Super lækre trusser - de sidder perfekt og giver ingen ekstra “ balder “ eller andre uønskede buler under tøjet 😊 Nem og overskuelig hjemmeside, så bestillingen gik let ! Og så var de leveret allered... Toon meer
Jeg har både High Waist G-strenge og trusser fra Lock-Town, og jeg bruger simpelthen ikke andet længere! Jeg er SÅ glad for dem! ❤️ Som kvinde, der har fået kejsersnit, kan det være svært at fi... Toon meer
Jeg købte mine første trusser fra Locktown for noget tid siden, men de endte ærligt talt bare med at ligge i skuffen. Da sommertøjet kom frem igen – kjoler og nederdele – fandt jeg dem frem, og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Indlægspuden fylder meget og krøller sig sammen efter at have været vasket nogle gange. Ubehagelige at have på når man cykler. Havde håbet at de blev bedre efter nogle ganges vask - men desværre mods... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Ikke enig med alle andre.
Ikke enig med alle andre.
Den kravler op akkurat som andre trusser. Virker alt for smal i stykket mellem benene og det er som om pasformen er for lang i stykket fra skridt til navle.

Min nye yndlingstrusse
Min nye yndlingstrusse! Ultra behagelige at have på og så glad ved, at man ikke kan se trussekanten. Nu ryger alle de gamle trusser fra H&M ud!

Perfekt til sport
Jeg elsker dem! Har ikke gået med bind i >10 år, så var bekymret for indlægget. Men det mærkes bare ikke, og de sidder så behageligt. Er meget tilfreds med mine 6 par, også selvom de skal vaskes på 30grader. Anbefaler dem til alle mine fellow sports ladies :)

Mine bedste anbefalinger.
Jeg så en reklame for trusserne på Instagram og blev fristet til at prøve dem af - heldigvis. De sidder rigtig godt og kravler ikke. Var lidt overrasket over den vatterede del, men det mærkes overhovedet ikke når de er på. Størrelsessvarende, men hellere gå en str. ned, hvis man er i mellem to str. Hurtig levering, fik dem dagen efter bestilling. Effektiv, personlig og god kundeservice. Og så er det ekstra bonus, at Tina sender en lille “sød-hilsen” med i pakken:-) Anbefaling her fra.

Behagelige, men…
Først synes jeg at paddingen var tyk, men når jeg havde dem på tænkte jeg ikke mere over det. Prøvede dem også på en løbetur, hvilket de også klarede uden at kravle op hvor de ikke skulle.
Så eneste minus er at de ikke kan tåle vask ved 60 grader. Jeg ved godt at vaskeanvisningen heller ikke siger at de må vaskes ved så høje temperaturer. Men har aldrig været ude for at mit undertøj går op i limningen.

Ekstrem hurtig levering
Ekstrem hurtig levering!
De lever helt op til mine forventninger. De sidder super godt. Jeg ligger normalt mellem 2 størrelser og valgte den mindste. Kan klart anbefales.

De holder hvad de lover
Hurtig levering, virker som en super kvalitet og er størrelsessvarende.