Lokalinc Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Ik bestelde LiteFex comfortabele dames wandelschoenen op 22juli 2025 voor €29,99 via Ideal betaald. Het duurde al lang voor dat het pakketje zou komen. De vervoerder 17 Track was me helemaal niet be... Toon meer

Ik was op zoek naar twee cadeaus voor Vaderdag. Bij Lokalinc heeft Iris mij goed geholpen. Op basis van budget en omschrijving van de personen, heb ik leuke cadeau voorstellen ontvangen. Geheel vr... Toon meer

Lokalinc heeft een top assortiment van de leukste speciaalzaken uit vrijwel alle grote steden. Vele van deze winkels hebben geen webshop, maar verkopen via Lokalinc. Kun je een keer niet naar de grote... Toon meer

Super gemakkelijk om een mooi persoonlijk cadeau te vinden. Zelf via de website of bij de lastige gevallen met hulp van personal shopper Iris. Extra leuk is dat de cadeaus uit de lokale winkels kome... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Lokalinc heeft beschikking over een aanbod van meer dan 50.000 producten vanuit onze winkels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Als je een uniek cadeau voor hem zoekt, of een speciaal cadeau voor haar, of misschien voor jezelf, dan ben je bij Lokalinc op het juiste adres. Bij Lokalinc heb je een keuze uit hippe merken en unieke producten, alles wat niet je zo maar bij ketens kan vinden. Lokalinc werkt al sinds 2013 met de beste lokale winkeliers van Nederland, en wij steunen elkaar nog altijd richting een sterke toekomst.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

snelle levering

het pakket werd snel en correct geleverd.

13 december 2016

Hi Koen,

dank je wel voor je feedback. We willen snel leveren en in 99% van de gevallen vervullen we dat.

We hopen je snel weer terug te zien op Lokalinc.

Iris van Lokalinc

Goede service, snel in huis.

Dankzij het ruime aanbod van unieke cadeauartikelen is er op LokalInc altijd wel iets leuks te vinden om weg te geven als cadeau.
Levertijd, de verpakking van het pakketje en duidelijke communicatie hebben ervoor gezorgd dat ik zeer tevreden ben over LokalInc!

13 december 2016

Hi Leander,

dank je wel voor je positieve feedback over je Lokalinc ervaring. We aim to please!

Snelle en correcte levering

De bestelling was snel gemaakt, maar de levering was wellicht nog sneller. Uitstekend en goed verpakt en tijdig.

6 december 2016

Hi Heinz,

dank je voor je review. Volgende keer proberen we nog sneller te zijn ;-).

We hopen jou ook snel weer bij ons terug te zien.

Goede en snelle levering

Cd was de volgende dag geleverd en dat in deze drukke tijd. Kende de site niet dus altijd een beetje spannend dan maar achteraf nergens voor nodig.

6 december 2016

Hi Marieke,

dank je voor je review, we doen ons best en we zijn blij als dit jouw verwachtingen overtreft.

We hopen je snel weer terug te zien op Lokalinc.

iris van Lokalinc

Goede verzorging.

Alles was prima verzorgd. Snel, en goed verpakt zodat er niets kapot kon gaan.

Hi Sita,

dank je wel voor je feedback. Hopelijk doen we het volgende keer nog beter zodat we 5 sterren verdienen. Daar gaan we voor.

We hopen je snel terug te zien op Lokalinc.

Iris van Lokalinc

Altijd mooi verpakte cadeaus en razendsnel in huis

Ik bestel hier nu steeds vaker, want ik wil die standaard producten van bol.com etc niet meer cadeau doen. En het is zeer snel in huis, en verpakt!

Hi Tommy,

graag gedaan, en we hebben meer unieke cadeaus voor je!

Iris van Lokalinc

Heel tevreden, ik kom graag terug!

Snelle levering, mét een persoonlijk 'bedankt' kaartje! Leuk!

Hi Mattanja,

dank je wel voor review en we zijn heel blij dat je zo tevreden bent. De volgende keer krijg je dat op een kaartje ;-).

Tot snel dan weer op Lokalinc.

Een Pluim!

