Ik was bij de lansingerlandloop m'n telefoonhoesje kwijtgeraakt bij de lockers (met veel pasjes en een rijbewijs erin). Na één mailtje aan Lockerbox werd ik direct de volgende ochtend teruggebeld, en... Toon meer
Tijdens Into The Woods ADE betaald voor een kluisje, maar nooit een kluisnummer en code ontvangen. Bij de balie konden ze me niet helpen omdat ‘de kluisjes uitverkocht waren’, ondanks dat ik gewoon be... Toon meer
Laten we er geen doekjes om winden, de service is gewoon kwalitatief uitermate teleurstellend. Door een "technische storing" zijn kluisjes op Dominator geopend. Nu vragen jullie nog €20,- om de... Toon meer
Helaas afgelopen zondag mijn spullen vergeten na een geweldig festival. Gelukkig kon ik contact opnemen met Lockerbox en een formulier invullen via hun website. Binnen één dag ontving ik een mailt... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vergeten Jas snel terug dankzij Lockerbox, Top!
Jas vergeten mee te nemen uit de locker na het milkshake festival. Mail gestuurd naar Lockerbox en na snelle een reactie een kosteloze verzending en mn jas weer terug. Toppie, thanx!
Snelle reactie en prima tegemoetkoming!
Wij hebben een Superleuke dag gehad op het pacha festival. Een beetje aangeschoten en nog in de nasleep van de gezelligheid zijn wij weggegaan zonder de kluis leeg te halen waar nog wat persoonlijke spulletjes in zaten. Gemaild met lockerbox en daar supersnelle reactie op gehad! De spullen waren aangetroffen en netjes voor ons bewaard. Deze krijgen wij daarna netjes opgestuurd. Goed en vlot afgehandeld!
Goed product, goede service (bij Milkshake Festival)
Goede ervaring met Lockerbox. Naast dat ik vind dat het product goed is (zoals vooraf locker kunnen reserveren, betalen met pin, zonder borg, nette kluisjes en makkelijk delen van kluisje door pincode als sleutel), bleek vandaag de service ook helemaal top.
Ik was mijn portemonnee vergeten bij MilkShake Festival, ov chipkaart, betaalpassen, rijbewijs en creditcard erin. Binnen aantal dagen hebben ze hem al gevonden en word deze netjes naar me verstuurd. HEEL blij mee!!
Fantastisch!!!!
Hele fijne en goede kluisjes met uitstekende service!!! Kan niet beter.
Spullen vergeten na dominator
Na dominator vergeten om mijn kluis leeg te halen. Ik was al bang dat ik mijn Rayban zonnebril voorgoed vaarwel moest zeggen. Echter lockerbox verleent de uitstekende service om je gevonden spullen op te sturen. En nog kosteloos ook!
Goede service en snelle reactie
Gisteren contact met lockerbox opgenomen nadat mijn spullen nog in een kluisje lagen. Vriendelijk te woord gestaan. Heb m'n gegevens ingevuld en vandaag gelijk reactie gekregen. Hele snelle afhandeling en kluisjes op festival waren ook goed geregeld.
spullen uit mn locker vergeten.
Na een festival zo stom geweest om mijn vest in me locker te laten liggen. Maar gelukkig snel mijn vest weer terug door de goeie service van Lockerbox.
De e-lockers met zo`n code is ook wel erg handig trouwens. Scheelt me weer een sleutel in me broekzak op een festival. Moet je alleen niet je spullen vergeten na het festival natuurlijk!! ;)
Fantastische service
Ik was mijn parfumflesje vergeten in m'n locker, hier vervolgens melding van gemaakt en binnen no time kreeg ik bericht dat ze het flesje hadden gevonden. Super blij! Snelle en persoonlijke service!
Was mijn spullen kwijt maar snel en professioneel geholpen!
Ik was mijn spullen vergeten in een lockerbox. Toen ik de volgende dag terug kwam waren helaas mijn lockers als vervoerd. Echter geen probleem via lockerbox.nl snel alles kunnen aangeven en had al snel reactie terug. Inmiddels zijn mijn spullen alweer onderweg naar mij!! Bedankt!
Uitstekende service!
Helaas mijn portemonnee in mijn kluisje laten liggen na een festival. Op de site kon ik heel handig een lost en found formulier invullen en lockerbox nam super snel persoonlijk contact met me op dat ze mijn portemonnee gevonden hadden! Super vriendelijk en snelle service! Top
Was mijn spullen kwijt, maar alles is gelukkig weer terecht!
Ik kwam in het tweede weekend van juli in contact met Lockerbox, doordat ik dacht dat ik mijn tas vergeten was uit mijn kluisje te halen. Nadat ik online het gevonden voorwerpen formulier had ingevuld, werd naar enkele dagen later duidelijk dat dit ook daadwerkelijk zo was. Gelukkig is alles weer terecht, mede dankzij het goed functioneren van de kluisjes van lockerbox. Uitstekende service dus!
Super service
Super goede service! We werden direct en goed geholpen toen we onze kluis niet terug konden vinden. Formulier ingevuld en gerust gesteld dat ze onze spullen zouden opsporen!
Professioneel & Perfecte service
Tas vergeten bij Sensation.. met ALLES erin, complete paniek. Mijn vriend uit Jordanië kreeg vandaag zijn spullen weer terug. Wat een perfecte service van Edward en Melissa. Heel veel dank voor jullie support en professionele wijze van communiceren en afhandelen!
Wat een geweldige service!!!! Echt geweldig.
Jas vergeten, deze mensen hebben alles gedaan om hem weer bij me te krijgen chapeau!!!
Uitstekende service !!!
Door omstandigheden me kluis op festival niet leeg kunnen halen .
Maar via de site van lockerbox toch alles weer terug kunnen regelen !!!
Dreamfields 2015
Bij Dreamfields 2015 vergeten mijn spullen uit mijn kluis te halen.. Ik heb Lockerbox gemaild en mijn spullen zijn gevonden en worden opgestuurd.
Super goede service!
Top Service
Na een geweldig festival helaas ons kluisje vergeten leeg te halen.
Volgende dag contact gezocht en perfect geholpen!
Super bedankt !!!
Gevonden
GEWELDIG ik ben zo blij, ik krijg net een mailtje dat mijn spullen terecht zijn!!
Aardige contactpersonen, goede service... Ik ben helemaal blij!
Super bedankt😀😀😀
Super service na vergeten zonnenbril
Na Free Your Mind m'n zonnenbril vergeten. Gelukkig had ik een foto gemaakt van m'n locker nummer. FYM wees me door naar Lockerbox en reageerde snel op mijn email. Gelukkig hebben ze hem gevonden en komt tie terug mijn kant op. Kan hem goed gebruiken met dit weer. Bedankt Lockerbox voor de service!!
Topbedrijf!!!!
Afgelopen zondag na een geweldig festival (awakenings) mn tas in de kluis laten liggen natuurlijk kwam ik er de volgende dag pas achter maar na wat telefoontjes kwam ik bij Lockerbox terecht en die vroegen mij om een formulier in te vullen en dan zouden zij gaan zoeken.
Na 2 dagen al bericht en mijn spullen zijn gevonden!!!! Ook zijn zij zo vriendelijk om mijn spullen op te sturen.
Dus mensen jullie kunnen met een gerust hart de lockers gebruiken want als je er wat in vergeet krijg je het gewoon weer terug!
Ook waren ze supervriendelijk en behulpzaam aan de telefoon,
Groetjes Tim