Ik bestelde LiteFex comfortabele dames wandelschoenen op 22juli 2025 voor €29,99 via Ideal betaald. Het duurde al lang voor dat het pakketje zou komen. De vervoerder 17 Track was me helemaal niet be... Toon meer
Ik was op zoek naar twee cadeaus voor Vaderdag. Bij Lokalinc heeft Iris mij goed geholpen. Op basis van budget en omschrijving van de personen, heb ik leuke cadeau voorstellen ontvangen. Geheel vr... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Lokalinc heeft beschikking over een aanbod van meer dan 50.000 producten vanuit onze winkels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Als je een uniek cadeau voor hem zoekt, of een speciaal cadeau voor haar, of misschien voor jezelf, dan ben je bij Lokalinc op het juiste adres. Bij Lokalinc heb je een keuze uit hippe merken en unieke producten, alles wat niet je zo maar bij ketens kan vinden. Lokalinc werkt al sinds 2013 met de beste lokale winkeliers van Nederland, en wij steunen elkaar nog altijd richting een sterke toekomst.
Herengracht 182, 1016BR, Amsterdam
- +31639574030
- cristian@lokalinc.nl
- lokalinc.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Wauw!
Via Lokalinc bestelde ik mijn Rosefield horloge, waar ik nog steeds heel veel plezier van heb!
De levering was niet alleen supersnel, het was ook nog als een cadeautje ingepakt en er zat een bedankkaartje bij met een handgeschreven tekstje van Marjolein!
Dus ik raad Lokalinc zeker weten aan!
Dus Marjolein als je dit leest, dank je voor je leuke kaartje!;-) Ook al is het voor jullie misschien een standaard tekstje, ik vond het echt onwijs leuk!

Persoonlijke aandacht
Lokalinc is opzoek gegaan naar het exacte cadeau dat ik zocht, en dat hebben ze gevonden!

Antwoord van Lokalinc
Had graag een magneetje magneet gehad die de klep sluitend houdt
Goede sterke portemonnee, goede kwaliteit leer.

Vlot afgehandeld, geen klachten
Leuke website, bestelling is snel en accuraat afgehandeld

1 bestelling gedaan, geen opmerkingen

Grote klasse
Al tweemaal iets besteld en ben echt fantastisch geholpen. Zelfs toen ik iets verkeerd had besteld werd dit keurig opgelost. Het personeel was zeer behulpzaam. GROTE KLASSE

Antwoord van Lokalinc
Snelle levering, netjes verpakt. Zeer tevreden

Leuk aanbod!
Makkelijk als je geen inspiratie heb voor een origineel en leuk cadeau. Bestelling wordt snel geleverd. Zal zeker nog eens wat bestellen bij Lokalinc :)

Antwoord van Lokalinc
Mooi verpakt en snel geleverd!
Ik werd geholpen door de personal gift shopper en die had ontzettend leuke toevoegingen voor het kiezen van een mooi cadeau voor mijn moeder. Uniek in Nederland zo een concept, ik ben verkocht! Bovendien mooi verpakt opgestuurd (gratis) en snel geleverd.

Antwoord van Lokalinc
Op Lokalinc vind je de beste cadeaus de leukste lokale winkels
Lokalinc heeft een top assortiment van de leukste speciaalzaken uit vrijwel alle grote steden. Vele van deze winkels hebben geen webshop, maar verkopen via Lokalinc. Kun je een keer niet naar de grote stad? Geen probleem, bij Lokalinc kun je hun producten kopen. Helemaal top! Je order heb je snel in huis en Lokalinc houdt je altijd goed op de hoogte van nieuwe aangesloten winkels of de leukste producten.

Antwoord van Lokalinc
Waanzinnige cadeautjes van lokale winkeliers
Online shoppen op lokaal niveau. Ik vind het fantastisch om te kopen bij een lokale winkelier! Dat zie je ook terug aan de kwaliteit van de producten. Deze koper is fan!

Geweldige service, mooie producten
Ik heb LokalInc nu al meerdere keren gebruikt om cadeau's voor familie en vrienden te kopen. Niet alleen het aanbod aan mooie producten is uniek, de service die zij bieden maakt dat het voor mij extra leuk is om een cadeau te kopen.

Antwoord van Lokalinc
Unieke producten en super vriendelijke service!
Lokalinc is een super initiatief wat unieke en lokale producten verkoopt! Ik heb vaak geen tijd om de stad in te gaan, maar via Lokalinc heb ik al twee keer een uniek cadeau kunnen geven, wat ook nog eens erg mooi was ingepakt! Ik zou een cadeautje kopen via Lokalinc zeker aanraden!

aankoop foto in lijst
Echt top service door Iris. Je vertelt waar je naar op zoek bent en krijgt dan leuke suggesties. Na afloop wordt je nog gemaild met hoe het is gegaan ook.

Snelle en persoonlijke service
Uitstekende service en net wat uniekere producten. Ideaal voor alle soorten cadeaus als je niet veel tijd hebt om te zoeken. Al een aantal vrienden erg blij gemaakt!

Antwoord van Lokalinc
High end cadeaus met top service
Super gemakkelijk om een mooi persoonlijk cadeau te vinden. Zelf via de website of bij de lastige gevallen met hulp van personal shopper Iris. Extra leuk is dat de cadeaus uit de lokale winkels komen. Zo geef je een mooi persoonlijk cadeau dat niet overal online te koop is. De lokale winkels pakken de cadeaus zelf mooi in en kunnen op verzoek ook een kaartje bijvoegen.
Tot slot, de service is geweldig. Geen verzoek is te gek en er wordt ongelofelijk snel op vragen of verzoeken gereageerd. Top service!