Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man er nødt til at give en stjerne for at anmelde. Ikke fortjent. Bestilte min vare d 9 november, ser at den er i Malmø d 28 November, her i dag d 18 December er den stadig i Malmø. Skriver for a... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte en bordslampa som laddas via USB. Efter 14 dagar gick själva uttaget i lampan sönder. Har nu mejlat fram och tillbaka och skickat filmklipp mm men det är något nytt dom vill veta eller skyller p... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet låsen til seleforlængen til bil virker ofte ikke vil ikke låse .. Plus firmaet lægger pengene ud. så sender de en regning senere på varen som for mig virker som spam. efterfølge... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lurendrejare. Med tjusiga löften och annonser lockas du. Sen är det omöjligt att få rätt. Ett problem/styrka är att Klarna sköter betalningen vilket kan uppfattas som en garant för att företaget är se... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fake fake fake. Melder jer.

Fake fake fake.

Det er en fup hjemmeside. Har bestil en vare for 1 månede siden og har ikke modtaget den endnu. Når jeg kontakter dem på mail. Svare de tilbage med en robot mail, som jeg har fået lige meget hvad jeg skriver. Har bet om at få mine penge tilbage.. Men det vil de ikke svarer på, så sender de bare den samme robot mail. Så nu bkiber5de meldt til politiet.

22 december 2023
Review zonder uitnodiging

Trustpilot beoordeelt deze review in overeenstemming met ons rapportageproces.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kommer ikke til at handle med det firma her

Jeg kommer ikke til at handle med det firma mere danske kundeservice er sådan set god nok men når det opstår problemer så melder de pas jeg skulle have tre ting fik kun to den sidste ved de ikke hvor den er og der sker heller ikke noget de siger bare det er ude af deres hænder så jeg kommer ikke til at handle med dem igen

15 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk det er et fupfirma

Hold jer langt væk det er et fupfirma. Havde fortrudt købet men de bruger alskens undskyldninger for at man ikke kam returnere og uanset hvad man skriver til dem kommer der standardsvar fra en der udgiver sig for at være Marianne Petersen. Efter foreløbig 8 sendte mails er det eneste jeg har gået ud af det at de bryder forbrugerloven og at man ikke kan returnere sine varer så
Man kan få pengene retur

14 december 2023

Dette er et fup firma

Dette er et fup firma. Hold dig langt væk. De har trukket pengene fra min konto og de er røget helt til Hong Kong. Jeg har aldrig fået nogen ordrebekræftigelse. Ved henvendelse får jeg bare et standard svar at de ikke kan se min ordre nogen steder.
Hvor er det ærgeligt at sådan et firma eksistere og gør web handel usikker for os forbrugere. Behøver jeg at skrive at jeg er vred …… og i særdeleshed skuffet.

12 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SCAM FIRMA DE SNYDER FOLK!!!

Jeg har bestilt produkt til hår, og der stod Hurtig levering med PostNord ! Jeg troede firmaet var i DK desværre har jeg ikke læst på trustpilot før bestilling! Nu er der gået ca 6 dag og jeg har stadig ikke fået odrebekræftelse eller noget tracking, da jeg skrev til dem at jeg vil anullere ordre sagde robotten Marianne at de allerede har sendt dem, jeg skrev til dem igen på facebook at jeg vil have min trackingsnummer så siger de vi kan ikke give dig sporingsnummer i øjeblikket og vi behandler din ordre!! Først var den sendt nu behandler de min ordre! Klam firma de er bare snyder!! Scam firma!!! Hold jer væk i er for lang ud skam jer! Hjemmesiden burde at lukke ned !!

4 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

LUXALIVA & KLARNA två blufföretag som går hand i hand.

Företag som med hjälp av Klarnas varumärke begår bedrägerier. Skickar ut skräpprodukter för min del läsglasögon i riktigt usel kvalité. 2 stycken var i sönder vid utskicket så jag begärde reklamation först inget svar, sedan oseriösa erbjudande att halvera kostanden och behålla skräpet. Hänvisar till regler som inte är förenliga med svensk lagstiftning gällande kunden rättigheter vid distansköp. Utger sig för att vara Svenskt företag när det är ett bluff företag med asiatiska rötter. Mest anmärkningsvärt är att dom får hjälp av Klarna att begå dessa bedrägerier. Min slutsats KLARNA och LUXALIVA är två bluff företag som går hand i hand.

8 december 2023

Bestilte varer

Bestilte varer, da der stod at hvis man bestilte inden kl 24, så kunne forvente levering inden for 2-3 dage.
Jeg bestilte varer den 21. november - pengene blev trukket den 23. november. I dag er der gået 2 uger og 3 dage, og jeg har ingenting modtaget. Noget jeg skulle bruge 1. december.
FUUUUP Firma

8 december 2023

KLAMT MØGFIRMA

F Å C K I N G L O R T E F I R M A
Varerne passede langt fra i størrelsen, og man kan ikke få de f å c k i n g møgsvin til at ville lade varerne returnere eller erstatte!!!

1 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fup firma, hold fingrene væk.!!!

Bestilte to par bukser og de lovede levering 5-8 dage senere. Fik ingen bekræftelse på køb, men pengene blev taget meget hurtigt. Efter ca 3 uger så ankom varerne og til min overraskelse så var den størrelse de havde sendt, lavet til en 10-12 årig person, selvom der stod XL og de mål jeg havde bestilt. Jeg havde fulgt deres størrelses skema og ud fra det havde jeg bestilt varen. Deres såkaldte kundeservice meddelte, at på grund af at de havde et størrelses skema, så kunne de ikke give penge retur eller bytte varen. Jeg kan kun opfordre til at man anmelder firmaet til Forbrugerrådet og gør krav på jeres penge eller i det mindste forsøger at få lukket firmaet, så de ALDRIG kommer til at gøre forretninger i Danmark igen. Alene det, at de ikke sender en ordrebekræftelse, er hamrende ulovligt. Ingen bekræftelse, ingen betaling af moms eller skat idet ordren aldrig har fundet sted. Anmeld alle deres reklamer som falsk og misvisende og spred rygtet omkring firmaet. KØB ALDRIG HOS LUXALIVA!!!

6 december 2023

Is dit jouw bedrijf?