Ik had tomaat garnaal genomen maar ontdekte dat er toen ik het hoedje er af nam, er maar enkele zeer kleine garnaaltjes op een niet uitgeholde tomaat lagen. Tijdens klacht bij personeel, kreeg ik te... Toon meer

Wat ging er niet mis in Waregem. - Frietjes gingen ze aan de tafel brengen omdat het vet nog niet warm genoeg was, dit waren ze vergeten dus toen in het ging vragen was het eten intussen... Toon meer

Men laat mensen wachten voor een ontbijt dat men dan niet kan afleveren. Zeer pover concept geworden. Voor de koffie waar je een jeton voor nodig hebt sta je vervolgens 15min aan te schuiven aan 1 toe... Toon meer

Wat ging er niet mis! Keuken sluit 30 minuten voor sluiting,om 19.45 rumsteak besteld maar ging niet meer,mss maar beter ook want bakplaat was niet om aan te zien,dan maar vol au vent besteld en mijn... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Na een tijdje terug eens naar de lunch…

Na een tijdje terug eens naar de lunch garden. Een echte disulutie iets te duur voor de hoeveelheid. Een pollepel saus en wat vlees voor 13 euro eten half warm amai beter gaan eten in een goeie frituur. Zal mijn laatste bezoek zijn waar is d tijd dat het een aangenaam bezoek was.

7 februari 2024

Toch wel eventjes teleurgesteld weet er…

Toch wel eventjes teleurgesteld weet er zijn ergere zaken maar om half 7zo goesting in volevent bij lunch garden schoten om half 7 niks te zien van volevent nog een paar menu’s te verkrijgen mijn man zijn kip nog rauw ik wilde dan ook kip maar was er ook ni meer volgende keer beter maar als zaak toch geen reclame vind ik

10 januari 2024

Lunch Garden : enkel voor mensen met verstand

Lunch Garden Herent: fantastisch. Jarenlang minstens een keer per maand geweest. Ook ideale binnenspeeltuin voor kinderen tot 10 jaar. Terzijde: als uit alle reviews de reviews met schrijffouten gefilterd worden, haalt lunch Garden moeiteloos 3,5 sterren.

23 december 2023

Zaterdag

We zijn zaterdagavond gaan eten naar kuurne we hadden ons eten betaald en mijn man was op zoek naar een tafeltje aan de ingang was een dikke kabel tot buiten aan de grond geplakt mijn man had het niet gezien en het karretje waar ons eten op stond is gekantelt met als gevolg dat alleen ons eten er nog op stond en drank en groentjes alles in de grond er is toen niemand komen vragen of we een andere drank of iets moesten hebben iemand heeft het wel opgekuist

17 december 2023

Schandalig en schande is het

Persoonneel dat frieten trug kapt na 15min op de toog te staan steak wordt geblakerd bleu van bine terwijl je Bain cuit vraagt en personeel dat dan vraagt meneer is je biefstuk goed gebakken saus championeroom ijskoud en dan nog 10min moete wachte op u frieten die ze nog moete bakken dit is lunch Garden turnhout en dan 2dage me buik loopt zitten proficiat lunch Garden hier laat ik het er ni bij!

15 december 2023

We waren naar lunch garden gegaan en…

We waren naar lunch garden gegaan en mijn kinderen wouden naar wc gaan maar de wachter bij de wc in lunch garden borsbeek roepte met slechte woorden naar mijn kinderen en mijn kinderen waren aan het huilen ik heb het tegen die meneer gezegt hij liegt een paar keer dat hij het niet heeft gedaan en de laatste keer zij hij ja okay sorry en wij waren heel boos.

23 september 2023

Koppige mosselen die niet wilden openen.. …

We waren er op uit eens lekker en goedkoop mosselen te gaan eten in lunch garden Zemst. Spijtig genoeg waren mijn mosselen koppig en wilden maar niet opengaan. Mijn echtgenoot stond daar al enige tijd te wachten met zijn wel gare mosselen en onze frietjes. Na een lange tijd dan toch aan tafeltje beland merkte ik waar het probleem zat. Geen drup vocht alleen een wel erg zoute brij onderaan,niet te eten . De jongen had wel veel geduld en was vriendelijk en snapte het ook niet Ik heb het hem nadien even gezegt voor hij nog eens het zelfde probleem zou hebben
Gewoonlijk ben ik wel tevreden hoor maar nu enorm teleurgesteld !
Dan betaal ik liever iets meer met verse groentjes klaar gemaakt.
Misschien beter toch zelfklaar maken ...:(

17 september 2023

Hasselt Grote ring ;BREAKFAST BOX

Hasselt Grote ring ;BREAKFAST BOX
innocent™ appelsiensap, ontbijtkoek, broodje, boter, confituur, Mini Babybel®, yoghurt Campina® & warme drank naar keuze. dus in totaal 7 stuks met gratis koffie. Een kassierster die aanmaande glas appelsiensap moest nemen ipv flesje. Ik had op de website het flesje laten zien en zei dood leuk "je krijgt geen flesje"! Al verschillende keer voor gehad met de zelfde madam .Altijd iets met de artikelen ontbijt dat ik neem.Wat een ordinair geval. Als zij het volgende keer aan de kassa staat zeg ik dood leuk dat ik geen ontbijt neem en keer me om .Ik heb dan wel mn sneeen zelf bij ,Duh!. Spijtig voor de lekkere koffie.

