Product is mooi en fijn voor deze prijs een prettige ervaring ook wat levering en de track en trace betreft. Het enige min punt is jullie onduidelijke factuur hadden zonder een verzendadres! Ook jul... Toon meer
Luna Lifestyle is een toonaangevend bedrijf dat hoogwaardige producten en accessoires aanbiedt via de website https://www.luna-lifestyle.com. Met een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires, heeft Luna Lifestyle voor ieder wat wils. Naast de uitstekende kwaliteit van de producten, biedt Luna Lifestyle ook een vriendelijke en attente klantenservice. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven, zodat elke klant tevreden is met hun aankoop. Luna Lifestyle is de ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een luxe, maar toch betaalbaar assortiment. Met inspirerende collecties en toegewijde service heeft Luna Lifestyle een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar bedrijf. Bezoek https://www.luna-lifestyle.com/ en maak winkelen een plezierige en bevredigende ervaring.
De Nieuwe erven 3, 10398, 5431NV, Cuijk, Nederland
- customerservice@luna-lifestyle.com
- luna-lifestyle.com
Vraagt klanten om een review
Handig in gebruik, fraai design, goede kwaliteit
Wij waren al een tijd op zoek naar een duurzamere optie voor Spa Rood. Die hebben we met deze Luna Vida sodamaker gevonden. Met de hendel maak je zo een fles.
Werkt perfect
De soda maker is echt een fijne toevoeging aan mijn keuken. Het apparaat ziet er modern uit, en neemt weinig ruimte in. Hij is super makkelijk in gebruik, een druk op de knop en je hebt heerlijk bruisend water, precies met de juiste hoeveelheid bubbels. Sinds ik ‘m heb, drink ik veel meer water en mis ik geen frisdrank meer uit de winkel. Alles voelt stevig en kwalitatief aan. Wat mij betreft een topaankoop en zeker een aanrader!
Aanrader!
Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, zo blij mee! Tevens prettig contact gehad met de klantenservice over een vraag die ik had over de bezorging (moest uiteindelijk toch op een ander adres bezorgd moeten). Snel antwoord zodat dit probleem kon worden opgelost!
Erg tevreden
Kreeg vorige week de sodamaker binnen, ben tot dusver erg tevreden. Kwaliteit van het apparaat is goed en het compacte formaat is ook handig voor in m’n nogal kleine keuken. Ook de levering en communicatie was erg fijn
Product is mooi en fijn voor deze prijs…
Het enige min punt is jullie onduidelijke factuur hadden zonder een verzendadres! Ook jullie website is mooi maar voldoet misschien niet aan de juiste voorwaarden. Ik wist niet of ik een leverancier had die bonafide was.
Dit is gelukkig wel het geval
Onbereikbare klantenservice
Mijn probleem gaat voornamelijk over de klantenservice.
Ik had ruilcilinders voor de sodamaker besteld, deze zouden goed verpakt verstuurd worden, zodat ik de lege cilinders veilig terug kon sturen in dezelfde doos
Ze kwamen aan in een enkelwandige doos die bovendien beschadigd was. Zeker niet veilig om cilinders in terug te sturen.
Via mail contact gezocht met de klantenservice over deze kwestie.
Tot op heden nog geen enkele reactie mogen ontvangen.
Ik heb kort geleden naar aanleiding van deze review, contact gehad met de klantenservice.
De juiste verpakkingen zouden in productie zijn en er is mij verzekerd dat de volgende bestelling in de juiste doos verstuurd zullen worden.
Ik ben benieuwd.......

Niet reagerende klantenservice
Over de sodamaker ben ik tevreden, over het contact met de klantenservice minder.
Ik had vervangende CO2 cilinders besteld en die kwamen keurig op tijd, het is de bedoeling wat ik begrepen heb, de lege cilinders binnen 14dgn terug te sturen.
Er was mij van tevoren verteld dat de ruilcilinders in een goede verpakking bezorgd zouden worden en dat ik de lege daarin kon retourneren.
De ruilcilinders kwamen aan in een erg dunne doos die bovendien beschadigd was, en dus niet geschikt is om cilinders in terug te sturen.
Dit heb ik de klantenservice via de mail laten weten en ik verwacht van hen een antwoord, maar tot op heden heb ik nog geen reactie mogen ontvangen.
Bezorging niet naar verwachting.
Belangrijkste is dat degene die ik de soda maker kado heb gegeven er erg blij mee is, en ik was blij met de mooie aanbieding! Echter kon ik het op dinsdag bestelde item niet op vrijdag kado geven omdat het pas zaterdag werd bezorgd. Dus liever geen beloftes doen zoals “Vandaag besteld,
volgende werkdag in huis”. Dat schept verwachtingen. Nadat ik had besteld was het bericht al “We gaan er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Voor 22:00 besteld is vaak de volgende (werk)dag in huis.” Mijn bestelling vond rond 14:10 uur plaats.
Klantvriendelijk en mooi design
Klantvriendelijk. Makkelijk bereikbaar, online en toch persoonlijk
De sodawater ziet er mooi uit
De sodawater ziet er mooi uit, was snel op tijd geleverd. Jammer dat hij niet meteen geprobeerd kon worden omdat er geen gaspatroon bijgeleverd is.
Review doet mee aan winactie.
Alles pikobello verlopen !!!!
Top espresso machine met schuim pijpje
Top espresso machine met schuim pijpje! Heerlijke koffie!!
Niets geleverd waardeloos bedrijf...

Meerdere bedrijven actief onder de vlag van Luna Vida? Dat had ik ff niet door
Kreeg heel prettig, direct na bestellen emails van Luna Vida. Een dag later werd ik door een ander bedrijf, VZB, op de hoogte gehouden. Keurig ook, maar is wat verwarrend, aangezien het uiteindelijk met DHL werd bezorgd. Tip aan LV: kondig in de bevestigingsmail aan dat er nog een partij betrokken is, spamfilter kunnen tenslotte hardnekkig zijn... Maar alles kwam natuurlijk goed
Het product bevalt prima!!!
Vooraf mail contact gehad waarbij ik wat vragen had over de flessen. Deze werd keurig binnen 24 uur beantwoord. Toen ik zag dat ik per ongeluk de ruilcilinders had besteld ipv de normale werd dit direct via de mail keurig opgelost zodat alsnog de juiste cilinders op de bestelling kwamen en zijn afgeleverd.
1 tip: gebruik stevigere dozen, onze bezorger kreeg vlak voordat hij het pakket bezorgde aan huis een cilinder fles op zijn voet omdat de doos open scheurde.
Na 2 weken nog steeds niks ontvangen
Eerste levering ging niet goed met DHL, na 2 weken zou het met PostNL geleverd worden en nog steeds niet ontvangen.
Een melding hierover gemaakt en nog steeds geen reactie ontvangen.

Antwoord van Luna Lifestyle
Ventilator ziet er zeer mooi uit. 3 verschillende standen, maakt bijna geen geluid. Uitstekende kwaliteit.
Besteld, betaald en keurig bezorgd.
Wat wil je nog meer?
Het was in orde.