Geweldig geholpen. Allereerst snelle levering en ik had 1 ding vergeten erbij te bestellen en moest nalevering worden. Ook dit keurig geregeld zonder extra verzendkosten. Klasse service. Daarnaast sup... Toon meer
Waardeloos! Klantenservice onbereikbaar - in de winkel krijg je te horen dat je leverdatum kan afstemmen maar in plaats daarvan komt er stel op sprong een levering - zonder afspraak te maken + niks in... Toon meer
Slechtste klantenservice aller tijden. Telefonisch niet bereikbaar en per mail krijg je korte antwoorden waar je niks mee kan. Gaat over een levering die meer dan 3 weken te laat is. Zou hier zeker ni... Toon meer
Prachtige krukken gekocht, echter na een paar maanden zag ik een afwijking in 1 kruk, was niet eerder opgevallen omdat ze niet allemaal in gebruik waren, tot afgelopen week. Gemaild, in de eerste i... Toon meer
Bij Livin24 draait alles om stijlvol en betaalbaar wonen. Wij geloven dat een interieur niet alleen mooi, maar ook comfortabel en functioneel moet zijn. Met een breed assortiment aan trendy meubelen, geïnspireerd door de laatste woontrends, helpen we jou om van je huis een thuis te maken. Of je nu gaat voor een industriële, Scandinavische of moderne look – bij Livin24 vind je meubels die perfect bij jouw stijl passen.
Hanzeboulevard 28, 3825 PH, Amersfoort, Nederland
- 085-8081556
- klantenservice@labelwise.nl
- livin24.com
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede producten en goede service
Goede producten en goede service. Er zat een klein vlekje in een van de stoelen en een krasje op de stoelpoot. Het vlekje hebben we op aanraden van de medewerker eruit gekregen met de care kit die we hadden meebesteld. De kosten voor de care kit kregen we hierdoor teruggestort. Voor het krasje op de stoelpoot hebben ze een lakstift opgestuurd. Keurig opgelost dus!

Topservice
Na de aankoop van onze eetkamerstoelen merkten wij na een paar weken een probleem op. Na het melden van onze klacht werd er direct actie ondernomen. We werden gebeld om een afspraak in te plannen en binnen een week stond er een monteur bij ons thuis. Het probleem werd ter plekke en vakkundig opgelost. Topservice!

Hoekbank denver
Ik heb de bank nu iets langer dan 2 jaar. Na 1x erop zitten is er direct een zitplek ontstaan bij het lounge gedeelte. Een soort van plooien. Na 2 jaar is de stof van het loungedeelte los. Het is nu echt heel lelijk en de bank kraakt ook als een malle. Ook is het zitgedeelte kort, als je langer dan 175 bent dan zit je dus met je knieën in je nek. De zitkussens kunnen er niet af, deze zitten vast aan de bank. Je kan de hoezen dus niet ff in de was gooien. Conclusie: Afrader, goedkoop is duurkoop.

OPGELICHT DOOR LIVIN24!!!
Begin dit jaar een tafel geleverd gekregen. Mooie tafel, maar te klein. Gebeld met Livin24 en de tafel zou binnen paar weken worden omgeruild. Inmiddels zijn we 3 maanden en tientallen telefoontjes/mailtjes verder, maar Livin24 komt de afspraken niet na. Hierdoor zit ik met een tafel waar ik niets mee kan en niet meer kan retourneren. Opgelicht, dus ga online aangifte doen en rechtsbijstandverzekeraar inschakelen.

Goede service!!
Goede service! En supersnelle reactie op vragen ..

Antwoord van Livin24
Onlangs een eettafel bestelt maar niet…
Onlangs een eettafel bestelt maar niet geleverd 2 keer gebeld, beloven terug te bellen maar word niet gedaan zeer zeer slechte klantenservice, heb het gevoel dat ik word opgelicht!

Antwoord van Livin24
Supersnelle service en vervanging na klacht
Na vorig jaar op de locatie wat meubels bekeken te hebben daarna online besteld en erg tevreden over levering. Na een half jaar een mankement aan een zitting van de barkruk krijg ik direct respons van de klantenservice en het voorstel om een nieuwe op te sturen die inmiddels (binnen een week!) onderweg is. Erg tevreden over de bereikbaarheid en service dus.

