3,3

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Account closed with my money inside

Live chat takes hours, emails get ignored for days. After I asked too many questions about my pending payout they suddenly closed my account for security reasons with 2200 AED still in the balance. No reply since. Stay away, you will never see your money again.

13 juni 2026

Something dodgy about the games

Been punting online for years and I've never seen losing streaks like this. Dropped $1,500 in under an hour on pokies that wouldn't pay a feature if you begged them. Bonus rounds trigger on 2c spins then nothing on max bet. Doesn't feel right at all.

12 juni 2026

보너스 받았다가 당첨금 전부 몰수

환영 보너스 받고 베팅 조건 다 채워서 80만원 출금 신청했더니, 갑자기 최대 베팅 규정 위반이라며 잔고 전액 삭제됐습니다. 약관 어디에도 명확히 안 적힌 내용을 가지고 트집 잡는 거 보면 처음부터 줄 생각이 없었던 거죠.

19 juni 2026

Prelievo bloccato da tre settimane

Ho chiesto di prelevare 350 euro e sono ormai tre settimane che il conto e' "in verifica KYC". Continuano a chiedermi gli stessi documenti che ho gia' caricato cinque volte, ogni volta dicono che la foto non e' valida o che manca qualcosa. Quando depositi sei il loro re, quando vuoi i tuoi soldi spariscono tutti. Vergognoso.

17 juni 2026

Bonus je past, výhru mi zrušili

Vzal jsem si uvítací bonus a podmínky protočení byly úplně nesplnitelné, museli byste mít astronomické štěstí. Když se mi konečně podařilo něco vyhrát, tak mi výhru zkrátka stornovali s tím, že jsem prý porušil pravidla, která mi nikdo nikdy neukázal. Čistá krádež.

23 mei 2026

Vérification sans fin pour pas payer

Gagné un peu plus de 600€ et impossible de les récupérer. À chaque document envoyé on m'en redemande un autre, ça tourne en boucle depuis trois semaines. Le chat est devenu muet depuis ma demande de retrait. Clairement une technique pour que tu finisses par laisser tomber.

2 juni 2026

Is dit jouw bedrijf?