LOCKTOWN Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har både High Waist G-strenge og trusser fra Lock-Town, og jeg bruger simpelthen ikke andet længere! Jeg er SÅ glad for dem! ❤️ Som kvinde, der har fået kejsersnit, kan det være svært at fi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har både High Waist G-strenge og…

Som kvinde, der har fået kejsersnit, kan det være svært at finde trusser, der både sidder pænt og behageligt over maven. Det problem har jeg bestemt ikke med Lock-Town. De er utrolig behagelige at have på, og vigtigst af alt ruller de ikke ned under maven ved mit kejsersnit.

Jeg elsker også, at de er usynlige under tøjet – selv når jeg har stramtsiddende bukser på. Og som en ekstra bonus skjuler de den ellers så irriterende “cameltoe”. 🙈😂

Jeg kan varmt anbefale Lock-Town! Når man først har prøvet dem, er det svært at gå tilbage til andre trusser. ❤️

7 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre trusser og super service

Super lækre trusser - de sidder perfekt og giver ingen ekstra “ balder “ eller andre uønskede buler under tøjet 😊 Nem og overskuelig hjemmeside, så bestillingen gik let ! Og så var de leveret allerede følgende dag - sikke en god service !!! Her handler jeg meget gerne igen 👍

7 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er så positiv over dem og mega glad…

Jeg er så positiv over dem og mega glad for jeg har købt dem mega behagelig at have på

29 juli 2026

Hej Dorthe 🖤

Ej, hvor gør det mig mega glad at læse 🫶🏼 Det betyder virkelig meget, at du er så positiv overrasket og er blevet glad for dit køb. Jeg håber, de bliver dine nye go-to trusser 😍

Hej Camilla 🖤

Tusind tak for din anmeldelse ✨ Det glæder mig virkelig, at du havde en god oplevelse med både leveringen og produkterne. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🫶🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sidder så pænt under tøjet

Virkeligt behagelige trusser. Sidder så pænt under tøjet. Og fremragende kundeservice.

7 juli 2026

Hej Christina 🖤

Tusind tak for din flotte anmeldelse ✨ Det gør mig virkelig glad at høre, at trusserne sidder pænt under tøjet – det er jo lige præcis det, de er lavet til 😊 Og tusind tak for de pæne ord om kundeservicen, det betyder virkelig meget for mig 🫶🏼

De kom hurtigt

De kom hurtigt, og er så behagelig at have på.

7 juli 2026

Hej Susanne 🖤

Tusind tak for din anmeldelse ✨ Hvor er det skønt at høre, at du både fik dem hurtigt og synes, de er behagelige at have på. Jeg håber, de bliver nogle af dine nye favoritter 🫶🏼

Reklamation

Superfin service med ny forsendelse med det samme og fin forklaring.

24 juli 2026

Hej Anne 🖤

Tusind tak for din anmeldelse ✨ Jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse, selvom det endte med en reklamation. Det betyder meget for mig, at du følte dig godt hjulpet, og at vi hurtigt fik fundet en løsning 🫶🏼

Super lækre trusser!

Super lækre trusser!
Jeg blev informeret på mail om, at de ikke kunne afsendes på bestillingsdagen, og de var alligevel fremme efter 2 dage. Super god service.

30 juli 2026

Hej Camilla 🖤

Tusind tak for din anmeldelse ✨ Det gør mig virkelig glad at høre, at du både er tilfreds med trusserne og oplevede en god service 😊 Jeg prøver altid at holde kunderne opdateret, hvis noget ikke går helt som planlagt – så det betyder meget, at du lagde mærke til det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste trusser, jeg nogensinde har haft

Jeg købte mine første trusser fra Locktown for noget tid siden, men de endte ærligt talt bare med at ligge i skuffen. Da sommertøjet kom frem igen – kjoler og nederdele – fandt jeg dem frem, og siden har jeg været helt solgt.

Jeg har nu købt yderligere tre par, og jeg går stort set ikke i andet. De er utroligt behagelige at have på, bliver siddende, hvor de skal, og man mærker dem næsten ikke. Jeg skulle lige vænne mig til dem i starten, men nu panikker jeg næsten, hvis der ikke ligger et rent par i skuffen.

Et ekstra plus er vaskeposen fra samme firma, som gør det nemt at passe godt på dem i vaskemaskinen.

