Banner for Locauto Group - Pisa Aeroporto

Locauto Group - Pisa Aeroporto Reviews

3.950

Piazzale Mario Cobianchi SNC, 56121 Pisa, Pisa / Toscana, IT

Vooraf een accout aangemaakt en juist de auto ophalen (enkel nog rijbewijs en kredietkaart tonen) direct op de parking zelf. Binnen de 2 minuten was alles ok. Ook bij het terugbrengen liep alles h... Toon meer

Wat ons vooral trof was de grote zorgvuldigheid waarmee heel het proces van het huren van de auto verliep. Die werd bij het afhalen en terugbrengen grondig gecontroleerd. We hadden voor Locauto gekoz... Toon meer

Geweldige service en keurige auto. We huren hier zeker nog een keer weer 😊

1. Autoverhuur
  2. Busverhuurbedrijf

Presso l'ufficio Locauto Rent di Pisa Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020421. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio.

• Piazzale Mario Cobianchi SNC, 56121, Pisa, Pisa / Toscana, Italië

• +39 0243020421
Promotion box for Locauto Group - Pisa Aeroporto

Unisciti a MyLocauto Friends

Risparmia fino al 20% per sempre sul noleggio auto e furgoni

Uitstekend

4K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(3.950)

58.178 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldige service en keurige auto

Geweldige service en keurige auto. We huren hier zeker nog een keer weer 😊

16 juni 2026

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you very much for such a great review! We work really hard to offer the best rental experience. See you soon, Stefania

Good service

Good service, Nice car, friendly people

4 mei 2026

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Hi! thank you for your wonderful feedback! See you at the next rental, Gaia

Alles snel en vlot verlopen

Vriendelijke mensen. Alles ging vlot zowel bij halen als bij terug brengen.

21 april 2026

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thanks for the feedback! We're very happy our agents were able to make this such a positive experience! We hope to see you again soon, Enrico

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. Alles snel en correct afgehandeld. Perfect.

19 april 2026

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Dear Katelijne,thank you so much for your perfect rating!We are delighted to hear that you appreciated our friendly staff and the efficiency of our service.It was a pleasure having you with us,and we hope to see you again soon!Elisa

Omdat we trouwe klant zijn ging het…

Omdat we trouwe klant zijn ging het allemaal vlot om een auto te huren.

11 november 2025

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thanks for your feedback! Is there anything would you suggest we improve? See you soon, Luca

Super.

Snel, netjes, schoon, correct en redelijk betaalbaar.

25 september 2025

Hello, so glad you enjoyed the trip with us, Fabio

Great rental

Great rental. Good car. Fast service.

12 augustus 2025

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

The team is thrilled to hear such good feedback, and we're proud to be one of the most efficient rental car offices. We look forward to seeing you again soon, Davide

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling! Zeer correct en vriendelijk personeel. Topservice.

3 augustus 2025

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you for your wonderful review, we're so happy you enjoyed the trip to Italy with us! See you at the next rental, Erika

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Grondige controle en extra uitleg bij ophalen auto.

31 juli 2025

We're happy to hear you had a great time in Italy. See you soon, Ginevra

Geen reactie

Geen reactie mogen ontvangen op vraag over een extra incasso, 2 maanden na de huur van de auto. Dit bleek een boete te zijn, dus wel terecht geïncasseerd. Maar zou wel netjes zijn om de klant te laten weten dat er een bedrag geïncasseerd gaat worden of vragen hierover te beantwoorden.

2 mei 2025

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

We are sorry to hear this. Please get in touch with our customer center department through our website: http://www.locautorent.com/customerservice our staff will help you to solve your issue. Thanks, Anna

Good en quick service

Good en quick service. Fine cars. And nice and helpfull people.
We rent at airport Pis

26 juli 2025

Hello, so glad you enjoyed the trip with us, Fabio

Goeie services en goeie auto

We werden goed geholpen en de auto was top!

19 juli 2025

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you for leaving us a positive review! See you soon, Enrico

Fijn autoverhuurbedrijf!

Het was voor ons wat onduidelijk waar we nou (vanaf Pisa airport) naartoe moesten lopen. Ik heb ze gebeld waar wij naartoe moesten maar ik kon de medewerkster niet goed verstaan. Het werd gelukkig duidelijk waar wij in eerste instantie naartoe moesten en toen wezen de bordjes de weg. Ik had al online ingecheckt en de foto’s van paspoort rijbewijs bijgevoegd maar al met al duurde het aan de balie nog enige tijd. Wel een hele vriendelijke medewerkster! Naar de auto toe en de afhandeling daarvan ging heel soepel!! We kregen een top auto, Skoda Octavia 2 liter diesel. Een kanon van een auto voor ons met zijn 5en. Het inleveren ging ook heel vlot! Afleveren, een rondje om de auto en we konden gaan. Heel fijn! 4 sterren wegens het wat onduidelijk aangegeven waar je naartoe moet lopen en het inchecken wat vrij lang duurde. We zijn tevreden en mochten wij opnieuw naar Pisa gaan, dan zullen wij mogelijk opnieuw bij hen een auto huren!

9 juli 2025

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thanks for your feedback! We can't wait to have you on board again and deserve 5 stars! See you soon, Luca

Goed begin van de vakantie

We hadden een auto gehuurd vanaf Pisa airport. Het is een klein stukje lopen naar de Terminal waar je de auto kunt ophalen, maar daar aangekomen werden we snel geholpen. We hadden het kleinste model, bleek een Fiat Panda te zijn, ging met ons tweetjes prima al moest de auto met de heuvelachtige omgeving wel even zijn best doen..... Geen navigatie erin, scheelde behoorlijk in de prijs. Telefoon konden we koppelen met het beeldscherm in het dashboard en zo alles bij de hand. Eenvoudige auto die voor ons goed genoeg was. Keurig netjes bij het ophalen, mankeerde helemaal niets aan. Inleveren ging ook weer snel, meteen bevestiging in de mail.

23 juni 2025

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Hey, thank you so much for your kind words. we hope to see you soon! Erika

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Het huren van een auto ging heel…

Het huren van een auto ging heel makkelijk. Vriendelijk personeel. Van te voren met medewerker langs de auto gelopen en naderhand weer, zonder enige problemen. Een hele fijne auto meegekregen. Ik raad Locauto dan ook aan.

25 juni 2025

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you for your feedback! Fausto

Goed - maar blijf alert!

Goed: Ondanks dat wij een andere auto mee kregen dan geboekt, was deze wel uit dezelfde categorie en we kregen een gratis upgrade naar automaat in plaats van handgeschakeld. Minder: ze probeerden bij terugkomst een oude schade op ons te verhalen, maar gelukkig hadden wij het filmpje nog wat wij hadden gemaakt bij het in ontvangst nemen van de auto, waardoor ik het kon weerleggen. Maak dus altijd een filmpje door rondom de auto heen te lopen! Ook al is het donker.

22 juni 2025

Antwoord van Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you for your feedback. We are here to http://www.locautorent.com/customerservice help you with anything you need. Thanks, Luca