Ligesom sidst var det en ganske behagelig oplevelse at handle hos Luxbolig. Købte torsdag aften d. 25/11 og var allerede leveret til afhentningsstedet lørdag d. 27/11. Varerne var også ganske forsvarl... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Lige modtaget pakken derfra. Fik levering på 3 dage hvilke var helt okay her i corona tiden. Dog var det lidt træls at se at æskerne mine nye ting Kom i, inde i fragtpakken bar præg af de var ga... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service! Jeg fik en besked om at min pakke desværre ikke nåede frem inden for de første to dage grundet manglende levering fra distributørens side og at vi nu gik weekenden i møde. Pakken a... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Luxbolig sætter vi en ære i at betjene kunderne så godt vi kan. Vi er til for kunderne, og er der noget du er i tvivl om eller er utilfreds med, så tøv ikke med at kontakte os. - Vi står altid klar til at hjælpe. :)
Contactgegevens
Enghaven 21, 6990, Ulfborg, Denemarken
- Info@luxbolig.dk
- luxbolig.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mensen keken ook naar
Meget tilfreds
Rigtig god service og hurtig levering
Top service
Bestilte en varer som jeg fik af vide var på lager en måned tid efter. Tiden passede præcist og fik en sms af leverandøren dagen før varerne blev sendt afsted. Virkelig god service 😊👏🏻 Bestemt et sted der kan anbefales.
Hurtig bestilling og levering
Hurtig bestilling og levering, men modtog et meget beskidt ophæng i en ødelagt kasse, der havde garanteret været vand i.
Selve pakken var der ikke noget i vejen med, men da jeg åbnede papkassen, var æsken, som ophænget var i - i stykker, og brugsanvisning og ophæng møjbeskidt :-)

Antwoord van Luxbolig
Super fin service og hurtig levering
Super fin service og hurtig levering, og de prismatcher oven i købet.
Dårlig service
Jeg bestilte varen den 26/6 og har fået den idag den 13/7 .. hvilket jeg syntes er fuldstændig uacceptabelt , det værste er at da jeg ringer 2/7 for st høre om min pakke er på vej bliver telefonen ikke taget .. og der bliver ikke ringet tilbage selv om jeg beder om det jeg ringer 3-4 gange , men da min svigersøn ringer fra sin telefon bliver der svaret med det samme MÆRKELIGT..
Jeg har siden ringet men uden resutalt
JEG KOMMER ALDRIG TIL AT HANDLE DER MERE….
Hej igen
Som svar på jeres svar… du har ret i at st det var den 28/6
Jeg ringede om formiddagen og fandt ud af jeres åbniningstid var fra 15-18 hvorefter jeg ringede efter 15 3-4 gange hvor der ikke blev svaret ,derefter bad jeg min svigersøn om at ringe .. jeg sad ved siden af ham under hele samtalen., og på intet tidspunkt blev der sagt at i havde problemer med leverdør jeg har heller ikke modtaget en sms om dette… i lovede tværdigmod at varen ville komme senest tirsdag derfor blev ordren ikke annulleret … MEN den kom først en uge senere .. ved ikke hvorfor det står som Inge serup .. jeg hedder Helle Lundgren
Vh Helle

Antwoord van Luxbolig
Måtte skrive til deres kundeservice da…
Måtte skrive til deres kundeservice da min ordre åbenbart var forsvundet. De sendte herefter hurtigt varen.
Det hele var ok.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse! Har aldrig oplevet så ubehøvlet kundeservice og oven i hatten mangelfuld vare. Handler der aldrig igen!

Antwoord van Luxbolig
God pris og lynhurtig levering
God pris og lynhurtig levering. Mine varer var pakket forsvarligt ind.
Fin pris og afsendt som forventet
Fin pris og afsendt som forventet, de kan ikke klantres for GLS lidt langsomme levering. Være bestilt onsdag kl 12, vare kunne afhentes mandag på pakkeboks kl 10.40
Mit køb fungerede helt…
Mit køb fungerede helt tilfredsstillende. Nem og hurtig levering. Vender gerne tilbage. 😀😀
Modtog hurtigt pakken
Modtog hurtigt pakken, som jeg opbevarede uåbnet, da min søn skulle have figuren i fødselsdagsgave den 15. Ds.
Da han åbnede pakken, var der endnu en pakke (originalæsken) indeni.
Denne blev taget op og åbnet, man kunne alene se det fyld, der burde beskytte figuren. Da figuren kom til syne, lå den i to stykker, et sæt ben og resten af figuren.
Hele selskabet så min søn forsigtigt tage benene op af æsken. Det så ud som om de var brækket af.
Det må være sket inden afsendelsen, hvorfor jeg vil returnere figuren til jer, og jeg afventer en ny - denne gang hel - fremsendt snarest.
Vh Lone Matzau
DET VAR LIGE SÅ FLOT SOM FORVENTET IKKE…
DET VAR LIGE SÅ FLOT SOM FORVENTET IKKE SIDSTE GANG JEG HANDLER DER.,OG SÅ HURTIG LEVERING