Kan varmt anbefales – de er alle pengene værd! ⭐⭐⭐⭐⭐

19 juli 2026

Hej Louise 🖤

Ej, hvor er det en fantastisk anmeldelse at læse ✨ Jeg måtte altså lige trække på smilebåndet over, at de først fik lov at ligge i skuffen, men nu næsten har overtaget den 😄

Det betyder virkelig meget for mig, at de er blevet dine foretrukne trusser, og at du også har haft glæde af vaskeposen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så grundigt – og for din varme anbefaling. Den slags betyder mere, end du aner 🖤

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har debut på mine trusser men wow…

Jeg har debut på mine trusser men wow hvor en debut 🎉
De sidder jo og smyger sig på kroppen og er så behagelige at have på.
Faktisk, har jeg ikke haft g-streng på i flere år, for ingen var behagelige at have på. Indtil nu .. de sidder jo perfekt og kan faktisk ikke engang mærke det er en g-streng..
Og den pad.. den var jeg meget spændt på, hvordan den ville føles. Den mærker jeg slet ikke til.. Altså giver 12 ud af 10 stjerner.
Og kan kun klart anbefale trusserne..

24 juni 2026

Hej Birgitte 🖤
Ej, hvor gør det mig bare glad at læse din anmeldelse ✨ Det betyder virkelig meget, at du blev positivt overrasket – især når du ikke har brugt g-streng i flere år. Og hvor er det skønt at høre, at Soft Zone levede op til dine forventninger og føles så naturlig 😊

Tusind tak for de 12 ud af 10 stjerner – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🖤

Virkelig lækre trusser

Virkelig lækre trusser, der sidder virkelig godt. Fantastisk service 🌸

6 juni 2026

Hej Maria 🖤
Tusind tak for de flotte ord ✨ Det gør mig virkelig glad at høre, at du både er glad for trusserne og servicen. Det betyder utrolig meget for mig 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter jeg virkelig stor pris på 🖤

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke som forventet

2 stjerner for levering (og det lækre bolsje der fulgte med)og 1 for komfort og kvalitet, da jeg desværre oplever at puden folder/krøller. Jeg har taget den ud og det fungerer, men det er jo ikke meningen..

1 maart 2026

Hej M.J🖤
Det lyder selvfølgelig ikke som den oplevelse, du skulle have haft, og det er jeg virkelig ked af at høre. Det du beskriver med, at Soft Zone folder/krøller, er desværre noget, der kan forekomme på nogle par fra vores første batch, hvor konstruktionen/limen ikke har været robust nok. Det er heldigvis allerede blevet rettet i de nyere produktioner ✨

Du er meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen på webshoppen, Instagram eller Facebook, så kigger jeg selvfølgelig på en løsning sammen med dig 🖤

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling, fantastisk service!

Kæmpe anbefaling herfra, når man først har købt derfra én gang, kan man ikke undvære deres produkter i sin garderobe. Jeg skrev en mail lørdag d. 16/5 og fik svar dagen efter. Mega god service at få svar så hurtigt, og desuden et meget personlig og høfligt svar.

17 mei 2026

Hej Josephine 🖤
Ej hvor gør det mig glad at læse – tusind tak ✨ Det betyder virkelig meget for mig, at du både mærker servicen og får følelsen af produkter, man ikke har lyst til at undvære igen 😍
Og hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig og personlig hjælp – det betyder rigtig meget for mig at være nærværende bag LOCKTOWN 🖤

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt og god service

Et par af de trusser jeg havde købt, gik i stykker. Der var super god service og en personlig besked med i det nye par.
Trusserne er meget behagelige og de kravler slet ikke op. Trusserne giver sig lidt når man har brugt dem nogle gange, så man skal ikke købe dem til den store side.

23 april 2026

Hej Maia 🖤
Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både trusserne og servicen ✨ Det betyder virkelig meget for mig, at du havde en god oplevelse, selvom nogle af parrene desværre gik i stykker.

Og tak fordi du også nævner størrelsen 😊 Der er nemlig rigtig meget stræk i materialet, så mange oplever faktisk, at de ikke skal vælge dem for store.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive 🖤

Puden krøller

God og behagelige trusser. Desværre krøller “puden” sammen, efter nogle vaske.

26 april 2026

Hej Sanne 🖤
Hvor er det ærgerligt at høre, at Soft Zone er begyndt at krølle efter vask. Det er desværre noget, der kan ske på nogen af parrene fra vores første batch, hvor konstruktionen ikke har været stærk nok – og det er heldigvis noget, der allerede er blevet forbedret i de nyere produktioner ✨

Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne hjælpe dig videre, så skriv endelig til mig via kundeservice/kontaktformularen på webshoppen, Facebook eller instagram, så finder vi en løsning sammen 🖤

Og tusind tak for de pæne ord om komforten – det betyder virkelig meget 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut mine yndlings trusser.

