Livekaart.nl Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

windows 10 pro key besteld, deze was al gebruikt. krijg ik na een hele hoop gemail een nieuwe. dit gaat een tijdje goed totdat ik windows opnieuw installeer, key zou gewoon windows weer moeten activer... Toon meer

Ik begrijp die slechte recensies niet goed,ik koop er al jaren livegold kaarten en heb er nog nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een s serie Xbox gekocht en koop ik nu ook mijn spellen bij hun zond... Toon meer

Beste Livekaart.nl, Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie een xbox live abonnement gekocht. Nu probeer ik al twee dagen de ontvangen code in te voeren op mijn console, maar zodra ik de code heb ingev... Toon meer

heb maandag xboxlive voor 3 maanden gekocht bij livekaart.nl echter is deze code al in gebruik heb contact gehad met mircosoft support helaas reageren ze niet terug en zie ik dat ermee mensen... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Livekaart.nl is het adres voor Xbox Live Kaarten, waaronder Xbox Live Gold abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Ook kun je bij ons terecht voor Xbox Gift Cards.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

x-box live code werkt niet

ik bestel een x-box live abenoment van 12 maanden netje''s betaald en code binnen 5 min gekregen maar bij het invoeren werkt de code gewoon niet . en wil je contact opnemen met livekaart.nl kan het alleen via mail

2 juni 2016

Beste Robert ,

Vervelend om te vernemen dat dit is voorgevallen. Onze support reageert doorgaans binnen 24 uur op binnengekomen mail. Helaas heeft u geen orderreferentie niet achtergelaten dus ben ik niet in staat om uw betselling erbij te zoeken. Uiteraard zijn wij er voor om dit voor u op te lossen. U kunt altijd contact opnemen met onze support, wij adviseren u een screenshot van de foutmelding te maken en dit op te sturen naar support@livekaart.nl. Op die manier kunnen we met u meekijken naar de foutcode en dit verder voor u proberen op te lossen.

Prima

Snelle levering, zo geregeld

1 juni 2016

code werkt niet

wou de code invoeren voor minecraft en hij blijft zeggen code is ongeldig

28 mei 2016

Beste Ikke,

Ik zie dat u een Xbox giftcard heeft gekocht bij ons, deze code kunt u inwisselen op uw account. Deze is dus niet direct in te voeren voor Minecraft. Wellicht gaat het daarom niet met het invoeren? Bij dezen de instructies voor de giftcard.

Inwisselen op je Xbox:

Je logt in op je Xbox Live account;
Klik op de ‘Guide’ knop op de controller;
Selecteer de sectie ‘Games & Apps’;
Onderaan selecteer je ‘Redeem Code’;
Voer de ontvangen code in en selecteer ‘Done’.

Ik hoop dat het zo gaat lukken!

kaart niet ontvangen

betaald met paypal maar kaart helaas niet ontvangen.

25 mei 2016

Beste roelmaasen,

Heeft u al gekeken in uw spamfilter? Het kan voorkomen dat onze mail in uw ongewenste map terecht komt.

Helaas heeft u geen orderreferentie achter gelaten dus kunnen we helaas op dit moment uw bestelling niet nakijken of opnieuw verzenden.

Vriendelijke Groeten, Livekaart.nl

Snel geholpen

In de eerste instantie heb ik een code ontvangen die al gebruikt bleek te zijn, maar na 2 emailtjes heb ik al snel een werkende code ontvangen. Een beetje slordig natuurlijk maar ben wel blij dat ze snel en netjes deze fout recht hebben weten te trekken.

24 mei 2016

Foute codes en geen hulp gekregen graag geld trug

Geld trug ik kan niet online spelen met jullie codes graag geld trug!

23 mei 2016

Beste Klant,

Vervelend dat de code niet lijkt te werken. U kan hiervoor altijd een screenshot van de foutmelding sturen naar onze support zodat we het samen met u kunnen oplossen!

