Banner for Locauto Group - Bari Aeroporto

Locauto Group - Bari Aeroporto Reviews 9.887

Viale Enzo Ferrari, 70128 Palese, Bari / Puglia, IT

We zijn last minute naar de desk in de luchthaven van Bari gegaan. Heel snel hebben ze voor ons een auto geregeld aan een heel redelijke prijs. Ook het afleveren op een andere locatie stelde geen pro... Toon meer

Het contact met de medewerkers verliep, zowel bij ophalen als bij inleveren van de auto, heel vlot en vriendelijk. We verbleven in Bari nabij het station waar ook een kantoor was, we konden zonder... Toon meer

Fantastisch nieuwe auto en luxe mini Cooper Countryman . Snelle afhandeling. Heel fijn om online vast in te checken. Scheelt veel tijd. Kreeg meteen de auto. Zuinig en comfortabel.

Tot nu toe geen slechte ervaringen gemaakt met Locauto. De wagen was prima met één uitzondering: het verbruik. De controle voor de reis was tamelijk oppervlakkig, zo werden bepaalde beschadigingen... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Busverhuurbedrijf

Presso l'ufficio Locauto Rent di Bari Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020410. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.

• Viale Enzo Ferrari, 70128, Palese, Bari / Puglia, Italië

• +39 0243020410
Promotion box for Locauto Group - Bari Aeroporto

Unisciti a MyLocauto Friends

Risparmia fino al 20% per sempre sul noleggio auto e furgoni

Uitstekend

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(9.887)

56.894 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle en vriendelijke service

Snelle service! Geen lange wachtrijen, goed en vriendelijk geholpen. Prima auto, netjes en schoon. Een aanrader!

8 juni 2026

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Thanks for the excellent review! We work hard to meet expectations like yours, and we're happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon, Matteo

Prima auto voor een heel schappelijk prijs.

We zijn last minute naar de desk in de luchthaven van Bari gegaan. Heel snel hebben ze voor ons een auto geregeld aan een heel redelijke prijs. Ook het afleveren op een andere locatie stelde geen probleem.
De auto was zo goed als nieuw en heeft zich tijdens onze reis door het zuiden van Italië prima gedragen. Al de personeelsleden waarmee we in contact kwamen waren vriendelijk en behulpzaam.

30 mei 2026

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

We appreciate your kind comment, thanks a lot. We are glad that you enjoyed your trip with us. See you soon, Lorenzo

Fantastisch nieuwe auto en luxe mini…

29 mei 2026

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Thanks for us your positive feedback, we are glad you enjoyed your trip with Locauto. Fabio

Prima huurbedrijf, een aanrader…

We verbleven in Bari nabij het station waar ook een kantoor was, we konden zonder problemen de auto daar terug inleveren.
De auto was heel comfortabel en reed prima, we kregen een Fiat 600 ipv een Opel Corsa, wat helemaal ok was!
Geen gedoe en correcte afhandeling!
Een aanrader!

20 mei 2026

That's great to hear! See you soon, Angelo

Allemaal zeer vlot geholpen

Zowel ophalen en terugbrengen ging zeer vlot! Aardige medewerkers.
Wel eerst aanmelden bij het kantoor in de luchthaven zelf en dan de auto halen bij het kantoortje op de parkeerplaats. Anders moet je weer terug!

4 mei 2026

Thank you for taking the time to leave a 5-star review. See you soon, Fausto

Vlotte service

Vlotte service, alles snel en correct afgehandeld

16 april 2026

Geen opmerkingen over extra’s opties

Geen opmerkingen over extra’s opties
Alles in een!!!!

18 april 2026

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you for your wonderful review, we're so happy you enjoyed the trip to Italy with us! See you at the next rental, Erika

Good new car

Good new car. Quick service delivery and accepting back.

2 februari 2026

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Hi! thank you for your wonderful feedback! See you at the next rental, Gaia

Alles is vlot verlopen zowel het…

Alles is vlot verlopen zowel het afhalen als het terug inleveren van de auto. Wij huren jaarlijk een auto en ook al is het niet de goedkoopste maar wij hebbel er tot nu toe altijd vertouwen in en alles is tot nu toe goed verlopen en dat is de reden waarom wij graag bij Locauto huren.

3 november 2025

Geweldige service

Geweldige service, vriendelijk en adequaat. Geen creditcard nodig.

14 oktober 2025

That's great to hear! See you soon, Angelo

Quick and no hassl

Quick, no hassle, good car!

9 oktober 2025

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you for your feedback! Fausto

Super snelle en goede service

Super snelle en goede service

27 september 2025

Goed ervaring met Locauto

Goed ervaring met Locauto,
Vooraf de Locauto-app geinstalleerd en alles ingevuld, hierdoor ook verder geen bijzonderheden op de luchthaven. Snelle afhandeling en goede service.
Ook het retourneren van de auto is eenvoudig, voltanken en sleutel in een box deponeren.

13 september 2025

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you for taking the time to leave us a positive review. See you soon, Enrico

Tot nu toe geen slechte ervaringen…

Tot nu toe geen slechte ervaringen gemaakt met Locauto.
De wagen was prima met één uitzondering: het verbruik.
De controle voor de reis was tamelijk oppervlakkig, zo werden bepaalde beschadigingen niet als relevant beschouwd: dus hebben we foto's genomen bij vertrek en bij aankomst. Tot nu toe geen extra's aangerekend gekregen, als het zo blijft zijn we zeer tevreden.

6 september 2025

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you so much for your feedback! See you on the next rental, Carlo

Alles ging vlot

3 september 2025

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you so much for your positive feedback and for taking the time to post this review. Gaia

Fijne autoverhuurbedrijf

Ophalen van de auto ging snel (van te voren smart check-in) en het inleveren van de auto ging ook snel. We kregen een nette nieuwe auto.

22 augustus 2025

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you for taking the time to send your review of your rental experience. See you soon, Ginevra

Snel in de afhandeling en prijs ook voor huur goed

Ze zijn snel in de afhandeling en bij return verloopt snel en soepel ik heb een goede ervaring met Locauto 👌🏼

16 augustus 2025

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Great feedback, and thank you so much for choosing Locauto, can't wait to host you again in Italy in one of the 90+ offices all around the Country. Erika

Betrouwbaar

Snelle en betrouwbare service

12 augustus 2025

Antwoord van Locauto Group - Bari Aeroporto

Thanks for the feedback! We're very happy our agents were able to make this such a positive experience! We hope to see you again soon, Enrico

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen. Snelle service bij ophalen en terugbrengen.

2 augustus 2025