Top bedrijf, ben er super blij mee met mijn aankoop. Een goed beamer voor een mooi prijs. Heb al eerder aankoop gedaan en ze zijn altijd vriendelijk en alles wordt goed geregeld. Super blij met Lumeri... Toon meer
Klein formaat goede full spectrum led grow lampen, ik had er al een eerder gekocht en ook deze voldoen in ruime mate aan de verwachting. De review gaat over: LUMERI PICO28 | 28W VOLLEDIG SPECTRUM LED... Toon meer
Mijn 1e bestelling bleek niet leverbaar. Geen oplossing, maar slechts een mail waarin wordt vermeld dat het bedrag wordt teruggestort. Dit gebeurde wel binnen enkele dagen. Vervolgens 3 nieuwe lam... Toon meer
Bedrijf doet zich voor als een Nederlands bedrijf maar wordt vanuit het buitenland verstuurd. Zeer misleidend. Twee groeilampen besteld van 100W en maar 1 ontvangen. Bericht gestuurd zodat ze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Projectors van hoge kwaliteit - rechtstreeks naar de gebruiker! Bestel rechtstreeks bij LUMERI en bespaar veel geld! Bij Lumeri Europa hechten we een groot belang aan het kunnen leveren van geavanceerde AV-oplossingen voor zowel thuis als kantoor tegen...
Denemarken
- lumeri.nl
Beamer besteld via de website
Beamer besteld via de website.
Duidelijke website.
Informatie over de levertijd en de daadwerkelijke levering is niet duidelijk.
Lumeri V280-B Beamer
Een mooie beamer gekocht, met goede kwaliteit en een prima prijsje!
Ik ben dik tevreden over mijn product en kan het zeker aanraden. Mooie kwaliteit en duidelijk zichtbaar!
Als je een beamer zoekt om films te kijken via je laptop/computer is deze die je zoekt!
Bedankt :)
Ik heb een beamer besteld en die is…
Ik heb een beamer besteld en die is netjes en goed verpakt geleverd en de kwaliteit van het beeld is nog veel beter als ik durfde te hopen,vele malen scherper en mooier dan het beeld van mijn oude lamp beamer.. Toppie...
Uw producten zijn echt goed daarom ik…
Uw producten zijn echt goed daarom ik bestelde iets anders van de producten.
Ik heb een suggestie voor groei led.
Voor speciale planten zo moonstone hebben we andere kleuren nodig bijvoorbeeld geel, lichte paars , roze of zo. Als het mogelijk is kunt u misschien een groei led met control voor kleuren wisselen hebben op uw producten. Hij kan echt goed zijn om iets planten zo moonstone.
Want de kleuren van hem hangen er van af typ licht.
Volgens mij zal het product echt goed zijn.
Bedankt
Heb je een iedee hoelang het gaat duren…
Heb je een iedee hoelang het gaat duren voordat je de PNLVB 600 geleverd heb???
Groet alfredo,

Antwoord van Lumeri
Na 14 dagen verkeerde levering en vervolgens geen enkele reactie meer.
Eerst 14 dagen wachten op leveringen, dan tweede andere niet-bestelde artikelen ontvangen en vervolgens geen enkele reactie op mails en telefonisch niet bereikbaar.
Edit 26 mei - juiste producten zouden onderweg zijn