Vriendelijke Groeten, Livekaart.nl

Geweldige site

In het begin vond ik het wat eng omdat ik de website niet kende, dus ben begonnen met een proefabonnementje van 48 uur. Dit werkte direct goed. Daarna een jaarabonnement genomen voor Xbox Live, je krijgt de code direct en kunt direct van start. Wij kiezen voortaan voor Livekaart.nl ! Mooie aanbieding en betrouwbaar.

22 mei 2016

Snel de bestelling binnen maat kon het niet gebruiken

Kreeg de code direct maar had 48 uur xbox live besteld maar kon de code niet gebruiken omdat ik dan de melding kreeg dat ik al xbox live had terwijl die afgelopen was. Dus had niks aan de bestelling.

22 mei 2016

Beste Klant,

Vervelend om te vernemen dat u de code niet kon gebruiken. Het klopt dat deze codes niet werken indien u al een account heeft. Dit zijn codes om Xbox uit te proberen. Zoals u al aangeeft beschrijven we dit op onze website. Deze codes kunnen dus alleen gebruikt worden op een nieuw account. Deze codes zijn speciaal bedoeld om uit te proberen of Xbox Live Gold iets voor u is, en werken dus helaas niet op een bestaand account. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat dit niet geheel duidelijk was voor u. Wellicht kunt u de code aan iemand geven wie Xbox wilt uit proberen en nog geen account heeft? Op die manier kan de code alsnog gebruikt worden.

Laat ontvangen

Ik kreeg de mail met code pas na 26 minuten na bestelling

20 mei 2016

Beste Klant,

Ik begrijp dat u van ons gewend bent om de codes binnen 1 minuut te ontvangen. Dit is inderdaad meestal ook het geval. Echter is het zo dat een ideal transactie tot 30 minuten kan duren. Wij kunnen pas de bestelling verzenden nadat de betaling ook daadwerkelijk bij ons is binnen gekomen. Wellicht was er in uw geval een kleine storing bij de bank waardoor de transactie iets langer onderweg was. Gelukkig heeft u uiteindelijk wel de code gekregen.

Oplichters!

Bestel hier niet! Livecodes.nl is veel beter

19 mei 2016

Beste Dylan,

Kunt u wellicht ook aangeven waarom u deze mening heeft? Op die manier kunnen we wellicht uw twijfels wegnemen of nagaan hoe we onze service kunnen verbeteren. Wij vernemen het graag van u!

Vriendelijke groet, Livekaart.nl

Niet werkende xbox live code

Gister een abbonement voor 12 maanden xboxlive aangeschaft. Service is prima. Na betaling word je direct doorgestuurd naar de website en krijg je de code. Na het invoeren van de code kwam ik erachter dat deze niet werkte! Jammer! Meestal haal ik codes bij xboxlivekaarten.nl, welke naar mijn ervaring beter werkt. Ik lees veel over ongeactiveerde codes. Dus ik wacht het nog even af. Fix het alsjeblieft snel, want ik krijg hierdoor de neiging om gewoon weer over te stappen naar xboxlivekaarten.nl
Trouwens ook heel vervelend is dat er alleen contact gezocht kan worden door middel van een email. Een telefoonnummer zou fijn zijn!

Groet,
Ron

4 mei 2016

Beste Ron Reus,

Code werkt niet

Foutmeldingen bij het invoeren van de code. Wel een extra ster en een extra ster voor de prijs voor de snelle levering.

4 mei 2016

Beste Klant,

Fijn dat u wel tevreden bent over de prijs en levering!

Vriendelijke Groeten,
Livekaart.nl

Inactieve code

Code besteld, betaald en geleverd gekregen.
Blijkt deze inactief te zijn n.a.v. contact met Microsoft.

Livekaart.nl gemaild.. nog geen nieuwe code ontvangen.

Gewoon jammer dat het niet in 1x goed gaat en dat ik overal zelf achteraan moet.

En dan nu een trustpilot beoordeling vragen, voordat het is opgelost. Nou, bij dezen mijn beoordeling.

3 mei 2016

Beste N.W.

Vervelend om te vernemen dat u een inactieve code heeft ontvangen.

Onze support zal in zo een geval dit altijd voor u kunnen oplossen en ik zie dat dit inmiddels ook voor u gebeurd is.
Onze excuses voor het ontstane ongemak.