Lees wat reviewers zeggen
Jeg har både High Waist G-strenge og trusser fra Lock-Town, og jeg bruger simpelthen ikke andet længere! Jeg er SÅ glad for dem! ❤️ Som kvinde, der har fået kejsersnit, kan det være svært at fi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Jeg har både High Waist G-strenge og…
Som kvinde, der har fået kejsersnit, kan det være svært at finde trusser, der både sidder pænt og behageligt over maven. Det problem har jeg bestemt ikke med Lock-Town. De er utrolig behagelige at have på, og vigtigst af alt ruller de ikke ned under maven ved mit kejsersnit.
Jeg elsker også, at de er usynlige under tøjet – selv når jeg har stramtsiddende bukser på. Og som en ekstra bonus skjuler de den ellers så irriterende “cameltoe”. 🙈😂
Jeg kan varmt anbefale Lock-Town! Når man først har prøvet dem, er det svært at gå tilbage til andre trusser. ❤️
Lækre trusser og super service
Super lækre trusser - de sidder perfekt og giver ingen ekstra “ balder “ eller andre uønskede buler under tøjet 😊 Nem og overskuelig hjemmeside, så bestillingen gik let ! Og så var de leveret allerede følgende dag - sikke en god service !!! Her handler jeg meget gerne igen 👍
Jeg er så positiv over dem og mega glad…
Jeg er så positiv over dem og mega glad for jeg har købt dem mega behagelig at have på

Antwoord van LOCKTOWN
Sidder så pænt under tøjet
Virkeligt behagelige trusser. Sidder så pænt under tøjet. Og fremragende kundeservice.

Super lækre trusser!
Super lækre trusser!
Jeg blev informeret på mail om, at de ikke kunne afsendes på bestillingsdagen, og de var alligevel fremme efter 2 dage. Super god service.

Antwoord van LOCKTOWN
De bedste trusser, jeg nogensinde har haft
Jeg købte mine første trusser fra Locktown for noget tid siden, men de endte ærligt talt bare med at ligge i skuffen. Da sommertøjet kom frem igen – kjoler og nederdele – fandt jeg dem frem, og siden har jeg været helt solgt.
Jeg har nu købt yderligere tre par, og jeg går stort set ikke i andet. De er utroligt behagelige at have på, bliver siddende, hvor de skal, og man mærker dem næsten ikke. Jeg skulle lige vænne mig til dem i starten, men nu panikker jeg næsten, hvis der ikke ligger et rent par i skuffen.
Et ekstra plus er vaskeposen fra samme firma, som gør det nemt at passe godt på dem i vaskemaskinen.
Kan varmt anbefales – de er alle pengene værd! ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwoord van LOCKTOWN
Jeg har debut på mine trusser men wow…
Jeg har debut på mine trusser men wow hvor en debut 🎉
De sidder jo og smyger sig på kroppen og er så behagelige at have på.
Faktisk, har jeg ikke haft g-streng på i flere år, for ingen var behagelige at have på. Indtil nu .. de sidder jo perfekt og kan faktisk ikke engang mærke det er en g-streng..
Og den pad.. den var jeg meget spændt på, hvordan den ville føles. Den mærker jeg slet ikke til.. Altså giver 12 ud af 10 stjerner.
Og kan kun klart anbefale trusserne..

Virkelig lækre trusser
Virkelig lækre trusser, der sidder virkelig godt. Fantastisk service 🌸

Ikke som forventet
2 stjerner for levering (og det lækre bolsje der fulgte med)og 1 for komfort og kvalitet, da jeg desværre oplever at puden folder/krøller. Jeg har taget den ud og det fungerer, men det er jo ikke meningen..

Antwoord van LOCKTOWN
Kæmpe anbefaling, fantastisk service!
Kæmpe anbefaling herfra, når man først har købt derfra én gang, kan man ikke undvære deres produkter i sin garderobe. Jeg skrev en mail lørdag d. 16/5 og fik svar dagen efter. Mega god service at få svar så hurtigt, og desuden et meget personlig og høfligt svar.

Antwoord van LOCKTOWN
Godt produkt og god service
Et par af de trusser jeg havde købt, gik i stykker. Der var super god service og en personlig besked med i det nye par.
Trusserne er meget behagelige og de kravler slet ikke op. Trusserne giver sig lidt når man har brugt dem nogle gange, så man skal ikke købe dem til den store side.

Puden krøller
God og behagelige trusser. Desværre krøller “puden” sammen, efter nogle vaske.

Antwoord van LOCKTOWN
Absolut mine yndlings trusser.
Absolut mine yndlings trusser.
Perfekt pasform og usynlige når man har tights på. Indlæg helt perfekt (skal dog vaskes i en vaskepose)
Jeg havde en oplevelse af at 1 af trusserne drillede fordi jeg ikke havde brugt vaskepose. Fik ekstra med i mine nye forsendelse - hvilket er top service, da fejlen var min egen. Har givet min voksne datter et par stykker hun er også vilde med dem.
Jeg vil helt sikkert købe igen hos Locktown

Fantastiske trusser
Fantastiske trusser, meget hurtig levering og helt fantastisk service 🤩

Ikke tilfredsstillende
Indlægspuden fylder meget og krøller sig sammen efter at have været vasket nogle gange. Ubehagelige at have på når man cykler. Havde håbet at de blev bedre efter nogle ganges vask - men desværre modsatte effekt. Har pillet de krøllede indlæg.
2 stjerner pga hurtig levering

Antwoord van LOCKTOWN
Som udgangspunkt et rigtig fint produkt…
Som udgangspunkt et rigtig fint produkt - det er bare super ærgerligt at den lille pude foran med tiden krøller sig sammen og så er de lige til skraldespanden. Det er et lidt dyrt produkt for deres levetid.

MEGA god kundeservice
Jeg havde købt trusser hos LOCKTOWN, og var mega glad for dem, desværre havde 2 par en fejl, der gjorde jeg ikke kunne bruge trusserne.. Jeg skrev og reklamerede og allerede efter en halv time var der svaret på min mail (fredag aften kl 20.00) og om morgenen var der nye trusser på vej.. 😍🥳 Sindsygt god og hurtig kundeservice.. ☺️ Trusserne er i øvrigt også til at anbefale, man mærker nærmest ikke at man har dem på og en befrielse ikke at skulle rette på trusserne 10 gange under en træning 🎉