Niet tevreden over de kwaliteit van een product (Kattenhuisje)via mail contact gezocht. Er moest overlegd worden, na drie weken geen reactie zelf gemaild. Ik zou 20% van het aankoopbedrag terugkrijge... Toon meer
Komen geen afspraken na Leveren verkeerde producten Zeer slechte communicatie Cover besteld, veel te laat 1 geleverd gekregen, uiteraard de verkeerde. Deze zou na veel mailen omgewisseld wor... Toon meer
In eerste instantie werd mijn product helaas verkeerd geleverd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het gaat erom hoe het vervolgens wordt opgelost. Nou, dat heeft Henk echt perfect gedaan! Na contact... Toon meer
Ik had bij Livn een hor gordijn besteld voor mijn schuifpui. Bij het plaatsen bleek een onderdeel te ontbreken. Na 1 email naar het info adres had ik binnen 24 uur een positieve en vriendelijke reacti... Toon meer
livin.shop streeft ernaar om hoogwaardige en innovatieve producten/accessoires te leveren die de ervaring van spa's, zwembaden en BBQ's verbeteren. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu.
Voorpost 3, 3776 LL, Stroe, Nederland
- Hey@livin.shop
- livin.shop
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kamado bbq besteld via bol.com…
Kamado bbq besteld via bol.com levertijd 1a’2 dagen na een week nog niets ontvangen zelfs geen mail.
Status van het pakket staat verzonden.
Nog enkele dagen aan het lijntje gehouden door Henrick van LIVIN
Terug Bol.com ingeschakeld om de bestelling te annuleren en was zo geklaard.
Trage levering
Een pizzaoven besteld via tussenpartner amazon. Er werd een datum van levering voorgesteld, die niet nagekomen werd. Na het posten van een review nam men contact op en werd de pizzaoven alsnog verzonden.
Uiteindelijk dus met vertraging ontvangen. Nog niet uitgetest...

Pure oplichting
Ruim anderhalve maand geleden een Kamado BBQ besteld. Geen bevestigingsmail ontvangen, wel betaald. Zou de volgende dag worden bezorgd, nooit de BBQ ontvangen. Wel honderden keren gebeld en gemaild, steeds heen en weer geschoven zonder antwoorden. Ze gaven een smoes met dat er nog verzendkosten zouden moeten worden betaald (€69) voor een BBQ van €500. Zou automatisch moeten worden berekend bij het bestellen. Belachelijk! Nooit contact met ons opgenomen over dat er verzendkosten zouden moeten worden betaald. Na 4 weken klachten indienen, nog steeds geen geld. Pure oplichting, nooit hier iets bestellen!

Wachten op pizzaoven
Ik heb na anderhalve week nog geen pizzaoven ontvangen. Heb gebeld en medewerker zou opnieuw opsturen en mij een mail toesturen en die heb ik nog niet gehad. Ik begin er een vervelend gevoel bij te krijgen.

Wat een k
Wat een k. Bedrijf is dat zeg. Geen contact. Slechte service. Reageren kennen ze niet.

Vleesthermometer
Update: via een andere manier eindelijk contact gekregen en mijn geld teruggekregen.
‐-----------------
Ik heb een vleesthermometer besteld maar de bijbehorende app is niet beschikbaar in de Playstore terwijl ze daar wel mee adverteren.
Meerdere malen geprobeerd contact te krijgen. Maar wordt nergens op gereageerd. Echt een verschrikkelijk bedrijf.

Extreem slechte service
Ik ben diep teleurgesteld in de manier waarop ik ben behandeld door Livin. Na het kopen van een opblaasbare bank die slechts een uur gebruikt is, vertoonde het meubel al duidelijke gebreken. Toen ik contact opnam met de klantenservice om dit te melden, kreeg ik, eerst geen gehoor en uiteindelijk via het partner bedrijf te horen dat ik "geen recht heb op garantie" omdat dit volgens hen onder "slijtage" valt. Hoe kan een meubel dat nauwelijks gebruikt is al tekenen van slijtage vertonen?
Het is onacceptabel dat Livin geen verantwoordelijkheid wil nemen en mijn klachten afdoet alsof dit de normale gang van zaken is. Ik had verwacht dat een product in deze prijsklasse en van een partner bedrijf van Bol langer mee zou gaan.
Tot mijn grote frustratie kan ik nu naar mijn geld fluiten. Het lijkt erop dat Livin enkel interesse heeft in het verkopen van producten, zonder enige vorm van service of nazorg. Deze ervaring heeft me duidelijk gemaakt dat ik hier nooit meer zal kopen en ik raad anderen aan goed na te denken voordat ze hier iets aanschaffen.
Wachten op levering meer dan 1 week
Update :7 januari ( meer dan 1 1/2 maand later ) wil Henrick een oplossing zoeken --> geeft aan hoe accuraat dit bedrijf is !!!!
Op hun site vermelden ze : voor 22 uur besteld de volgende dag geleverd .........
13 december een vleesthermometer besteld als kado met kerst, nu een week later maar eens gebeld.
Telefonistenservice aan telefoon dat het druk is .... echter zij zijn al een week bezig de bestelling klaar te maken ......
3 dagen gelden mail gestuurd en ook geen reactie op mogen ontvangen.
Ik heb deze week bij andere bedrijven via internet besteld welke wel de dag erna worden geleverd ; ik begin toch te denken dat dit dropshipping betekend ...

