Verschikkelijk BH. Totaal geen ondersteuning en materiaal is gewoon een vodje. Uiteraard geprobeerd te retourneren. Duurt eeuwen voor je een reactie krijgt waarna ze je de helft van het aankoopbedrag... Toon meer
NET zoals VELEN hier VOOR mij, NOOIT iets kopen bij deze vreemde leverancier!!! Mijn eerder geleverde BH’s (waar ik eerst maanden op moest wachten) schoten OPEN, maten verschilden van elkaar, kreeg u... Toon meer
Ik voel mij opgelicht. Eerst heb ik tig keer moeten bellen en mailen om de bh die ik al betaald had, maanden later eindelijk te ontvangen. Het blijkt een buitenlands bedrijf en super slecht bereikbaar... Toon meer
Bh gekocht, armetierig flut stofje. email gestuurd, kom je op een wachtlijst, mag niet nog een email sturen want dan kom je weer achteraan. Na 2 maanden toch weer email gestuurd, zelfde reactie, kwam... Toon meer
Geen ster waard
Geen ster waard. Heb op 31 mei 2 bh's besteld betaald met ideal tot op heden niets ontvangen. Krijg automatisch reply op mijn berichten is niet telefonisch bereikbaar kortom waarde loze firma weg 70 euro. Schandalig gewoon. Dit soort bedrijven moeten eens flink op de vingers getikt worden. Nooit geen zaken neer mee doen.....
Waardeloos
Waardeloos! Heb 12 mei een BH besteld en tot op heden niets ontvangen!
Heb vele mailtjes gestuurd zonder enig resultaat!
Dus gewoon oplichters!! En mijn geld kwijt!
Anneke van den Hout
Eigenlijk geen enkele ster waard
Eigenlijk geen enkele ster waard.
BH besteld, keurige mail met tracking code, niet te achterhalen by the way! Mailtjes product is onderweg. Na ruim een maand pakketje gearriveerd, en o wat viel de kwaliteit tegen. Paste niet dus op zoek naar retouradres. Meerdere keren gemaild. Bellen daar begin ik niet aan, na reacties op site. Politie gebeld zij adviseren om bij juridisch loket aangifte te doen. Ik zou willen dat iemand dat centraal zou willen oppakken.
OPLICHTING!!
Mijn eerste (en laatste) ervaring met Lucy Breeze is ronduit slecht en negatief te noemen. Het is een volkomen onbetrouwbaar adres en je wordt opgelicht waar je bij staat. Op 3 juni 2020 heb ik een BH besteld en betaald met I-Deal en onmiddellijk kreeg ik een enthousiaste mail dat de betaling was bevestigd en mijn bestelling over een paar uur al onderweg zou zijn. De track&trace code zou volgen.
Ik heb dus wel betaald maar er wordt niets geleverd. Bij navraag per e-mail kreeg ik een soort dreigmail terug dat ik vooral niet nog verder moest mailen want dan zou ik onderop de lijst ‘te beantwoorden mails’ komen te staan. Tot op heden heeft niemand zoals beloofd contact opgenomen en heb ik nog steeds geen pakketje ontvangen. Het e-mail adres dat in hun bericht staat vermeld is anders dan dat hieronder geplaatst is. Intussen wordt ik dagelijks ook nog bedolven onder mails die afkomstig zijn van Julia at N for Nicole!
Koop nooit bij Lucy breeze
Koop nooit bij Lucy breeze. Grote oplichters. !!!! Had begin april een bh besteld. Deze kwam pas half mei.
Helaas niet mijn ding dus ik wilde hem retour zenden . Staat nergens vermeld waarom hoe terug te zenden. Ik mail . Krijg ik een geautomatiseerde mail terug dat ze spoedig contact met me opnemen. Dit gebeurd dus niet !!!!
Ik heb drie keer gemaild en drie keer geen contact. Toen ben ik bij de klantenservice gaan proberen. Ja hoor zowaar .... contact . Inmiddels waren we twee weken verder. Toen kreeg ik te horen dat ze wederom contact met me op zouden nemen. Eh .... niet dus . Maar weer een keer via de klantenservice contact opnemen. Nu kreeg ik te horen ( na ruim drie weken ) dat ik de bh Binnen twee weken terug had moeten sturen 😡😡😡😡😡
Ik schrijf op hun site een slechte revisie . Wordt gewoon niet geplaatst. Een klantenservice van niks
Zeer slecht bedrijf!!!
Zeer slecht bedrijf!!!
Had ik ook maar de reviews gelezen. Het zag er zo mooi uit op de website maar wat binnenkwam was niet eens een euro waard. De maat klopt van geen kanten en zo kan ik nog wel doorgaan. Ik ben al maanden bezig om mijn beloofde 60% terug te krijgen, nu wordt COVID-19 als excuus gebruikt. Ik bestel nooit meer iets alvorens eerst naar reviews te zoeken (die betrouwbaar zijn niet die op de site zelf staan!)
Slechte kwaliteit
Pas na vele weken heb ik de bh ontvangen, de lina lift, met de flapjes om je borsten te liften. Een waardeloos systeem, ze glijden elke keer naar beneden en dan heb je er nits aan. De pasvorm is lelijk, je borsten zien er onder een T-shirt heel vreemd uit
In februari besteld
ik heb de bh nooit ontvangen.