Antwoord van Livin24
Stoel geschikt voor obese personen
Melding gemaakt dat ik door een stoel bij hen gekocht gezakt ben welliswaar na garantie zijn zij heel sympathiek met het toezenden van nieuwe stoel

Livin24 in Amersfoort
Livin24 in Amersfoort, sept 2024 bank gekocht. Personeel erg vriendelijk, wij dachten een mooie bank. Helaas voor ons, niet ok. In december 2024 moest deze al opgevuld worden. Nu in maart 2025 weer issue met de vulling van de bank. Het was geen bank van 300 euro, dus wij balen enorm en weten niet wat we hiermee aan moeten.
Factuur LIVIN101165 Order LIVIN104086

Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf! De barkrukken werden snel en netjes geleverd. Vervolgens werd mijn klacht over de kwaliteit van een van de krukken netjes, vakkundig en tot volle tevredenheid opgelost. Zeker een aanrader!

Slechte ervaring
Tafel en stoelen besteld waren op tijd binnen , maar tafel was niet compleet. Als je contact opneemt beloven ze terug te bellen en het uit te zoeken , word niet gedaan dus zelf maar weer bellen.... Tafel werd omgeruild, je raad het nooit .... weer niet compleet en hele andere tafel als de eerste. Foto's gestuurd nooit meer wat van gehoord . Dat was dus eens maar nooit meer. Zo jammer dat je hier geen mails en whats app berichten bij kan voegen . Nog geen reactie gehad zeggen ze dan . Kun je nagaan wat voor een zooitje jullie administratie is ...

Antwoord van Livin24
Klacht perfect opgelost !
Onlangs kochten wij een eetkamerbank waarvan de stof al in de verpakking plooide.
Na een prima contact met de klantenservice stond binnen twee dagen een stoffeerders bedrijf voor de deur om de bank glad te trekken. De bank ziet er weer strak uit dankzij het snelle handelen van de klantenservice. Kortom, een fijne ervaring met Livin'24 !

DAT ZIT SUPER GOED BIJ LIVIN24
Online barkrukken gekocht, waarvan 1 na verloop van tijd ging wiebelen. Mailtje naar de klantenservice gestuurd en kreeg meteen reactie. Na overleg video opgestuurd zodat ze kon meekijken wat het "probleem" was. Buiten verwachting werd dezelfde dag een nieuwe barkruk opgestuurd.
Erg snelle en geweldige service. Heeeeel erg tevreden.
DAT ZIT SUPER GOED BIJ LIVIN24 !

Antwoord van Livin24
Snelle levering en bij een defect is de klantenservice makkelijk en snel bereikbaar via WhatsApp en ook direct een passende oplossing

Antwoord van Livin24
Prettige zaak met goed en snel contact en perfecte aftersales
Een tijd terug een aantal eetkamerstoelen gekocht waarbij destijds al een prettig contact was. Onverhoopt gebruik moeten maken van de aftersales service. Kan niet anders zeggen dan dat er goed en zeer servicegericht wordt meegedacht. Complimenten!

Onderstel barkruk kraakte enorm
Onderstel barkruk kraakte enorm, klacht gemeld bij living 24 en werd meteen gereageerd en ze sturen als service nieuw onderstelt snelle en goede service

prettig contact klantenservice
Zeer prettig contact met de klantenservice. Helaas was de fles van het schoonmaakmiddel defect (dat we hadden mee besteld met de nieuwe bank), maar na overleg werd ons direct toegezegd een nieuwe te ontvangen.

Antwoord van Livin24
Aanrader voor je nieuwe bank
Tevreden met onze bank, goede prijs/kwaliteit en goede klantenservice. Zoals het hoort!

Geweldige service!
Geweldige service!
Ik had een klein probleem met mijn stoel en dit werd super snel en professioneel opgelost. De communicatie verliep vlot en het team dacht echt mee om tot een goede oplossing te komen. Ik ben ontzettend tevreden over de service en de klantgerichtheid. Topervaring, bedankt!

Hele goede service
Hele goede service! Nadat de naden van een van onze stoelen was losgelaten, kregen wij direct de oplossing aangeboden om de stoel om te ruilen voor een nieuwe. Chapeau!