6,99

25 augustus 2023

wansmakelijk vuil

Op vrijdagnamiddag, 25 augustus 2023, bezochten we The Leaf in Ternat voor de lunch. Bij aankomst aan de kassa viel ons op dat er verschillende medewerkers waren die in de omgeving van de kassa, gezellig met elkaar aan het praten waren. De kassierster leek geïrriteerd toen ze naar haar kassa moest komen om ons te helpen.
We zochten een tafel die er op het eerste gezicht schoon uitzag. Maar al snel merkten we rommel op verschillende zitplaatsen. Toen we onze tafel van dichterbij bekeken, zagen we dat deze ook vies en plakkerig was. Dit was nogal verontrustend, wat achter de schermen? Helaas bleek de vloer ook allesbehalve schoon te zijn.
Bij de koffiebar was de situatie niet beter. Het vuilbakje zat vol met lege melkverpakkingen en peulde uit, de tafel was eveneens vuil en vies. Ondertussen bleef het personeel ongestoord doorkletsen, alsof er niets aan de hand was.
Voor ons was dit een teleurstellende ervaring en we zijn niet van plan om hier ooit nog terug te komen. We hebben zelfs foto's genomen om de situatie vast te leggen, maar helaas kunnen we die hier niet delen. Deze ervaring heeft ons een zeer negatieve indruk achtergelaten. Is daar een management aanwezig?

25 augustus 2023

Niet aan te raden

Keuken: frieten waren niet goed doorbakken,stoverij gevraagd maar was goulash ( dus met paprika).
Aan de kassa stond een onbeleefde arrogante kassierster

15 augustus 2023

Wijnegem.Te weinig personeel,1 persoon…

Wijnegem.Te weinig personeel,1 persoon bie alles moest serveren en bakken voor de klanten.De macaronie met "kaassaus" was ni te eten ,deze dreven in het water,slecht afgegoten waardoor het een pap was. De kip sate in curry ,de curry was vast gekeefd en onsmakkelijk een blok op je maag.De frieten half warm tot koud,de steak was zeker ok. Spijtig maar mij ga je hier niet meer tegen komen met de familie.

3 augustus 2023

Werknemers te kort

Werknemers te kort , 1 persoon moet alles alleen doen en dat is te veel , heb veel respect als ik haar was zou ik ander werk zoeken het is een slaven job , ik mag maar 1 data invullen maar het er alle dagen zo

31 juli 2023

Tafel gebarricadeerd door andere bezoeker

Mijn moeder gaat een aantal keren per week gezellig koffie drinken in de lunch garden van het Wijnegem Shoppingcenter. Een 3 tal dagen per week. Daar werkt tof personeel.

Elke zaterdag moet er blijkbaar een gigantische rolstoel parkeren aan haar tafel. Haar tafel is dan bijna gebarricadeerd. Ze kan dan niets meer zien en blijkbaar mag ze er ook niets over zeggen van andere mensen.

Met alle respect naar gehandicapten maar er zijn nog andere mensen op de wereld die ook als mens aanzien mogen worden.

Toen ik erbij was zijn we gewoon vertrokken toen we de rolstoel zagen binnen komen

1 juli 2023

Aanschuiven ,........

Mensen moeten daar zeer lang aanschuiven aan koffiezetapparaat,,
Echt schandalig !!!
1 koffie automaat voor zo,n groot restaurant , mij zien ze daar niet meer 😡

17 juni 2023

In kwaliteit serieus gezakt...

De kip vd videe was super droog, jammer genoeg geen balletjes meer in en smaak was niet super, de xl portie is ook kleiner dan vroeger. Balletjes in tomatensaus: de smaak vd balletjes is te vergelijken met die van een Italiaanse schotel (in blik). De frietjes waren zeer hard, 2de portie jammer genoeg ook... Niet direct voor herhaling vatbaar. Alhoewel ik hier vroeger regelmatig kwam eten.

10 mei 2023

Hartelijk dank.

Wij zijn regelmatig klant bij Lunch garden in Brugge.
Na ons bezoek vandaag vergat mijn echtgenote haar handtas mee te nemen dewelke aan haar stoel hing. Deze werd terug gevonden door de werknemers David en Eva. Omdat mijn echtgenote geruime tijd later de vergetelheid vaststelde zijn wij meteen terug gekeerd. Haar handtas werd door hen gevonden op een veilige plaats achtergelaten en werd haar terug bezorgd. Ik wil bij deze de beide medewerkers van harte bedanken. Ik wilde hen een drankje aanbieden, maar weigerden dat en kreeg te horen dat ze deden wat ze moesten doen naar de klant toe.
Met vriendelijke groeten.
Een zeer tevreden klant.