LOCKTOWN Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækre trusser - de sidder perfekt og giver ingen ekstra “ balder “ eller andre uønskede buler under tøjet 😊 Nem og overskuelig hjemmeside, så bestillingen gik let ! Og så var de leveret allered... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har både High Waist G-strenge og trusser fra Lock-Town, og jeg bruger simpelthen ikke andet længere! Jeg er SÅ glad for dem! ❤️ Som kvinde, der har fået kejsersnit, kan det være svært at fi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte mine første trusser fra Locktown for noget tid siden, men de endte ærligt talt bare med at ligge i skuffen. Da sommertøjet kom frem igen – kjoler og nederdele – fandt jeg dem frem, og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Indlægspuden fylder meget og krøller sig sammen efter at have været vasket nogle gange. Ubehagelige at have på når man cykler. Havde håbet at de blev bedre efter nogle ganges vask - men desværre mods... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke enig med alle andre.

Ikke enig med alle andre.
Den kravler op akkurat som andre trusser. Virker alt for smal i stykket mellem benene og det er som om pasformen er for lang i stykket fra skridt til navle.

17 december 2025

Hej Lise 🖤

Jeg er ked af at høre, at NoShow ikke har fungeret for dig, og at du oplever, at den kravler op og ikke føles rigtig i pasformen. Pasform kan desværre opleves forskelligt fra krop til krop, og derfor vil den heller ikke ramme perfekt for alle.

Du er altid velkommen til at skrive til mig via kundeservice/kontaktformularen på webshoppen med dit ordrenummer, hvis du har lyst til at vi kigger på det sammen.

Min nye yndlingstrusse

Min nye yndlingstrusse! Ultra behagelige at have på og så glad ved, at man ikke kan se trussekanten. Nu ryger alle de gamle trusser fra H&M ud!

6 december 2025

Hej Maria 🖤

Jeg elsker at høre “ny yndlingstrusse” 😍
Og hvor er det fedt, at du både mærker hvor behagelige de er – og at trussekanten bare… forsvinder i tøjet. Præcis det de er lavet til!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det, og tak for støtten ✨

Perfekt til sport

Jeg elsker dem! Har ikke gået med bind i >10 år, så var bekymret for indlægget. Men det mærkes bare ikke, og de sidder så behageligt. Er meget tilfreds med mine 6 par, også selvom de skal vaskes på 30grader. Anbefaler dem til alle mine fellow sports ladies :)

17 november 2025

Hej Katja 🖤

Jeg forstår virkelig godt din bekymring – og jeg elsker at høre, at du slet ikke mærker det, når du har dem på. Det er præcis meningen😍
Tak for tilliden – og for at anbefale dem videre til dine fellow sports ladies 🖤

P.S. 30 grader er faktisk den mest skånsomme måde at passe på både pasform og materialer, så de holder sig lækre længst muligt✨

Mine bedste anbefalinger.

Jeg så en reklame for trusserne på Instagram og blev fristet til at prøve dem af - heldigvis. De sidder rigtig godt og kravler ikke. Var lidt overrasket over den vatterede del, men det mærkes overhovedet ikke når de er på. Størrelsessvarende, men hellere gå en str. ned, hvis man er i mellem to str. Hurtig levering, fik dem dagen efter bestilling. Effektiv, personlig og god kundeservice. Og så er det ekstra bonus, at Tina sender en lille “sød-hilsen” med i pakken:-) Anbefaling her fra.

14 november 2025

Hej Nana 🖤

Jeg er så glad for, at du lod dig friste – og endnu mere glad for at høre, at de sidder godt hos dig og ikke kravler 😍
Og ja, Soft Zone (den vatterede del) kan overraske første gang, så det betyder virkelig meget at du skriver, at den slet ikke mærkes, når de er på.

Tak også for at nævne størrelsen (og ja – hvis man ligger mellem to, kan en størrelse ned ofte være det rigtige), hurtig levering og kundeservicen. Og dejligt der bliver lagt mærke til den lille hilsen i pakken 🥰

Tina

Tusind tak for anbefalingen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Behagelige, men…

Først synes jeg at paddingen var tyk, men når jeg havde dem på tænkte jeg ikke mere over det. Prøvede dem også på en løbetur, hvilket de også klarede uden at kravle op hvor de ikke skulle.
Så eneste minus er at de ikke kan tåle vask ved 60 grader. Jeg ved godt at vaskeanvisningen heller ikke siger at de må vaskes ved så høje temperaturer. Men har aldrig været ude for at mit undertøj går op i limningen.

8 november 2025

Hej Isabella 🖤

Jeg er virkelig glad for at høre, at de føltes behagelige på, at Soft Zone (paddingen) hurtigt “forsvandt” når du havde dem på – og at de også klarede en løbetur uden at kravle 👏🏼

Ift. vask ved 60 grader forstår jeg godt din pointe. Samtidig er materialerne og konstruktionen lavet til at holde bedst ved 30 grader, netop for at bevare pasform og samlinger. 60 grader er desværre så hårdt for materialerne, at det kan få samlinger til at give sig.

Oplever du problemer, så skriv endelig til mig via kundeservice/kontaktformularen med dit ordrenummer – så hjælper jeg dig derfra.

Ekstrem hurtig levering

Ekstrem hurtig levering!
De lever helt op til mine forventninger. De sidder super godt. Jeg ligger normalt mellem 2 størrelser og valgte den mindste. Kan klart anbefales.

25 oktober 2025

Hej Sara🖤

Jeg elsker at høre, at de både kom hurtigt frem og lever op til dine forventninger – og hvor er det fedt, at den mindste størrelse ramte rigtigt, når du ligger mellem to ✨

De holder hvad de lover

Hurtig levering, virker som en super kvalitet og er størrelsessvarende.

7 oktober 2025

Hej Jeanet 🖤

Jeg er virkelig glad for at høre, at de lever op til forventningerne – både ift. kvalitet, størrelse og hurtig levering ✨

De bedste hilsner Tina