Antwoord van Lumeri
Leuk apparaatje en handig in gebruik!
Snelle en goede service
Lampen voldoen volledig aan de…
Lampen voldoen volledig aan de verwachting. Prima kwaliteit/prijs verhouding!
Goed product, goede service
Ik heb een F450 beamer aangeschaft, het bestellen en leveren ging makkelijk en goed. De eerste beamer had jammer genoeg een klein defect, dus meteen contact opgenomen met de service desk, ik kreeg zeer snel antwoord en duidelijke instructies hoe het product terug te sturen voor reparatie. Dit ging niet helemaal goed want ik kreeg een paar dagen later het volledige aankoopbedrag teruggestort. Meteen weer contact opgenomen, er was iets misgegaan, jammer. Ik mocht dus een nieuwe beamer bestellen met korting.
Dit soort kleine problemen gebeuren nu eenmaal, wat dan belangrijk is, is hoe klantenservice hiermee omgaat en dat is netjes gedaan. Verder heel tevreden over een nu goed werkend product.
Zeer tevreden alles geleverd
Zeer tevreden alles geleverd, was niet naar verwachting terug gestuurd en keurig het geld terug gestort. Dank hier voor. Groet Klaas
TOP BEELD KWALITEIT BLIJ MEE!
Compacte parren besteld (Eco Par18.3)
Compacte parren besteld (Eco Par18.3); relatief snel geleverd. De parren zijn eenvoudig, maar functioneren naar behoren. Verwacht niet veel van de handleiding; da's een klein papiertje. Maar als je bekend bent met DMX, dan wijst het zich vanzelf. Een van de lampen maakt een flink geluid: dat is de ingebouwde ventilator. Maar goed, voor deze prijs verwacht ik ook niet absolute topkwaliteit. Lampen hebben een vaste voedingskabel, dus voeding doorlussen (om kabels te verminderen) is niet mogeljik. Als ik mijn verlichtingsset ga uitbreiden, kijk ik zeker weer bij Lumeri.
een mooi produkt maar lang onderweg…
een mooi produkt maar lang onderweg geweest (corona).

Oplichters
Heb een beamer besteld van 2800lumen en 2000 contrast. Blijkt een 1000lumen en 800contrast te zijn. Voel me behoorlijk opgelicht. Doet zich daarbij voor als een Nederlands bedrijf maar komt uit denemarken, ook nog eens torenhoge retourkosten. Die 2 sterren komen alleen wegens de OK prijs en omdat het is geleverd. Communicatie is slecht

Antwoord van Lumeri
Wat een geweldig apparaat de 4k beamer…
Wat een geweldig apparaat de 4k beamer mooi scherp beeld en veel mogelijkheden. In het begin hadden we een beetje problemen met navigeren maar na het aansluiten van een muis ging alles prima. We zijn erg tevreden en gebruiken de beamer buiten maar de zon moet wel ondergaan.
Pakket niet geheel ontvangen/aantal klopt niet.
Pakket niet geheel ontvangen.
Ik heb 8 artikelen besteld waarvan ik maar 6 hebt ontvangen.
Dpd zegt dat ze maar alles hebben afgeleverd.
En Lumeri is nergens te bereiken alleen maar op de mail.
Ik moet nog 2 artikelen ontvangen.
Anders is het een zwaar oplichterij

JUISTE ADRES!!!!!
Hallo,
Ik heb een beamer bij jullie besteld en ik begin het allemaal best wel raar te vinden. Ik heb nog steeds niks ontvangen en ik kan nergens mijn pakketje opzoeken ? Mijn huisnummer en straatnaam staat er niet bij dus ik wil of dat u het gelijk aan post NL doorgeeft wat mijn adres is ( mijn adres heb ik in een paar eerde mails aangegeven!) of ik wil mijn geld terug om het opnieuw te bestellen. Ik heb het namelijk 10 mei al nodig!!!!!!!
Ik hoor graag heel snel van u. ( aangezien jullie alleen op reviews reageren doe ik dit hier )

V280-B BEAMER
Top! Vorige week mijn beamer ontvangen. Goeie kwaliteit. Zeker voor wat ik ervoor heb betaald. Het geluid van de beamer is minder, maar daar koop je ook geen beamer voor. Daarnaast kun je de beamer op elke geluidsbron aansluiten met een aux kabel. Kortom: Aanrader.
Erg lang wachten bij Lumeri
Ondertussen 2 weken geleden een bestelling geplaatst, hierop moest ik al langer wachten dan beloofd.. Toen het pakketje eindelijk binnen kwam bleek het niet mijn bestelde product te zijn maar een totaal andere autoradio.
Daarop maar meteen een bericht terug gestuurd met de vraag hoe en hoe snel we dit kunnen oplossen. Helaas nog steeds niks van gehoord..