Ik heb keurig betaald en steeds als ik erover mail , krijg ik een anderverhaal.
Ookop de vraag om te annuleren, wordt gezegd dat ik een groot deel vanmijn geld kwijt raakt.
Zeer teleurgesteld. Ik heb dit nog nooit meegemaakt.
Ik heb ook een slechte ervaring met…oplichter Lucy Breeze
Ik heb ook een slechte ervaring met Lucy Breeze. Het is een volkomen onbetrouwbaar adres en je wordt opgelicht waar je bij staat. 30 mei 2020 heb ik een BH besteld en betaald met I-Deal en op 1 juni kreeg ik een mail dat mijn pakketje klaar stond voor verzending. De track&trace code zou volgen. Tot op heden noch een code noch een pakketje ontvangen.
Wel betalen maar er wordt niets geleverd. Bij navraag kreeg ik een soort dreigmail dat ik vooral niet nog verder moest mailen want dan zou ik onderop de lijst ‘te beantwoorden mails’ komen te staan.
Vandaag heb ik aangifte gedaan bij de politie
TOTAAL ONBETROUWBAAR !!!
Ik heb voor mijn vriendin op 17 februari 2020 een BH besteld en betaald. Na een lange wachttijd kon ik op track & trace zien dat het retour is gegaan omdat het bezorgadres niet juist zou zijn.???
Diverse keren gechat en gemaild (het adres doorgegeven) maar steeds het zelfde antwoord "vanwege grote drukte enz. enz."
Kreeg weer een track & trace nummer maar was gewoon hetzelfde nummer als de eerste keer dus ook weer niet geleverd vanwege verkeerd bezorgadres.
Uiteindelijk geld terug geeist maar nog steeds niets gekregen!! Het is inmiddels op 3 dagen na 5 maanden geleden besteld!! HOEZO OPLICHTERIJ!!
Het is jammer dat ik geen negatieve ster in kan vullen!!
OPLICHTERIJ!!!
Lucybreece, aloralift, lacy bra..... allemaal dezelfde flut-bh. Je kan het geen bh noemen eigenlijk! 1 ster is nog teveel zelfs. Na meer dan 2 maanden wachten, zat uiteindelijk het "vod" in mijn brievenbus. Wilde het retouren, dat ging niet wegens hygiënische redenen! Ze konden mij een andere maat sturen of 30% van mijn aankoopbedrag terug storten. Ik moest geen andere maat! Ik wilde mijn geld terug! En dan kon ik ineens 60% terug krijgen... raar! Ik heb dat dan maar geaccepteerd, dan had ik dat toch al terug. Sowieso ben ik nog 15€ kwijt. Ze hebben 22€ teruggestort. Het zijn oplichters!!! Uiteindelijk toch die 15€ kwijt, en je kan dat onding voor 5€ op ali express kopen...
NIET KOPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@
NIET KOPEN!!!!
Vandaag vodje in de bus gekregen. Normaal check ik altijd site en reviews maar dit keer niet gedaan. Niet slim want dan had ik eerdere reviews gelezen. BH ziet er niet uit, maar zit bovenal voor geen meter. Geeft geen enkele ondersteuning, gewoon een lachertje. 37.50 weg gegooid geld. En zoals anderen al schreven 1 ster is al teveel.
Niet bestellen
Niet bestellen. Ik heb er eentje en zat totaal niet! Maar om hygiënische redenen mag je hem niet retour sturen en dus geen geld terug. Het heet nu Aloralift. Adverteren heel veel.
Nog niet eens 1 ster waard
Nog niet eens 1 ster waard. In april een bestelling gedaan en nu, in juli, nog steeds niks ontvangen. Meerdere mails gestuurd en inmiddels is hun e-mailadres ook ineens niet meer bruikbaar. Pure oplichting.
Klunzige zakenlui.
Ook ik bestelde op 26 december 2019 een BH. Het Is nu Julie 2020. Nog steeds niets ontvangen. Heb meerdere keren gemaild. Krijg dan een standaardmail terug dat ze hard werken om de oude bestellingen in orde te maken. Met het dreigement erbij niet nog een keer te mailen, want dan kom je weer onder op de stapel en duurt het nog langer. Je moet maar durven. Ook met een chat kom je niet verder. Er wordt dan beloofd dat de klacht doorgegeven wordt en dat je zsm iets van ze zult horen. En dan krijg je weer zo'n zelfde stomme mail waar je er al 4 van hebt. Dit bedrijf wil kennelijk de nederlandse markt veroveren maar doet dat wel heel slordig. Ik heb er al heel wat tijd inzitten om een BH te krijgen voor mijn gestorte €37.50.
Mijn advies: ga niet met ze in zee.
Bijna een half jaar geleden besteld
Bijna een half jaar geleden besteld. Nog niks ontvangen.
3x contact gezocht met klantenservice, haalt niks uit.
Trap er niet in
Trap er niet in. Het is een slecht product en zeker geen €3750 waard!
Nog even afwachten
Nog even afwachten, 14 dagen geleden besteld maar betaald via Paypal. Als het te lang duurt laat ik het gewoon terugstorten.
Update:
Gisteren pakketje ontvangen, prijs / kwaliteit laat te wensen over...
Maar ja, dat is het risico van kopen op afstand..
Wat een slecht product
Wat een slecht product. Beloofd veel maar doet niks