Luxbolig Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ligesom sidst var det en ganske behagelig oplevelse at handle hos Luxbolig. Købte torsdag aften d. 25/11 og var allerede leveret til afhentningsstedet lørdag d. 27/11. Varerne var også ganske forsvarl... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lige modtaget pakken derfra. Fik levering på 3 dage hvilke var helt okay her i corona tiden. Dog var det lidt træls at se at æskerne mine nye ting Kom i, inde i fragtpakken bar præg af de var ga... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service! Jeg fik en besked om at min pakke desværre ikke nåede frem inden for de første to dage grundet manglende levering fra distributørens side og at vi nu gik weekenden i møde. Pakken a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en varer som jeg fik af vide var på lager en måned tid efter. Tiden passede præcist og fik en sms af leverandøren dagen før varerne blev sendt afsted. Virkelig god service 😊👏🏻 Bestemt et s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Luxbolig sætter vi en ære i at betjene kunderne så godt vi kan. Vi er til for kunderne, og er der noget du er i tvivl om eller er utilfreds med, så tøv ikke med at kontakte os. - Vi står altid klar til at hjælpe. :)

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang leveringstid for lagervarer.

Bestilte ordren mandag d. 26/4 ved middagstid, skulle bruge varen fredag. Varen blev først afsendt torsdag, og med helligdag fredag, ankom pakken først lørdag. Jeg havde forventet at butikken gjorde mere ud af at få pakket ordren og afsendt i god tid, særligt med en helligdag i slutningen af ugen.

Jeg kan ikke anbefale Luxbolig på baggrund af denne ladhed. Man bør kunne forvente sig mere.

3 mei 2021

Ubehøvlet kundeservice

Ubehøvlet kundeservice, hvor de ikke lytter til kunden. Sender defekte varer og benægter. Find en anden butik med det samme!

29 april 2021

Antwoord van Luxbolig

Da vi ikke har andre klagesager antager jeg at det er den samme sag som nedenstående 1 stjernet anmeldelse. Når man leverer varer tilbage med mangler og I en forfatning der gør at den ikke kan gensælges, kan vi naturligvis ikke give pengene tilbage. Vi har søgt en form for kompromis, men dette kunne ikke godkendes af køber, og efter en dialog med E-mærkets jurister kan vi nu se sagen som afsluttet. Hvis du ikke er enig i dette, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse.

Ronni
Luxbolig.dk

Meget dårlig oplevelse

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med luxbolig på grund af leveringsproblemer og dårlig kundeservice.

Jeg bestiller en vare i 15/2. Jeg får ikke besked fra GLS om at min pakke kan hentes. Jeg ringer for at høre hvor den bliver af og får at vide at den er markeret som 'udleveret' hos GLS, men at de ville finde ud af hvad der er sket og vende tilbage.
23/3 skriver jeg til dem igen, at jeg stadig ikke har hørt fra dem eller modtaget min vare.
26/3 får jeg penge tilbage, minus 139 kr. gebyr for fragt og håndtering fordi jeg ikke har afhentet min vare.
13/4 ringer jeg for at høre hvad det går ud på, når jeg aldrig har modtaget besked fra dem. De hævder at de har skrevet email til mig, men jeg har ingenting modtaget. Så siger hun at den nok er endt i junkmail, selvom alle de andre mails ikke er endt der.

To måneder efter mit køb står jeg uden min var og spildt 139 kr. for en pakke jeg aldrig har haft mulighed for at hente! De nægter at dække udgiften for det gebyr de har hævet fordi de kan bevise at GLS har sendt mig besked.
Men hvis jeg havde modtaget deres besked, hvorfor **** skulle jeg så bruge tid og kræfter i deres kundeservice?

Jeg er max utilfreds og handler ikke der igen.

13 april 2021

Hej Louise

Du har lagt din ordre hos os den 15/2
For at gøre en lang historie kort, ringede du til os for at høre hvor din pakke blev af. Du fortalte her at du selv var i tvivl om, om du var kommet til at slette din besked og mail med pakkenummeret da du havde modtaget mange pakker i den periode. Vi undersøgte sagen og skrev tilbage på mail, at der var sendt en sms til dig den 17/2 kl 13.46 fra GLS samt er der sendt en mail til dig kl 13.47. Den 23/3 skriver vi igen en mail, at pakken stadig ligger i pakkeshoppen. Vi hører intet fra dig. den 26/3 kommer pakken så retur her til, derfor har vi behandlet sagen som en " ikke afhentet varer". I dag ringer du så og spørger ind til det refunderede beløb, og jeg forklarer her at vi har et gebyr for ikke afhentede pakker. Vi betaler først 43,75 kr i porto for din pakke da du har nået fragtfri grænsen, efterfølgende får vi en "bøde" fra GLS da pakken ikke er afhentet på 84 kr.
Vi er nød til at have dækket de udgifter et sted, og derfor har vi et gebyr for ikke afhentede pakker.
Din pakke har lagt i 1 måned ved pakkeshoppen.
Vi har desværre ikke mandskab til at ringe rundt til samtlige kunder og høre om de har modtaget mail, pakker osv. fra os. Beklager

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

der var problemer med at få varen…hvorfor skriver I som svar at jeg har fået penge tilbage for varen. Det har jeg ikke

jeg fik ikke penge tilbage for den vare jeg havde leveret tilbage, selvom jeg havde købt en ny vare. Det var en gave der skulle byttes og fordi de 30 dage for at bytte var overskredet ( jeg havde købt gaven i god tid) Jeg forklarede at den ikke var blevet brugt, da det var en forkert farve. alligevel holdt de fast på de 30 dages retur ret. luxbolig har fået varen retur og jeg har ikke ret til at få penge retur for den. Så nu kan de sælge den igen, Det er den dårligste kundeservice jeg nogensinde har fået.I et svar til ovenstående skriver I at jeg har sagt at jeg har fået penge tilbage for varen. Det passer ikke. Jeg har fået 68 kr som var den porto jeg betalte for at sende varen retur. Så lad vær med at lyve.

15 maart 2021

Hej Karen
Du har fået de resterende penge retur fra os hvilket du også allerede har bekræftet. Hos os koster det desværre, et gebyr når byttefristen er overskredet med knap 2 måneder, og du har heller intet nævnt om at det var en gave, så kunne vi have rykket byttefristen. Du har selv trykket ja til til vores handelsbetingelser hvori tingene står fint beskrevet.

Har sendt dig en forklaring over mail, og du har fået pengene retur