Antwoord van livin.shop
We hebben ons artikel nog steeds niet…
We hebben ons artikel nog steeds niet ontvangen. Contact met Livin is niet te krijgen, ondanks verschillende mails, telefoontjes en terug bel verzoeken. Mijn vertrouwen in dit bedrijf zakt per minuut.

Keuken trolley
Ben blij met de trolley zou wat steviger mogen zijn vooral de stalen poten kon hem zo in elkaar zetten
Voor 22u besteld zou de volgende dag…
Voor 22u besteld zou de volgende dag geleverd worden. We zijn nu bijna een werk verder en nog altijd niks ontvangen. Wel meteen betaald.

Antwoord van livin.shop
Een verwarmingspomp gekocht van 5KW en…
Een verwarmingspomp gekocht van 5KW en pomp heeft 1 maand gegaan en nadien warmde de pomp niet meer op en kwam er ijs op en verschillende
e-mails gestuurd en gebeld voor te vragen of we de pomp mochten terug sturen om na te kijken maar geen gevolg gehad op onze vragen en nu een aangetekende brief gestuurd die dan geweigerd werd en ligt nu in postkantoor om op te halen en blijft daar liggen ook en pomp is nog altijd in garantie.
5 sterren waard
Ik was benieuwd naar de menthol spa geur. Deze besteld en een dag later al binnen samen met de Spa ready chloorvrij. Snelle verzendingen, vriendelijk mensen. Met een gerust hart dan ook net het ontschuimingsmiddel besteld
Goede klantservice - prima producten.
Heerlijk geurproduct voor in de jacouzzi. Helaas was er een ander product niet op stock, keuze gehad om geld terug of backorder afwachten. Toen me het wachten te lang duurde op eerste verzoek geld terug gehad. Ik koop zeker volgende zomer opnieuw want heb vertrouwen in correcte service.
Slechte klantenservice.
Slechte klantenservice.
Beloven ergens op terug te komen… wat ze natuurlijk niet doen!
Update: opgelost door livin'
Update:
Vandaag een verassing aan de deur. Zwembadstofzuiger is geleverd. Zoals je in onderstaand stuk kunt lezen niet zonder slag of stoot. Maar uiteindelijk dus toch opgelost door livin'
Zal hem vandaag ook nog even testen, dus misschien nog een * erbij.
Dit is niks, lijkt of ze bewust foutieve producten opsturen. Tot 2x toe een ander product binnen gekregen als besteld. De eerste keer kwamen ze er dezelfde dag als verzending achter... Ik kreeg een repair set voor een zwembad opgestuurd in plaats van een stofzuiger. Geen probleem.deze mocht ik houden en ze zouden na het weekend het juiste pakket opsturen. Vervolgen ontvang ik 1 of andere vloeistof voor m'n zwembad water, weer niet juist. Pakket nu geretourneerd, benieuwd hoe lang het duurt voor ik m'n geld terug krijg.
Gelukkig besteld via Bol.com die weet altijd wel goed om te gaan met dit soort zaken. Zal eens kijken of het mogelijk is om deze leverancier van Bol.com af te krijgen. Of ze komen binnen een week met een gepaste oplossing
Bestelnummer 4135963147
Bij een juiste oplossing zal ik dat hier uiteraard ook kenbaar maken.

Antwoord van livin.shop
Prima product aan beste prijs.
Prima product aan beste prijs.
Levering niet razendsnel maar wel vlot en alles correct ontvangen na enkele dagen.
Een tevreden klant
Ik heb al meerdere producten besteld voor mijn spa, een top klantenservice en het wordt ook nog eens snel geleverd!
Zwembad warmtepomp werd snel geleverd…
Zwembad warmtepomp werd snel geleverd en werkt perfect. Veel beter dan solarmatten en neemt ook veel minder ruimte in beslag. Warmtepomp staat rustig te draaaien en je hoord ‘m bijna niet. De Intex filterpomp maakt meer geluid. Erg tevreden met gehele levering.
Perfecte klantendienst die mijn vragen meteen kon beantwoorden.
Ik had nog een aantal vragen over mijn product en deze werden onmiddellijk en heel professioneel beantwoord. Ik was meteen geholpen en kon bestellen. Ondertussen werkt alles perfect!