Ik was bij de lansingerlandloop m'n telefoonhoesje kwijtgeraakt bij de lockers (met veel pasjes en een rijbewijs erin). Na één mailtje aan Lockerbox werd ik direct de volgende ochtend teruggebeld, en... Toon meer
Tijdens Into The Woods ADE betaald voor een kluisje, maar nooit een kluisnummer en code ontvangen. Bij de balie konden ze me niet helpen omdat ‘de kluisjes uitverkocht waren’, ondanks dat ik gewoon be... Toon meer
Laten we er geen doekjes om winden, de service is gewoon kwalitatief uitermate teleurstellend. Door een "technische storing" zijn kluisjes op Dominator geopend. Nu vragen jullie nog €20,- om de... Toon meer
Helaas afgelopen zondag mijn spullen vergeten na een geweldig festival. Gelukkig kon ik contact opnemen met Lockerbox en een formulier invullen via hun website. Binnen één dag ontving ik een mailt... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Top service!
Ik ben mijn portemonnee met héle inhoud verloren op Dominator.. Ik dacht dat ik deze sowieso kwijt was maar lockerbox heeft hem gevonden, mij bericht (!!) en ze retouren hem gratis. Heeel blij hiermee. Super service!
Wat een service!!!
Na 15 jaar feesten en vanaf het begin altijd gebruik gemaakt van de kluisjes, meegemaakt dat ik gelijk na binnenkomst (zonder foto gemaakt te hebben) mijn kaartje van het kluisje was verloren. Tijdens en na Ground Zero waren de jongens van de kluisjes zelf ontzettend behulpzaam naar mij toe maar het mocht niet baten. Ik was alleen en best een beetje in paniek haha Super service! !Na mail en telefonisch contact gehad te hebben na het feest ben ik nu zoooooo ontzettend blij ik heb mijn tas met spullen bijna terug whoehoeeeeeeeeee!! Ik weet wel dat ik de volgende keer een foto maak en nooit meer mijn kluisgegevens kwijtraak hahaha.. Nogmaals 1000 maal dank voor de goede service!! Go lockerboxxxx
Vergeten jas
Bij thuiskomst erachter komen dat je jas nog in de kluis ligt ?
Gelukkig door de goede service van Lockerbox krijg ik 'm gewoon weer thuisgestuurd !!
Heel goed geholpen!
Ik was mijn vest en een trui vergeten op Mysteryland, waarna ik dus Lockerbox.nl heb gemaild via het simpele formulier op hun site. Kreeg heel snel al een reactie en kort daarop volgde het opsturen van mijn kleding. Bedankt voor de snelle reactie en de fantastische service!
Fanatische service van Lockerbox
Contact opgenomen met Lockerbox nadat ik mijn jas in een locker had vergeten bij Mysteryland. Formulier ingevuld en gelijk een reactie terug gekregen. Mijn jas was gevonden en naar mij teruggestuurd. Fantastische service van Lockerbox!
top service
Was mijn spullen vergeten uit de kluis te halen ben naar de Site gegaan alles ingevuld en binnen 2 dagen waren mijn spullen weer terecht betere service kan je niet krijgen
brothers open air
Echt super service, portemonnee vergeten uit me kluisje te halen...
Wist gelukkig me kluisnummer nog uit me hoofd en heb toen een lost en found formulier ingevuld op hun site.
Ze hadden hem gevonden! Super relaxt!
Snel antwoord en hele goeie service!
Dankje lockerbox!
Kluisje Latin Village
Een dag na Latin Village heb ik contact opgenomen met Lockerbox vanwege spullen die we niet meer uit de kluis konden halen. Snelle service en reactie! Fijn even persoonlijk mailcontact. De spullen zijn inmiddels gevonden, superblij mee!
latin village
contact met lockerbox opgenomen nadat mijn spullen nog in een locker lagen. formulier ingevuld en gelijk reactie gekregen. gelukkig is mijn tas weer gevonden. top service
Goeie & vriendelijke service
Spullen in mijn locker vergeten, wist zeker dat ik ze kwijt was maar dankzij de vriendelijke mensen bij lockerbox is het helemaal goed gekomen! Binnen 3 weken zijn mijn spullen opgestuurd!
Snelle reactie. goede service
In de trein kwam een maat waarmee ik het kluisje deelde erachter dat zn trui nog in de kluis lag. Gelijk gemailt en het was binnen een week geregeld! Super
Mijn spullen terug
Op dominator kluisje vergeten leeg te halen. Formulier ingevuld en mijn spullen zijn gevonden
Dekmantel Helemaal in orde!
Ben in de haast mijn spullen vergeten op Dekmantel.. Maar ze zijn gevonden en worden opgestuurd naar mijn huis! heel fijn!
solar
Helemaal vergeten om spullen uit kluisje te pakken op solar! Meteen formulier ingevuld en binnen een week reactie dat onze spullen gevonden zijn. Helemaal top!!
Dance Valley / Spullen retour
Spullen laten liggen bij Dance Valley. Organisatie kon mij niet goed helpen, I Lost had mijn spullen niet. Als laatste redding Lockerbox zelf benaderd via duidelijk invulformulier. Spullen zijn terecht. Veel passen reeds opnieuw aangevraagd maar erg fijn dat je rijbewijs/donorregistratie etc niet in verkeerde handen is. Bedankt voor de moeite en duidelijke communicatie.
spullen terug op solar
We waren onze spullen vergeten uit de kluis te halen op Solar! Formulier ingevuld en onze spullen zijn gevonden en worden opgestuurd! Top!!
Super!!
was men spullen vergeten in men kluisje op tomorrowland , formulier ingevuld en supersnel reactie gekregen en men spullen netjes terug gekregen!! lockerbox is de max!
Na afloop van Dominator vergeten om mijn spullen uit de kluis te halen.
Via de site een formulier ingevuld. Hier werd heel goed op gereageerd en mijn spullen zijn terecht!! Ben tevreden over de afhandeling! Ook de nieuwe kluisjes met code zijn ideaal! Fotootje maken met iedereen zijn telefoon en iedereen kan ten allen tijde de kluis in en nooit meer een sleutel verliezen en geen dringen om €5,- borg terug te halen!!
Top service
We waren op Damaris festival en toen we thuis waren kwamen we erachter dat we niet alles uit onze kluis hadden gehaald. Lockerbox reageerde snel op het reactieformulier om de spullen terug te krijgen. Alles zat er gelukkig nog in en ze sturen het netjes terug naar je adres. Helemaal top!
Alles gevonden en nog gratis thuis bezorgd ook!
We waren bang dat we de na Milkshake vergeten inhoud van ons kluisje voorgoed kwijt zouden zijn, maar na een mailtje naar Lockerbox kregen we al snel antwoord dat alle spullen gevonden waren en dat we maar even moesten geven waar de spullen naar toe moesten. Kosteloos! Ongelofelijk dat het nog bestaat, maar wij hebben onze broeken, tas en slippers inmiddels al weer aan!