Absolut mine yndlings trusser.
Perfekt pasform og usynlige når man har tights på. Indlæg helt perfekt (skal dog vaskes i en vaskepose)
Jeg havde en oplevelse af at 1 af trusserne drillede fordi jeg ikke havde brugt vaskepose. Fik ekstra med i mine nye forsendelse - hvilket er top service, da fejlen var min egen. Har givet min voksne datter et par stykker hun er også vilde med dem.
Jeg vil helt sikkert købe igen hos Locktown

1 februari 2026

Hej Dicte🖤
Hvor er det fantastisk at læse – tusind tak for de flotte ord ✨ Det gør mig virkelig glad, at de er blevet dine yndlingstrusser, og at både pasform og funktion fungerer præcis som de skal under tights 😊

Og hvor er det dejligt, at din datter også er blevet glad for dem 😍 Det betyder virkelig meget for mig, at du havde lyst til at dele dem videre – og selvfølgelig også, at du vil handle hos LOCKTOWN igen 🖤

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨

Fantastiske trusser

Fantastiske trusser, meget hurtig levering og helt fantastisk service 🤩

2 maart 2026

Hej Malene🖤
Tusind tak for de flotte ord – det gør mig virkelig glad at høre, at du både er glad for trusserne, leveringen og servicen 🤩✨

Det betyder mere, end du tror, at du tog dig tid til at dele din oplevelse 🖤

Ikke tilfredsstillende

Indlægspuden fylder meget og krøller sig sammen efter at have været vasket nogle gange. Ubehagelige at have på når man cykler. Havde håbet at de blev bedre efter nogle ganges vask - men desværre modsatte effekt. Har pillet de krøllede indlæg.
2 stjerner pga hurtig levering

22 februari 2026

Hej Pia 🖤
Det lyder virkelig ikke som den oplevelse, du skulle have haft, og det er jeg super ked af og ærgerlig over.
Det du beskriver med at “puden” fylder/krøller efter vask, kan desværre forekomme på nogle par fra vores allerførste batch, hvor en del af konstruktionen ikke har været robust nok – og det har jeg allerede taget fat i sammen med min producent, så det ikke gentager sig fremover.

Hvis du ønsker en løsning, vil jeg meget gerne hjælpe. Skriv til mig via kundeservice/kontaktformularen på webshoppen med dit ordrenummer, så tager jeg den med dig derfra.

Tak igen fordi du gjorde mig opmærksom på det – og tak for rosen for hurtig levering.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Som udgangspunkt et rigtig fint produkt…

Som udgangspunkt et rigtig fint produkt - det er bare super ærgerligt at den lille pude foran med tiden krøller sig sammen og så er de lige til skraldespanden. Det er et lidt dyrt produkt for deres levetid.

18 januari 2026

Hej Carina 🖤
Jeg er glad for at høre, at du som udgangspunkt synes produktet er rigtig fint – men jeg er virkelig ked af og ærgerlige, at du oplever at Soft Zone/“puden” krøller med tiden. Det er ikke meningen, og det kan desværre forekomme på nogle par fra vores allerførste batch, hvor konstruktionen ikke har været robust nok. Det har jeg allerede taget fat i sammen med min producent, så det ikke gentager sig fremover.

Hvis du ønsker en løsning, vil jeg selvfølgelig meget gerne hjælpe dig. Skriv til mig via kundeservice/kontaktformularen på webshoppen med dit ordrenummer, så tager jeg den med dig derfra.

MEGA god kundeservice

Jeg havde købt trusser hos LOCKTOWN, og var mega glad for dem, desværre havde 2 par en fejl, der gjorde jeg ikke kunne bruge trusserne.. Jeg skrev og reklamerede og allerede efter en halv time var der svaret på min mail (fredag aften kl 20.00) og om morgenen var der nye trusser på vej.. 😍🥳 Sindsygt god og hurtig kundeservice.. ☺️ Trusserne er i øvrigt også til at anbefale, man mærker nærmest ikke at man har dem på og en befrielse ikke at skulle rette på trusserne 10 gange under en træning 🎉

9 januari 2026

Hej Sisse.
Tusind tak for din anmeldelse 🖤

Jeg bliver virkelig glad for at læse det her. Og selvfølgelig skal du have hurtig hjælp, når der er en fejl – uanset hvornår du skriver 🖤

Hvor er det fedt at høre, at du ellers er så glad for dem, at du nærmest ikke mærker dem på, og at du slipper for at rette på dem under træning 😍🎉

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det – og tak for anbefalingen 🖤