Vaieldamatult lemmik spordiriiete bränd juba nende algusest saadik. Kuigi turule sisenedes olid nad juba väga konkurentsivõimelised nii toodete kvaliteedi, disani ja spordiriide higi-ja läbipaistmatus... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Minu kogemus Luminescence toodetega on olnud ainult head. Mega mõnusad materjalid. Püksid ei sooni vaid just vastupidi, nagu polekski midagi jalas. Ning just selle omaduse tõttu saab kasutada neid pü... Toon meer
The skirt+shorts combination is great, but can be a bit short for everyday wear. Their leggings are really comfortable, although I wish there was an option for a longer inseam.
Väga hea kvaliteediga trenniriided
Tellisin esimest korda teilt trenniriideid ja jäin oma ostuga vagaa rahule. Riided on väga ilusa disainiga, seljas mõnusad, pehmed ja venivad.
Fast shipping and very good quality
Fast shipping and very good quality
So soft & best quality!!
Lumi riiete puhul hindan enim…
Lumi riiete puhul hindan enim kvaliteeti. Olen kandnud Lumi pükse mitu kuud, püksid ei ole topilised, kuskilt ei ole niidid väljas, ei paista läbi, ei vaju alla ja peale pesu näevad endiselt välja nagu uued 😍
Super head
Super head, ilusad ja mugavad tooted! Kui korra proovid, siis juurde soovid👌!
Best leggings ever
Best leggings ever
So soft on my skin. Love it !❤️
Pood on väga mõnus
Pood on väga mõnus, avar ja kliendisõbralik! Valik on lai ja tore uudistada ka tooteid mida e-poes pole. Aitäh!
Super
Esiteks, väga kiire ja professionaalne teenindus ✨ Teiseks, ülimugavad, pehme nagu nahk ja ilus materjal komplektidel! 🌸🩷
Super mugavad 😊
Megaaa mugavad
Megaaa mugavad, ei paista läbi ega ei vaju alla😍
Hubane showroom!
Väga abivalmis teenindaja! Oli valmis kõik vajalikud suurused otsima. Poes koha peal tooteid mugav proovida!
Väga hea kvaliteediga ja ülimugavad…
Väga hea kvaliteediga ja ülimugavad trenniriided ning muidugi väga meeldiv teenindus
Väga head mugavad ja kvaliteetsed…
Väga head mugavad ja kvaliteetsed riided 🩷
Parim kvaliteet
Lumi riided on lihtsalt lemmikud. Figuuri kaunistavad lõiked ja materjalid, mis lausa kallistavad keha. Kuskilt ei pitsita, ei sooni, ei pea pükse üles sikutama ega kohendama - täpselt nagu teine nahk. Ja ei saa jätta ka mainimata, et brändi looja Meeli näol on tegu nii armsa ja ilusa hingega, et igakord teda nähes lahkun (uute lemmikriietega) naeratus näol.
Suurepärane
Kvaliteetsed, väga mugavad ja ideaalselt kehakujuga sobituvad tooted. Parimad trenniriided. Meeldiv ja kiire teenindus.
Super! Great quality and super customer…
Great quality and super customer service. I had noted down an incorrect phone number and they emailed me! Super! Very comfortable gym clothes indeed!
Parimad trenniriided!
Parimad trenniriided!
Mul on kapis mitmete bärndide spordiriideid, kuid kui ma tahan end trennis tunda maksimaalselt hästi ja mugavalt, siis Lumi riided on minu esimene valik :)
Kui lumi riided selga panna siis need nagu sulanduks Sinu kehaga ühte. Kusagilt ei pitsita, just õiged kohad on rõhutatud, kõik Lumi riided toovad esile Sinu ilusad naiselikud vormid. Ma kannan neid riideid tihti (olen treener ja ise teen ka 5 korda nädalas trenni) ning ma saan kindlasti öelda et ühed kvaliteetsemad riided! Mitmed mudelid on mul aastaid vastu pidanud ja siiani väga ilusad. Soovitan neid ka oma klientidele ja ka mitmed minu kliendid on oma südame Lumile andnud. :)
Mul on nii hea meel, et Eestis tehakse nii head asja ja saan oma ostuga toetada kodumaist ettevõtet.
Parimad retuusid maailmas
Aastaid neid kandnud ja endiselt on minimaalselt kulumisjälgi. Ei lähe topiliseks ega õmblustest lahti ka palju pestes ja igapäevaselt kandes. Ei paista läbi. Ei pigista kuskilt - nagu polekski midagi jalas. Samal ajal vormivad ilusti keha.
Mujalt ei tahagi retuuse osta enam.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.