Luxbolig Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ligesom sidst var det en ganske behagelig oplevelse at handle hos Luxbolig. Købte torsdag aften d. 25/11 og var allerede leveret til afhentningsstedet lørdag d. 27/11. Varerne var også ganske forsvarl... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lige modtaget pakken derfra. Fik levering på 3 dage hvilke var helt okay her i corona tiden. Dog var det lidt træls at se at æskerne mine nye ting Kom i, inde i fragtpakken bar præg af de var ga... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service! Jeg fik en besked om at min pakke desværre ikke nåede frem inden for de første to dage grundet manglende levering fra distributørens side og at vi nu gik weekenden i møde. Pakken a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Luxbolig sætter vi en ære i at betjene kunderne så godt vi kan. Vi er til for kunderne, og er der noget du er i tvivl om eller er utilfreds med, så tøv ikke med at kontakte os. - Vi står altid klar til at hjælpe. :)

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top service

Bestilte en varer som jeg fik af vide var på lager en måned tid efter. Tiden passede præcist og fik en sms af leverandøren dagen før varerne blev sendt afsted. Virkelig god service 😊👏🏻 Bestemt et sted der kan anbefales.

30 augustus 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hurtig bestilling og levering

Hurtig bestilling og levering, men modtog et meget beskidt ophæng i en ødelagt kasse, der havde garanteret været vand i.

Selve pakken var der ikke noget i vejen med, men da jeg åbnede papkassen, var æsken, som ophænget var i - i stykker, og brugsanvisning og ophæng møjbeskidt :-)

4 augustus 2021

Hej Pia

Jeg kan ikke umiddelbart finde en mail ang. reklamationen på vægophænget ? For selvfølgelig skal den ikke være ridset :)

Dårlig service

Jeg bestilte varen den 26/6 og har fået den idag den 13/7 .. hvilket jeg syntes er fuldstændig uacceptabelt , det værste er at da jeg ringer 2/7 for st høre om min pakke er på vej bliver telefonen ikke taget .. og der bliver ikke ringet tilbage selv om jeg beder om det jeg ringer 3-4 gange , men da min svigersøn ringer fra sin telefon bliver der svaret med det samme MÆRKELIGT..
Jeg har siden ringet men uden resutalt
JEG KOMMER ALDRIG TIL AT HANDLE DER MERE….

Hej igen
Som svar på jeres svar… du har ret i at st det var den 28/6
Jeg ringede om formiddagen og fandt ud af jeres åbniningstid var fra 15-18 hvorefter jeg ringede efter 15 3-4 gange hvor der ikke blev svaret ,derefter bad jeg min svigersøn om at ringe .. jeg sad ved siden af ham under hele samtalen., og på intet tidspunkt blev der sagt at i havde problemer med leverdør jeg har heller ikke modtaget en sms om dette… i lovede tværdigmod at varen ville komme senest tirsdag derfor blev ordren ikke annulleret … MEN den kom først en uge senere .. ved ikke hvorfor det står som Inge serup .. jeg hedder Helle Lundgren
Vh Helle

13 juli 2021

Hej Inge
Kan ikke finde din ordre udfra dit navn, men har fundet en anden på dit ref. nr.
Ordre dato passer desværre heller ikke, da ordren udfra ref. nr er lagt den 28/6.
Skrev en sms samme dag som der blev bestilt at produktet var forsinket fra leverandørens side.
Den 2/7 ringer du udenfor vores åbningstid om formiddagen, lidt efter kl 14.00 (hvor vi åbner) ringer din svigersøn, hvor jeg snakker med ham omkring leveringen. Vi lover at den bliver sendt lige så hurtigt vi kan. Han spørger om jeg har aflyttet din besked, hvilket jeg ikke har nået. Han siger det er også ligegyldigt, han ville bare lige tjekke op på ordren. Og at jeg ikke skulle ringe tilbage til dig.
Så jeg ved næsten ikke hvad jeg ellers skulle have gjort.

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse! Har aldrig oplevet så ubehøvlet kundeservice og oven i hatten mangelfuld vare. Handler der aldrig igen!

20 juni 2021
Review zonder uitnodiging

Hej Jyden.

Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse med vores kundeservice. Men ud fra din anmeldelse, kan jeg ikke se hvilken ordre det drejer sig om. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan få løst dette.

Mvh Ronni / Luxbolig.dk
info@luxbolig.dk

Modtog hurtigt pakken

Modtog hurtigt pakken, som jeg opbevarede uåbnet, da min søn skulle have figuren i fødselsdagsgave den 15. Ds.
Da han åbnede pakken, var der endnu en pakke (originalæsken) indeni.
Denne blev taget op og åbnet, man kunne alene se det fyld, der burde beskytte figuren. Da figuren kom til syne, lå den i to stykker, et sæt ben og resten af figuren.
Hele selskabet så min søn forsigtigt tage benene op af æsken. Det så ud som om de var brækket af.
Det må være sket inden afsendelsen, hvorfor jeg vil returnere figuren til jer, og jeg afventer en ny - denne gang hel - fremsendt snarest.
Vh Lone Matzau

16 mei 2021