Man er nødt til at give en stjerne for at anmelde. Ikke fortjent. Bestilte min vare d 9 november, ser at den er i Malmø d 28 November, her i dag d 18 December er den stadig i Malmø. Skriver for a... Toon meer
Köpte en bordslampa som laddas via USB. Efter 14 dagar gick själva uttaget i lampan sönder. Har nu mejlat fram och tillbaka och skickat filmklipp mm men det är något nytt dom vill veta eller skyller p... Toon meer
Dårlig kvalitet låsen til seleforlængen til bil virker ofte ikke vil ikke låse .. Plus firmaet lægger pengene ud. så sender de en regning senere på varen som for mig virker som spam. efterfølge... Toon meer
Lurendrejare. Med tjusiga löften och annonser lockas du. Sen är det omöjligt att få rätt. Ett problem/styrka är att Klarna sköter betalningen vilket kan uppfattas som en garant för att företaget är se... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Bestilte mine varer den 11 december og…
Bestilte mine varer den 11 december og har endnu ikke modtaget dem. De har skrevet flere gange at varen er på vej men intet er sket. virkelig useriøst firma og handler ikke her igen.
KØB ikke vare her
KØB ikke vare her - du kan kun bytte hvis vare er defekt eller størrelse ikke passer.
Tænk man skal bruge så meget tid
Tænk man skal bruge så meget tid
Fik øreringe juletræ meget fine, men de var beskadiget , og pt kæmper en kamp for at få mine penge tilbage, dem og deres returpolitik og ingen penge retur, hold jer væk derfra . Aldrig mere dette firma 😡😡😡😡 men jeg blir ved med at skrive😡😡
Samtidig bestilte jeg dem i november for at nyde dem i dec, de kom først efter jul
Jeg har købt en varmevest i str 6xl
Jeg har købt en varmevest i str 6xl. Den skulle bruges som gave men da den kom hjem var den ALT for lille. Jeg bruger selv 44 og den kan slet ikke lukke omkring mig ej heller ikke varme. Jeg skrev til dem og fik af vide at de hverken tager retur eller bytter. Virkelig dårlig service. Kan kun sige at man ikke skal handle der. Så farvel til 385kr og farvel til dem som kunde. Hold jer langt væk
Første og sidste gang jeg handler med…
Første og sidste gang jeg handler med dette firma, da varerne ikke opfylder som beskrevet og de vil ikke tá retur. Hvordan kan det lade sig gøre i DK.
HOLD JER LANG VÆK FRA DET SKØD FIRMA.
NO stars at all will be the right rating
If I could give no stars, I would do so.
This is a DK-named website, but placed in Hong Kong, and products are of very bad quality and you have no rights afterwards.
Contacting customer service you will be replied by "Marianne Petersen", who is probable not a "real" Marianne.
I would expect that the very few positive stories from this site, also is generated by the company it self through fictive profiles.
I recommend, you don't buy from the company.
måske svindel..
Ikke reelt Firma.
Totalt fup firma varer der er bestilt kan ikke returneres på trods af det ikke lever op til forventet. Og de skriver der er 14 dages returret.
Og der er ikke noget nummer at ringe til, og de gør ikke noget ud af negativ henvendelse.
Handel aldrig med dette firma
Handel aldrig med dette firma
Det er så korrupt , lever ikke op til de vare de reklamer med ( produkt og produkt mål passer ikke sammen 🤮
De vil absolut ikke samarbejde
Skod firma ,
Utroligt det må foregå i Dk
Ukomplet og langsommelig levering
Ukomplet og langsommelig levering.
Bestilte 2 produkter d. 2. dec. 2023. D. 29. dec. Kom pakken. Men desværre kun med det ene produkt. Jeg tænker ud fra de øvrige anmeldelser herinde, at det ikke er indsatsen vær, at klage til kundeservice. Så 167kr ud af vinduet og julegaverne nåede ikke frem til jul.
Har bestilt hundejakke
Har bestilt hundejakke, ved bestilling inden kl 16, 4 dages leveringstid.
Efter 14 dage ankommer jakken, fra Kina. 😳
Efter deres størrelses guide bestiller jeg en Medium(51 cm) til vores Cotton, men det viser sig at den fysisk er 4 cm for lille omkring brystet, i forhold til det angivne mål.
Klager straks til deres kundeservice "Marianne Petersen", som takker for mit værdifulde indlæg, men at deres produkt ikke er fejlbehæftet ifølge deres egen research af mit problem...???
Bliver tilbudt 25% rabat på næste køb....?
Aldrig, som i absolut aldrig, bestiller jeg noget der igen, og vil stærkt fraråde andre at gøre også.
SVINDEL SVINDEL SVINDEL !!!!!!!!!!!!!!!
1 stjerne er endda for meget!
Jeg bestilte d 21/10 en pakke glimmer tusser - idag har vi d 29 dec. Og jeg har endnu ikke modtaget noget!!!
Jeg får samme svar fra ‘Marianne Petersen’ på mail, som de andre skriver.
Fy for #%%^^%^ for et svindler firma!!!!!
Burde ikke have en stjerne overhoved
Burde ikke have en stjerne overhoved. Købte et par støvler i den str jeg bruger og har aldrig problemer. Men de er mindre og selv mine piger har prøvet dem. Kan man så få dem byttet til en str. større. NEJ DA. Får bare en sludder for en sladder på mail. Dårligere service skal man lede længe efter. I burde skamme jer, at fuppe folk. Må huske at læse trustpilot inden jeg køber på nettet. Øv
Plat og svindel
Plat og svindel. Computer svar.
Hold jer langt væk fra det Kina l…
Kina produkt
Har bestilt hundejakke, ved bestilling inden kl 16, 4 dages leveringstid.
Efter 3 uger ankommer jakken, fra Kina. 😳
Efter deres størrelses guide bestiller jeg en small til min pomeranian, den er ikke i nærheden af at passe, tænker jeg skal op i en large for at min pomeranian kan komme i den.
Mit svar til Luxaliva
Mit svar til Luxaliva
Hej Marianne
I bryder loven om fortrydelsesret. Loven er ret klar:
Fortrydelsesret: Køb på nettet
Når du handler på nettet, har du 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen, fx når den er lagt i din postkasse, når den efter aftale med dig er lagt i et skur eller lignende, eller når den er afleveret på din arbejdsplads.
Køber du en ydelse, løber fortrydelsesretten fra bestillingen.
Når du køber mad, billetter, flyrejser og nogle få andre ting, har du slet ikke fortrydelsesret.
Lover er forbrugeraftaleloven.
Med venlig hilsen Peter Vind Hansen
Di er fuldstændig ligeglad med loven. Det er for besværligt at klage over Luxaliva og beløbet er for lille.
Sendt fra Outlook til iOS
Værste svindler firma ever...
Værste svindler firma ever...
Har modtaget en Princess Aerocraft som skal kunne flyve, men DET kan den IKKE. Fik efter SIGNE Water pen, som er HELT ALMINDELIG TUSSER. Har skrevet med dem 20 gange, sendt UTALLIGE billeder og videoer, men de PÅSTÅR at ALT er som det skal være..... SVINDEL, HOLD JER VÆK..
Fup firma - hold jer væk
Der skulle overhovedet ikke gives en stjerne.
Pengene er trukket for 3 uger siden - ingen varer modtaget.
Ved henvendelse - uanset hvad det skrives, svares med et robotsvar.
Har bestilt varer for 3 uger siden
Har bestilt varer for 3 uger siden, har ikke modtaget varen har ikke fået en ordrebekræftelse på varerne. Dårligt firma. Hold jer væk. Fup firma. 😡😡😡