Keurig wat beloofd was en zeer verzorgd geleverd. Ook nog zeer snel.

Hi Ada,

dank je wel voor je feedback en ook nog een pluim. We doen het uiteraard graag.

snelle levering, goede service

Leuk ingepakt

28 november 2016

Hi Nanda,

dank je wel, we besteden daar toch best veel aandacht aan. Veel plezier met je leuke cadeau.

Perfect!

Alles werkte goed en heb ervoor gekozen om het product op te halen bij de winkel. Daar lag het al netjes op mij te wachten met een grote strik eromheen :)

21 november 2016

Hi Thijs,

dank je wel voor je feedback en we zijn blij dat het perfect was. Daar doen we het ook voor.

Ik zal Lokalinc zeker aanbevelen

Snelle service en duidelijk wanneer zending wordt verstuurd en wordt verwacht. Zijn blij met de aankoop

15 november 2016

Dan je wel Yvonne,

we proberen snel en duidelijk te zijn, en waarderen wanneer dit ook zo wordt ervaren. En ik hoop dat je ons zal aanbevelen ;-).

Handig

Helaas moest ik mijn bestelling retourneren maar dat was eenvoudig door hulp van de medewerker bij lokalinc.

15 november 2016

Hi Annelise,

dank je voor je review. Ik ben blij dat we het zo goed hebben kunnen oplossen, ondanks dat je bestelling retour is gekomen.

We hopen je weer snel terug te zien op Lokalinc.

Prima goed geregeld

Hi Lida,

dank je voor je review. Samen met onze lokale winkels proberen we een perfecte ervaring te geven en meestal lukt dat.

Veel plezier met je mooie cadeau en tot ziens op Lokalinc.

Mooie cadeaus, snelle service

Ik had een paar cadeaus bestelt voor mezelf en ik kon ze bijna direct ophalen in de winkel, als dat geen snelle service is! Erg blij met de cadeautjes aan mezelf :)

Hi Kari-Anne,

dank je wel voor deze leuke review en geniet van die mooie cadeaus voor jezelf!

Iris van Lokalinc

Perfecte Service, doen precies wat ze zeggen

Ik had een thermosfles besteld en had deze prachtig ingepakt op het afgesproken tijdstip in huis, geweldig!

Hi Max,

bedankt voor je positieve review, erg leuk om te horen. Geniet van je mooie cadeau.

prima !

Snel in huis. Leuk verpakt. Alsof ik mezelf een kadootje had gegeven!

3 november 2016

Hi Danny,

Dat vinden we echt heel leuk om te horen en soms mag dat ook wel, jezelf een kadootje geven ;-).

We hopen je binnenkort weer terug te zien op Lokalinc voor meer welverdiende kadootjes.

Iris van Lokalinc

Persoonlijk, hoog kwalitijd cadeau, snel en makkelijk uitgezocht!

Mijn ervaring met LokalInc is altijd goed geweest, hun service is heel persoonlijk, ze helpen je met het uitzoeken van een perfecte cadeau, en alle producten zijn hoge kwaliteit en heel uniek. Perfect voor een verjaardag of kerst cadeau. Je kan ook direct op hun website iets bestellen uit een van de boutiques in Amsterdam.

2 november 2016

Hi Karin,

dank je voor je vertrouwen in Lokalinc en je score van onze service. Daar worden we heel blij van!

Hopelijk tot snel weer op Lokalinc,

Prima service!

Een snelle levering en klantgericht met een persoonlijk bedankje, heel leuk!

27 oktober 2016

Hi Robbert,

dank je voor je review en je enthousiasme over onze service. Daar doen we het toch voor.

Groetjes en tot ziens op Lokalinc,

Snelle levering, top.

Helemaal prima dit bedrijf.

10 oktober 2016

Hoi Jamien,

Fijn dat je bestelling er snel was, daar streven wij naar.

Groetjes en tot de volgende keer,
Marije van Lokalinc

Super!

Ik kom zeker terug!
Snelle service en zéér klantvriendelijk!!!

9 oktober 2016

Hi Joke,

Daar zijn wij heel blij mee! Bedankt voor je review Joke.
Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer.

Marije van Lokalinc